På flygplatsen i London, mot nästa flyg nu :)

På flygplatsen i London, mot nästa flyg nu :)

Nästa: NEW YORK!!!

Okej, jag packar men får ändå inte ner något i väskan! Börjar trycka ner en massa och det blir för mycket, vafan! Haha, detta gick inte så bra som jag tänkt mig men nu tror jag att jag packat ner ganska rimligt med kläder. Sen ska bara shampoo och grejer ner men det tar jag efter att jag duschat. Jag tänkte göra det nu & sedan ska jag lägga mig, kanske sova, eller bara vila. Får se vad det blir.

Idag var jag på ansiktsbehandlingen och det var underbart, så skönt & avkopplande. Synd att det är så dyrt bara, annars hade jag lätt kunnat gå en gång i månaden (om det nu behövs så ofta) haha. Sedan åkte jag hem till Anna som hjälpte mig sy in en klänning jag beställt som var för bred. Sedan färgade jag hennes hår & sen lagade vi mat. Hemmalagade piroger med köttfärsfylling i en & kycklingfyllning i en annan, MYCKET GOTT! Nu är jag hemma och ska som sagt duscha. Vi hörs när vi kommit hem, ha en underbar vecka för det SKA FAN VI HA! PUSS&KRAM

Tonight!

Tjaaa!

Idag är jag glad, mycket glad! Jag struntade i träningen och tog sovmorgon, det gillas. Jag har börjat plocka fram lite saker som ska packas ner för inatt åker vi. Hörde ni, VI ÅKER INATT! Woohoo, detta kommer bli galet roligt. Jag har bokat tid till ansiktsbehandling idag så kvart i tre ska jag dit, underbart. Innan dess ska jag bara vara hemma och skriva ut det sista till resan & packa lite och sedan gå till stan för att köpa en reseadapter, jag hoppas verkligen att dom har en. Annars får jag köpa en svindyr för 300 spänn på flygplatsen (I hope not)..

Nu ska jag ladda ner lite musik så jag har massa att lyssna på på flyget, ska köpa tidningar också ju, lite korsord så jag håller mig sysselsatt haha. Blir så snabbt uttråkad. Aja, vi hörs senare i alla fall.

Powerstep

Åh, jag är helt slut efter ett skönt & bra powerstep-pass! Jag verkligen älskar det passet & tjejen som har det är grymt bra! Jag har blivit trött på Combat så det är tur att jag fortfarande gillar detta, det är mitt favo-pass.
Träningsvärken har redan börjat komma i armarna och det betyder att jag gav allt, och lite till.

Nu sitter jag & äter min fina middag, nudlar! Var inte så hungrig och inte speciellt sugen på något så nudlar var snabbt & gott (lite i alla fall). Snart kommer något idol-liknande program som jag tänkte se och efter det ska jag hoppa in i en dusch för det har jag orkat än..

Mina naglar!

img_6485 (MMS)

Mina naglar!

Oups, vi hade 12 glas, nu har vi bara 3 he...

img_6340 (MMS)

Oups, vi hade 12 glas, nu har vi bara 3 hela kvar.. Klantskalle.

SNART!

Idag har varit en riktig tvätt&städdag. Vaknade klockan sju och satte igång med tvätten, vid nio började jag städa och klockan tio kom Chrilles mamma & hjälpte mig med ugnen som nu ser ut som ny invändigt :) Hon tvättade inne och jag tog alla plåtar.. Det gick hyfsat snabbt och smidigt. När vi var klara sprang jag ner till Åhlens för att köpa lite inför resan & sedan letade jag efter en reseadapter men självklart hade dom ingen, får kolla i stan imorgon. Nu har jag precis satt mig ner för att ta det lite lugnt innan jag ska träna med Anna klockan 5.

Jag ringde & bokade tid till ansiktsbehandling imorgon så klockan tre ska jag vara där, ska bli sååå skönt! :) Ikväll ska Chrille & jag måla klart lite här hemma så det blir färdigt.. Ska ner i tvättstugan igen, sista vändan nu. Äntligen!

Fixat naglarna & solat.

Hej!

Idag har jag varit och fixat mina naglar, bild kommer senare. Har inte orkat ta en bild än..
Annars har jag inte gjort så mycket, skulle ha varit nere i stan & tränat men jag hann inget av det eftersom naglarna tog 4 timmar!! Nu har jag & älskling precis varit och solat lite, jag är så blek att jag är genomskinlig och jag hatar det. Jag trivs verkligen inte som blekfis, jag vill vara sommarbrun året runt.

Jag är sjukt sugen på något gott, godis, glass, chips, whatever.. något i alla fall. Men vi har inget hemma så jag får nöja mig med lite 7up-light, så gott! Imorgon ska jag tvätta & städa så at här är rent och fint tills när vi åker & kommer hem, gillar inte att komma hem från en semester till värta kaoset.. Chrilles mamma kommer hit vid tio och ska hjälpa mig städa ugnen, jag har ingen aning om hur man gör och vad man får göra så hon ska visa mig ♥
Jag ska ner i stan också, och köpa allt som jag skulle ha köpt idag. Mamma sa att hon tyckte jag skulle köpa stödstrumpor inför resan, så jag ska väl se om jag hittar sånna också..

Ringde och bokade tid med bank & mäklare innan och i september ska vi träffa bank och sedan kommer en mäklare hit för att värdera lägenheten! Vi vill sälja lägenheten och flytta så detta blir första steget mot något nytt :) Spännande. Åh, nu kom jag på ännu en sak jag ska göra imorgon. Jag ska måla badrum och karmar, Chrille ska måla alla fönster och fixa i köket så att allt är klart innan mäklaren kommer.

Alle for én

Gokväll!

Sitter och tittar på The perfect storm med hjärtat. Vi har haft en riktig mysdag bara vi två. Tittade på filmen Alle for én, hyfsat bra film faktiskt :) rolig om inte annat. Har ätit massvis med godis & blivit så mätt att jag inte orkat äta kvällsmat.. Bra Katja, ätit frukost och godis idag, känner mig inte alls fet eller så? Nejdå. Haha, men sånna dagar ska man också få ha.

Imorgon är det GYMMET som gäller. Ville egentligen ha provtränat på filborna men orkar inte ringa och prata med dom då det kostar 120 kr för att provträna men det tänker jag inte betala, usch. Kan kanske provträna där i veckan istället innan vi åker iväg på semester! Sedan ska vi nog hem till svärisarna imorgon på vår mysiga söndagsmiddag :)

På måndag ska jag fixa naglarna, wie! Egentligen skulle jag strunta i det eftersom det inte håller så länge men jag är så sugen att jag var tvungen.. Och nu innan semestern, det kommer bli bra! Fick lite födelsedagspengar av Chrille så jag tänkte köpa mig "nya naglar" & sedan spara resten till något annat, kanske ta med till NY, snart åker vi!! :D

FEM DAGAR!!

Hallå!

Egentligen har jag inget vettigt att skriva men jag gör det ändå. Igår var vi hemma hos Nettan&Kalle och tittade på film. Limitless tittade vi på och den var helt okej, lite långtråkig i mellan åt men annars var den bra. Eller så var det bara för att jag var lite halvosugen på att titta på film som att jag tyckte den var lite långtråkig.. Aja, struntsamma, det var mysigt i vilket fall som helst :)

Idag har jag & hjärtat inte gjort något alls, bara myst och bara varit :) Nu är det bara 5 dagar tills vi åker & jag börjar få resfeber, eller har haft det länge nu men jag vill bara åka NU! Nununu! haha. Nej, nu ska jag äta en kanelbulle sen ska vi titta på film. Ha en mysig lördag.

Sunset Beach

Vilket tråkigt väder att vakna till.. Imorse skulle jag & Nettan ha varit nere på badhuset och simmat men jag har sån mensvärk att jag fick strunta i det. Jag hoppas det går över till sen så jag kan gå till gymmet och styrketräna med Älskling. Annars händer det inte mycket idag, Chrille jobbar och jag är hemma och degar, börjar bli trött på det nu. Är så sjukt uttråkad att det inte är sant. Ska nog scrappa eller rita sen, då går timmarna snabbt i alla fall :)

& igår pratade jag med min fina Mirela som sa att hon börjat titta på Sunset Beach igen och jag ÄLSKADE den serien när den gick på tv. Jag stannade hemma från skolan för att inte missa ett avsnitt. Så det har jag laddat ner :) Eller några avsnitt håller på att laddas ner så när de är klara ska jag titta på det.

Min födelsedag

Heeej vänner!

Har haft en underbar födelsedag idag :) Fina Anna&Sören, Kalle&Nettan & Affe kom förbi på middag och kanelbullar. Anna hade bakat en supergod kladdkaka med hallon och (som hon själv sa) svettig grädde & hela sju ljus för mig, hurra :D Vi började käka middag, potatismos med korv och bacon. Enkelt men GOTT, längesedan jag åt det så idag ville jag ha det. Efter middagen blev det det kaffe & kanelbulledags & tårtan såklart, så mumsigt. NU är jag PROPPmätt, usch.. Fick även finfina presenter av mina favoriter, en ansiktsbehandling av Nettan&Kalle och presentkort till klippning av Anna&Sören, TAAACK ♥♥

Nu ska jag snart lägga mig, ska bara diska undan först. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar sen ska jag till gymmet en runda om det regnar annars promenerar/joggar jag ute. Jag kör motion imorgon i alla fall, måste få bort kanelbullarna ju haha. Sedan ska jag en runda till svärisarna och hälsa på & bjuda på lite kanelbullar eftersom de inte kunde komma förbi idag. Sov gott kära vänner, för det ska jag göra.

Gissa vad jag gör?

img_2542 (MMS)

Gissa vad jag gör?

Grattis till mig

Idag är det min dag för idag blir jag hela 22 år. Vart tog tiden vägen? Jag fyllde nyss 18 haha. Jag började dagen med att sticka till gymmet för att träna BodyCombat. Efter det handlade jag lite och åkte hem. Har hunnit diska och duscha och snart ska jag baka lite kanelbullar som jag tänkte bjuda på ikväll när Sören&Anna & Affe kommer hit. Lite middag ska vi också ha och jag är sjukt sugen på potatismos så det får det bli, ingen superfin middag här inte, här bjuds det på det vi gillar :D

Måste se om det finns fler avsnitt av Modern Family, vi har inte många avsnitt kvar på säsong två & det suger ju lite. Men det finns säker några till jag kan hämta ner :) Nu ska jag baka, hejhopp!


Grattis till lilla mig :)

9 dagar kvar

Hej vänner!

Imorse gick jag & Nettan ner till badhuset för att simma lite, hela 45 minuter simmade vi med en kortkort paus bara. Det var jobbigt men det var inte förrän vi skulle upp ur bassängen det kändes i hela kroppen, jag kände mig full haha. Fan vad obehagligt men skönt. Kom på att jag inte hinner gå på Powersteppen ikväll eftersom jag ska till revisorn. Så jag promenerar till revisorn istället och sedan ska jag ner till Clas Ohlsson och byta en bagagevåg jag köpte igår som inte fungerar, jag hatar att få hem saker och märka att de inte funkar, piss!

Jag håller på att tvätta också och snart är sista maskinen klar, så skönt. Har hunnit laga potatissallad också. Efter jag varit i tvättstugan ska jag laga frikadeller och sedan ska jag VILA! Jag mår inte alls bra idag, ont i magen och mår illa. Har gjort det några dagar nu :/ Jag är inte hungrig och inte mätt, inte spyfärdig men mår illa, inte alls roligt. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu, vi ska ju åka snart! Bara 9 dagar kvar idag! :D

I feel like whatever I do tonight would be the talk of the town

Är så sjukt mätt, har precis käkat middag & det blev inget mindre än vaniljyoghurt med mina älskade kammerjunkere, I LOVE THEM! Lite lax & ris också så nu är magen proppad. Var nere hos mamma innan idag och bara var, gjorde absolut inget speciellt, eller jo förresten. Jag skulle försöka lära mamma hur man laddar ner film och det gick.. sådär. HAHA, jag fick skriva ner i punktform hur hon skulle göra för annars glömmer hon direkt. Jag hade skrivit att hon skulle gå in på tankafetast.com och då kommenterar hon: MEN, jag måste väl inte gå in där varje gång jag hade ju programmet på datorn? Hahaha, söta mami ♥

Affe är här nu så det är Simpson på tv:n, precis som vanligt. Om Chrille kunde välja så skulle alla kanaler visa Simpsons eller Family Guy varje dag, 24 timmar om dygnet. Jag tycker det börjar bli lite långtråkigt men jag passar på att sitta vid datorn och läsa alla bloggar :) Så mysigt. Imorgon ska jag kanske simma lite med Nettan, jag ska tvätta & städa och sedan gå på Powerstep på kvällen, jag ser fram emot det passet, har inte kunnat gå på hela sommaren då passet börjar klockan fem och jag har kommit hem från jobbet klockan fem.. & det är dessutom favoriten Anna som ska hålla i passet :)

Nichole Scherzinger - Wet

Hej! Är på väg till mamma nu, ska vara där...

Hej! Är på väg till mamma nu, ska vara där några timmar nu på eftermiddagen. Ska se om jag träffar morfar också, det var ett tag sedan sist. Imorse var jag och Nettan på gymet, det blev typ en halvtimmes styrketräning och en halvtimmes spinning :) skönt att ha det gjort på morgonen nu när jag är ledig. Ikväll händer det nog inte mycket, kanske se någon film eller så blir det nog mer modern family, så jäkla roligt. Det var min dag det, vi hörs sen!

Leona Lewis - Take a bow

 

Som jag saknar detta!

Mysdag hos svärisarna

Hej vänner!

Idag vaknade jag seeeent, typ kvart över elva. Så länge har jag inte sovit på ASlänge men det var skönt. Jag gick upp och städade lägenheten lite snabbt medan chrille höll sig på toaletten haha. När han kom ut sa han: Jag gömde mig på toan för att slippa städa. Jävla busunge, men det var bara en snabbstädning så det var lugnt. Sedan åkte vi till svärisarna för lite mys&middag, mycket gott precis som vanligt & nu har vi precis kommit hem.  Ska nog se en film snart, får se vad det blir för någon.

Angående rånet jag, mina syskon och pappa såg så var det en kille som gick in på seven eleven, hoppade över disken, tog pengarna och stack. Jag stod utanför och bara tittade, visste inte vad jag skulle göra. Men antar att jag inte kunde göra något. Mina småsyskon var där och vi alla var nog lite chockade, inte minst tjejen i kassan, stackars tjej. Killen kom undan då han hade sin bil stående på motorvägen som han sprang mot efter han tagit pengarna. Från att killen gick in i butiken och tills polisen kom gick det typ 4 minuter, allt gick så snabbt. Sedan var det dags för mig att ta tåget så jag gick ner, pappa & syskonen fick lov att gå då det fanns en massa andra vittnen.

Imorgon ska jag träna styrketräning och spinning med Nettan på morgonen, sedan ska jag hem och duscha för att sedan åka ner till Trelleborg och hälsa på mamma lite. Mitt busskort går ut imorgon så tänkte passa på att åka ner där innan vi åker till New York. Det är bara lite mer än en vecka kvar, kan inte fatta att vi ska dit! Men det ska bli sjuuukt roligt :D

Lillasyster Emma

img_5085 (MMS)

Lillasyster Emma

Hej vänner! Sitter på tåget och är på väg ...

Hej vänner! Sitter på tåget och är på väg hem nu. Har haft en supermysig dag hemma hos pappa igår, fick träffat syskon & kusiner :). Jag skriver mer när jag är hemma, såg en kille råna en butik!! Sjukaste!

Två tanter på tåget. Tant 1: hur gammal är...

Två tanter på tåget. Tant 1: hur gammal är han, är han 14 nu? Tant 2: nejnej, han fyller 15. Haha är han inte 14 år då, eller är det jag som är ute och cyklar? Underhållande små tanter :)

Nu har jag semester! :)

Hej igen!

Nu är jag hemma, äntligen. Vilken dag alltså! Idag var min sista jobbdag för denna sommaren vilket var ASskönt. Men som dom flesta kanske vet så går tiden sjuuuukt sakta när ma längtar till något och jag har verkligen längtat tills jobbdagen skulle ta slut, usch. Det gick bra trots allt. Jag fick dock en värre hickattack som varade i en och en halv timme! FYFAN! Jag har nog aldrig haft så ont i kroppen, det gjorde ont i varenda liten del av mig varje gång jag fick hicka.. Sen slutade det som tur var men var bara borta en timme sen fick jag det igen, då varade det typ en halvtimme. Nu känner jag mig ganska sjuk i kroppen, helt slut..

Efter jobb åkte jag direkt till Netto för att köpa lite vitlöksdressing som pappa vill att jag tar med mig imorgon. Rolig han är, jag frågar om jag ska köpa med mig någon och förväntade att han skulle be mig köpa godis som han alltid gör men istället skriver han: vitlöksdressing. HAHA jaja, så det har jag handlat nu, hoppas bara att den smakar gott. Efter ett snabbt besök på Netto tog jag bussen hem och har änligen tagit på mig torra strumpor, mjukis och en stor tjocktröja. Börjar få tillbaka värmen lite nu, var så frusen innan. Satan vad kallt det är ute, helt sjukt ju. 14 grader, det kallar jag inte för sommar. Inte ens en kall sommardag ska vara nere på 14 grader. Jag är nog inte född för att bo i detta landet med min frusna kropp.

Har precis fått i mig lite tacokött, sallad och lite tzatsiki på det. Nu luktar hela jag vitlök, eller nej jag stinker! Aja, nog om allt babbel. Ska bädda ner mig i soffan och titta på en film :) På tal om film så tittade jag på Bad teacher igår och jag tyckte den var duktigt tråkig, usch.

Hej mina vänner! Nu har jag jobbat min sis...

Hej mina vänner! Nu har jag jobbat min sista dag för denna sommaren, fyfan vad det känns skönt :) imorgon åker jag till pappa och hälsar på, kommer hem på lördag igen och då ska jag nog hem till anna&sören :) mysig helg! Nu ska jag sova den sista biten tills jag är framme i Helsingborg. Vi hörs sen!

Hallå! Nu är jag äntligen på väg hem från ...

Hallå! Nu är jag äntligen på väg hem från jobb. Dagen har gått snabbt & bra så det var skönt. Men varför är jag jämt så trött? Som mamma sa innan: "Katja, du gäspar varje gång jag ringer dig" eh, ja! Haha vafan. När jag komet hem ska jag skicka iväg en bok till en tjej som ska köpa den, sen ska jag hem och bara slappa. Idag ska jag se på filmen för det glömde jag igår. Hoppas ni haft en fin dag :)

På fredag åker jag till pappa och hälsar p...

img_4079 (MMS)

På fredag åker jag till pappa och hälsar på! Ska bli mys, jag saknar dom så!

Tvättar..

Hej vänner!

Hemma nu och håller på med tvätten. Orkade inte laga mat till mig bara så jag tog några knäckebröd och lite yoghurt, mums.. Not! Ska laga tacos till Chrille när han kommer hem så han får i alla fall riktig middag ikväll. Jag är fortfarande trött som satan dock inte lika irriterad längre, skönt. Jag har laddat ner filmen bad teacher som jag ska titta på snart, eller sen efter jag varit nere i tvättstugan igen. Har ni sett den, är den bra? Nu ska jag titta klart på Hells kitchen först..

Ingen bra dag idag. Har jobbat, sitter på ...

Ingen bra dag idag. Har jobbat, sitter på tåget och är på väg hem nu. Jag ska direkt hem och tvätta :( jag vill bara sova, mår inte helt hundra idag och jag är irriterad över allt. Jag vill bara att dagen ska ta slut... Inte nog med det så jobbar Chrille ikväll, kul...

Höstväder

Hej vänner!

Vilken storm det var här innan, vet inte om det är det nu eftersom jag sitter hemma men fyfan. Jag åkte från Malmö där det var skinande sol och varmt, somnade på tåget och vaknade lite innan Helsingborg och möttes av GRÅ himmel, storm och regn. Värsta höstvädret ju :/ Tråkigt.

Nu ska jag laga mat till min Chrilleman, kycklinggryta blir det till middag idag. Jag har redan ätit så det är bara han som ska ha. Senare kommer Sören&Anna hit så vi kan skriva ut alla biljetter till vår resa, nu börjar jag längta alldeles för mycket, jag vill att det ska bli den 25 NU! Nej, laga mat var det ja, hörs sen.

Godmorgon vänner! Sitter på Malmö central ...

Godmorgon vänner! Sitter på Malmö central och väntar på att klockan ska bli sju så jag kan gå ut och ta bussen mot jobb. Idag är jag ganska trött, kunde inte somna igår och kunde knappt vakna imorse, bra Katja! Idag är det jobb som gäller och därefter direkt till gymmet. Ikväll kommer nog Anna&Sören över till oss så vi kan skriva ut biljetter till NY-resan :) det var min dag det, vi hörs sen.

Titta denna söta lilla kaninunge :)

img_1677 (MMS)

Titta denna söta lilla kaninunge :)

Söndag

Godmorgon!

Vilket jävla väder det var inatt.. jag vaknade av att det lät som att vi var i krig, shit. Det åksade och regnade som fan, det bara small ner hela tiden, läskigt. Chrille & Jan cyklade klockan sju imorse och då regnade det inte, dock gör de det nu så dom är nog lagom blöta, stackarna. Jag ska åka hem kvart över tio så är jag inte hemma försent, det ska bli skönt. Tråkigt bara att helgen har gått så snabbt, nu är det snart måndag igen..

Ikväll äter vi hemma hos svärisarna, det ska bli mys att bara vara där och ta det lugnt :).
Nu ska jag packa alla våra saker så att jag inte glömmer något, det lyckas jag alltid att göra.. Vi hörs senare.

Systers gamla shorts är nu mina :)

img_0273 (MMS)

Systers gamla shorts är nu mina :)

Lördag

Hej vänner!

Idag började jag dagen med att gå med mamma och syster med hunden. Vi gick till vår gammelfarmor som hade det bra igen. Sedan gick vi förbi min systers pojkväns föräldrars koloni där vi tittade på alla deras djur... Små små kaninungar, så söööta haha. Sen gick vi hem, det blev en runda på tre timmar. Väl hemma så käkade vi lite lunch och sedan gick vi ner till stan och handlade hem till kvällens mat, jag fick även med min ett skärp och ett linne. Fick ett par shorts av min syster som hon inte passade men som var en aning stora för mig så jag fick ha ett skärp till, men sköna är dom. När vi kom hem bakade jag hamburgerbröd & sedan hamburgare som blev kvällens mat. Nu sitter vi alla i soffan och chillar framför tv:n. Det är marknad en bit utanför Trelleborg, vet inte om vi ska dit. Jag känner inte direkt för det, det gör nog inte dom andra heller.. Kanske ska hyra en film eller två, tips i så fall? :)

Fredag hos familjen

Hej vänner!

Sitter hemma hos mamma och väntar på att Jan och Chrille ska komma hem. Dom är nog här vid sju-halv åtta tiden. Jag, mamma och syster har nästan precis ätit, bakad potatis med kyckling och sallad, mums. Ikväll ska vi nog inte göra allt för mycket, Chrille & Jan lär vara supertrötta.. Men bara prata lite och ta det lugnt.

Imorgon ska Chrille fixa något till sin cykel i stan så då ska jag & mamma promenera med hunden och gå förbi min Olde (gammelfarmor) och hälsa på henne. Hon mådde tydligen inte så bra så ska förbi och prata med henne lite. Sedan får vi se vad vi ska hitta på, har inte riktigt planerat att göra något speciellt.. kanske åka ut till marknaden i gislöv (låter inte så lockande).. Det ska dock vara fiiint väder imorgon så ute vill jag vara, vill få lite sol på min vita kropp. Nu ska jag titta lite tv och dricka lite pepsi max. Ha en mysig fredag.

Myser med Kerstin!

img_4002 (MMS)

Myser med Kerstin!

Till Trelleborg i helgen

Godmorgon!

Om 9 minuter går bussen och ändå sitter jag här. Jag ska ner till stan och köpa nötter till mamma som jag lovade. Sen tar jag tåget 12 över 10. Framme i trelleborg vid tolvtiden. Det blir lagom. Får se vad vi hittar på med fram tills Jan&Chrille kommer ikväll någon gång. Jag skulle baka bröd till Jan i alla fall, det har jag lovat.. Gud vad jag lovar saker haha. Konstigt väder det är idag, det ser kallt ut men det är sjukt kvavt och ganska varmt, jag blev varm av att gå ner och handla.. Nej, måste gå ner till bussen nu snart. Vi hörs senare!

Mellanöroninflammation?

Det blev inga låtar när Chrille var iväg. Jag har så sjult ont i örat att jag bara har legat i soffan och legat. Jag kunde inte somna heller för jag är inte speciellt trött. Jag får så ibland, ont i örat, så fort jag rör huvudet gör det ont..Det brukar gå över efter några dagar men det är sjukt jobbigt. Och samtidigt får jag ont bak i huvudet, känns som ett blåkärke typ.. Det gör dock inte lika ont som örat :( Klagaren Katja är tillbaka, haha.. nej men fyfan, det är inte roligt någonstans. Diskat har jag inte heller gjort, det får vänta till imorgon. & samma med nötterna, tar det innan jag åker till mamma. Tänkte ta tåget klockan tio, gå upp vid halv nio och duscha och packa väskan sen är jag redo.

Sökte nyss på google för att se vad det kan vara det jag har. Jag har som sagt fått det förr men aldrig gått till en läkare då det försvinner efter några dagar. Om mellanöroninflammation låter det som att jag har. Det står att det behandlar med penicillin, men att det försvinner av sig själv efter några dagar. Usch, varför får jag detta! Förr när jag hade problem med käken (den låste sig och jag kunde knappt öppna munnen) så fick jag ofta detta, ont från käken till örat och känner ett tryck i örat varje gång jag sväljer.

Vafan, detta blev ju värsta läkeinlägget, men skit i det. Nu ska jag titta lite tv innan jag ska sova. Puss på er

En torsdag som en fredag

Hallå!

Hoppas ni mår bra? Jag mår underbart, kan bero på att jag är leeeedig imrgon! Woop woop. Idag har jag jobbat, som vanligt. Åkt hem och sluppit äckliga gubbar, fick dock en störd tjej framför mig som satt och sneglade bak påmig hela tiden, vad fan är det för roligt med att smygtitta på mig? haha. Idag blev det hemmagjort potatissallad med frikadeller och massvis med rödbetor för min del, jag älskar verkligen rödbetor :)

Ska nog snart gå ner till pistachia och handla hem nötter som mamma ville att jag skulle ta med mig. Chrille ska iväg vid åtta så det fär bli innan dess. Sen ska vi nog titta på Modern Family, så jävla kul. När Chrille är iväg tänkte jag lägga upp en lista på några av mina favoritlåtar (like you caare) haha, nej men vi hörs sen. PUSS

Spaghetti & köttfärssås

Hallå vänner!

Efter jobb åkte jag direkt till gymmet för att spinna i 30 minuter, hann även med att jogga i 15 minuter innan. Gott! Sen åkte jag hem och lagade spaghetti och köttfärssås och vi har nyss ätit, mums. Ska nog hoppa in i duschen snart och bädda ner mig i soffan bredvid älskling snart. Imorgon ska jag också jobba sen är jag ledig på fredag, woop woop! Då ska jag åka ner till Trelleborg (Chrille cyklar ner efter jobb) och vara med familjen i helgen. Mysigt ska det bli. Nej, duschen kallar.

Äckelgubbe på tåget som pilla på mig.. Rör...

Äckelgubbe på tåget som pilla på mig.. Rör dig själv din jävla pedofil!! Fan vad jag hatar att pendla!

Godmorgon!

img_8542 (MMS)

Godmorgon! Står och väntar på bussen för att åka till jobb, är hyfsat pigg idag så det känns helt okej. Igår pratade vi om vår NY-resa och det ska bli så sjukt roligt att åka dit, 22 dagar kvar! Har förresten glömt att lägga upp en bild sen jag, Chrille och bror var på kronborg i Helsingör.Vi gick nere i fängelsehålorna och där sitter Holger danske som väntar på att någon ska anfalla Danmark, då ska han vakna igen HAHA! Ja, det får vi ju se när det händer. I viker fall som helst så var det kul att titta runt där. Nu kommer bussen, hörs sen!

No stress

Hejhopp!

Är hemma från jobb. Idag orkade/kände jag inte för att träna så jag hoppade av tåget i ramlösa och gick hem istället. Gick ner och köpte hem lite pepsi max :) Ikväll ska vi hem till Anna&Sören och prata lite om vår NY-resa. Vi har ingen aning om vilka dagar vi ska göra vad så det ska jag skriva ner idag, jag vill veta ALLT haha :D Som jag längtar, men det är inte långt kvar nu! Nu ska jag diska innan hjärtat kommer hem & laga mat ska jag också.. och duscha. & betala föreningens räkningar, herregud vad mycket jag ska göra, hörs sen.

Hej vänner! Sitter och väntar på bussen so...

Hej vänner! Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobb, den är lite sen idag.. Men det gör inget för det är så soligt och varmt här :) varför ska jag jobba i detta fina vädret? Ikväll blir det en sväng till gymmet sen mys hemma. Hörs sen!

En ledig måndag

Hej vänner!

Idag har jag varit ledig och det var mer än skönt. Jag gick dock upp tidigt, samtidigt som Chrille och började tvätta. Jag gick såklart och la mig mellan tvättarna men ändå, när jag var klar med tvätten och städningen så åkte jag, Nettan & Kalle ut till Väla en lite runda och kollade rundor. Sedan åkte vi till svärisarna och åt lite sen lunch, koldskål med kammerjunkere, the best! Sen stack vi till gymmet och körde styrketräning och lite motion. Nu är vi hemma igen och har ätit middag, duscha och tittat några avsnitt Modern Family. Ska hämta upp det sista från tvättstugan nu snart, har ju glömt det där nere.. haha oups.

Imorgon ska jag jobba igen & efter jobb blir det en sväng till gymmet. Nu ska jag titta lite tv och bara slappa.

 

Nu ska jag och bästa Nettan ner på gymmet ...

Nu ska jag och bästa Nettan ner på gymmet och träna! Älskling kommer också sen och tränar med oss :) ikväll blir det mys hemma med hjärtat & kanske lite modern family på det.

RSS 2.0