Världens finaste

Fick denna superfina klockan av mitt hjärta idag, han är sååå fin! Imorgon åker vi till Rom för 4 dagar för bara oss själva, så mysigt! Love you.

Cute dog

Helgen - långt inlägg.

Har haft en mycket bra helg. Redan i torsdags åkte jag ner till Trelleborg för att träffa Mirela, vi hängde lite i stan, åkte hem till henne och bakade supergoda kakor, det blev till en hel armé eller två. Sedan körde vi in till malmöfestivalen för att äta men det regnade så mycket att jag, Mirela och Amela åt på Entré istället. När vi åkte därifrån regnade det inte mer så det blev en runda på festivalen, inget att hurra för så vi körde hem igen och smakade på våra kakor samtidigt som vi tittade på Real Madrid - Barcelona matchen. Gick och la oss sent, upp lite i sex för att Mirela skulle jobba. Jag hängde med henne till jobb och hjälpte till haha, när hon slutat blev det en snabb runda i stan för att handlar hem ingridienser så jag kunde knåpa ihop en tårta till dagen efter. På fredag eftermiddag gick jag hem till mamma, förberedde tårtan och vid sex tiden gick vi ner till stan, det var festival i Trelleborg så det var ganska mycket folk ute, men vi gick till garvaregården och käkade middag med familjen, systers pojkvän med familj och morfar. Hur mysigt som helst. Sedan gick jag, mamma och syster på festivalen och tittade lite. Fanns bara det vanliga så jag köpte inget, men fick en fin fin kjol av syster i sen födelsedagspresent. Jag orkade inte gå runt mer vid niotiden och morfar ville hem så jag körde honom hem sen gick jag också hem. Gick och la mig vid elva för jag skulle upp tidigt dagen efter och jag var heeelt slut efter en lång dag. På lördag morgon gjorde jag klart tårtan och fixade mig, sedan körde jag, syster och hennes pojkvän till Danmark för att överaska pappa som fylde 40år. Han hade ingen aning om att vi skulle komma och jag hade smått ångest över att jag inte ens tackat nej, jag eller kanske till inbjudan - han trodde att vi glömt honom, men han fick ju inte veta att vi skulle komma. När vi kom dit möttes vi av en väldigt glad pappa och glada syskon. Jag hjälpte till lite och förberedde all mat och så, gästerna kom, vi åt mat & tårta - som för övrigt blev asGOD, drack lite och bara hade det trevligt. Vid halv sex körde vi mot Sverige igen, jag skulle vidare till Anna som firade sin 23års dag igår. Vid åtta var jag hos henne och halv elva orkade jag inte mer, så trött. Det var en trevlig och rolig kväll trots att den inte varade så länge. Idag gick jag upp vid tio, lite över elva var jag hos Nettan & Kalle för att städa i deras gamla lägenhet. Runt halv fyra mötte jag Chrille och cyklade till svärisarna för söndagsmys. God mat och trevlig sällskap. Halv sju cyklade vi hem igen och sedan dess har jag och hjärtat legat i soffan och bara degat. Imorgon ska det sista fixas innan resan på tisdag. Tvätta, städa och handla det sista! Hoppas dagen går snabbt, nu vill jag bara ha en semester med mitt fina hjärta, bara han och jag! Det ska bli helt underbart. 

Kammerjunkere

Redan onsdag och snart helg igen. I helgen ska jag åka över till pappa för att fira att han fyller 40 år, när vi varit där  kör vi hem igen och då ska vi till Anna och fira att hon fyller 23 år. En massa födelsedagsfirande, skoj. 
 
Igår drog jag mig till gymmet för första gången på någon månad, tränade axlar, mage och ben och det känns idag, härligt. Ska jobba 5-8 idag och efter det ska jag ta träna en snabbis, typ mage och armar. 
 
Innan vad jag grymt sugen på koldskål så det knåpade jag ihop och eftersom jag bor i ett land som inte har kammerjunkere fick jag baka egna. Blev hur gott som helst, gjorde dom som små hjärtan haha, hej nörden! 
 
 
Recept:
4 dl mjöl, 2 tsk bakpulver, 1tsk vaniljsocker (ev vaniljpulver), 1 ägg, ½ dl socker, 50-75 gram smör, ca ½ dl vatten eller mjölk. 
 
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och socker i en skål. Tärna ner smöret, klicka i ägget och blanda ihop till en deg, tillsätt så mycket vatten eller mjölk som det behövs. Rulla ut degen, ca 1 cm tjock, och klicka ut små kakor, ca 3 cm i dm. Lägg på en plåt och in i ugnen i tio minuter på 200 grader. Ta ut kakorna, dela dom på mitten och sätt in dom i ugnen igen, ca 7 minuter eller tills de är torra. Förvara i burk.

Monday

Redan måndag igen. Igår var Mirela och hennes två syskon här, vi stack till bakluckeloppisen här i Helsingborg för att sälja lite gammalt skit. Jag fick ihop 600 kr så jag var mer än nöjd, sen att det var kul att stå där var bara ett plus. Idag har det inte hänt så mycket, har solat lite, städat och plockat undan.

TGIF

Idag är ingen vanlig dag för det är Katjas födelsedag! Fredag och min födelsedag idag, blir hela 23 år, inte illa. Vet inte riktigt vad/hur vi ska fira dagen, jag får vänta och se vad som händer när mitt hjärta kommer hem från jobbet. Nu ska jag fixa lite god frukost, lite scones hade suttit fint! 

Onsdag

Mitten på veckan redan och tiden går snabbare än någonsin. Snart är det dags för mig och hjärtat att åka iväg till Rom i några dagar, det ska bli uuunderbaaart! :) Sol, värme och en ny stad med mitt hjärta, det kan inte bli bättre. Men innan det händer det en massa skoj faktiskt, haha tänte skriva vad det var men kom på att det var en massa födelsedagsfirande, men det ska bli kul. Igår fick jag en tidig födelsedagspresent av Nettan, Kalle, Anna & Sören :) En bok med massa cupcakes-recept och lite tillbehör som kan användas när kakorna ska bakas, tack för pressen mina fina!

Skola

Är det bara jag som längtar till skolan drar igång? Haha, kalla mig konstig men nu vill jag bara att skolan drar igång med allt som hör till, eller ja, försenade tåg hade jag kunnat vara utan.

Torsdag

Igår tog jag buss och tåg ner till Trelleborg för mys med Mirela. Vi körde in till Malmö och gick lite i butiker och avslutade med en god fika :) Sedan åkte vi hem till Mirela och fortsatte vår kväll med en film, The tall man. Helt okej film faktiskt. Nu är jag hemma hos mamma och hälsar på, ska åka hemåt om en halvtimme.

Gratisbio

 
Hade tråkigt en dag och blev medlem på Gratisbio, satt och klicka runt och var med i olika tävlingar. Hur enkelt som helst och helt gratis har jag samlat på mig en massa poäng som jag kan växla till gratis presentkort! Bli medlem du också, HÄR!
 

Student

Fina fina Nettan fick idag reda på att hon fått en plats på utbildningen hon sökt! Sååå sjukt glad för hennes skull. Nu börjar studentlivet haha ;) 
 
Annars har det inte hänt mycket idag. Varit hos Nettan en sväng, lagat mat, tittat på tv och bara slappat. Imorgon är det dags för jobb.

Lördag

Igår när Mirela kom hit åkte vi direkt till väla en sväng. Hann bara gå där i 25 minuter innan det stängde, vi blev till och med utjagade från sista butiken, haha jag provade kläder när dom skulle stänga. Jag fick i alla fall med mig tre pagg hem för 87 kr, inte illa :) Vi åkte sedan hem till oss och lagade god lasange med sallad och vitlökssås. Efter en massa tjejsnack stack vi ner till stan en runda och tog något att dricka. När vi kom hem plockade vi fram lördagsmums och satte på en film, tittade på Hunger Games. Tyckte att filmen var helt okej, men inte mycket mer. 
 
Det har varit riktigt mysigt att ha Mirela här hos mig! 
 
 

Helg

Nu är det helg igen, så skönt. Jag har dock varit ledig i några dagar och jobbar inte förrän på tisdag vilket är ännu skönare. Jag behöver vara ledig också! Tråkigt för plånboken - bra för mig.

I onsdags åkte jag ner till Trelleborg för att hälsa på mamma och umgås med Mirela. Var hemma på dagen och på kvällen åkte jag hem till Mirela, hälsade på hennes familj som jag inte sett på flera år. Sedan åkte vi ner till stan där vi mötte Sanela som är såå fin i sin gravidmage :) Vi hade så mycket att prata om att vi träffades på torsdagen också, så himla mysigt.

Idag ska jag & Chrille hem till Nettan & Kalle på middag och fredagsmys ♥♥

Trelleborg

Idag ska jag åka ner till mamma och hälsa på. Ska även träffa Mirela :)) så mysigt. Stannar tills imorgon.

RSS 2.0