Dokumentation

Hej,

Nu ska jag snart iväg med Anna till hennes praktikplats, idag ska vi dokumentera en massa. Hoppas vi får något bra som vi kan redovisa sen men det är jag helt säker på, ska bli roligt att få vara med lite mindre barn en gång :) I eftermiddag åker jag och älskling ner till Trelleborg för att fira mamma som fyller 40 på söndag, ska bli mysigt. Nu ska jag packa ner lite frukt så jag orkar med dagen, Puss på er & trevlig helg om vi inte hörs innan.

Easy tone

Hej kompisar!

Idag har jag varit i skolan, tio till tolv, ganska chill tid. Hade en föreläsning sen åkte vi mot Helsingborg igen. Jag & Anna tog en runda i stan (läs: Gina Tricot och H&M) och tittade på kläder. Jag fick med mig en superduper fin klänning, ett brunt skärp, en topp + trosor och ett stort linne. Efter stan åkte jag och hämtade ut två paket som hade kommit, i det ena var det bara shakers och i det andra var det mina efterlängtade Easy tone skor, super sköna och fina, jag är nöjd. Nu börjar BB och jag ska titta en stund, sen lägger jag mig.

Imorgon ska jag till praktiken eftersom barnen ska ha ett vernissage med alla sina bilduppgifter, ska bli roligt att se vad de har gjort (har dock redan sett några saker men inte allt). Sticker till gymmet också för ett powerstep pass, om jag inte ångrar mig och bara går ut på en lååång promenad, får se. Puss på er.

Onödigt?

Hej vänner!

Nu är min långledighet snart slut, men gud så skönt det har varit att vara ledig och att det har varit fint väder har varit ett stort plus. Jag har solat lite och fått lite färg, känns skönt att jag inte är vit, förlåt genomskinlig, längre. Vet faktiskt inte vad jag tänkte skriva så jag avslutar med att jag snart ska titta på BB och imorgon är det dags för skola igen. Puss 

Påskhelgen

Hej!

Igår hade jag årets mysigaste dag. Den började med att jag, Nettan, Kalle och Kenza gick en lång runda i pålsjö, vi gick runt nio tiden och redan då kände man värmen. Efter en lång promenad åkte jag hem till Chrilles föräldrar för att ligga och sola i trädgården, Nettan stack och handlade mat sen kom hon också. Efter flera timmar i solen och en mindre blek kropp åkte jag hem för att duscha. Vid halv sex åkte jag hem till Nettan&Kalle som bjudit oss på middag. Det blev stekt potatis, färsk oxfilé, smörstekta champinjoner, sallad och två goda såser till det. Det var så himla gott :) När vi ätit fick Kalle en idé om att sticka till Sofiero för att käka glass, tyvärr var det stäng när vi kom dit så vi ställde bilen nere vid havet och gick en lång runda bland de fina husen istället. När vi sedan körde hem igen blev det film och godis, vi tittade på Prince of Persia som var bra. Efter filmen körde Kalle oss hem.

Idag har jag varit nere på gymmet med Chrille&Sören, vi körde ett tufft benpass, så träningsvärk det har jag. Efter gymmet stack jag hem och packade väskan för ännu en eftermiddag i solen hos Chrilles föräldrar, killarna ville inte följa med så idag fick jag vara själv. Låg ute i solen i flera timmar och bara njöt, fick för mig att jag skulle lära kurslitteratur men det gick åt helvete, läste en sida sen satte jag på musiken igen, haha. Det går inte att plugga när det är så fint väder. Nu sitter jag här hemma bara, vet inte alls vad som händer ikväll. Jag vill gå på bio och se Scream men jag antar att jag är den enda... får väl se vad vi hittar på med. Just nu vill jag bara vila en timme, sjukt trött efter en heldag i solen.

Imorgon blir det ännu en promenad i skogen och sedan ska jag ligga ute i solen igen :) Och sedan blir det grillat hemma hos Chrilles föräldrar, mys. Nu ska jag göra annat, puss på er.

Glad Påsk

Hej!

Vilken underbar dag det har varit idag. Började med ett Powerstep-pass på gymmet för att sedan sticka hem och duscha. Åkte till väla med Nettan & Chrille, gick lite där och körde sedan vidare till Chrilles föräldrar för att ligga och sola i trädgården, supermysigt. Tråkigt att jag inte tog med min bikini dock så jag satt i linne och shorts, är det lika fint imorgon ska jag dra på mig bikinin, i alla fall överdelen :) Efter lite sol där åkte vi hem och satte igång med tvätten, lagade mat, fixat & trixat med föreningen, varit ute och gått en runda, UTAN jacka :D MY GOD så skönt. Nu är vi hemma igen och chillar i soffan, snart är det dags för BB. Om vi orkar ska vi titta på en film efteråt. Glad påsk mina kycklingar.

Sista dagen på praktiken..

Hej!

Idag hade jag besök av min mentor på praktiken och det gick väldigt bra. Jag skulle hålla i lite påskpyssel. Min mentor var supernöjd med min insats och berömde mitt häfte jag gjorde till barnen förra gången. Hon tyckte det var bra att jag gjort eget material och inte bara tagit från hemsidor, hon verkade vara så nöjd med det att hon till och med frågade om ho fick lov att använda materialet i sin etta. KLART, skönt att det känns som att jag valt väg nu. Idag var även min sista dag och det var inte alls roligt att säga hejdå till barnen och min underbara handledare. Tråkigt att jag måste till förskolan nästa termin, men eftersom jag valt Förskola/Grundskola så måste jag. Jag hoppas dock att jag kan komma tillbaka till klassen jag var i nu när jag går termin 6, då går barnen i trean ju. Hade varit superkul.

Idag ska jag och älskling ha lite fredagsmys, inget planerat och så ska det förbli. Vi ska bara göra vad vi känner för :)

VG

Fick ett mail av min förra kursledare som skrev att jag fick betyget VG, så jävla skönt! Jag är nöjd. Imorgon är det nästsista dagen på praktiken, jag längtar tillbaka till skolan till mina homies haha, men samtidigt kommer jag sakna att vara på praktiken, jag trivs så bra där. Imorgon ska vi gå till Elinebergskyrkan och gå någon påskvandring sedan har vi bild resten av dagen. Tills på fredag ska jag baka lite kladdmuffins tänkte jag för då ska barnen ha lite disko och pyssel innan det är dags för påsklov.

Idag hade vi en idrottsdag med F-2, jag följde en grupp hela dagen och så var vi på sex olika stationer under dagen där vi bland annat hade tipsrunda, lekar ute, lekar inne, massage osv. Det var roligt och tur var så fick jag låna regnkläder för varannan station var utomhus och det regnade en del idag.. Vi hade det roligt i alla fall. Aja, nu ska jag byta om till my pyjama och titta på BB. Puss på er.

Tråkigt utan bilder

Vet ni? Jag lägger ju aldrig upp bilder, kanske beror på att jag aldrig tar några. På tal om det så tog vi några bilder sist vi var ute men jag tror inte att jag lagt in dom på datorn ens, kanske skulle ta och göra det så ni får se lite pics. Just nu tittar jag på dagens man, lite småroligt. Hjärtat ligger nog och sover, han fick precis en omgång massage så han somnade så sött.

Har jag föresten sagt att jag läääängtar tills vi drar till Turkiet!! Om två månader sitter vi där nere i värmen och steker, SNÄLLA låt dessa månader gå snabbt :D Ni får lite bilder från Kreta så länge.

Jag saknar våra myskvällar i underbara Chania

HAHA, alltså!

 

Fredag

Hej!

Äntligen fredag och helg. Helva veckan har jag varit på min praktik, i onsdags var jag ensam med barnen vilket var kul och igår var jag ensam ett tag, sedan fick jag sällskap av en specialpedagog som var med mig halva sista dagen. Veckan har varit rolig men jag har sett fram emot helgen, ska bli skönt att bara ta det lugnt och att inte ha något planerat. Just nu sitter jag, Chrille och Sören i soffan med varsin dator, hey geeks! Ska nog titta på en film ikväll & förhoppningsvis gå en runda sen, Chrille lovade att vi skulle gå lite eftersom jag missade gymmet för jag var tvungen att tvätta. Blåser det lika mycket som innan idag så vetifan om jag känner för att gå ut, det får vi se. Imorgo ska jag gå på ett BodyPump pass, hej träningsvärk! Nu ska jag titta lite på talang. Trevlig fredag.

Praktik.

Hej!

Har ju glömt att uppdatera, men det blir så ibland. I måndags började min VTF igen, och där ska jag vara i två veckor. Idag var min handledare hemma med sjukt barn och jag fick vara själv med klassen, lite kul faktiskt. Tur att jag känner barnen annars hade det kunnat bli jobbigt. Jag & hjärtat har pecis tittat på film och jag fattade inte ett piss, verkligen sjukt konstig film. Den hette Operation Endgame, se inte den! Nu ska vi bara mysa och sedan är det BB ikväll.

Lördag

Idag har jag varit på maxi och storhandlat helt själv, att bära sex påsar och lite pepsimax på det är fan itne det lättaste, helvete vad tungt.. och jag gick bara från bilen men det var tillräckligt. Hämtade sedan upp Chrille på gymmet och körde till Colorama, vidare till Ikea och Jysk, köpte en bäddmadrass :D Äntligen, nu fattas bara sängstomme. Nu målar Chrille i sovrummet och jag sitter här och lyssnar på musik. Ikväll sticker vi och käkar på restaurang och sedan tar någon cider i stan. Trevlig Lördag.


Morten Hampenberg & Alexander Brown - Det stikker helt af

 

LMFAO - Party rock anthem

After school med tjejerna ;)

Hej min fina blogg! haha
Idag var jag i skolan från tio till tre, efter det stack ett gäng tjejer från klassen till St Gertruds som ligger en liten bit från centralen. Vi var där vid kvart över tre och fick reda på att de först öppnade klockan fyra, satte oss ute och bara njöt av det fina (men kalla) vädret. Klockan fyra tog vi ett bord och fick reda på att buffén inte öppnade förrän klockan fem, haha, jaha? Vi som var hungriga och struntat i att käka lunch eftersom vi skulle äta så tidigt.. Men det gick bra ändå, tog varsin cider eller öl och satte oss vid bordet och babblade massor, sen öppnade buffén och vi gick loss, fyllde våra små tallrikar med mat och krängde. När klockan närmade sig sju gick vi mot centralen för att åka hem.. Mycket trevlig dag och supermysigt att hitta på något med tjejerna i klassen, jag har verkligen tur som kommit i en så bra klass med världens bästa tjejer :)

När jag kom hem så var Affe&Sören här, har tittat lite tv, scrappat, suttit vid datorn och nu alldels strax börjar BB - så himla roligt. Ska hämta lite dricka sen sätta mig tillrätta i soffan :) Imorgon blir det gymmet, köpa målarfärg, kanske bäddmadrass och sedan måla om sovrummet, på kvällen drar vi ut och käkar och tar någon drink/öl/cider på något ställe i stan. Puss&kram.
RSS 2.0