Min helg

Hej vänner!

Har inte riktigt haft lust att sitta vid datorn i helgen, har laddat upp lite bilder sen helgen men jag har inte orkat skriva. Ska sammanfatta helgen kort.I fredags var vi här hemma och drack, jag, älskling och bror. Sedan gick jag och Chrille ner i stan och var ute till två, det var helt okej kväll. Igår var vi hemma i princip hela dagen, tittade på Modern family, så jävla roligt, nu har vi sett typ hela säsongen.. Eller nej, där ljög jag, men vi såg massa avsnitt. Sedan lagade vi mat hemma och tittade på film på kvällen, 88 minutes, mycket bra film!

:)

img_4744 (MMS)

:)

Tittar på modern family med Chrille & bror...

img_2334 (MMS)

Tittar på modern family med Chrille & bror. Potatisgratängen är i ugnen och senare blir det kanske en runda till stan :)

Igår

 

.

Arh, jag vill så gärna ner i stan och idag och titta på Jay Smith + hans band, vet inte vad de heter. Men de spelar inte förrän klockan tio och jag ska upå klockan fem imorgon för att jobba. & nu är det rix fm, jag trodde det var imorgon ju :( Piss också. I och för sig är det ganska tråkigt väder.. Men jag har tråkigt här hemma med, Chrille sover och jag sitter här och ugglar. Vad ska jag hitta på med?

Tack för den fina sommaren vi fått!! (NOT)...

img_0713 (MMS)

Tack för den fina sommaren vi fått!! (NOT) . Jag är så sjukt trött på regn, det regnar minst sex dagar i veckan, och oftast allra mest på helgerna. Såg att det ska regna hela jävla helgen, igen.. Hoppas att det ändras så man kan gå ner en runda till festivalen. Men i detta landet ska man inte hoppas för mycket.

Torsdag

God morgon!

Äntligen torsdag, eller ja slutet av veckan i alla fall. Trots att veckorna går snabbt så vill jag bara ha helg hela tiden, men vem vill inte det? :P Idag ska jag jobba & ikväll ska jag träna med Nettan och Chrille igen. Idag ska jag nog jogga lite, eller i alla fall gå på bandet och sedan träna mer ben och mage. Blev mest armar igår.. Dags att sticka, bussen går om tio. Puss

Är nere på gymmet med Nettan & Chrille :) ...

img_2061 (MMS)

Är nere på gymmet med Nettan & Chrille :) just nu sitter jag och chillar i soffan och väntar på att de ska bli klara med en sista övning sen ska vi hem :)

Gymmet klockan sju.

Hej vänner!

Idag gick tågen som de skulle så jag var hemma lite över fem. Gjorde lite snabbmakaroner för jag var sjukt hungrig. Jag & älskling ska till gymmet klockan sju, där möter vi Nettan också så blir det lite styrketräning. Är gryyyymt osugen men jag har bett Chrille tvinga med mig om jag börjar med "åh, nej jag orkar inte, jag stannar hemma" haha, fuck det. Jag ska dit och träna ben, mage och lite bröst tänkte jag. Lite blandat helt enkelt. Det blir nog någon timmes träning sen drar vi hem igen, är trött idag så jag känner för att se på film ikväll, hoppas att vi hinner :) Nu ska jag vila en kvart, PUSS!

Jag och älskling gick ner till Oj för att ...

img_7648 (MMS)

Jag och älskling gick ner till Oj för att handla naturgodis (som jag nu ångrar att jag åt, piss också) och gick förbi en massa blommor och ljus för de drabbade i Norge, så fint :)

"Ta valfritt tåg"

Gokväll vänner!

Dagen har gått snabbt och jag kan typ inte förstå att det redan är onsdag imorgon, det var ju nyss fredag & helg. Aja, ska inte klaga för snart är det helg igen :) Min dag var bra fram tills det att jag klev in på centralen och såg att ALLA tåg var försenade eller inställda. Mina första tre tåg var inställda så det var bara till att sätta sig och vänta. Ca 40 minuter efter det att jag brukar hoppa på mitt vanliga tåg hoppade jag på tåget idag, laaaagom störigt. Jag hatar verkligen skånes tågtrafik, de är i tid en dag i veckan resten är det förseningar eller inställda tåg.

Så stod det på skylten "På grund av ett signalfel mellan Lund och Malmö har vi idag många inställda tåg. Många tåg vänder i Lund. Ta valfritt tåg till Lund för att komma vidare" HAHA, skämtar dom eller? Nästan alla tåg som gick till Lund var ju inställda, fuckers.

Jag kom hem en timme försent lagom sur, det har dock gått över nu. Har käkat en hamburgare till middag idag. Gott. Ja & Chrille tänkte gå ut på en promenad men vi orkar nog inte någon av oss. Vi ska nog gå en runda till Oj bara, jag är såå sugen på naturgodis idag, jag måste ha lite. När vi kommer hem sen så ska jag antingen rita eller spela som igår, myskväll. Vi hörs senare people.

Tisdag

God morgon på er!

Vaknade för en kvart sedan och har hunnit klä på mig och diska. Bussen går om fem minuter så jag måste snabba mig. Kände nyss och att fortfarande har sovfrillan kvar, oups. Det får jag fixa till..

Idag jobbar jag som vanligt till tre och sedan åker jag hem och går till gymmet direkt. Har bokat ett Box-pass som börjar klockan sex. Inte så kul att vara på gymmet en hel timme innan passet börjar men vafan, idag får det gå. Om jag inte stannar kvar på Entré i Malmö en runda när jag ändå åker förbi och inte har så bråttom.

Nej, fixa frillan sen åka mot jobbet. Ha en fin dag.

Donkey Kong

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Efter att jag duschat så spelade jag lite DK eftersom jag inte kom på något att rita. Tråkigt att hitta någon kändis bara, eller kanske inte? I alla fall så klarade jag de banor jag fastnat på, så nu har jag fastnat på en annan, moget! Imorgon är det ännu en jobbdag och efter jobb ska jag gå på ett Box-pass med Anna, det kan bli jobbigt eftersom vi tränade Combat idag men det fixar vi lätt i alla fall.

(Bild: Google)

Ny vecka

Hej vänner!

Har precis käkat en skål nudlar, var inte så hungrig idag så det fick bli det, snabbt & enkelt. Jag & Anna var på BodyCombat idag, svettigt och jobbigt precis som det ska vara. Idag var det en tjej som hade det, tror hon tränar Combat på något annat center men idag var hon här, hon var helt okej faktiskt fast jag gillar killen som vi brukar ha. Efter uppvärmningen är man genomsvettig ju..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, det behövs haha jag stinker. Efter det ska jag nog nörda mig lite och spela Donkey Kong :) Antingen det eller så ska jag rita lite, får se vad jag känner för. Jag vet dock inte vad jag ska rita i så fall.

Fick reda på att Peter kommer hit på torsdag för att vara här ett tag & för att säga hejdå, han åker till Holland (tror jag) och pluggar i ett halvår. Festivalen drar ju igång på torsdag så vi kommer nog bara gå lite i stan och titta rundor, äta något och kanske sätta oss någonstans. Både jag & Chrille jobbar på fredag så det blir inte en sen kväll. Jay Smith spelar ju också då, men först klockan tio :/ Det lär bli för sent.. Tråkigt.

Aja, duschen kallar.. Hörs senare.

Idag är det EN månad kvar tills vi åker ti...

img_3754 (MMS)

Idag är det EN månad kvar tills vi åker till New York!!!

Uttråkad-deluxe!

Jag har så sjukt tråkigt att det inte är sant. Jag vaknade redan vid nio och började städa, halv elva kom Chrilles pappa pch hämtade upp mig så körde vi och sotrhandlade. Väl hemma igen packade jag upp allt och packade ner den sista tvätta, började tvätta klockan två och håller fortfarande på. Chrille sover fortfarande och jag DÖR så tråkigt det är. Har nog läst alla bloggar som finns, minst två gånger dessutom. Kollat på världes tråkigaste tv-program. Jag skulle väcka Chrill klockan fyra... Klockan sex kommer hans föräldrar hit på lite mat, mums. Jag är dock inte alls hungrig och inte sugen på mat alls, blä.

Tog lite bilder från Annas facebook som vi tog igår. Orkade inte kopiera en massa så det får bli dessa sålänge.

Katja & Anna

Anna, Sebastian & hjärtat mitt

Jag & min cider.

Helgen

Godmorgon!

Har varit vaken en timme och började dagen med att sortera tvätt och städa, ska bara torka golven sen är jag klar. Om en halvtimme kommer Chrills pappa och hämtar oss för att köra oss till Maxi så vi kan storhandla, det behövs.

Igår var vi hemma hos Anna&sören där även Nettan&Kalle och Anna&Sebastian var, och självklart lilla Kenza, henne får vi inte glömma ju :) Vi satt och lyssnade på massa musik, drack lite och hade det supertrevligt. Runt tolv åkte vi ner till stan, jag, Chrille, Anna, Sören, Anna och Sebastian. Nettan & Kalle åkte hem. Vi gick inpå utposten där vi fortsatte att dricka lite och sjöng med till musiken som aldrig förr haha. Dom stängde klockan två och då gick vi till Max för att sedan gå hem. Mycket trevlig kväll med andra ord, tack för igår :)

Hoppas jag får någon bild av Anna sen så jag kan visa er ;)

Nu ska jag klä på mig så att jag är klar när han kommer och hämtar oss, eller det kanske bara blir jag som åker med, hjärtat mitt mår mindre bra..Stackarn, han blir så dålig för minsta lilla öl.

Ikväll kommer nog svärisarna hit på middag, jag hoppas det i alla fall. Jag tänkte göra bakad potatis med något kött och goesåsen, vetifan vad den heter men GOD är den. Receptet fås av Netskibell ;) Nej, klä på mig skulle jag göra. Puss&kram.

Nu regnar det igen...

Idag har jag hunnit med styrketräning på gymmet med älskling, nästan två timmars idag vilket var skööönt! Behövdes efter alla kanelbullar jag åt igår haha. Imorgon tänkte vi pausa från gymmet men jag vill nog dit i alla fall, eller kanske ut och jogga om det inte regnar, får se imorgon. Vi ska i vilket fall som helst låna svärisarnas bil imorgon så vi kan åka och storhandla, we need food. Så idag har vi gjort en lista för vad som ska ätas de närmsta två veckorna så det ska vi handla hem.. eller ja, helgerna handlar vi inte hem till eftersom att det är festivalen denna helgen och nästa helg åker vi till Trelleborg. Jag & älskling var och solade lite innan, fick lite färg men fan vad jag hatar det jävla stället. Det är typ 30 grader inne i lokalen och när du sedan solar är det typ 50 och INGEN fläkt, höll på att svimma så jag fick resa mig upp och skippa de sista minuterna & jag tog bara 12 minuter, lönt. Nästa gång solar jag inte där..

Ikväll ska vi hem till Anna&Sören, jag vet egentligen inte riktigt vad som händer men tanken är väl att vi ska sitta och dricka lite och kanske gå ut en sväng men idag spelar Hbg-Malmö så jag vet inte om det är så smart, beror ju i och för sig på när de spelar. Men det får vi se. Jag ska nog inte dricka alls, får så ont i magen av all läsk som jag blandar med.. sen ska jag ändå köra bil imorgonbitti så.

Nu ska jag nog stänga av tv:n (den har varit på hela dagen) och hoppa in i en dusch, sedan ska jag krulla håret, eller våffla kanske man säger, jag vetifan. Sen ska jag hitta något att ha på mig ikväll :) Ha en trevlig lördag vänner.

Sitter och ritar lite, har tittat på en an...

img_7905 (MMS)

Sitter och ritar lite, har tittat på en annan bild då jag ritat av denna. Jag vill så gärna bli duktig på att rita :) jag hoppas att övning ger färdighet.

"Helvete på Utøya"

"Jeg søkte dekning bak en slags murvegg. Vi var mange. Jeg ba, ba, ba. Jeg håpet på at Gud så meg. Jeg ringte mamma og sa at det ikke var sikkert vi ville møtes igjen, men at jeg skulle gjøre alt for å klare meg. Jeg sa flere ganger at jeg elsket henne. Jeg hørte frykten i stemmen hennes. Hun gråt."

"En man kom. ”Jeg er fra politiet.” Jeg ble liggende. Noen skrek tilbake at han måtte bevise det. Jeg husker ikke helt hva ham sa, men morderen begynte å skyte. Han ladet. Skjøt mer. Han skjøt de rundt meg. Jeg ble liggende. Jeg tenke: ”Nå er det over. Han er her. Han tar meg. Nå dør jeg.” Folk skrek. Jeg hørte at andre ble skutt. Andre hoppet ut i vannet. Jeg lå der. Mobilen i hånden. Jeg lå oppå beina til en jente. To andre lå oppå mine bein. Jeg ble liggende. Det tikket inn tekstmeldinger. Mobilen ringte flere ganger. Jeg ble liggende. Jeg spilte død. Jeg lå der i minst en time. Det var helt stille. Jeg vred forsiktig på hodet for å se om jeg kunne se noen levende. Jeg så lik. Jeg så blod. Frykt. Jeg bestemte meg for å reise meg. Jeg hadde ligget oppå et lik. To lik lå på meg. Jeg hadde englevakt."

En kille som var på Utøya igår har skrivit om helvetet han var med om, jag får rysningar i hela kroppen och tycker fortfarande allt är så overkligt. Det hände i Olso och det kan hända här, fyfan! Läs hela killens inlägg här!

Helt sjukt!

Det som har hänt i Norge är helt ofattbart, hur kan detta hända och vad är det för sjuk människa som har gjort detta? Han kan då inte vara friskt någonstans. Alla mina tankar går till Norge idag. Jag kan verkligen inte förstå, det känns inte verkligt. Jag & hjärtat satt och kollade på nyheterna till ett igår. Nu tittar vi nyheterna igen, en tjej berättar om hur hon sprang och gömde sig i skogen och att hon inte kunde svara i mobilen då hon hörde att någon var nära dom. Hon berättar också att hon såg en massa döda när de sprang iväg, usch! Stackars människor..

Fredagsmys med älskling ♥

Hej!

Äntligen fredag, det har jag sett fram emot hela veckan. Veckan har gått hyfsat snabbt trots att jag jobbat varje dag. Idag lagade jag köttfärssås med spaghetti till mig och älskling, mycket gott. Nu håller jag på att baka kanelbullar så vi har att mysa med ikväll, har även köpt hem lite gott. Tar min ätardag idag, kommer säkert äta något imorgon också men det behöver jag ju inte tänka på nu haha. Ska till gymmet imorgon i alla fall, ett BodyPumppass väntar!

Degen står och jäser och här sitter jag och jäser, om tio minuter ska jag kavla och ha mig. Så jag vilar lite, fick kramp i armen nyss när jag skulle vispa upp ett ägg haha. Jag kanske borde träna lite armar imorgon också ;)

Ikväll blir det som sagt mys med älskling & jag tror även att Sören kommer hit en sväng. Jag har laddat ner lite filmer så vi har att välja på. Nu ska jag mysa vidare denna fredagkväll, ha en trevlig helg vänner.

Du är mitt allt hjärtat ♥

Åh, snart helg!

Hej vänner!

Chrille är hos Sören med Affe och jag är hemma själv igen.. Tänkte titta på Harry Potter (nästsista filmen) men har inte orkat sätta på den än och det är väl för sent nu, filmen varar ganska länge... Såg nyss att klockan bara är sju, vad fan! Känns som om den är typ tio, jaha! Då hinner jag se filmen i alla fall, frågan är bara om jag har lust?

Jag skippade BodyPumpen idag då jag fick sjukt ont i ryggen typ en timme innan jag skulle gå hem från jobb. Jag har märkt att jag får det när jag gör samma sak hela dagen. Idag gick jag och la balk efter balk och eftersom bordet är lite för högt så böjer jag mig över bordet hela tiden vilket gör att jag får kramp. Usch, det är bättre nu men ville inte göra det värre genom att gå på ett styrkepass. Ska göra lite situps & knäböj här hemma nu, har ändå inget att göra.. Imorgon ska jag till gymmet efter jobb & efter det ska jag hem & bara vara hemma med min älskling, en myskväll med film ser jag fram emot.

Nej, knäböj och situps, lets go!

Bläääää!!! Tror jag spyr. En gubbe på buss...

Bläääää!!! Tror jag spyr. En gubbe på bussen hostade sjukt mycket och efter att tag kollade jag på honom (det skulle jag aldrig gjort) han höll händerna för munnen när han hostade, vilket är bra. Men när han sen tog bort händerna hängde det sjukt mycket slem.. Och han typ kupade händerna och samlade slemmet i händerna... Fyfan! När jag skulle av bussen fick han en hostattack men hann inte få upp händerna då hälften av slem-snor blandningen flög ut på fönstret! Assp jag får rysningar, så jävla äckligt. Måste säga att det var tur att där var en fönsterruta där för annars hade jag fått det på mig :O

-

Hejhej!

Efter jobb idag stack jag till gymmet för att träna med Nettan&Anna. Vi cyklade i en halvtimme se stack dom till svärisarna & jag stannade kvar och gick på ett Core-pass. Skönt! Nu är jag hemma och har hunnit duscha, äta och titta lite på tv. Chrille & de andra är på Ättekulla (hos svärisarna) allihopa så jag är ensam ikväll igen :( Det är så tråkigt att jag ska lägga mig i soffan och sova. Börjar känna mig en aning ensam efter alla kvällar då Älsk jobbat, vi ses en timme på kvällen & tio minuter på morgonen... Nej, nu ska jag sova. Godnatt eller något.

Godmorgon vänner! Sitter på tåget mot jobb...

Godmorgon vänner! Sitter på tåget mot jobb, det är redan onsdag, jag tycker att dagarna och veckorna bara flyger iväg. Nu är det bara 36 dagar tills vi åker till new york, helt sjukt! Och innan dess ska de hinna bli helsingborgsfestivalen då M&M kommer hit, vi ska till trelleborg en helg, jag ska till pappa en helg. Jag känner på mig att tiden kommer fortsätta att flyga iväg. Efter jobb idag ska jag till gymmet & träna 30 minuter cykel och sedan styrketräna i minst en halvtimme, hinner nog lite styrka innan passet också. Nej, nu ska jag vila resten av resan. Puss&kram

Åh, glömde lägga upp bilden på en snigel s...

img_1293 (MMS)

Åh, glömde lägga upp bilden på en snigel som lämnat en sträng slem efter sig på gatan & sedan dött av värmen haha!

Flying solo

Sitter och lyssnar igenom alla mina gamla skivor, jises vad rolig. Hittar en massa gamla favoriter :) En del skit också, haha vad tänkte man på då. Många låtar man typ glömt bort & ändå kan man nästan hela texten.

Picture

Måndag morgon

God morgon!

Jag behöver väl inte säga att jag är sjukt trött idag. Första dagen är alltid värst, sen är det inte jobbigt att gå upp på morgonen.. Men idag, usch. Ska snart åka iväg till jobbet, ikväll går jag på BodyCombat och när jag kommer hem ska jag bara mysa ner mig i soffan och vänta på att älskling kommer hem, han jobbar kväll igen. Det var i alla fall min dag det, inget speciellt som händer men det blir så när man jobbar & när vädret dessutom suger i detta landet! Vi hörs säkert sen, Hejhå.

en vanlig söndag

Har absolut inget att berätta förutom att jag drog mig till gymmet idag! Det behövs verkligen. Har nog gått upp en fem kilo, BLÄ! Nu ska dom bort igen, jävla as. Hela veckan ska jag jobba & orka träna efteråt! I can do this. Nu ska jag & älskling se film, puss på det.

Vad är det för väder egentligen?

Hejhopp!

Vaknade redan vid halv åtta idag, så det blev ingen sovmorgon för min del. Igår när mamma kom så gick vi lite i stan & åkte sedan ut till Väla&Ikea. Handlade inget speciellt men lite smått och gott. Efter någon timme där åkte vi hemåt igen, gjorde mat och bara pratade en massa. Efter maten gick vi ner till pistashia (stavning?) och köpte nötter, sedan till coop och köpte frukt & glass. Hemma igen gjorde jag fruktsallad med glass och chokladsås, mums. Vi tittade på filmen Devil som var okej, men inte mer än så. Sedan kom Chrille hem & efter ett tag satte vi på Nyckeln till frihet, älskar den. Vi hann dock bara se halva för sen var vi alla tre helt döda och proppmätta.

Imorse åkte Chrille iväg för att jobba igen, vet itne när han är klar, men jag hoppas att det blir snart. Vet inte alls vad vi ska hitta på med idag, vet inte vad det är för väder. Ena sekunden är det soligt, andra sekunden ser det ut till att bli regn. Piss-sverige.

På tal om väder så var det två tanter på bussen som pratade med varandra igår om hur sommarvädret varit i år. Alltså det finns inget fulare än när skånska gamlingar pratar med varandra, deras dielekt är hemsk!

Tant1: Så tråkit väder, ena dan regnar de å andra dan e de sol.
Tant2: Ja, men vi har hatt en fin vår.
Tant1: Eee du ente kloog! Jag har fröset så..
Tant2: Ah nää, de har varet en fin vår, mö sol eller så har ja klätt maj rätt, ja har då ente fröset en enda da!
Tant1: Ooooo nääää, vintorjacka o kängor, de e va ja har hatt po mi.

Mer än så hann jag inte höra eftersom jag hoppade av bussen, tur är väl det för annars hade jag dött av skratt. HAHA skånska är fan ta mig inte en vacker dialekt.

Idag kommer mamma ♥

Hej!

Idag valde jag att sova lääänge, tio vaknade jag lagom utvilad. Skönt att slippa ställa klockan idag. När jag vaknade började jag med att städa direkt, nu är jag klar och ska bara duscha så att jag också blir ren haha :) Idag kommer mamma hit, ska bli så mysigt. Dels för att det var längesedan hon var här & för att Chrille jobbar hela kvällen & kanske någon timme imorgon. Nu tror jag att hon är framme i Malmö för att ta tåget hit. Jag borde kanske duscha så jag är klar när hon ringer, ska ju ner och möta henne på knutpunkten.

Igår letade jag Chrille efter massa roliga skämt/historier på nätet, vi båda skrattade så vi höll på att kissa på oss. Här bjuder jag på några favoriter vi hittade HAH!

Konen kommer ud til manden i badet:"Hva' faen... står du og onanerer?" Manden svarer som en mand bør: "Du skal edderrøveme ikke blande dig i hvor hurtigt jeg vasker min pik!!"


Hvad er det, som er 30 cm langt oh lugter af kylling? - Bamses penis.



Hvordan får man verdens største marathonløb? - man kører en pølsevogn gennem Somalia.

HAHA, alltså! Det fanns många många mer men vissa är väldigt grova. Vi hade det i alla fall sjukt roligt igårkväll. Nej, dags at duscha så jag hinner hämta mamma


Den nya VD:n

Hej vänner!

Äntligen är det helg, eller snart i alla fall. När jag kom hem från jobb satte jag inång med att tvätta, hade inte så mycket men kände att det var lika bra att ta det idag & inte imorgon när mamma kommer hit. Snart ska jag ner i tvättstugan och hämta upp det sista sen ska jag börja laga mat till Chrille så det är klart när han kommer hem lite över nio.

Dagen har rullat på ganska bra & tiden gick snabbt på jobb idag. HAHA, det roligaste idag. En kvinna kommer in i fabriken och ställer sig bredvid Filip och babblar lite, jag är långt bort så jag hör inte vad hon säger. Efter ett tag kommer min chef ut och frågar mig: Vem är hon, jobbar hon här?
Jag: Ingen aning.. Hon har i alla fall för korta byxor!

Sen fortsätter jag jobba och är tillslut längst bort i fabriken igen, då frågar jag Filip vem det är: Det är den nya VD:n ju.
Jag: Jaha, jag visste inte. Jag som precis kommenterade att hon hade för korta byxor, det kan en VD inte ha..
Filip skrattar och säger: Hon har tydligen varit chef över något superstort företag innan!

Jag: Ja, inte över något klädesföretag i alla fall!

HAHA, jag kunde verkligen inte sluta skratta. Hon hade verkligen alldeles för korta byxor, ni vet när det ser så där nördigt ut.

Aja, nu ska jag ner i tvättstugan sen börja förbereda maten. Hejhopp.

Jag fick två t-shirtar bara för att jag är...

img_2198 (MMS)

Jag fick två t-shirtar bara för att jag är liten, haha!

Sista jobbdagen denna veckan

Hinner inte mer än att säga hej. Min buss får om tio minuter så jag ska springa ner snart. Idag är det sista jobbdagen denna veckan för min del. SKÖNT! Mamma kommer imorgon så idag hade jag tänkt städa och tvätta om det är ledigt. Chrille jobbar även ikväll så idag ska jag se klart Harry-filmen som jag inte hann se igår, jag var för trött. Aja, nu måste jag gå, hörs senare.

Lovely fjortisar

HEEEEEEEEEEJ!

Nu är jag hemma, äntligen! Efter jobb åkte jag direkt till gymmet. Tränade lite ben innan det blev dags för spinning & efter det en halvtimme Core. Nu har jag träningsvärk i magen också, skönt! Dagen har rullat på ganska bra, det var bara starten av dagen som inte blev som den skulle eftersom fjortisbarnen satt och babblade om sin "heeeeeeeelgalna kväll" och skrek och skrattade åt allt. När tjejerna gått av i Lund tänkte jag att: ja, men nu måste det fan bli lite tystare. HAHA, trodde jag? Det blev värre. Killarna var tre stycken men lät som två fotbollslag som nyss vunnit VM! OMG!

En av killarna frågade en kvinna som satt en bit ifrån: Gillar du inte oss? Kvinnan svarade: Nej, ni pratar så högt. Det finns folk som vill sova, det är fortfarande tidigt. Killen skrek typ: JAHA, vi sitter inte i en tyst vagn så jag får prata precis hur mycket jag vill...OCH HÖÖÖÖÖGT! Cp-skalle. Vad hände med vanligt vett i skallen?

Nej, dom borde inte få åka tåg. Jag menar, jag minns den dagen Emliy hade med sig sin högtalarsak till iphonen och vi satte på musik i tåget. Detta var på förmiddagen/eftermiddagen någon gång och vi var i princip ensamma i vagnen. Då kom tågnissen och sa att vi skulle stänga av! Man får inte ha tyst musik men skrika får man klockan sex på morgonen? Moget.

Nu ska jag ta lite yoghurt med kammerjunkere, orkar inte göra mat nu. Kanske tar någon fruk också om det inte räcker, är galet hungrig. Chrille jobbar ju kväll så idag tänkte jag duscha snabbt sen, sen ska jag titta på Harry Potter .) Jag har ingen vän som vill se dom med mig så jag får väl kolla själv. Har inte sett de tre sista så ska börja med den ena idag. Nej, dags att äta & duscha. PUSSS

Haha läste nyss mitt inlägg son jag skrev ...

Haha läste nyss mitt inlägg son jag skrev imorse och det var inte småbarn, hade varit tråkigt om jag inte tåler barn som skriker när jag ska bli förskollärare haha. Det var typ 16-17 åringar, snorungar! Nu slutar jag snart, äntligen :) ska direkt till gymmet och gå på spinning och core. Hörs sen!

Hatar små bögbarn som skriker på tåget, nu...

Hatar små bögbarn som skriker på tåget, nu har det gått en halvtimme och dom skriker bara högre och högre... klockan är fan kvart i sju, håll käften eller bara DÖÖÖÖ!!!! Arh, ingen bra start på dagen.

En bättre dag

Godmorgon på er!

Jag är lagom trött idag men jag hoppas att dagen blir bättre än igår. Igår var en riktigt dålig dag, varför vet jag egentligen inte men den bara sög balle. Ska snart ta buss & tåg mot jobb, slutar klockan tre. Sen blir det träning halv sex :) Spinning och Core ska jag gå på idag. Jag har fortfarande en sjuk träningsvärk men det går nog i alla fall.

Ska packa ihop mina saker sen ska jag gå, ha en trevlig dag.

Ps. Tur att det inte ska bli fint väder idag!

Piss-tisdag

Alltså! Jag får speeeeeeeeel. Ni vet såna jävla små flugor som alltid ska susa omkring framför ögonen på en? Ja ni vet för alla hatar dom. Nu har en flugfan jagat mig här hemma, jag till och med bytade plats i soffan för att han kanske ville surra runt där jag satt. Men nej, han följer efter. Alldeles nyss hann kan döda fanskapet och 5 sekunder senare dyker en annan jävel upp och börjar susa okring mellan datorskärmen och mina ögon! Aaarh, haha alltså. Kommer det en till sätter jag mig inne på toaletten.

Denna dagen har inte varit bra någonstans. Började som sagt med att må piss hela morgonen fram till typ ett. På jobb fick jag avlsuta dagen med att dammsuga & jag skojar inte om det är den tyngsta dammsugaren någonsin, jag får kramp i hela kroppen av att bara hålla den, sen kan man bara gå baklänges med den, handikappade skit! Chrille jobbar ikväll så jag är ensam, har råkat smaka på en av Chrilles negerbollar som jag köpte till honom, FAN! Varför skulle jag pressa in en sån i skallen? Nej, nu ska jag ladda ner en film för den jag tänkte se ville inte funka "filformatet stöds ej", NEHÄ, men stick då!

Är på jobbet...

Och har så sjukt ont i magen. Jag åt nog lite för många dent igår och det märks idag! Imorse kunde jag knappt stå upp så ont jag hade och illa mår jag också, usch. Denna veckan jobbar jag tre dagar, det tycker jag är lagom faktiskt. Ledig på fredag och då kommer mamma upp till Helsingborg och stannar hela helgen. Chrille ska jobba kväll hela veckan vilket är mycket tråkigt, får ladda ner en massa filmer så jag har att göra. Träna ska jag också göra, men idag blir det en paus. Mina ben har träningsvärk så jag får hoppa gymmet idag. Lika bra. Nu börjar vi snart jobb igen, jag som är så trött... Bara en massa att klaga på idag märker jag så jag slutar nu innn jag kommer på mer.

COMBAT!

Heelluu!

Nu har jag varit på ett Combat-pass med Anna, det nya passet var hur bra som helst och jag svettades som aldrig förr. Det rann i ansiktet, då är det bra träning för mig! Synd bara att det bara är en gång i veckan och klocna fem, jag hinner inte gå nästa vecka eftersom jag jobbar.. Innan jag gick hem hängde jag med Anna en stund, sen skulle hon och Nettan ut och gå och jag gick hem för att äta lite middag. Idag blev det chickenbits med sallad, gott & tre dent till efterrätt haha. Anna var så go och köpte med sig tre påsar dent till mig från norge, i love them. Varför finns dom inte här? Fast ahde dom funnits här hade jag väl blivit trött på dom också, precis lika trött som jag är på läkerol, usch.

Aja, nu ska jag in i en dusch sen lägga mig i soffan och sätta på en film. Chrille jobbar till nio ikväll så jag får roa mig med något. Duschen kallar, Hej!

Varför?

Sitter och läser Sofies blogg och tårarna bara rinner. Hur kan livet vara så orättvist? Jag kommer aldrig förstå.

Måste hitta lite bra musik!

Tråkigt väder det är idag! Moln överallt, jag som ville sola idag. Får lite panik över att jag ska jobba imorgon till torsdag, jag vill inte att den lilla färg som jag har kvar ska försvinna. Men men, livet går väl inte ut på att vara brun inte.

Jag vaknade lite i åtta och kunde inte somna om. Har samlat ihop lite tvätt och tänkte ta det idag, lika bra när jag ändå är hemma & vädret är ganska tråkigt idag. Är i och för sig snart klar, vad ska jag då göra? Jag vill ha ny bra musik till min telefon, någon som har något tips på var jag kan hitta en massa? :)

Klockan fem drar jag & Anna till gymmet, har varit där en gång den senaste månaden, bra jobbat. Men nu kör vi igen. Har dock ont i mina ben sen igår när jag joggade, men det ska nog gå bra i alla fall. Nu är det dags för lite frukost. Om jag hittar bra musik så lovar jag att dela med mig. Hörs sen.

Paul

Det blev ingen promenad för mig och älskling, istället satte vi på filmen Paul som någon rekomenderat till Chrille. Jag trodde det skulle vara en ganska tråkig film eftersom den handlar om två nördar som möter en alien men den var verkligen bra, och rolig. HAHA, skrattar bara jag tänker på den, se den!

(Bilder från google)

Love stoned

Hej vänner!

Har ni haft en bra dag? Min dag har varit super. Började dagen med att jogga i ca 40 minuter, eller ja, jag joggade nog bara 30 sen fick jag så mycket håll att jag fick gå snabbt den sista biten istället. Det känns i benen i alla fall. Efter det gick jag hem och duschade för att sedan ta bussen till svärisarna så jag kunde ligga i trädgården och sola. Chrille & Jan cyklade ner mot Lund för att sedan fortsätta hemmåt, Jan ner till Trellborg och Chrille tillbaka hit. Han cyklade också hem till sina föräldrar där vi stannade på grillat. Sedan tog jag bussen hem & Chrille cyklade. Nu ska vi snart se film men jag är lite sugen på en promenad först, får se vad hjärtat säger. Annars blir det film direkt. Imorgon är jag ledig så jag tänkte ta en maskin tvätt & är det lika fint väder som idag så vill jag till stranden och sola & bada, har ju inte badat i havet än! Sen ska jag på ett Combat-pass med Anna kl 5, det ska bli så kul, hoppas bara att dom ändrat lite på passet så att det inte är samma som innan, dags för lite nytt känner jag.

Nej, promenad eller film? Vi får se. Hörs imorgon, piss on you!

 

Lördag med Jan på besök

Hej Lördag!

Idag vaknade vi hyfsat tidigt och käkade frukost, när klockan började närma sig tio gick vi ner i stan, satte oss på en bänk och väntade på att naturkompaniet skulle öppna. Jan ville in där och handla nya byxor och det fick han också, gick ganska snabbt också, det är så det ska göras. In och prova, ut och betala. Sedan tog vi båten över till Helsingör för att leta lite efter cykelkläder, började med intersport som knappt hade något och sedan hittade vi en cykelbutik som hade en massa. Både Chrille & Jan fick med sig lite nytt hem. Innan vi åkte hem igen gick vi in till en slaktare och köpte med oss tre stora oxfilébitar till ikväll. Det kommer med andra ord bli en supergod middag. Till detta gör jag lite sallad och potatissallad. Ikväll myser vi med lite ostbågar, choklad och naturgodis. Får passa på när det är lördag, nu har jag varit duktig och ätit bra sen i söndags så idag får jag unna mig lite gott.

Om det blir lika fint väder imorgon som idag så vill jag sola, SOOLA! Ska ut och jogga en runda också, oavsett väder! Vi får väl se hur lång runda det blir, får se hur långt jag orkar. Nu ska jag fixa potatissalladen. Trevlig lördag på er.

SMS-inlägg

img_9397 (MMS)

Hemmadag

Hej! Har varit hemma hela dagen och bara städat, tvättat, fixat frysen som var proppad med is (inte konstigt vi inte fick plats med någon mat), lagat potatissallad. Jag har haft en dag full med tåkigheter, men st jämnar ut sig sen när jan kommer upp och är här hela helgen. Chrille är på väg ner mot Malmö för att möta upp jan sedan vänder han om och cyklar tik ska hit med jan. Fy vilket väder dom får cykla i, tur att jag slipper. Snart ska jag iväg och handla grillad kyckling och hämta hem madrassen från anna&sören så jan har någonstans att sova. Hörs säkert sen, får kramp av att skriva på mobilen. Puss

American Idol

Åh, jag är helt slut, verkligen helt död i kroppen. Det är ett under att jag orkar knappa på datorn, orkar knappt det heller men något måste jag ju fördriva tiden med. Jag var nere hos familjen idag och hälsade på.Vi möttes i stan och gick där lite, sen blev det en god fika på det. Sen gick vi hem och bara pratade, sedan kom Lina och hämtade sin jacka innan hon körde mig till bussen och sedan skulle hon vidare till jobb. Vid fem åkte jag hem & var hemma vid sju, handlade mat och nu sitter jag här och har precis käkat. Jag lagar mat till Chrille & Sören sen, när dom kommer hem vid typ nio tiden tror jag. Sen middag men så blir det. Nu börjar snart American Idol som jag tänkte kolla på. Imorgon ska jag sova länge sedan tvätta (om jag får någon tvättid, orkar verkligen inte gå ner och se om det är ledigt), städa & bara vara hemma. Är det fint väder kanske jag solar lite på balkongen. Imorgon kommer Jan upp till oss och stannar till Söndag, det blir mys. Oj, vilken kompakt och tråkig text, nu ska jag sluta. Hörs imorgon när jag förhoppningsvis är lite piggare.

Åker ner till familjen

Snabb uppdatering innan jag ska ner och ta buss & tåg ner till Trelleborg för att hälsa på familjen. Jan kommer ju upp till oss på fredag men det ska bli mys att åka ner idag och bara vara. Chrille jobbar ikväll igen och jag vill inte sitta ensam hela dagen och kvällen när det itne ens är fint väder ute, piss! Hittade en kofta igår som bara fanns i M, ska se om jag kan hitta den i mindre storlek i Trelleborg. Bussen går om sju minuter så nu måste jag snabba mig. Hörs säkert senare.

Min dag

Dom söta shortsen jag ångrar att jag inte köpte..

Lite fika på espresso house.

Linas snygga outfit :D

Mina nya skor.

Haha fluffhår & mina nya vanliga vita tröja.

Jag köpte som sagt leggings (onödigt att fota, bara svarta vanliga) & sedan två bh:ar som jag glömde lägga in bild på, strunt samma. Alla vet hur en bh ser ut. Nu ska jag sova, helt slut kroppen. PUSS&GODNATT.

 

Vilken bra dag jag har haft idag. Jag & Lina började som sagt med att åka över till Helsingör, jag tror vi var där från tio till halv tre och bara kollade rundor i butiker, shoppade lite, hälsade på Nettan & bara var. Sedan åkte vi tillbaka till Helsingborg där vi tog en liten sen lunch/fika sedan tittade vi vidare i butiker i Helsingborg. Efter en runda i stan gick vi hem till mig för att hämta Linas bilnyckel och för att bränna en skiva för att sedan köra till Väla, där vi shoppade lite till. Vid lite över åtta var vi hemma igen så vi har varit ute på stan hela dagen. Jag köpte ett par nya skor (väldigt lika ett par jag redan har fast ändå inte helt lika), ett par leggings, en tröja och två bh:ar. Jag ångrar verkligen att jag inte köpte ett par shorts som jag såg och provade men jag tyckte att 250 danska var lite halvdyrt. Fan, dom var supersöta, ni får se bild sen. Ska bara hämta sladden så bilder får ni i nästa inlägg. Detta var verkligen en dag jag behövde, bara gå runt och ta det lugnt med min bästa Lina ♥

En dag med Lina

Godmorgon!

När som helst kommer Lina till mig, vi ska över till Helsingör och shoppa lite sedan fortsätter vi nog i helsingborg. Senare sticker vi till stranden om vädret tillåter men det tror jag. Jag fick lite färg igår när jag solade så jag får ta det lite lugnt idag så jag inte bränner mig som sist, det var helt sick! Annars vet jag inte vad vi ska hitta på med, bara umgås och göra det vi känner för.

Lina frågade mig igår om vi skulle till Sofiero och gå på koncerten men jag gillar verkligen inte hon där veronica, så dit ska vi inte.. Lite synd om Lina som gillar henne men jag klarar inte av sån musik, jag ramlar, jag faller, jag lever. Nej, fy! påminner mig om Dileva eller Kent haha, usch!

Nu ska jag hitta kläder jag kan ha på mig, ha en bra dag!

Äntligen sol och värme i Helsingborg

ÅH, vad det är skönt att sola. Jag har precis kommit en från svärisarna och sitter nu vid datorn. Ville egentligen lägga mig lite på balkongen men jag är rädd att jag ska bränna mig där jag brände mig som fan i Turkiet så jag får ta det lite lugnt. Ska kanske, kanske sticka till gymmet klockan fem. Jag är gryyymt osugen så får se hur jag gör. Sålänge jag itne vräker i mig godsaker så får jag lov att vänta med att gå till gymmet tills Anna kommer hem, för jag klarar inte det själv. Emma, ge tillbaka min motivation, du har haft den tillräckligt nu ;)

Aja, Chrille kom hem men ska snart gå igen, han ska jobba lite ikväll. Inte roligt med en ensam eftermiddag/kväll men jag klarar mig, får nörda mig med the sims. Nu ska jag dricka lite pepsi max, hejdå!

SOLA!

Vänner!

Idag är det äntligen sol och fint väder när jag är ledig så jag ska passa på att nuta så mycket det går. Snart tar jag bussen till svärisarna och lägger mig i deras trädgård och solar, mys på det. Imorgon ska jag umgås med Lina, det ska bli mys om något. Det blir nog lite shopping (inte för min del, väntar till USA) och sedan blir det nog stranden också. Nej nu ska jag gå, jag ska ta vara på soltimmarna. PUSS

What are words

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I'm forever keeping my angel close

Ny klänning

Här är min nya klänning, från H&M.

My lonely monday

Hej på er!

Idag har varit en ganska lonely dag för mig. Vaknade vid nio och hoppade i duschen, drog på mig kläder och fixade så att mitt sims spel funkar igen. Jag råkade göra något igår så att det inte gick att öppna, så jag fick avinstallera och installera på nytt, kul! Nu är allt borta ju. Sedan åkte jag ner till stan för att häma ut min lön, eller lön och lön, haha 600kr efter att ha vikarierat på förskolan. Gick runt lite i stan och köpte mig en klänning, bild kommer sen, ska bara fota den först. Efter jag gått runt i stan hämtade jag pämar och skit hos revisorn sedan åkte jag en runda till väla, köpte lite färgpennor & färg till skrivaren sen åkte jag hem igen.

Nu är jag hemma igen, har städat undan lite, resten får vänta tills imorgon. Nu tänkte jag sätta mig och rita lite, om det blir något fint får ni se sen! Ska fota klänningen också, hörs sen.

Har ni hört denna? Jag får rysningar, han är grym!

Kammerjunkere

Hej vänner!

Idag har vi äntligen blivit klara med att måla trappen. När vi var klara med det så tog vi bussen till Ättrekulla där vi spenderat vår dag. Åkte en sväng till Väla också, köpte nya skor till chrilleman och sedan åkte vi till Maxi och köpte mat, det blev grillat och koldskål med kammerjunkere till mig :D I love. Nu är vi hemma igen och vi sitter vid varsin dator och nördar oss, men det får man på en söndag. Imorgon är jag ju ledig så jag ska passa på att sticka till banken så att jag kan få min lön, hämta pärmar och papper hos revisorn, städa.. Är det fint väder ska jag sola också men är det dåligt väder stannar jag nog hemma eller sticker till Väla en sväng. Kul att göra allt detta själv (not)! I need a friend. Klockan fem ska jag på ett Combatpass också, ensam! Nej, dags att dra sig. PUSS

Nörd, okej?

Nej vet ni vad, nu går jag och lägger mig. Mina ögon svider och går i kors. Jag har suttit och nördat mig med The sims ikväll, det var längesedan jag spelade det och man fastar så lätt (jag gör det i alla fall). Timmarna flyger iväg och det var längesedan jag var uppe såhär sent, haha. Dags att sova och imorgon ska vi måla klart trappen sedan blir det bara en massa mys. En runda till Väla blir det nog eftersom vi inte åkte dit idag.. Godnatt!

Personal jesus

Chrille öser på med musiken här hemma, nu spelas denna och jag tror att fönsterna inne hos grannen vibrerar, haha fuck det! Ikväll blir det nog en hemmakväll med film & mys. Det började nyss ösregna ute så ut ska jag inte i alla fall. Ha en trevlig lördag.

Jeep Safari

Ett litet klipp från Jeep safarin i Alanya, jag saknar det!

Moves like jagger

Godmorgon!

Mår ni bra idag? Jag mår super, det är ju lördag och det är skönt att kunna hitta på precis vad man vill. I och för sig regnar det idag men vafan, vi har ändå tvätt och måla om trappen som ska göras så vi har det inte långtråkigt i alla fall. Just nu sitter jag med föreningens alla papper och försöker få lite koll på allt, eller ja just nu skriver jag ju men jag tog en liten paus. Chrille är iväg och tittar på någon hus som skulle renoveras, när han kommer tillbaka så fortsätter vi att måla i trappen, fint blir det.

Om vi hinner ska vi nog en sväng till både Väla och Ikea sen, Chrill behöver nya skor och på Ikea tänkte jag köpa nya dörrmattor eller något som vi har i trappen, dom vi har nu är helt fransiga och skitfula! Sedan tänkte jag köpa två blommor som vi också kan ha där ute, mysigt ska det bli. Jag hoppas att vi hinner :) Ska inte stressa dock, synd om mitt hjärta som får jobba vidare när det är helg, han är ju inte ledig hela nästa vecka som jag är... Aja, ikväll får vi se vad som händer, har inte riktigt bestämt oss för vad vi vill hitta på med. Nu ska jag i alla fall lägga i ordning alla papper och skit, vi hörs kanske senare. PUSS!

Maroon 5 feat Christina Aguilera - Moves like jagger

fredag

Hej vänner!

Äntligen fredag och helg, sedan har jag dessutom en hel veckas semester framför mig, skööönt! Egentligen ville jag jobba men chefen behövde inte riktigt mig denna veckan så jag får vara ledig, kan bli skönt om det blir liiiiite bättre väder.

Idag när jag kom hem från jobb började jag och älskling att sätta tejp i hela trappen så vi kan börja måla, det ska piffas upp lite så denne helgen fixar vi det. Ska nog måla lite senare ikväll och så fortsätter vi imorgon. Vet inte riktgit vad vi annars ska hitta på med, jag är mega filmsugen så jag hoppas att hjärtat kan tänka sig att se någon film senare, mys. Hoppas ni får en trevlig fredag.

HAHA, snygge-hoppet! Jag saknar Turkiet & värmen & solen & allt.

Hej! Sitter på jobbet, har precis ätit fru...

Hej! Sitter på jobbet, har precis ätit frukost. Jag ligger inne med en enorm mensvärk, jag kan knappt stå.. Ikväll ska jag & hjärtat börja fixa lite i trappan så att vi kan måla om där i helgen. Nu är det dags att jobba igen. Puss

RSS 2.0