This is creepy!

Hej!

Orkar inte sitta och skriva om att jag städat osv, men iaf det har jag gjort. Senare idag ska jag möte chrille på jobbet och sedan ska vi till polisen, jag ska fixa pass. Sen ska vi träna och sen antagligen till hans föräldrar, jag hoppas det i alla fall. I alla fall, denna dagen har varit konstig, mycket.

Den första händelsen var att jag skulle gå ner med soporna och i samma veva skulle jag ner til coop och panta burkar ( bara jag som inte tycker att det är pinsamt? ) och samtidigt köpa mjölk, och efter det skulle jag hämta ett paket. Men nu till det skumma, jag packade ner alla sopor, typ mjölkkartonger osv i en stor påse. Jag hade ställt en tom olijoljeflaska på golvet som också skulle kastas men självklart fick den inte plats så jag tänkte skitsamma, jag tar den nästa gång ( Hade typ sju påser att gå ner med ). När jag kom ner till soprummet och skulle sortera och kasta allt så ligger den jävla flakskan i påsen, jag är 200 % säker på att jag lät den stå kvar på golvet!! Jag blev lite smårädd för mig själv haha, för jag har inte packat ner den, utan ställde den på bordet för att inte glömma den sen.

Aja, det var dagens första. Sen gick jag ner till coop för att panta, handla sen vidare och hämta ett paket. Nör jag gjort det gick jag tillbaka, hemåt alltså. Och går förbi en bil där det sitter en kvinna i förarsätet. Kvinnan hänger i bilbältet mot sidan och har en massa grejer runtomkring sig, såg ut precis som att hon dött, bara sådär. Jag gick förbi och tänkte inte så mycket på det, men sen fick jag panik och gick tillbaka, tänk om hon verkligen hade dött. Så jag ringde chrille halvt panikslagen och han säger att jag ska knacka å rutan, men jag vågade inte. Tillslut gick jag fram och knackade och inget svar, knackade en gång till och kvinnan reser sakta sitt huvud och typ halvsmilar, som om hon vore okej. Men jag tror fortfarande inte att hon mådde bra, hon såg helt lost ut.

Aja, jag gick hem och packade upp det jag handlat. Kom in i vardagsrummet och fick för mig att torka av både bord och soffa ( vi har en vit skinnsoffa ). Jag såg en fläck och sprayade på sånt där soffspray som man sedan torkar bort med en handduk bara. Torkade av lite kuddar och så också. När jag sen tittar tillbaka på kudden, eller vad man nu kallar det, där man sitter i alla fall ( Där jag precis hade tagit bort en fläck ) Så ser det ut som om någon ristat in, väldigt svagt, ett R och ett G, väääldigt konstigt för man såg inte bokstäverna innan jag hade torkat av fläcken, som för övrigt var en bot från bokstäverna. Och vet ni, dom är fortfarande kvar. Detta är fan läskigt.

Seeer ni bokstäverna, var fan kom dom ifrån!?

Ändrade bilden lite mörkade så ni verkligen ser, some creepy shit!



Kommentarer
Anna

hahahaha vafaaan.. :P mår du bra katt? ;) men det där med bokstäverna va fan lite konstigt. :P

2010-06-09 @ 17:16:58
URL: http://annaviktoriajohnsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0