The sims

Hejhej!

Inget skoj att berätta idag men jag berättar ändå. Har varit på jobb, slutade klockan tre. Missade tåget och fick vänta på nästa. Kom hem vid fem, åkte till gymmet och tränade med mig själv (första gången på tre veckor) det var jobbigt, men jag mjukstartade med 50 minuters styrketräning av hela kroppen, nästan i alla fall. Åkte sedan hem för att äta, sedan gick vi över till Sören och var där någon timme, jag fick låna med mig the sims till Ps3 så det ska jag testa nu innan jag ska lägga mig. Sista jobbdagen imorgon sen är jag ledig hela nästa vecka, om inget blir ändrat, men det tror jag inte. Nu ska jag spela, PUSS!

Promenad

Gokväll!

Idag efter jobbet åkte jag hem direkt och lagade mat till hjärtat mitt, själv var jag inte sugen på fläskfilegryta så jag gjorde chickenbits till mig med sallad, mm så gott. Träningen fick vänta till imorgon, hade sjuk mensvärk, har aldrig haft det förr. Eller jo, en gång när vi var i Trelleborg sist men inte annars, varför får jag det nu? Det gör ju sinnessjukt ont. Imorgon har jag bokat ett BodyPump-pass, kommer bli jobbigt men skönt.

Efter maten promenerade vi ner till gröningen för att träffa Sören, Nettan och Affe, vi satt i gräset ett tag och sedan gick vi vidare mot friabad och satte oss där, efter ett tag gick vi hemåt igen, en mysig kväll. Nu är vi hemma och älskling har somnat, jag sitter här och chillar, börjar bli trött.. Skönt att det är torsdag imorgon, snart fredag. Jag behöver sova känner jag, är så trött hela tiden. Nej, ta tag i disken ska jag göra nu, PUSS.

Fan! Skrev precis ett långt inlägg på mobi...

Fan! Skrev precis ett långt inlägg på mobilen och när jag ska ladda upp möget så åker vi in i en tunnel och sändningen avbröts, haha lönt. Aja, jag blir sen till jobb för att pisståget är sent som vanligt. Piss på det.

Give me everything tonight

Hej!

Hur mår ni små busar idag? Jag mår bra, jag är trött bara. En lång dag på jobbet som trots allt gick hyfsat snabbt, men jag har varit så seg idag. Hoppas jag är piggare imorgon. Idag händer det nog inte så mycket, det är fint väder ute så får se om vi drar oss utåt. Men först ska jag handla köttfärs så jag kan göra lite taco till oss :) Köttfärsen jag tog ut imorse är typ grå nu, den vågar jag fan inte äta så jag får handla ny. Orkar bara inte gå ner till coop..

Jag är fan latast i Sverige just nu. Orkar inte gå 100 meter för att handla. Jag orkar inte dra mig till gymmet, har inte varit där på mer än två veckor, snarare tre kanske. Motivationen ligger på minus 20 och det suger. Jag har bokat pass som jag ska gå på imorgon, tror jag. Jag ska fan inte ångra mig eller komma med någon dålig ursäkt. Ätit dåligt har jag också gjort. På vinter är jag duktig och äter och tränar som jag ska, men nu när sommaren kommit vill jag ha allt gott, glass & äta ute. Aja, det är väl bara att leva med det, ibland får man unna sig lite (mycket) haha.

Nu ska jag nog gå ner och handla, annars får vi inte mat idag. Puss på er.

På jeepsafari i Alanya.

Insidious

Hej vänner!

Idag har jag jobbat och det gick bra, tiden gick snabbt och det gillar vi. Efter jobb skulle jag gått ner till Nordea men deras öppettider suger så jag får gå dit nästa vecka när jag är ledig. Nu är jag hemma igen och är ganska hungrig. Chrille har somnat och är inte hungrig, Sören är hos Nettan och får massage så vi får i alla fall vänta på honom..

Igår laddade jag ner serien Modern Family, ska nog se några avsnitt sen.. Den verkar vara rolig så det hoppas jag att den är också.

Har förresten glömt, vi lördags var vi hemma hos Anna&Sören och hade myskväll med massa gott och film. Vi tittade först på Insidious som var sjukt bra. Det är inte ofta man ser en bra skräckfilm & dessutom en som alla gillade, men denna gillade vi alla fyra och läskig var den. Om ni inte sett den så se den. Efter denna såg vi (jag sov) på Red riding hood, jag var så trött att jag somnade.. Jag som ville se filmen.. Jag får väl se den någon annan gång då.

Midsommarbilder

 

Midsommar

Hej vänner!

Mår ni bra idag? Jag mår hur bra som helst, jag drack inte igår så jag slipper ligga bakis idag. Igår var vi ute i Allerum i Björns föräldrars hus. Massa människor, grillat, roliga lekar och en massa skratt, det var en perfekt midsommar med andra ord :) Jag brukar inte fira midsommar så för mig är det inget speciellt, men det var trevligt igår. Jag tog dock inga bilder med min kamera men eftersom Anna använde sin nya superkamera så hoppas jag att jag får lite bilder av henne sen, då ska ni få se.

Idag gick vi upp vid halv tio tror jag och sedan körde vi till svärisarna för att lämna bilen som vi lånade igår. Åt frukost där och sedan körde Johnny oss hem igen. Packade ner all tvätt och ner i tvättstugan för att börja tvätta. Så nu är vi i full gång med att tvätta, städa och Chrille spacklar taket i köket så vi kan måla det imorgon, nu blir det fint.

Senare ska vi till Anna&Sören för att ha myskväll med en massa filmer. Jag ska se om jag kan ladda ner några nu så vi har lite att välja på, annars tar det hundra år för oss att välja en film (det kommer det säkert göra i alla fall).

Nu ska jag leta filmer, PUSS!

10 minutes

Godmorgon mina vänner!

Idag mår jag piss, verkligen. Snorig och ont i halsen, men jag ska jobba för det. Jobbar från 8 - 12 och får 7 timmar för det, det kan jag inte säga nej till. & så ska vi ju grilla, haha det tackar man inte heller nej till. Jag ska alldeles strax gå ner och ta bussen mot jobb & när jag slutat åker jag direkt hem till svärisarna och hälsar på dom. Vi hörs säkert senare ikväll.

Alanya låten 2011, spelas överallt, hela tiden! I love it.

En aning ont i halsen..

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er? Jag mår sådär, började få ont i halsen igår och idag var det värre. Jag gick till jobbet, men pratade knappt med någon, fick ju inte fram några ord haha. Jag fick åka hem efter jobb istället för att hjälpa Sören&Anna med flytten eftersom jag inte vill smitta alla om jag nu börjar få halsfluss eller något annat skit.

Chrille kom hem vid sju och då hade jag fixat spaghetti och köttfärssås, mums. Imorgon ska jag jobba igen, dock bara till tolv sen ska det grillas på jobbet :) Jag skulle ha bakat kanelisar till imorgon men jag vill inte baka när jag är "sjuk" så det får räcka med tårtan som skulle finnas där.

Jag har föresten glömt att berätta att jag nu har sommarlov på riktigt, fick VG på hemtentan och jag är sjukt nöjd! Jag tog i och för sig sommarlov för ett bra tag sedan men det är skönt att kunna slappna av nu och inte tänka på att man kanske måste kompletera.. hur stavas kompletera? haha alltså! Jag och min svenska.. igår skrev jag "En dum popcorn" haha men Anna var inte seg på att rätta mig, ETT popcorn heter det ;)

HAHAHA, detta är min favoritbild just nu! Dumma misse-turist, alltså, vad fan hände? HAH

Fina Malin

Det är helt ofattbart och så orättvist. Vila i frid fina Malin. Malin har kämpat så länge för att bli frisk men nu gick det inte mer, alla mina tankar går till hennes familj som är så starka, precis som Malin var. Jag kan inte förstå hur något sånt här kan hända, det kunde ha varit jag, eller någon som stod mig väldigt nära. Malins mamma skrev att hennes prinsessas kamp var över och att hon somnade in fridfullt med ett leende på läpparna. Vila i frid Malin.

Jag & Anna

Jag saknar tuuurkiiiiiet!

Hemma hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu, har pratat lite med syrran och blivit jagad av katten som är mindre normal. Så fort man gå så springer hon efter och hoppar upp på mina ben, galna fanskap. Mamma kommer hem klockan ett efter jobbet och då ska jag visa alla bilder från semestern & det kommer ta tid med alla bilder jag har, men roligt :)

Jag åker nog hem vid tre igen så att jag hinner städa lite innan vi ska ha föreningsstämma klockan åtta.. tråkigt men förhoppningsvis kommer det att gå ganska snabbt.

ÅH, jag brände mig ganska mycket på semester så nu fjällar jag bort allt igen. Och det gör ju inte lite ont heller, "råkade" pilla bort lite innan och det skulle jag aldrig gjort, det sved och kliade som fan..why mna, WHY?

Aja, nu ska jag sätta på tv:n och se om det finns något bra, puss&kram.

Lite Turkiet

Hej vänner!

Jag orkade aldrig lägga upp bilder igår, jag la upp en massa på facebook istället, så ni som vill se bilder kan gå in där och titta. Veckan i Turkiet var helt underbar och jag kommer helt klart att åka tillbaka till Turkiet snart. Jag saknar både solen & värmen och alla supertrevliga människor.

Idag ska jag åka ner till Trelleborg och hälsa på mamma och syster, det var ett tag sedan sist. Synd bara att det ÖSER ner, jävla skitland. Alltid regn, och regnar det inte så är det sol med en massa moln, piss! Det ser verkligen ut som en kran där ute och vet ni vad det värsta är? Att jag måste ha sandaler på mig eftersom tatueringen gör en aning ont fortfarande. Japp, jag tatuerade mig nere i Turkiet, min tredje. Är supernöjd med den, bild kommer sen.

Aja, nu sa jag äta frukost och sedan röra mig mot stan..

 

Det går så segt att ladda upp bilder men här är några få av alla hundratals bilder vi har. Åh, jag saknar det!

Hemma igen...

Nu är jag hemma från Turkiet igen och det suger måste jag säga, men jag har haft en underbar vecka i Alanya med underbara människor :) Nu ska jag springa över till Anna och hämta alla bilderna, sen får ni ett gäng bilder här sen. Hörs sen.

Idag åker vi :)

Hej vänner!

Jag är nyduschad och väntar på att chrille ska komma hem med frukost. Efter det ska jag snabbt ner till stan för att handla lite skit sen hem igen och packa ner det sista. Kalle kommer och hämtar oss halv ett, då gäller det. Fan vad jag längtar, både efter semester och att få träffa Martin och Maria igen, det var så längesedan nu ju. Nej, föna håret skulle jag också. Vi hörs, ha det så bra för det SKA jag. PUSS&KRAM.

Packar för fullt

HEEEEEEJ!

Idag har jag jobbat från 11-16, åkt ner till stan för att växla pengar, åkt till svärisarna för lite mat, åkt hem igen och börjat packa. Nu är jag snart klar men tar en liten paus nu, tänkte lägga in massa låtar på telefonen så man har lite att lyssna på på flyget :) IMORGON ÅKER VI! Som jag längtar, nu är det så nära att jag bara vill sova och vakna upp när jag sitter på flyget. Uppdaterar jag inte imorgon så får ni ha en trevlig vecka. PUSS PÅ ER!

Jobb

Heej vänner!

Har precis fått i mig lite frukost och nu mår jag piss, usch. Aja, idag börjar jag klockan 11 och jobbar till fyra. Sedan ska jag hem och hämta pengar för att sedan sticka ner till stan och växla (: Efter det sticker vi hem till svärisarna för lite middag, mums. Jag hann tvätta allt igår så jag slipper tvätta idag, skönt. Jag ska dock städa när jag kommer hem ikväll, vill komma hem till ett rent hem nästa vecka. Nu ska jag diska, hörs senare. Puss

Fullt upp.

Hej hopp!

Idag har jag varit på jobb, har varit sjukt trött idag också, fick dessutom ont i ryggen idag. Ingen bra dag med andra ord. Slutade klockan tre och fick veta (nästan säkert) att jag får jobba dom veckorna jag ville i sommar, superduper! När jag kom hem stack jag ner en snabbis till Oj och handlade lite shampoo och sånt som vi behöver ha med på semestern. Jag har bara mina feta flaskor hemma och dom orkar jag inte dra med till Turkiet.

Efter ett tag kom hjärtat hem och kort därefter kom Sören, idag blev det hemmalagade hamburgare till middag. Gott & onyttigt. Har jag börjat vara onyttig så finns det inget stopp, vilket inte är bra men vafan. Jag tjuvstartade semester med en vecka ;) haha.

Jag var även på forex en snabbis innan, fick veta att vi var tvunga att beställa pengarna, lira (heter dom sÅ), som vi ska ha med oss till Turkie. Dom hade inte dem "i butik" så imorgon skulle de komma. Så imorgon blir det jobb 11-16, förhoppningsvis hinner jag tvätta lite på morgonen så jag slipper ta allt på kvällen. Så efter jobb ska jag ner och växla pengar, hem och kanske tvätta lite till, börja packa, städa undan här hemma så det itne ser ut som tredje världskriget när vi kommer hem. Det blir med andra ord fullt upp imorgon! Hoppas dagen går snabbt för nu längtar jag såååå efter sol&värme&Turkiet!

SÖTE!

Om jag (eller vi) någon gång ska skaffa en hund så vill jag ha en sån här!

En blandning mellan petit brabancon och papillon.

 

Egentligen vill jag ha en Petit Brabancon men denna blandisen var det sötaste jag sett, tänk om han vore min, haha. Nej, hund får vänta ett bra tag om det någonsin blir en hund i vår familj :)


3 dagar kvar!

Har precis kommit hem från jobbet, tåget var som vanligt försenat så jag kom lite senare än vanligt. Ska snart fylla i en sån där ersättningsblankett så får man ett frikort, skitbra! Speciellt när tågen är försenade var och varannan dag. Dagen har gått hyfsat snabbt och jag har knappt känt någonting i ryggen förrän jag satte mig på tåget, då fick jag kramper i ryggen, sånt mög. Nu väntar jag på att Chrille & Söran ska komma hem så jag kan laga lite mat, jag börjar bli lite hungrig. Jag har varit så slarvig med maten den senaste veckan men jag har bestämt mig att det får vara så, träna gör jag ju inte heller. Men en veckas semester med all inclusive är det klart att jag ska käka, som aldrig förr. Haha nej kanske inte, men det är svårt att vara utomlands och försöka hålla mig till "fet mat på lördagar". Jag ska njuta av semestern & maten så tar jag tag i träning & mat när jag kommer hem. Nu är det fan bara tre dagar kvar :) Nej, dags att fylla i den där blanketten, skånetrafiken ska inte komma undan ;)

Mot jobb

Hej vänner! Nu sitter jag på bussen mot jobb, är väl framme om typ fem minuter. Idag är jag trött och hoppas verkligen att min rygg klarar av jobbet idag, men det ska nog gå bra. Jag har börjat fjälla på ryggen, inte alls roligt ju :( får fixa ny bränna nere i Turkiet. Ikväll kommer Sören över på middag igen & jag hoppas att vi kan se en film också. Nu ska jag hoppa av, hörs senare. Puss

GODNATT!

Gokväll!

Idag skippade jag träningen, jag har ju en sjuk träningsvärk efter att jag joggade i söndags + att jag mår lite halvkonstigt, från och till, sen jag fick vätskebrist. Är det normalt? Aja, imorgon ska jag jobba 8 - 15 eller 15:30, beror på hur mycket vi har att göra och hur länge jag känner för att jobba. Har bokat BodyCombat-passet imorgon så får se om jag går på det, går bara om träningsvärken är borta.

Idag kom Sören och Affe förbi på lite mat, det blir spaghetti och köttfärssås, längesedan vi åt det och det var väl helt okej. Är nog lite trött på det trots att jag inte trodde att jag var det. Imorgon tänkte jag laga lite kycklingwok :) Det gillar jag i alla fall. Chrille sitter och tittar på film och mina ögon går i kors, varmt är här också. Jag går nog och lägger mig snart, ska ju upp lite över fem imorgon. GÄSP!

Förresten, är det någon som läser BB-deltagarnas bloggar? Jag gör, tycker det är roligt att läsa om vad de hittar på med nu efter att programmet är slut. Visste ni att Katerina spelat in en singel som kommer ut i veckan? Haha, hon låter ganska likt Britney, bebis-pip-röst. Aja, hoppas att Sara skaffar en blogg eller om hon kanske redan har en, hade varit roligt att se hur det går för henne och Martin :) Haha BB-nörden eller vadå? Aja, nu ska jag sova. Godnat.


Katerina Kazelis - Make you one of mine (litet smakprov bara)

Utklädnad & student

Jag har det verkligen sjukt tråkigt, borde gå ner och handla men orkar inte. Varför blir man så slö såfort man varit ledig ett tag? Sjukt jobbigt, orkar inte es gå ner till coop som ligger 100 meter bort.

Har suttit och kollat igenom alla studentbilder sedan vi tog studenten, kan inte fatta att det snart är tre år sedan, helt galet fort tiden har gått. Nu kommer ett bildregn från vår utklädnad och student, jag hade det så himla roligt ♥

Vi var, som ni ser, utklädda till clowner. Hittar ni mig?

 

Förlåt för många bilder men jag blev helt till mig när jag såg alla bilder från både utklädnad och student, det var verkligen en lyckad vecka. Nu ska jag gå ner och handla, haha. PUSS


Onödigt..

Hejhej!

Idag är jag som sagt ledig, inte så jätteroligt faktiskt men så är det. Imorgon och på torsdag ska jag jobba i fabriken och på fredag är jag vikarie på förskolan. Så lite jobb innan resan hinner jag med. jag hade tänkt passa på att tvätta lite idag men känns ganska onödigt eftersom det knappt blir en maskin, det får vänta tills på fredag. Jaja, jag har inget roligt att skriva om så därför slutar jag nu!

Vad ska jag göra imorgon då?

Hej vänner!

Vi åkte en runda till Kalles föräldrars hus där lite folk var samlade för lite grillat, en supermysig måndag med andra ord. Vid halv nio åkte vi hem igen och Sören kom förbi en runda :) Imorgon är jag ledig (igen), ska ringa chefen och fråga om jag kan jobba onsdag och torsdag, hoppas det för jag dör av att vara hemma.. Om det inte regnar imorgon vill jag sola lite, nu har min bränna lagt sig lite så nu kan jag sola framsidan lite.

Just nu sitter jag och hjärtat och kollar lite tv samtidigt som vi väntar på att det ska bli åska, det är kolsvart ute så det kommer nog vilken minut som helst. Hoppas det blir dunder och brak, det är mys när man är hemma. Ska kolla vidare på tv ett tag till. PUSS

Sveriges nationaldag

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag & städat undan här hemma medan hjärtat stack ut och cyklade en runda. Ännu en ledig dag, känns konstigt att ha varit hemma så många dagar samtidigt som hjärtat varit hemma, men det har varit skönt.

Igår åkte jag och hjärtat med svärisarna ut till Mölle och tog en dricka nere i hamnen, så fint och så varmt var det. Efter vi varit där ett tag åkte vi hem till dom och käkade middag. Innan BB-finalen åkte vi hem igen för att titta på det här hemma. Sedan gick jag och la mig, var helt slut igår.

Idag har jag en träningsvärk som heter DUGA, jag har så sjukt ont. Efter att jag joggade i 59 minuter utan stopp igår och glömde att stretcha så får jag skylla mig själv för hur ont jag har idag. Mina knä har jag nog överansträngt och min höft ska vi ju inte prata om, jag går som en gammal kärring.


Idag vet jag inte vad som händer, mina ben är fortfarande brända så mycket solande blir det nog inte, tyvärr. Men det spelar inte så stor roll eftersom vi snart åker till Turkiet, jag läääängtar!

Mitt förra rekord var 37 minuter, nu klarade jag en timme. Lite nöjd ändå.

Igår när vi var i Mölle :) Mys.



SIMON VANN!

Hej vänner!

Sitter och tittar på BB-finalen, nu ska någon vinna! & jag hoppas på Simon, helt klart. Tror att han vinner och snart får vi svaret. Har haft en mysig söndag idag med mitt hjärta och med hans föräldrar. Imorgon är ännu en ledig dag..

SIMON VANN, yes han förtjänade det verkligen, han verkar så himla snäll.

Ska titta vidare nu sen ska jag försöka fixa vårt internet som är sjukt segt. Puss

Jag lyckades klå mitt förra rekord på att ...

img_0099 (MMS)

Jag lyckades klå mitt förra rekord på att jogga, innan lyckades jag med 37 minuter, idag joggade jag hela 59 minuter! En aning stolt över mig själv är jag minsann :)

BB-final ikväll.

Hej!

Idag sov jag också länge, mycket skönt. Vaknade först vid sju men tänkte helvete heller så jag försökte somna om och lyckades sova till lite i tio. Det var sjukt varmt i sovrummet så var tvungen att öppna både våra fönster, det är ju värsta bastun där inne annars.

Idag ska jag ner på gymmet, har inte varit där sen i måndags tror jag, herregud vad dåligt. Men idag så, lite motion och styrketräning hade jag tänkt mig. Min solbränna börjar lägga sig lite, eller det syns ju fortfarande men det svider inte lika mycker mer, Im happy!

Senare åker vi nog en sväng till Chrilles föräldrar och myser lite och ikväll ska vi titta på BB-finalen.
Puss

Min nya bikini

Denna bikini köpte jag när jag var i stan med Lina! Äntligen hittade jag ett par trosor som satt bra så jag passade på att köpa ett par svarta också så jag kan anväda alla andra bikinitoppar jag har. Orkade inte ta bild på dem så jag lånade bilderna från Gina Tricots hemsida. Visst är den söt?

Tävling!

Jag är med och tävlar om produkter från Victoria's secret på Saras blogg, var med du också, HÄR!

En lång..

I väntan på att sista omgången tvätt ska bli torrt så sitter jag här och sitter, ganska tråkigt med andra ord så jag tänkte att ni som har lika tråkigt som mig just nu kan få läsa denna långa listan!

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Katja

Smeknamn: Lillemiss, Katt, Miss.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Jag lyssnar inte på musik när jag är ledsen, så svaret får bli: ingen.

Beroende av: Min Chrille, familjen, mobilen kanske, god mat & snask :) Vem kan leva utan lite chibbar eller godis, not me! I det stora hela är jag beroende av att må bra & att ha det roligt.

Vad tror folk om dig?: Att jag är snäll, ordentlig, lite envis och kanske lite småstörig haha. Jag vet inte, denna frågan får ni svara på?

Stämmer det?: Ja, det gör det verkligen. Det tycker jag i alla fall.

Vad får du oftast komplimanger för?: Förr var det för mitt långa hår men nu vet jag inte :P

Vad säger du för att imponera på någon?: Jag är inte den som går runt och imponerar på folk, räcker det inte med att jag är som jag är så får det vara så.

Brukar du skratta för dig själv?: Haha ja, det händer ofta.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Haha det förstår jag! är hemma igen, ligger ute och solar :) vad gör du? Puss"

Var bor du?: I Helsingborg.

Trivs du där?: Jag älskar att bo här!

Äger du några converse: Nope, men kanske efter vår New York resa.

Sprit, cider, vin eller öl: Sprit eller cider.

Brukar du bli för full: Nej, verkligen inte. Det har hänt, men det var flera år sedan.

Vad har du för mobil operatör: Telenor (som suger fett mycket balle)

Är du allergisk mot något: Nej, inte vad jag vet.

Hur svarar du i mobilen: "Hallå", eller "Hej det är Katja" - beror på vem som ringer.

Vem ringde du senast?: Chrilles mamma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi ska grilla ikväll, mys på det!

Antal timmar sömn inatt: Nästan 9 timmar tror jag.

Sov du ensam: Nej, med hjärtat ♥

Brukar du komma i tid: Nästan alltid! Jag hatar att vara sen.

När mår du bra: När jag får vara med dem jag älskar, vilket jag är varje dag!

När blev du fotad senast: Innan idag, skulle se om jag fortfarande var röd på baken, and I was!

Hur känner du dig nu: Bra, lite halvmätt bara.

Vanligaste färg på dina kläder: Superblandat.

Vad tycker du om fötter: Förr hatade jag fötter, jag kunde inte ens röra mina egna. Men nu är det bättre, tycker absolut inte om fötter men jag får inte panik när någon går utan strumpor längre i alla fall.

Vad saknar du: Familjen.

Hade du en bra kväll igår: Absolut, filmkväll med Chrille&Nettan.

Favorit dryck på morgonen: Vet inte.

Rakar du benen: Ja.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 22-23-tiden.

Är du blyg?: Ibland kanske, men oftast inte.

Sysslar du med någon idrott: Nej, gymmar.

Vill du hellre ha mail än brev: Spelar ingen roll, mail är väl smidigast.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.

Har du spytt offentligt: För många många år sedan.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Helt ärligt så vet jag inte, levt livet som en kille! Druckit öl, tittat på brudar på stranden och kissat stående ;) haha.

Är du nöjd med ditt liv: Jag älskar mitt liv och är glad för att jag har underbara människor omkring mig.

Är du bortskämd: En aning kanske.

Vad gör du i morgon: Förhoppningsvis är jag på gymmet en runda, & sen vill jag bara njuta av dagen med min älskling.

Vad är det värsta du vet?: Hemska människor!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Jag anser inte att jag slösar med pengar. En veckan köper jag bara mat om det behövs och en annan vecka köper jag en fin tröja till min själv, jag är ingen slösare (torr jag).

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Vet inte, aldrig tänkt på det.

Vad längtar du till?: Turkiet om en vecka och NY i augusti!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Väldigt få & nära :)

Vad använder du för shampoo?: Alltid olika.

Vad är det finaste du fått?: All kärlek jag får av min familj & min älskling måste vara det bästa jag fått/får :)

Hur gammal är du: 21, fyller 22 i augusti.

Tycker du om någon just nu: Ja, självklart.

Du samlar på: Ingenting.

Gröna eller röda äppeln: Båda.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen.

Gillar du golf: Nej, verkar sjukt tråkigt.

Vilken tid gick du upp idag: Lite i tio.

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.

Har du strumpor på dig nu: Japp.

Är det okej att gråta: Helt klart.

När grät du senast: Det minns jag inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle absolut ha skippat sommarjobbet i sommar, sparat en del sen hade jag bjudit med dom bästa på en lååång semester i sommar :)

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, verkligen inte.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Allt mellan sju och tio, beror på hur länge jag kan sova och vad jag ska göra.

Har du piercing: Har haft i naveln men den har jag tagit ut. Hål i öronen har jag också.

Vill du gifta dig: Jag tror det ♥

Vill du ha barn: Ja det vill jag.

Solar du ofta: Är det sol ute och jag är ledig så solar jag helt klart. Måste dock börja använda solskydd!

Är du bra på att laga mat: Helt okej, jag tycker det är jätteroligt att laga mat i alla fall.

Är du flygrädd: Nej, tycker det är mysigt att flyga.

Hur vig är du: Normalt vig tror jag.

Är du musikalisk?: Nej.

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk.

Vilken är din favoritglass: Sandwich! Mjukglass eller kulglass är det gott det också.

Tror du på ett liv efter döden: Äh, det vetifan. Bryr mig inte så mycket heller så skiter i vilket. Jag lever nu, det är väl det viktigaste.

Tycker du om sushi: Absolut inte.

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips&dippa, nötter eller glass :) Finns massa alternativ.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du tandläkarskräck: Nej, det har jag nog inte.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska.

Vilken ögonfärg har du: Blå.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Tror inte det.

Biter du på naglarna: Nej, men har gjort.

Röker du: Hell no!

Hur ofta tränar/motionerar du: Väldigt olika, allt från en gång i veckan till fem gånger i veckan.

Senaste låt du hörde: Jag minns inte.

Lördag & en vecka till Turkiet!

Godmorgon!

Jag gjorde det! jag sov ända till klockan tio idag, skönt att få sova ut. Tråkigt bara att jag måste tvätta nu men det är sånt som måste göras. Jag tänker på att jag hellre vill ut i det fina vädret men jag kan inte sola idag, jag har så ont och att gå är en pest! När jag ska ut sen så är det megamycket somkräm som gäller och så är det bara min framsida som får möta solen tänkte jag säga, men det bräns så mycket bara solen nuddar mig. Får hoppas att jag kan njuta av denna fina dagen i alla fall.

Mitt hjärta ligger fortfarande och sover den musen, har var visst trött idag. Jag har precis satt igång med att baka morgonbullar till chrille som jag kallar dem för, jag älskar att baka och jag älskar när han säger att han vill ha något :) haha. Så snart ska jag ner i tvätten igen sedan ska jag baka klart bullarna. När jag är klar med tvätten ska jag kanske en runda till gymmet, det beror verkligen på hur min kropp mår senare, så jag får se. I eftermiddag eller ikväll ska vi i alla fall hem till Chrilles föräldrar och mysa med god mat & varandras sällskap. Det känns verkligen som att det var längesedan vi var där nu. Får se om det kanske blir grillat idag eller om jag skulle göra någon kyckling tjohejs. Nu ska jag läsa lite favoritbloggar sen ska jag ner i tvätten, ha en underbar lördag! PUSS

I spit on your grave

Åh, mina ögon går i kors, haha jag är så himla trött.

Idag åkte vi över till Helsingör för att möte upp Nettan när hon slutat jobba, gick en liten runda där sen åkte vi hem igen. Vi åkte hem till oss och bestämde oss för att köpa lite snask som vi kunde ha till filmen. Vi tänkte först se någon film, thriller tror jag det var men sen fick vi för oss att vi skulle se på "I spit on your grave". Den var verkligen hemsk tyckte jag men absolut inte så hemsk att den inte går att se, "The last house on the left" är mycket värre tycker jag, hemska människor.

Men i alla fall, har ni inte sett filmen så tycker jag att den är sevärd. Även om den inte är verklighetsbaserad så händer detta i vår sjuka värld. Ännu ett skäl till varför jag ALDRIG går ensam när det är mörkt, I hate it! Aja, nu ska jag gå och lägga mig, det har varit en väldigt bra dag idag :) Förutom att jag mår konstigt i kroppen, höll på att tuppa av på båten också.. men efter lite cola & frisk luft var jag på G igen & att jag har bränt mitt arsle så jävla mycket att jag inte kan sitta, inte ens på toan utan att det bräns. Slutklagat för idag, nu ska jag lägga mig.

Imorgon ska jag tvätta lite, en runda till gymmet och styrketräna och ut och gå en promenad tror jag. Får se hur det blir med gymmet, vågar mig inte på ett svettigt pass eftersom kroppen mår som den mår, men lite styrketräning ska jag nog klara. Imorgon ska vi även till svärisarna, det ska bli mys, lägesedan vi träffade dem nu. Färdigbabblat nu, godnatt.

Tortyr!

Råå strand

Hej vänner!

Vilken mysig dag jag har haft idag. Jag och Lina började med att sticka ner till stan för att titta bikini, äntligen hittade jag en (som dock är lite stor) och en extra svart underdel så att jag kan använda alla mina bikinitoppar jag har. Sen åkte vi vidare till Råå strand och låg där och solade. Det blåste ganska mycket så att det kändes inte som om solen tog något alls men jag hade fel, jag har bränt hela baksidan så sjukt mycket att jag knappt kan sitta ner, det gör såååå ont! FYFAN!

Efter stranden åkte vi hem om en runda sen bestämde vi oss för att åka till Väla, Lina ville hitta ett par shorts och det gjorde hon också, superfina. När vi var inne på Bik Bok idag var det första gången i mitt liv jag höll på att svimma. Jag stod och tittade på när Lina provade short, sen skulle jag gå mot kassan och jag börjar kallsvettas samtidigt som jag inte ser något längre, allt blev svart. Jag fick verkligen panik och satte mig ner i en hörna. Lina fick också lite panik men det gick över (trodde jag) så jag reste mig upp me då höll jag på att ramla ihop igen, satte mig ner och personalen kom och gav mig vatten.. Jag hade visst inte druckit något på hela dagen, vätskebrist tydligen. Usch, det var verkligen sjukt obehagligt. Men nu mår jag bra efter X antal glas med vatten.

Jag känner en tjej som har bränt sig!

Myskväll med dom bästa!

Godmorgon vänner!

Jag vaknade för en liten stund sedan så det var bara att gå upp.. jag vill sova längre men jag kan inte. Aja, idag är det struntsamma. Det ska bli fint väder och det ser jag fram emot. Idag ska jag träffa min fina Lina som kommer till stan, vi åker nog till stranden och solar :) Ikväll ska jag tvätta var det tänkt men jag hoppas att jag kan byta tid, jag vill träna så jag vill försöka hinna med det. Får se hur mycket klockan blir när vi ligger på stranden :)

Nu tänkte jag läsa igenom tentan en sista gång sedan skickar jag in den, äntligen.

Igår lagade jag fläsfilégryta med paprika & curry, det verkade som att alla tyckte det var gott så då var jag nöjd :) Vi kollade på filmen The hit list som jag faktiskt tyckte var helt okej, sedan ville vi väl egentligen se en film till men med sex personer i ett rum där vi inte kunde hitta EN film som alla ville se så struntade vi i det.

Nu: tentan!

Promenad en torsdag förmiddag..

Innan jag & Nettan gick ut på promenad i skogen!

Hur man "lånar" musik från tuben!

Nu tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg till min kära fishpinne! När jag berättar om hur jag lånar musik från yuotube så kan jag aldrig förklara utan att det låter sjukt kompicerat så nu ska jag skriva här hur jag gör så att hon har sin lilla guide här om hon skulle glömma hur jag gör :) Lätt och smidigt.

1. Börja med att hitta en låt på youtube som du skulle vilja ha, kopiera länken.
2. Sedan går du in på denna sidan... HÄR!
3. Klistrar in länken i rutan under texten "Enter the URL of the video you want to convert to MP3"
4. Klicka på knappen "Convert"
5. När sidan laddat klar kommer man vidare till en annan sida där du får vänta några sekunder, gör det och tryck sedan på texten "Continue to your download"
6. Det kommer upp en ruta med texten "Conversion successfully completed!" och en länk med texten "click here to download your converted file" tryck på länken.
7. Ännu en ruta visas och texten "Wait 20 seconds or click here: Download MP3 " kommer att stå där, klicka på download MP3 sen är det bara till att spara filen och lyssna på datorn.

Fishpinne, låten sparas i mappen "hämtade filer" :)

PS. Klickar ni på download MP3 här ovan så får ni låten: Pitbull feat Ne-Yo - Give me everything.

SMS-inlägg

img_0299 (MMS)

Nu drar jag till skogen för en promenad me...

img_4006 (MMS)

Nu drar jag till skogen för en promenad med nettan&kenza :)

Tentan är klar... BUT!

Godmorgon!

Jag vet verkligen inte hur man sover ut, idag ville jag sova till nio i alla fall (tyckte det lät länge) men vaknar kvart över sju. Jaha! låg kvar ett tag sen tog jag mig själv i kragen och gick upp för att läsa igenom tentan en gång till. Den är klar och det känns sjukt skönt men ändå vågar jag inte skicka in den, tänk om jag svarat fel eller missat något sjukt viktigt. Känns som om jag fått med det mest men man kan aldrig veta..

JAAA, min fishpinne är ledig idag och vi ska ut och gå! Jag vill absolut inte ner på gymmet och se solens strålar medan man står där inne som ett djur i en bur, nej fy fan. Idag ska vi ut och gå istället, mycket mysigt. Ikväll kommer mina favoriter på middag, Anna&Sören och Nettan&Donald. jag tänkte improvisera och laga något... vänta! Har jag inte skrivit detta en gång innan? Eller så jag har drömt det.. skitsamma.. dom kommer ikväll och det blir mys.

Nu ska jag klä på mig så jag är redo när det är dags.. att gå alltså. PUSS!

En heldag med plugg och jag har druckit mi...

img_9928 (MMS)

En heldag med plugg och jag har druckit mig mätt på Pepsi Max :) snart ska vi gå och handla, det blev ingen film för min del i alla fall, kanske ikväll istället!

En film kanske?

Hej igen!

Denna gången får ni nog ett kanske lite normalare inlägg, jag har pluggat klart för idag. Jag är "klar" med texten jag ska bara låta huvudet vila till imorgon och läsa igenom allt då och ändra det som behövs. Tur att jag ringde Anna innan och skulle läsa upp lite av det jag skrivit för då märkte jag att jag skrivit om något som absolut inte hade med frågan att göra, det hade faktiskt inte med någon av frågorna att göra så det var inte så att jag skrivit ett svar under fel fråga, nej nej, jag hade verkligen snöat ut. Smittar skolan av sig tro? Den är ju flummigare än en full björn halv tre på natten.. Sören kom precis hit, killarna beställde pizza och jag vet forfarande inte vad jag är sugen på att äta. Är inte alls hungrig för den delen heller, så väntar ett tag till innan jag bestämmer mig.

Ska ner till Oj sen och handla hem lite till imorgon då Kalle&Donald och Anna&Sören kommer över på middag. Det blir någon fläskfilé shohejsan. Om det inte blir gott så är det tur att vi har pizzerian nere på gatan ;) Så att ni är förberedda alltså. haha Nej, ska sätta på en film och glo på den istället för att sitta här och nörda mig.

Minipaus

Nu måste jag in här igen och ta en liten paus, eftersom jag sitter här i min ensamhet så använder jag bloggen till att "prata av mig".. Så, jag vet faktiskt inte vad jag ska prata om men skitsamma, det får bli ännu ett flumminlägg, men det gör väl inget. Åh, Linda som är skolassistent på brunnsparksskolan ringde och frågade om jag ville/kunde jobba nästa fredag :) Wiiiho, det vill jag absolut så 11-16 ska jag jobba nästa fredag. Tjejerna som jobbar uppe på Begonia hade varit nöjda med mig vilket betyder att jag är nöjd :) Nej, nu ska jag fan skriva vidare. PUSS

Baaaaaaah!

Alltså jag dör nästan! Gå in på Nettans blogg och läs den fina översättningen som google translate fixade åt henne, my god! hahaha liiden sleeeden buck per head HAHA!

Aja, jag sitter och skriver tenta nu igen. Kunde inte sova och gick upp vid sjutiden och har suttit sen dess. & gissa hur mycket jag fått ner... TVÅ hela fucking sidor, det är fan inte illa.. My god, det kommer för fan ta hela mitt liv att skriva denna tentan om tempot ska fortsätta vara såhär söligt. Ville bara in här och skriva något annat än om barn och deras språk-inlärning-literacy-läsmetoder-NÅGOT! Usch, jag orkar inte mer men jag har bestämt mig för att jag ska skriva till två i alla fall. Jag har bokat ett BodyPump-pass klockan tre, får se om jag går på det. Men ska jag det så slutar jag skriva klockan två. JAAAA, vafan ni fattar. Skitsamma, nu ska jag fortsätta. Ursäkta mitt skumma inlägg.
RSS 2.0