Idag

Har haft två fantastiskt mysiga dagar i Köpenhamn med hjärtat mitt. Vi var på tivoli och tittade runt lite, åt gid middag, gick på ströget och shoppade, åt på Hard Rock, åkte till fields och tittade lite och bara njöt av varandra. Hotellet låg precis bredvid ströget så det var skönt, nära till allt. Vi shoppade en hel del, mest på rean. Lägger in bilder sen på vad jag köpte :) Massa fint.

Idag är det nyårsfirande som gäller, ska bli roligt trots att jag inte är så sugen. Har beställt mat så vi slipper laga i alla fall! Ska ha på mig en ny klänning jag köpte i Köpenhamn, visar den sen ;) Ska ha med min kamera idag för vi ska ta en MASSA bilder! Nu tittar jag på 90210 innan jag ska börja fixa mig. Ha en trevlig nyår och ta det lugnt med alla smällare och grejer!

Middag hos svärisarna

Hej vänner!
Sitter hemma i soffan och slappar, Chrille tittar på någon film som inte alls ser spännande ut så jag sitter här istället. Har varit hos svärisarna idag och käkat middag, mycket gott. Imorgon åker jag och älskling till köpenhamn och stannar där tills på fredag, det ska bli underbart mysigt :) Bara jag & hjärtat!

Åker hem igen

Efter några mysiga dagar nere hos familjen. Har haft en trevlig jul med en massa onyttigheter, precis som det ska vara! Ikväll ska jag vara ta det lugnt och kanske titta på 90210 :)

Solig julafton!

Det är inte varje år det är sol på julafton.. Här är det ingen julstämning utomhus!

Bingo!

Bingolotto måste vara årets tråkigaste program, varför spelar vi egentligen? Haha

Älskling & Jag!

Jag & hjärtat på bussen!
Älskar iPhones internetdelning, sjukt bra! Konstigt nog har jag bättre sändning mellan Malmö - Trelleborg än vad jag har mellan Helsingborg - Malmö.

På väg

Till mamma och familjen för julmys! Kan fortfarande inte förstå att det redan är jul och snart nyår.. Denna terminen har verkligen gått snabbt. Sitter på tåget med hjärtat så jag ska vara lite social ;) god jul på er!

One more time

Hej vänner!
Vaknde för ett tag sedan och har börjat tvätta, vilken tur att det var ledigt idag. Mellan tvättarna tänkte jag städa och titta på 90210. Senare ska jag ner till stan för att hitta de sista julklapparna till julklappsleken. Kommer säkert vara proppat med folk i stan men jag ska fan armbåga mig fram jag med. Förhoppningsvis hinner jag träna idag men det får jag se. Ska baka ikväll också, har inte besämt mig för om jag ska bara vaniljlussebullar eller mandel-någonting-bullar, svingoda bådatvå så jag får se.. kanske till och med blir båda sorterna. Nu ska jag städa så det blir klart.

Skulle göra knäck..

gick sådär..

Nyårsskor?

Tycker att skorna är snygga, inte överdrivet.. dock överdrivet höga! Vet helt ärligt inte om jag kan gå i dessa? I will try.

Min dag

Kul att jag försöka uppdatera under dagen men inget har dykt upp på bloggen. Störigt! Jag har i alla fall varit nere i Trelleborg för at lämna köttet vi köpte igår. Det var ganska mycket och tungt så för att slippa bära julklappar, kläder och kött sen när vo ska ner där och fira jul så passade jag på att åka dit med köttet idag och samtidigt umgås lite med syster och Jan som också var hemma. Mamma jobbade men kom hem innan jag gick så jag hann träffa henne också. Åkte därfirån vid halv fyra och åkte direkt till gymmet och gick på BodyCombat. Grymt pass för benen, herrejävlar.. och jag som redan har träningsvärk i benen. Imorgon ska jag gå på BodyBalance tror jag. Jag ska baka och tvätta på dagen så det hade varit skönt att komma iväg och träna också. Speciellt nu innan all julmat och godis ska ner i kistan...
Fick hem mina nyårsskor idag! Whio, lägger upp bilder på dom i ett annat inlägg!

Helsingør

Hej på er!
Idag hade jag den sista "lektionen" för detta året.. eller lektion var det inte men vi hade mentorsmöte i två timmar. Först babblade vi lite allihopa sedan satte vi oss en och en med mentorn och pratade. Hon sa att allt såg bra ut och att jag lämnat in allt jag skulle, och sedan fick jag veta att jag får VG på praktiken. SÅ SKÖNT! Jag är så glad att jag fick VG på praktiken.. speciellt eftersom jag tyckt att det varit svårt att göra saker med de små barnen men allt jag gjort verkar ha varit bra trots det, vilket känns bra.

Efter mötet åkte jag och mötte hjärtat på knutpunkten för att åka över till Helsingör och köpa fläskstek till julafton. Vi fick med oss två feta köttklumpar hem. Väntade även in Nettan som slutade halv sex så åkte vi hem tillsammans. Kalle hämtade oss på knutan och körde hem mig och Nettan till oss så satte vi igång med maten, Kalle och Chrille åkte och hämtade något hos svärisarna sedan kom de också och åt mat med oss, mys!

Jag har förresten glömt att berätta att jag och hjärtat ska åka till köpenhamn i mellandagarna och bo på hotell, det ska bli så mysigt! Bara han och jag, i köpenhamn från onsdag till fredag. Gå runt på ströget, in på tivoli, äta på någon god restaurang och bara vara. Jag längtar! Vi valde ett hotell som ligger vid rådhustorget så vi kommer bo precis bredvid ströget.. MYS! Det var vår julklapp till oss själva ♥♥

Spinning & Core

FY FÖR FAN! Att gå upp så här tidigt idag var ingen höjdare, hade svårt att somna igår.. Men nu är jag uppe och ska iväg och träna spinning och core med Anna. Jag har SJUK träningsvärk redan men det kommer nog gå bra. Efter gymmet ska vi till bibblan och kolla i en bok sedan hem till mig för att läsa igenom vår uppsats en gång innan vi känner oss färidiga! Känns så skönt att nästan vara klar, slippa stressa över det i jul. Nej, nu går bussen om 7! Haj.

Söndagsmys

Nu sitter jag hemma hos svärisarna och chillar. Skulle börja läsa igenom vår uppsats men orkade bara några sidor. Usch, det är nog det tråkigaste av allt. Efter att man suttit och skrivit i flera timmar i flera dagar ska man plocka fram texten igen och läsa igenom den för att se om allt låter bra. Usch, får läsa resten ikväll.
Det blir kvällsmat här och lite mys. Anna och Nettan kommer väl snart också, saknar mina små pärlor! Killarna pratar spel eller något, mindre intressant haha. Ska lägga ner datorn nu innan batteriet dör. PUSS&KRAM

Är lagom trött

Och vill egentligen inte lämna min mysiga säng, MEN det är väl bara till att dra sig upp.. Ska iväg på bodybalance på gymmet! Ikväll blir det mys hos svärisarna.

Filmkväll

Tittar på film med hjärtat, Anna och Sören. Har precis tittat på Trespass som var bra. Nu tittar vi på surviving christmas :)

Vi skriver så det ryker!

Började dagen med ett shape-pass. Underbart pass, varför har jag bara varit där en gång tidigare? Sjukt jobbigt och mina knä klarade passet, jag fick dock ont efter passet..
Efter träningen stack jag och Anna hem till Nancy för att låna lite böcker sedan hem till mig för att skriva vidare på uppsatsen. Vi började vid halv tolv och slutade skriva runt halv sju. Så, min dag har jag spenderat med att plugga och konstigt nog tycker jag att det är roligt! Bra att jag tycker det, tiden går så snabbt. Inte långt kvar på uppsatsen nu, jag och Anna är dream-team när det gäller uppsatser.. eller skoluppgifter över huvudtaget.. eller när det gäller alllt :D haha
Nu ska jag lägga mig, ska fortsätta med uppsatsen imorgon! Sedan blir det fredagsmys med Anna hela dagen lång.

Shape

Drar och tränar med Anna innan vi skriver vidare på uppsatsen!

I did it!

Frisören, pluggat, handlat julklappar...

Har varit hos frisören idag, får ta en bild på hur det blev till er! Orkar inte nu, eller kanske. Får se när jag skrivit klart, annars får det bli en annan dag. Efter frisören åkte jag och Anna hem till mig för att plugga. Vi kom igång och satt och skrev i typ två och en halv timme. Sedan var klockan fem. Anna gick hem och jag och hjärtat tog bussen till väla för att handla julklappar. Nu är vi klara med det och det känns underbart skönt. Imorgon ska jag och Anna gå på shape kl 9 sedan blir det plugg all day long som sedan avslutas med despan! I love it! Måste köpa boxen sen när säsong åtta finns på dvd. Ska se om jag orkar ta ett foto till er. I'll be back.

Fältdag och uppsatsskrivande

Dagen på Annas praktik gick superbra. Dagen började med att klassen skulle gå lucia, dom var så duktiga och sjöng högt. Två omgångar fick dom sedan var det engelska och dagen avslutades med engelskaglosor och sedan lite matte. Som jag saknar att vara i skolan, trots att jag bara varit i en etta innan. När dagne var slut åkte jag och Anna hemåt, men gick inom Oj för att handla hem lite mat först. Tungt som satan var det, släpade hem påsarna och satte oss med uppsatsen direkt. Vi har kommit en bra bit på vägen och jag tror att det kommer blir jättebra. Har inte så mycket kvar och imorgon fortsätter vi efter jag varit hos frisören. Hur jag klipper mig får jag se imorgon, har inte riktigt bestämt mig än. Nu ska jag dricka upp min julmust sen ska jag duscha tänkte jag. P&K

Lucia

Har sovit så sjukt dåligt inatt. Vaknade tjugo i två och fick panik över att klockan inte var mer, ville bara upp igen. Orkade inte sova.. hur kan man inte orka sova undrar jag då? Skumma jag. Magen vill inte som jag vill heller.. meeeen jag är lika glad för det för idag ska jag hänga på Annas praktik hela dagen. Tog min sista fältdag där eftersom vi ska intervjua och greja.. efter praktiken ska jag köpa lite mat sedan gå hem och plugga lite med Anna idag igen. Det kommer gå så bra, vi är en bra bit på vägen. Nej, packa väskan och sedan ska jag gå. Hör att det stormar ute, känns kul.. PUSS

Vatten

Hade sjukt tråkigt så jag testade fota närbilder på vatten med min kamera. Inga proffsbilder här inte, men kul är det :)

Helgen i Halmstad

Har haft en mysig helg! I fredags var jag hemma hos Anna och tittade på idolfinalen. Så glad att Amanda vann, hon var lätt bäst! Så grym, längtar tills hon gjort några låtar, tror att det kommer bli mycket bra. Efter idol tittade vi vidare på despan, nu har vi sett hela säsong 1. Igår gick jag upp tidigt för att städa och göra i ordning för visning på söndagen då vi inte skulle vara hemma. Vid nio åkte vi till svärisarna och käkade frukost med Nettan&Kalle och Anna&Sören. En timme senare kom även Martin & Maria. Vi käkade en massa gott och spelade paketleken som var lika roligt som alltid. Innan iv körde upp mot Halmstad stannade vi på väla ett tag, fullproppat med människor så vi tittade inte så mycket. Åkte upp till Halmstad och lämnade sakerna på hotellrummen sen satte vi oss nere vid en öppen (gas) spis haha, eller eld eller vad man nu vill kalla det. Satt där och snackade en massa och bara var. Vid sju gick vi till restaurangen för att käka buffé, gott. Efter det satte vi oss vid den där elden igen sedan upp på svärisarnas hotellrum där vi skulle göra nåogn lek. Vi tävlade i par, man skulle svara var för sig och gissa vad partnern svarade. Typ: vilket är hans/hennes 4 sista i personnummret? Sedan fick man poäng om man skrivit samma sak som partner osv. Jag och Chrille kom sist, hahah.. Martin och Maria vann dom busarna. Efter en massa choklad (för min del), skratt och snack gick vi ner till elden igen, så mysigt att bara sitta där allihopa. Satt och kände på Marias mage och bebisen sparkade några gånger, så häftigt! Ska bli roligt när den lilla Mikkel tittar ut :)
Idag har jag varit lagom seg hela dagen. Efter en stor hotellfrukost och lite mys på hotellet åkte vi hem till Helsingborg igen. Stannade hos svärisarna ett tag eftersom det var visning hemma hos oss. Åkte väl hem vid halv två-tiden tror jag. Visningen gick bra, tror jag. En ung kille som skulle flytta hemifrån tittade på den idag, får se om han lägger ett bud annars så väntar vi vidare. Har varit hemma hela dagen och bara varit. Jag var sjukt sugen på att titta på despan med Anna idag men jag orkade inte gå någonstans. Imorgon ska vi plugga satan i det, sedan en sväng till gymmet och sen (om jag har tur) så vill Anna titta på despan med mig imorgon..
Nu orkar jag fan inte skriva mer, krampeR! Puss

Soligt idag

Idag åker vi till Halmstad och firar svärisarnas bröllopsdag, mys!

Today

Hej vänner!
Jag har pluggat hela dagen lång känns det som. Anna kom till mig vid nio imorse och vi satt och skrev på uppsatsen. Klockan tolv åkte vi till skolan och var där till halv tre, åkte tillbaka hem till mig för att fortsätta skriva. Vid sju tiden bestämde vi oss för att lägga allt åt sidan för att laga lite mat, couscous och chickenbits blev det idag. Sedan tittade vi på desperate housewives (: Älskar det.
Nu sitter hjärtat här och tittar på tv och jag kollar runt på bloggar.. Har lovat att massera hjärtat sen så det ska jag göra. Imorgon har jag sovmorgon sedan ska jag till Annas praktik för att intervjua två förskollärare imorgon :) Spännande och det kommer bli bra.

Vågar jag klippa av mitt långa hår?

Uppsatsskrivande

Ja men hallå!
Idag har jag varit i skolan och lyssnat på en föreläsning om analys.. ganska ointressant men så är det ibland. Efter föreläsning satte jag och Anna oss i biblioteket och letade reda på alla böcker vi skulle använda till vår uppsats, sedan satt vi och började skriva. Det är inte det lättaste att börja men jag tycker att vi kom igång bra. Nu är det bara till att fortsätta skriva så är vi snart klara! Det kommer bli så bra så. Vi tog fyra tåget hem så nu sitter jag hemma och tittar på tv. Chrille sover minsann, han har inte ens vaknat och sagt hej till mig haha. Får väcka honom snart, annars kommer han inte kunna sova inatt..
Jag har lust att ändra om designen på min blogg, inte helt utan mest färgerna tror jag. Allt annat är jag väl nöjd med, orkar inte gra om allt, det tar så sjukt lång tid ju.
Imorgon är det ännu en skoldag som väntar. Innan skolan kommer Anna hit så vi kan skriva vidare på vår uppsats.

Helgen

I helgen har mamma och syster varit hos oss, det har varit supermysigt. I fredags tittade vi på idol tillsammans, var så glad att Amanda F gick vidare, woho! Grymt duktig. Igår var vi på väla ett tag, gick och tittade rundor i alla affärer. Som det regnade igår och vi märkte snabbt att vi inte var de enda som tänkte att väla var en bra idé. Det var så sjukt mycket folk där ute, fick en aning panik. Efter väla åkte vi hem och började med maten, det blev helstekt fläskfilé med hassebackspotatis och kall sås, mycket gott. Sedan spelade vi lite Wii och avslutade kvällen med två filmer. Den första var så sjuk, helt sjuk film. Martyrs tror jag att den hette. Sedan tittade vi på en annan film som jag inte fattade så jag somnade i slutet. Mamma och syster har åkt hem och vi har åkt till Chrilles föräldrar för att mysa här idag.

Fredag med idol och massa mys!

Sista dagen på praktiken idag och det gick jättebra. Det var inte många barn kvar efter ett idag så dagen var ganska tråkig. Vid halv tre sa dom till mig att jag kunde gå hem så det gjorde jag vid tre-tiden. Veckorna har gått snabbt och jag ser fram emot att gå i skolan igen faktiskt.
Idag kommer mamma och syster hit, det kommer bli en riktig myshelg. Idag ser vi idol, äter pizza och lite cheesecake till efterätt! Ska man äta onyttigt så ska man göra det fullt ut.
Från och med måndag måste nyttiga Katja komma tillbaka, vet inte vad som hänt mig. Tror det är dessa juletider som förstör lite för mig, allt onyttigt är tusen gånger mer lockande än tråkig sallad till exempel..
Trevlig helg på er, PUSS!

Två dagar kvar

Hej vänner!
Nu ska jag snart iväg till pratiken, redan torsdag, veckan har gått snabbt men jag klagar inte. Jag vill ha helg nu. Men två dagar till ska jag nog klara :) Idag vet jag inte vad som händer på praktiken, någon julkalender ska dom nog ha, får se vad det är för något. Sedan lovade jag en flicka att vi skulle göra armband, får se om hon minns det idag! Det vet man aldrig..
I eftermiddag ska jag träffa älskling nere i stan så ska vi åka ut till väla för att handla lite julklappar, ska bli mys. Hoppas att vi hittar något, vet inte alls vad vi ska köpa så v får kolla runt och se om något passar.
Anna, jag har sån träningsvärk i rumpan! Har du också det? haha, Energy-passet äger ju.
Ska klä på mig sen ska jag gå till bussen. PUSS&K
Glömde nästan, i helgen kommer mamma och syster hit, ska bli mys! :D
RSS 2.0