Godmorgon små fåglar!

Duschen väntar sen är det tvättdags klockan elva. Sen drar jag, nettan-frettan och pernilla till en djurbutik för att handla en massa :) Sen en runda på ikea. I eftermiddag är det träning som gäller, ett tag sedan nu ju!
Senare ska jag också fösöka skriva om mitt CV och personliga brev. Och från en sak till en annan, Rihannas nya album är superduperbra!

Gokväll!

Nyss kommit hem från chrilles föräldrar, vi stack dit efter vi ätit. Satt och tittade på tv och hade det mysigt. Stack till sjukhuset innan för jag hade världens kramp i magen men när jag väl kom fram så var det över. Bestämde mig för att ringa min läkare i Trelleborg istället så att hon kan få undersöka mig, det känns inte som att mitt var akut eftersom jag inte hade ont längre. Så imorgon ringer jag och hoppas på att få en tid antingen på tisdag eller torsdag :).

Så vad händer i veckan? Mja, imorgon är det tvätta som stå på schemat, elva till tre tvättar vi och klockan tio ska vi sticka till djuraffären och handla hem allt som netski behöver till lilla kenza :) Hon kommer ju hem om 6 dagar. Sen när Chrille slutat jobba ska vi sticka till gymmet. Tisdag har jag inget planerat, egentligen skola men eftersom jag antagligen ska hoppa av så struntar jag i att gå på föreläsningarna sålänge. Kanske gör tentan i Januari men fram tills dess ska jag itne dit! På onsdag ska jag jobba från 8 till halv 4. Torsdag och framår har vi inget planerat, men hoppas på en mysig helg med massa filmer och mys! Längesedan vi hade en hemmakväll.

Aja, nu ska jag inte babbla mer här, ska bädda ner mig och titta på tv med den jag älskar mest <3

Tja!

Inte uppdaterat på ett tag.. jag vet! Men har inte haft något speciellt jag velat dela med mig av.
Sören har iaf varit här hela veckan och anna kom i fredags. Igår var vi ute och spelade bowling och idag har vi varit hos älsks föräldrar. Vid två åkte Sören och Anna mot stan för att ta bussen mot Oslo.. inte alls roligt :( Vi vill att ni flyttar hit till oss. Senare ska vi ner i stan och titta på julskyltningen, hoppas att det är mysigt och inte allt för kallt.

Super Mario!

Har spelat det nya mario hela kvällen lång, suuuperroligt :D Nu ska jag lägga mig för imorgon är det jobb som gäller! Efter jobb ska jag och nettan gå på Body Combat, längtar redan. Sov gott.

Fishy!

Det var en gång en sköldpadda som gled genom skogen på tandpetare men upptäckte att det inte var en tandpetare utan en penisattrapp. Han satte sig på den och sa: JIHAAA,nu kör vi! sen hoppade han vidare på vägen tills han mötte farbror Konkelbär som alltid brukar flyga på tomater, han älskar sandfärgade morötter med pipskägg och stuvade tånaglar med mycket sirap på. Sköldpaddan gled vidare i skogen tills han upptäckte att mamman skulle föda ut en gaffel till den lila pandan som bodde högt uppe i en lyftkram nere i kina. Dagarna gick och det visade sig att mamman födde ut en hel jävla giraff! Pandan blev besviken, tog sitt pick och pack och gick tillbaka till grottan och stekte fläsk och bruna bönor. Alla levde olyckliga i alla andras dagar.

Såhär kan det gå när två fiskar har en jätterolig msn konversation.
NOT

I Helsingborg igen :D

Hemma från en helg i Trelleborg där vi firade Jans födelsedag. Orkar inte lägga in bilder nu så det kommer imorgon! Eller jag kan bjuda på en, mer kommer imorgon.

Jag & den finaste i mitt liv <3

LÄGENHETEN ÄR VÅR!

Har percis kommit hem efter möte med banken och sedan möte med mäklaren. Avtalen ärpåskrivna och den 4 Januari (eventuellt lite tidigare) så flyttar vi till eget. Ska bli såå himla mysigt och framförallt roligt:)

En perfekt fredag!

Denna fredagen känns redan perfekt. Snart ska jag iväg och hämta en bil vi ska hyra över helgen, ska ju ner till min familj i Trelleborg för att fira Jan som fyllt 50. Efter det ska jag hem med bilen, ner till stan igen för att möta Chrille för ett möte på banken och därefter ska vi till mäklaren och skriva kontrakt om allt gick bra på banken, vilket vi hoppas på! Efter det sticker vi hem, packar och gör oss klara för att köra ner till Trelleborg.

Och ovanpå allt detta så fick jag svar från lärare angående marknadskommunikationsplanen, alltså betyg! Och jag fick VG, wiiie! Jag är stolt över mig själv. Iofs har vi bara haft tentor innan och då har jag aldrig fått VG men på detta arbetet fick jag. Täck att min examinator tyckte att arbetet vad bra, jag verkligen bara slängde ihop dom sista bitarna bara för att jag inte orkade mer. But I'm good!

Nu ska jag föna håret och sedan bara titta tv tills det är dags för mig att röra mig mot stan och vidare ut till statoil för att hämta bilen. Ha en trevlig helg för det ska jag ha!

VILKET SVIN!!!

Läste precis inne på Simones blogg, Fattybom, om en kille som kastar ner sin hund från en bro! Gick in på länken och tittade på klippet! FYFAN säger jag bara, vilket jävla svin, han borde fan dö eller något!! Alla som har hund eller överhuvudtaget gillar hundar (djur) kommer att hata denna människa för vad han gör mot hunden. Fyfan vilket hat jag känner mot denna människa!



Kolla på klippet HÄR!

Är den verkligen vår?

Tja!
Jag stannade hemma från jobb idag också, vill bli helt frisk innan jag springer ut igen. Igår var vi som sagt på visning och det gick superbra! Vi la ett bud och idag ringde mäklaren och snackade om möte imorgon och kontrakt, så jag antar att den är vår. Haha men det var så dålig sändning när jag pratade med honom så jag hörde typ ingenting. Meeeen, om jag hörde rätt så är den vår! WIIIIIIIIEE :)

Idag fyller min styvpappa 50 år, grattis till honom :) På lördag ska vi fira honom och det kommer säkert bli skitroligt. Och sen när vi kommer hem på söndag är lilla Sören här och väntar på oss haha. Nu ska jag titta vidare på tv och bara vila. Hörs sen.

Över ett år får man vänta på att få reda på betyg på en inlämningsuppgift.. okej?

Skrev precis ett milslångt mail till någon lärare, eller han är väl mer en chef för lärarna jag hade första året. Okej, milslångt var det inte men nära på. Saken är den att förra året gjorde vi en inlämningsuppgift som vi fick reda på att vi kunde på U och G på. Men eftersom vår T R Ö G A lärare missuppfattat så kunde man visst på VG på den. Vi fick reda på att vi skulle få en chans att bättra uppgiften om vi satsade på VG. Det gick flera månader och han skyllde på sjukdom inom familjen, pappaledig och allt var det var. Ett halvår senare, i april detta året skrev han att vi skulle ändra uppgiften tills vi var nöjda, skicka in den och sedan skulle han titta igenom dom igen för att sedan få ett slutbetyg på den uppgiften! Men vad händer då? Ja det vet inte jag heller, han har fortfarande inte rättat dom, antaligen. Vi hade ett möte med han "chefen över lärarna" och berättade hur det låg till, han sa: Det får inte ta så lång tid, han kan inte skylla på något! Fine, tänkte vi, äntligen kommer vi få veta. Men nej, vi trodde fel. Nu har det gått med än ett år, ETT JÄVLA ÅR och vi har inte fått reda på hur det går med denna uppgiften. Saken är den att jag bryr mig inte så mycket om själva uppgiften i sig för det är en liten, minilätt uppgift utan det är han, Johan jag stör mig på, läraren som ALDRIG svarar när man skickar ett mail, alltid låter som positiv när man kommer in till hans kontor som om allt är påväg att vara klart nu! Årh, nu hoppas jag att "chefen över lärarna" gör något åt detta, eller åt honom! Jag vet inte riktigt om det är han eller skolan det är fel på.

Finns det någon sjukare människa?

Läste precis här att en man ringt och lurat anhöriga att deras son dött i en bussolycka! Sjuka sjuka människa. Lyssna som systern skriker när mamman berättar. Hade någon gjort så mot mig vet jag inte vad jag hade gjort.

Godmorgon..

skulle egentligen ha jobbat idag men jag kände mig inte alls bra imorse så jag stannade hemma. Nu känns det lite bättre men har fortfarande svårt för att svälja, det gör så ont. Men jag har inte så ont i kroppen längre. Det är nog tack vare all C-vitamin och echinaforce som hjälpt mig slippa bli helt sjuk.

Idag ska jag bara ligga här hemma och vila och hoppas på att jag blir frisk. Visningen är klockan sex ikväll så dit ska jag ju men direkt hem igen och mysa ner mig i sängen. Ska titta vidare på tv nu!

Kärlek

Visning imorgon klockan 6!

Hemma från en halvlång skoldag (Okej, den var inte så lång men kändes lång för mig). Började som sagt 9 och slutade klockan 12. Efter det satt vi kvar i en halvtimme och delade upp det vi ska berätta om på fredag!

Ringde till mäklaren och fick en visning imorgon klockan 6, som jag längtar! Hoppas detta är något förr oss. Frågade även när man kunde flytta in om det skulle vara så att vi fick den och mäklaren svarade: -Direkt, ta med dig en påse med pengar sen kan du flytta in! haha en rolig liten figur. Han hörde även på min dialekt att jag inte kom härifrån, men att han trodde att jag kom från malmö är inte okej ;) haha.

Sen måste jag också tillägga att jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag fryser, har kramper i magen och då menar jag kramper! Hoppas inte det är blindtarmen eller vad det nu heter :O Ont i halsen har jag också för dom jävla halstabletterna inte hjälper... Nej nu ska jag lägga mig under täcket och vänta på att mitt hjärta kommer hem så jag kan pussa på honom <3

Mot skolan... suck..

Om en halvtimme tar jag bussen för att åka mot skolan! 9 - 12 har vi lektion (föreläsning) och därefter ska jag och min lilla minigrupp sitta kvar och smmanfatta det som ska vara klart tills på fredag. Det är nog inte så svårt så det går väl snabbt, hoppas jag! Och ovanpå denna antagligen tråkiga skoldag så har jag fått asont i halsen, ont när jag sväljer... jag vill I N T E bli sjuk!

Jag ska ringa till en mäklare idag igen, hittade en lägenhet igår vi vill titta på, ÅH! :) Jag vill hitta en lägenhet nu, hoppas nu bara att vi kan få en visning och att den inte blir såld innan vi hinner titta på den. Håll tummarna för oss.


Mirela:
Jag kan inte komma den helgen, chrilles bror och hans flickvän kommer ner och hälsar på då.

Tja!

Sitter och fixar med lite musik till nästan helg då vi ska ner till trelleborg igen. Jan fyller 50 och det ska firas på lördag, då även Mirela fyller år :) Ska snart börja bränna skivorna, för det kommer bli en del.
Idag stack jag och hjärtat till gymmet vid elva tiden och tränade rygg, axlar och lite mage. Lite träningsverk har jag i axlarna, jobbigt! Och så ska jag jobba imorgon, kommer vara jobbigt om jag fortfarande har träningsvekr då. Aja, ska inte klaga. Efter gymmet stack vi hem och duschade för att sedan köra till en lägenhetsvisning. Lägenheten var lite större än den vi tittade på sist, dock lika mycket som ska renoveras, men det är så vi vill ha det så det är perfekt! Hoppas nu bara inte att det finns någon annan som vill ha den.

Nu ska jag börja bränna skivorna och sedan ska vi titta på entourage, eller hur det nu stavas. Chrille som ville se på den serien så vi får väl göra det. Hoppas bara att den är bra!

.

Lady GaGa - Bad Romance


-

Mitt hjärta och jag <3


En liten uppdatering från mig :) Har precis ätit korv stroganoff och nu sitter jag och hjärtat och tittar på tv. Ikväll blir det idol för vår del, och en massa mys såklart! Ha en trevligt fredag (den trettonde) ;)

Seminarium till klockan tolv!

Nyduschad och ska alldeles strax klä på mig, idag är det skola som gäller. Ett mini seminarium kan man väl kalla det! Problemet är bara att jag inte har någon skrivare så kan inte skriva ut det jag gjort, jaha? Ska man behöva till skolan ca en timme förtidigt för att skriva ut? Njee, jag tror jag skiter i det! Jag får väl försöka utan papper eller springa iväg och skriva ut om det skulle behövas. Idag slutar jag klockan tolv, skööönt!
Det är äntligen helg, men fy vad dagarna och veckorna går snabbt.. det är snart jul ju :)
Nej nu måste jag snabba mig och föna håret och så, annars hinner jag aldrig!

en snabbis..

Ligger och tittar på Desperate Housewives, hjärtat ligger och halvsover.
Imorgon är det dags för jobb, efter det blir det träning, Body Combat.
Torsdag likaså, dock inte träning, utan plugg istället.

Lite fredagsmusik!

Rihanna - Wait Your Turn

Madonna Ft. Akon - Celebration

Flo Rida - Keep It Pouring

Rubrikjävel!

Hemma från ännu en tråkig "föreläsning". Jag undrar varför en lärare schemalägger oss i en och halv timme när det enda vi skulle göra var att lämna in arbetet och göra en snabb kursutvärdering!? Jag förstår mig inte på CTS och kommer nog aldrig göra det heller. Nog om skola, det är F R E D A G!  :)

Idag händer det nog inte så jätte mycket, vi ska iaf ner till gymmet, mycket bra! Jag saknade det faktiskt när vi hade paus igår haha. Men idag kör vi igen. Ikväll blir det antagligen idol eller kanske någon film, vi får se. Chrillux vill ju helst inte se idol så får strunta i det om han inte orkar se det. Det blir ingen sen kväll iaf för imorgon ska jag jobba (?), jag tror det iaf. Har inte pratat med Jan än men antar det, så det blir väl från 8-2 i så fall, skönt med dubbelt betalat! Det gillar vi.

Nu ska jag diska och efter halv två ska jag ringa en mäklare och boka en visning på lägenhet :)

Smell you later!

Ska laga mat sen blir det mys ikväll!

Jag är klart med arbetet :D wiiiie. Frågan är bara om det är ett bra eller dåligt arbete, men det får ju läraren avgöra. Har precis tittat klat på hells kitchen och ska snart börja laga mat, tur man inte har Mr. Ramsey som står och skriver på en, haha. Nej men det blev inte köttbullar idag för att potaitsen var slut i affären så vi får göra fläskfilé och klyftpotatis itsället, det blir säkert lika gott om inte godare.

Nej nu ska jag väcker chrille som sover för han ska hjälpa mig idag :D Efter maten blir det nog en film eller något.

Bjuder på en bild; Lina fyllde 20 och det firade vi rejält! :D

..snart klar

Uuh, har suttit och pluggat sen nio och nu dör snart alla mina hjärnceller, om det ens finns några kvar? Jag är snart klar med arbetet vilket känns SÅÅÅÅHÄR skönt, ska bara skriva metodavsnittet och uppföljning och reslutat.. hmm, det var inte så lite iaf :( Aja, det fixar jag snart. Nu hade jag tänkt mig att jag skulle göra lite nudlar, jag har inte ens ätit frukost än, haha. Hjärtat kommer hem vid fyra tror jag och hoppas på att han vill följa med till Ättekulla så jag kan hämta mina böcker som jag beställt. Idag har vi paus från träningen vilket innebär god mat, haha. Nej men idag har jag ju tid till att laga något gott så det blir köttbullar, potatis och sås. Nej nu ska jag göra mina nudlar och inte sitta här och skriva, borde skriva på arbetet istället.

Hajkaj.

Geo da silva ft. Dj jungle - far away

6 månader med hjärtat idag <3

.

Hej alla..

..min dag har bestått av plugg och träning i stort sett. Vaknade redan tio över åtta imorse och tänkte på att jag skulle börja plugga men jag var inte riktigt redo så jag somnade om och vaknde igen vid kvart i nio. Satte igång med pluggandet direkt och slutade inte förrän halv fem! Sjukt. I och för sig så tog jag en paus för att göra en macka och en för att gå på toa men annars satt jag och skrev nonstop, och tänkte lite där imellan såklart. Jag kom upp i ca 22 sidor men det är ganska mycket kvar så jag fick korta ner, rejält. Nu har jag 17 sidor så jag hoppas jag kan klara mig inom mig egen ram mellan 22 - 27 sidor vill jag har arbetet, inte mindre och inte mer. Det är lagom.

Efter plugget så stack vi och handlade in så vi har mat till denna veckan också, efter en snabbis på maxi åkte vi hem, satte in sakerna i kylen och sedan körde vi iväg till träningen. Idag skulle Nettan testa på Body Combat, mitt favoritpass, och det gick hur bra som helst. Tar dock lite tid innan man kommer in i det, men jag älskar det.

Nu har jag precis duschat och chrille är inne i duschen nu, när han kommer ut ska jag pussa på honom <3 Och sen ska vi nog kolla lite tv, imorgon ska jag till skolan klockan tio och slutar tolv. På kvällen drar vi till gymmet! Sov gott.

Love you honey

RSS 2.0