VG it is!

Idag är en bra jävla dag! Började med att jag stack till praktiken och började klockan åtta. Kvart över nio satte jag igång med min aktivitet för barnen, alla var uppmärksamma och gjorde vad de skulle, i hela en och en hal timme höll vi på innan barnen kände att de ville leka. Då var vi klara med aktiviteten och barnen fick leka ett tag innan vi fortsatte en kvart till. Jag fick bra respons och allt gick som jag hade planerat, även tidsmässigt! Inte lätt att beräkna hur lång tid allt ska ta men jag lyckades idag. Sedan skrev vi omdöme idag och det såg mer än bra ut. Slutade klockan fyra och åkte direkt till gymmet där jag mötte Anna. Vi testade på SatsEnergy idag och det var faktiskt roligare än jag trott. Jag har som sagt sjukt ont i mitt knä så jag kunde inte göra alla steg, eller mest utfall. Shit vad det känns i knät när man gör utfall, helt sick. Men resten klarade jag och jag gillade att stegen inte var helt omöjlga. Nästa onsdag kör vi på det igen. Efter gymmet åkte jag hem och satte mig vid datorn för att skriva reflekioner efter dagens aktivitet på förskolan. För en liten stund sedan ringde Anna och sa att våra texter/uppsatser/tentor var rättade, tryckte mig in på sidan och WHOOP, ett VG till mig!! När jag får VG så får jag en spark i baken. Nu är det bara uppsats kvar innan det är jul och nyår och jag är så säker på att jag och Anna kommer göra ett skitbra jobb! Det kommer ta tid och kanske till och med vara jobbigt men det kommer vara värt det. Då får vi en spark till och är sedan redo för sidoämne!
Nejmen om jag skulle fortsätta med reflektionen! Tack för en bra dag (förutom mitt knä). PUSS
Jag vill ha sol, värme och underbara människor i min närhet! ♥

Alltså

Läste mitt inlägg från imorse, vad hände med min stavning egentligen haha. Helt snurrig ju!

.

Godmorgon!
Måste dra till bussen nu men jag orkar inte ritkgit idag.. ont i magen och i mitt knä.. fan vad jag alltid ska ha ont överallt :/
Efter praktiken ska jag till gymmet och testa satsenergy med Anna, hoppas att det är roligt och att vi hinner dit. Annars blir det barnet och gymmet för min del. Puss&K

Den har mössa på öronen

Sitter och tittar på tv. Chrille gick iväg för att sola men jag är så trött att jag inte orkade följa med. Tur att Sören vill följa med honom.
Idag har jag varit på praktiken igen, en lång dag med vilda barn haha. Det var helt galet idag, ingen lyssnade på mig och det enda jag gjort idag är tjatat! Hör bara mig själva säga: skärpning, sitt still, du får inte slåss, får man göra så osv.. usch, blir trött på mig själv.
En flicka sitter kvar sist vid matbordet och säger:
- Katja!!
- Ja
- Jag har en tomte hemma
- Jaså, har du? Var har du den då?
- Den inte kan se något
- Varför kan den inte se?
- Den har mössa på öronen
Haha, underbara barn! Trots att det varit en lång dag så får man höra roliga kommentarer från barnen varje dag.

Fryser ihjäl

Har slutat praktiken, väntar på bussen och fryser ihjäl! Satan så kallt det är!!!

En ny vecka

och jag ska snart gå för att ta mig till praktiken. Jag hoppas inte att det blåser mycket ute mer. Tar med mig extrakläder fall i fall. Idag kommer min mentor ut på besök hos mig, hon ska titta på när jag har en samling. Det kommer nog gå bra, jag ska dock hålla i samlingen som jag hade förra veckan som inte gick så bra. Funderar på att ändra om den lite så att det är mer intressant för barnen, kanske. Vet inte om det hade med gruppen att göra eller att samlingen var lång eller bara tråkig. Vi får se hur det går idag.
Efter pratikek var det meningen att jag skulle dra mig till gymmet men jag har grymt ont i mitt knä och mår illa. Hoppas inte att någon dum sjukdom kommer till mig nu, jag har inte tid! Efter praktiken åker jag ner till stan istället och köper nytt busskort, nya tights och går runt och tittar tills Anna är klar. Då åker vi hem till henne och planerar lite inför vår kommande uppsats vi ska skriva.. Not fun! Men det måste göras. Sedan blir det nog några avsnitt despan också, det tackar jag inte nej till :) Dags att röra mig, hejhopp!
Halloween

Storm på gång...

Hemma efter en supermysig eftermiddag hos Nettan och Kalle. Huset var fullt med människor, kakor och glögg! Mums, jag har ätit så mycket idag haha :) Men gott var det. Det börjar blåsa en del nu så tänkte att det var dags att ta sig hemåt. Julskyltningen ställdes in så dit kunde vi inte gå :/. Synd, jag har aldrig varit på skyltningen i helsingborg innan och nu får jag snällt vänta ett år till..
Sitter och funderar på om jag ska äta mat, hungrig är jag absolut inte! Men vill inte mat för sent heller... Känns konstigt att det är måndag imorgon igen, det var precis fredag. En veckas praktik kvar sedan är det tillbaka till skolan och skriva uppsats som gäller.. Nu ska jag chilla i sängen och bädda ner mig lite, jag fryser idag.

Adventsfika hos Nettan & Kalle

Har varit iväg och spelat badminton med Chrille, Anna och Sören. Ingen var sugen på gymmet idag så det fick bli det idag, mycket roligt :) Jag fick till och med vara med i det vinnande lagat ett par gånger :D haha.. Nu ska vi snart iväg till Nettan och Kalle för lite adventsfika, ska bli mys.
Om det inte regnar och stormar ikväll så ska jag nog ner en liten runda till julskyltningen också. Men det verkar inte som om vädret blir bättre precis... får se hur det blir.

Lördagsmys

Hej vänner!
Sitter hemma hos svärisarna och väntar på att Chrille och gänget som komma hem med maten. Vi beställde pizza oh jag hamburgare. Var inte så sugen på något men mat måste jag ju ha i vilket fall som. Senare ska jag nog en sväng till Anna, där Nettan och Anna också är, tror att de skulle ha lite filmmys så jag hänger på!

Idag var jag nere i malmö och träffade syster, skulle lämna ett par skor till henne som mamma beställt. Men istället för att åak hem direkt så gick vi runt lite i stan. Jag fick två tomtar, en tunika och ett par tights med mig hem. Mysig dag i malmö trots att det var sjukligt kallt.

Imorgon ska vi ut och jogga i pålsjö igen, skönt. Hoppas att det inte rengar men vi ska nog klara det i vilket fall som. Det är även visning på vår lägenhet imorgon, vi håller tummarna för att det är någon som är intresserad. Får se hur det blir. Snart kommer maten så får avsluta nu. Ha en trevlig lördag.

Julpyntat

Snart helg igen

Hej!
Det har varit lite dåligt med bloggandet nu i veckan. Började på min praktik i måndags och dagarna flyger iväg. Imorgon är det dags för en central fältdag så imorgon är jag inte på praktiken. Sedan är det fredag och helg igen! Shit, skönt! Har inte så mycket att säga mer än att jag inte alls är sugen på den där fältdagen imorgon. Har inte ens någon koll på vart vi ska vara någonstans och när vi börjar.. PISS. Hade hellre varit på praktiken måste jag säga, jag ville vara med imorgon för att hänga med lite i svängarna. Nu missar jag fortsättningen på det vi gjorde i tisdags.. tråkigt nog. Blablabla, nu ska jag in  duschen sen ska jag lägga mig i sängen och titta på Pan am och hoppas att jag fastnar för det. Eller så tittar jag klart på ap-filmen som jag inte hann se i söndags för att jag somnade. Den var ju bra! (så långt som jag såg var den bra). PUSS!

Nya skor!

Fick nya skor idag, tack mamma och Jan :D Nu är jag redo för vinter!! :)

Ont i halsen

Och drack nyss av chrilles redbull.. Han tittade på mig en stund sen sa han "jaha, då kan du ta resten". Stackaren, jag tänkte inte på det!

HELG!!

Underbart med fredag! Har varit i skolan idag och haft redovisning, gick helt okej men var väl inte vår bästa. Haha, men samtidigt har vi inte haft mycket tid på oss heller. Det fick bli som det blev helt enkelt. När jag kom hem började jag plocka undan och städa direkt och är klar nu. När hjärtat kommer hem ska han duscha och så sen åker vi ner mot Trelleborg. Ska bli skönt att bara slappna av hela helgen. Imorgon fyller Jan år så vi ska fira honom med god mat och cheesecake till efterätt, MUMS. Ska fylla mobilen med lite ny musik tänkte jag. Hörs säkert i helgen.

Jonas Helgesson

Idag hade vi utbildningens bästa föreläsning med Jonas Helgesson. En kille som har en CP-skada. Han pratade om hans liv med sitt handikapp. Att han var så grymt rolig gjorde ju inte saken sämre. Vid vissa tillfälle fick jag rysningar över saker han berättade för att i nästa stund skratta åt alla hans skämt. Det var så inressant att lyssna på honom, jag hade velat se honom igen! Han var så duktig. Hittade mig in på hans hemsida och där står det han ska vara med på stand-up i Malmö den 23:dje, haha det hade varit grymt roligt. Synd bara att det är en vardag och i Malmö..
Jonas har skrivit två böcker och jag vill läsa båda två! Kommer från mig som hatar att läsa. Men han var så inspirerande och rolig.
Efter föreläsningen satte vi oss i bibblan för att komma fram till vad vi ska prata om imorgon när vi har seminarie 2. Vi sa babbla om hur man ska arbeta demokratiskt. Kommer alldeles säkert att gå bra. Nu ska jag ner i tvättstugan också, skoj med tvätt.. Not!

Trött!

Idag har jag varit i skolan, det gamla vanliga. Ett till tre idag, vilka tider alltså! men ska inte säga något, imorgon börjar vi åtta! Sjukliga tider, jag är inte så morgonpigg längre och allt är skolans fel! De senaste månaderna har vi typ bara haft sena föreläsningar vilket gjort att jag tycker det är pain att gå upp tidigt. Och sen kanske mörkret har bidragit lite också. Jag längtar så mycket till helgen, vi bara att det ska vara fredag eftermiddag nu så att jag och hjärtat kan åka ner till Trelleborg för att mysa med familjen. Jan fyller år så honom kommer vi att fira lite på lördag.. Måste komma ihåg att köpa presenten bara, orkade inte göra det idag. Jag orkar ingenting nuförtiden/nu för tiden haha. vilket är rätt egentligen. Fick till och med googla det och inte ens då kom jag fram till vilket som är rätt. Sätta ihop ordet eller särskriva det? Det kanske beror på dialekt och grejer. Om det nu gör det kan en skåning säga hur man ska skriva. Jaja, nu babblar jag, ska lägga mig och vila en stund tills hjärtat kommer hem..

En seg måndag

Idag var jag på praktiken, hade en fältdag så nu är alla dom gjorda. Behöver kanske ta en till om min mentor tycker att jag ska göra det eftersom jag var sjuk en dag under mina praktikveckor. Nästa måndag är det dags igen, två veckors praktik! Jag vet inte riktigt hur jag könner inför det, det är roligt men samtidigt så vill jag bara komma igång med B-uppsatsen så att den kan bli klar och inlämnad så det kan bli JUL! Jag vill ha jul nu.. eller jag vill först pynta såklart sen jul. Aja, nog om det. Dagen gick snabbt och smidigt, har förberett mig lite inför mina kommande praktikveckor, känns bra att ha det gjort.
Har precis lagat hamburgare till hjärtat. Han tittar på The walking dead och jag väntar på att det ska ta slut så att jag kan titta på dagens Desperate Housewives. Jag hade minsan missat förra veckans avsnitt så det tittade jag på innan. Ska läsa lite bloggar innan det är min tur vid tv:n. PUSS

Huvudlös?

Hjärtat satt vid datorn en dag och jag tyckte det var roligt att hans huvud inte syntes.

Film efter film efter film med min Anna-banana ♥

Efter att ha bosatt mig hos Anna i helgen är jag nu hemma för att jag hade tagit tvättid, söndag morgon..mindre spännande. Men det är väl lika bra att få det gjort! I helgen har jag som sagt varit hos Anna, vi har haft en riktig slappehelg med jag vet inte hur många filmer och Desperate Housewives ♥ Supermysig helg och ibland behöver man en sån också. Ligga i soffan och titta på film efter film, för att tillslut gå och lägga sig, vakna och sätta sig i soffan igen haha, så har vår helg sett ut. Killarna var iväg i Amsterdam, kommer hem idag någon gång :) Har saknat min lilla bebis men det var skönt att ha en helt oplanerad helg och bara vara.

Nu laddar jag ner lite filmer (som om jag inte fått nog i helgen). Jag har inte sett sex and the city två så den tänkte jag titta på! Vet inte riktigt vad som händer idag, får se när Chille kommer hem om han är helt död eller om han vill åka till ättekulla kanske! Jag måste i alla fall skriva klart min planering till VFT:n. Eller planerat har jag gjort ska bara koppla aktiviteterna till målen så att jag kan visa mina handledare det imorgon och se vad de tycker.

Nu blev visst filmen klar.

Idolmys med Anna

Killarna är i Amsterdam så jag och Anna har tjejmys med idol och choklad! :D Sen ska vi titta på skräckis tror jag, vågar vi titta på paranormal?

Just be true to who you are

Kanelbullar

Så mörkt det är ute redan och klockan är knappt fem än. Jag trodde helt seriöst att klockan började närma sig åtta! Tänk så fel man kan ha. Idag har jag varit i skolan på kursintro och en föreläsning, tiden gick snabbt trots att det hela varade i nästan tre timmar.. Först tänkte jag att jag skulle gå under men efter en paus på en kvart var jag på G igen. Använde min dator idag på föreläsnigen och herregud vilken skillnad. Jag hann ju med att skriva nästan allt :D Skönt.
Efter skolan åkte jag hem och satte mig en stund vid datorn. Nu har jag precis satt igång med att baka lite kanelbullar, mums! Har varit sugen på att baka länge nu och eftersom det snart är helg så gör jag det idag. & så kan Chrille få med några imorgon så han har lite att smaska på när de åker mot kastrup. Imorgon åker hjärtat till Amsterdam och stannar till söndag, en riktig killhelg blir det och för min del blir det att bara ta det lugnt. Orkar inte göra något speciellt faktiskt.
Mina bullar ska jäsa i 15 minuter till sen ska det kavlas och grejas.

Jobb!

Om tio minuter ska jag gå ner till Ga för att ta bussen till Brunnsparksskolan där jag ska vara vikarie idag. Det ska bli roligt att komma tillbaka men jag har sjukt ont i ryggen idag, sovit på något konstigt sätt antar jag :/ Hoppas det går över. Det är i vilket fall som helst inte så många timmar jag ska jobba, slutar halv fyra.
Ikväll har vi inga planer, bara ta det lugnt antar jag. Hade velat hitta på något, är rastlös efter allt skrivande till uppsatsen.. Ska nog fan ladda ner någon serie och börja kolla på det. Anna, vilken ska jag ladda ner? :P
Nej, dags att börja klä på sig!

Tisdag

Hej hopp!
Har precis varit iväg hos ungdomsmottagningen, skulle fixa nya p-piller så nu är det klart! Men jag glömde hämta ut dom på vägen hem så det får jag göra en annan dag. Sånt som händer. Jag har även städat, tvättat och läst igenom min uppsats några gånger, snart nöjd :) Ska sitta och pilla lite med den senare tänkte jag.
Imorgon ska jag jobba i förskoleklassen på björkdungen. Där har jag aldrig varit förr men jag har ju varit i ettan där uppe så jag känner personalen och de är hur trevliga som helst! Och det är säkert barnen också.
Nu funderar jag på att laga lite mat till mig. Chrille är och tränar och ska äta vårrullar till middag idag, det vill inte jag ha så jag fixar något annat. Kanske lite köttfärssås :)

Halloween

Lång dag..

Hej vänner!
Det var en lång dag med en massa skrivande, och trots detta har jag inte skrivit så mycket idag. Inte så mycket som jag ville skriva. Jag och Anna satt i skolan till fem sedan åkte vi hem med ett tåg som var fullproppat och med en massa tanter och gubbar som bokstavligt talat sprang in i tåget för att få plats. Gubben trängde sig förbi Anna och tanten tog sats och hoppade på tåget framför mig. Tant-fan!
När jag kom hem lagade jag mat, kyckling med bakad potatis och goesåsen.. Sedan dess har jag och hjärtat bara suttit och tagit det lugnt. Lyssnat på musik, pratat och bara varit, så mys! :)
Imorgon är det ännu en dag med uppsatsskrivande, men det kommer gå bra & jag hoppas att jag kommer bli klar imorgon, inte många ord kvar nu. Ska även tvätta imorgon, och kanske passa på att städa! Var ett jävla tag sedan känns det som. Nu ska jag lägga mig bredvid älskling och sova! Puss&Godnatt.

Pluggar under min palm

Hej bitches!
Sitter i skolan och pluggar med Anna! Åkte mest hit för att kunna titta i böckerna som vi inte hade hemma. Kurslitteraturen till denna kursen suger ju, finns inget relevant för min text i alla fall. Har inte kommit alls långt idag, sitter och håller på med att fixa till referenserna.. Jag brukar använda fotnötter men måste lära mig göra enligt harvadsystemet (hoppas att det är det vi går efter för annars är jag fucked) haha nejdå, men det ska nog gå bra!
Igår köpte jag mig en ny liten dator, så hittar ni stavfel är det för att mina fingrar snear iväg och trycker på att knappar samtidigt. Än så länge jag nöjd med min lilla bebisdator.

Denna vännen fick det bli!

Nej nu får det vara slut på min lilla paus här under palmen i skolan, haha semesterfeelings deluxe förfan!

Jell-o

Mina fina jellysar!! Imorgon är det dags. Hörs då mina vänner :)

Vetenskaplig text?

Denna uppsatsen suger fan ta mig fisk, hörde ni F.I.S.K! Jag skriver en mening och den blir för lik texten i boken, jag ändrar om och det låter som att ett barn på 11 har skrivit min text. Hälften av orden förstår jag inte eftersom det ska skrivas så vetenskapligt som möjligt. Vetenskap my ass alltså! När jag hade läst texten för Chrille igår och frågade om det lät bra så fick jag till svar: Ja, det låter bra.. för jag fattar typ inte hälften! HAH, är det så det ska vara. Att man inte ska förstå vad jag skriver, ja men dåså, då är jag på rätt spår i alla fall.

Ville bara fokusera på lite annat för någon minut... Mitt mål för dagen var att skriva 1800 ord och just nu ligger jag på 1724, inte långt kvar minsann. Men nu snöar jag ut och pratar om samhällskunskap och hur det var förr, det skulle handla om konsumerande barn.. Fråga mig inte vad som hände, för det vet jag inte. Antagligen har jag blivit lika flummig som lärarutbildningen är, det kanske är det som är mening det också. Bra jobbat BUS, mission completed!

Plugghörnan

Jelly-snask

Förbereder inför morgondagens läskigheter!

 

Två och ett halvt år ♥

Hej vänner!

Idag har jag varit i skolan och haft redovisning. Det gick bra. Det var den sista PBL:en för denna gången, herregud vad skönt. Och det verkar nästan som att hela klassen tyckte samma sak: bra i början och väldigt givande, mot slutet blev det långtråkigt och fucked up! haha nej men det blev helt enkelt tråkigt och uttjatat! Men nu är det över & jag är glad. Nu ska jag bara skriva en uppsats som ska in på onsdag, det kommer jag fixa galant. Börjar skriva imorgon tänkte jag.

Jag & älskling har två och ett halvt år idag ♥♥ I love my man! Han är den bästa som finns! Glömde köpa hem något gott till honom, kanske kan baka något till honom istället :)

Annars händer det nog inte så mycket mer idag.. Jag & hjärtat ska nog gå och sola sen men det är inte förrän ikväll. Fram tills dess ska jag ligga här under filten i soffan och chilla tills jag ska laga mat.

Väntar...

Sitter och väntar på Anna! Har kollat igenom böckerna jag lånade på bibblan idag så nu har jag det gjort också, skönt! På fredag ska jag börja skriva på slutuppgiften! Ska bli skönt att komma igång så jag kan bli färdig snart. Ska planera till vft:n också...

Chrille önskade vårrullar till middag idag så det får jag väl handla till honom :) så när vi är klara här ska jag förbi Coop eller Oj för att handla lite.

Snart juletider och dags för lussebullar!! Mums :D

Promenad med Anna-banana

Vi struntade i gymmet och gick en lång promenad istället. Ner till ramlösa och runt stationen, upp förbi ÖB och till biblioteket för att Anna skulle fixa bibblan-kort. Hon hade varken ID eller pengar med sig så vi gick igen haha. Då gick vi hem efter vår långa runda. När jag kom hem satte jag mig med plugget igen, hade jag glömt allt om att leta info till imorgon. Så det har jag gjort, och hittat en massa bra. Jag har lagat mat till älskling och nu sitter jag här igen och babblar. Klockan åtta ska vi sticka och sola, det behöver jag verkligen, blekare människa får man fan leta länge efter. Imorgon är det pluggdag i skolan som gäller!

JAG VILL HA SOMMAR IGEN! (& vara brun)

"uppsats", PBL, träning, handla till halloween, äta, skita. BAH!

Hej bloggen!

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat lite till. Egentligen har jag inte kommit fram till ett skit förutom vilka böcker jag ska låna imorgon och typ lagt upp hur mitt arbete kommer att se ut. Det tar sån tid men det är skönt när det väl är gjort så är det bara till att skriva som satan sen. "Uppsatsen" ska lämnas in nästa onsdag så det ska nog gå bra. Måste ju hitta lite info till denna veckans PBL också, det har jag inte ens börjat med men det ska nog också gå bra!

Det är väl meningen att jag & Anna ska träna idag men frågan är om det inte blir en promenad istället, måste till bibblan också. Och handla lite till halloween. Herregud vad jag har mycket i min skalle just nu, men jag klagar inte, inte det minsta. Eller jo, lite på träningen. Nej nu babblar jag och känner mig stressad. Hejdå!
RSS 2.0