Ibland är det tacksamt när lektionen slutar...

Lektionen idag var den tråkigaste på väldigt länge! Jag var så trött på att lyssna läraren som by the way är så dålig. Jag får en känsla av att hon ska leka lite tuff när hon pratar och hennes jävla ord som hon använder i var och varannan mening: måste, tacksamt eller: "e ni me, ellor?"
Jag var glad när lektionen var slut :) Lite tråkgit var dock att det närmade sig att åka till gymmet. Grymt osugen men jag och Anna åkte dit i alla fall, 20 minuter på crosstrainern och typ 20 minuter på gymmet, haha. Låter kanske inte så lönt men det är klart bättre än att bara stanna hemma. Har precis käkat middag, blev chickenbits med lite morötter, paprika och rödbetor och en aning bulgur. Nu ska jag slappa i soffan. Hoppas ni haft en bra dag.

Solen skiner idag, våren är på G!

När jag kom hem från Anna insåg jag att om jag inte tog första bästa buss till gymmet så skulle det sluta med att jag stannar hemma. Jag gick därför ner och tog bussen vid ett och tränade till tjugo över två, lite crosstrainer och lite styrketräning. Det kändes helt okej med tanke på att jag inte känner mig helt kry.
Måste bara berätta. Det finns en tjej som brukar springa på bandet ibland och då gör hon det enbart med en träningtop och korta korta shorts. Idag hade hon linne på dig, kände ju inte igen henne haha. Hon började gå på bandet och efter ca 2 minuter ökar hon takten till jogga-fart för att sedan gå av bandet för att ta av sig sitt linne. Hon glor i spegeln och tittar efter vem som tittar på henne, försöker se lite sexig ut och ska gå på bandet igen. Här måste tjejen ha glömt att bandet kör i full fart så hon GÅR på bandet igen. ALLTSÅ, hennes min när hon insåg att bandet åkte i full fräs och att hon var SÅÅ nära att ramla. HAHA hon hoppade fram och tog tag i sidan på bandet, lyckades få få upp andra foten och började jogga som om inget hade hänt. Jag kunde inte fortsätta träna på crossen för jag höll på att kissa på mig, tur att jag hade stått där nästan hela min halvtimme.
Nu ska jag titta på ett avsnitt Pretty little liars sedan ska jag duscha, eller tvärtom kanske.

Tisdagsplugg

Sitter hemma hos Anna och har varit här sedan halv nio. Vi började med vår paruppgift idag och det går hur bra som helst, har kommit en bra bit på vägen i alla fall. Snart ska Anna iväg och jobba och jag ska kila hem igen. Idag tänkte jag faktiskt träna spinning och core men jag känner mig inte helt frisk. När jag kom till Anna höll jag på att svettas ihjäl efter att ha gått upp för trapporna och andas normalt kunde jag inte heller.. Något är på G, jag känner det. Så får se om det blir spinning eller träning överhuvudtaget..

I skolan

Är i skolan och har lunch nu, snart börjar en lektion till. Är inte alls sugen idag men det får man väl ta, förhoppningsvis är den bra och intressant.

Ikväll ska jag och Anna träna Bodybalance, längtar mest till avslappningen haha.

Söndag

Har haft en mysig söndag. Började med att köra upp till Helsingborg och ut till Väla. Tittade lite sen storhandlade vi på maxi. Köre vidare till svärisarna och sa hejdå till Jan och syster som skulle köra hem till Trelleborg igen. Vi har spenderat eftermiddagen och kvällen hos svärisarna, god mat och lite godis på det. Nu är vi hemma igen och jag känner mig hängig, inte alls på humör för något. Ont i magen har jag också.. Ska titta på BB klockan nio sedan ska jag lägga mig, skola imorgon!

Vi chillar

Lördag

Hej!
Hoppas att ni mår bra, för det gör jag :)
Idag åkte jag, mamma och syster iväg en snabb runda till Maxi för att handla en ny kaffekokare, deras andra tog typ en timme för att göra en kanna kaffe, sjukt ju. Sedan åkte vi ner till stan för att möta Chrille & Jan och gå in på Scorett och titta. Butiken upphör så det är allt från 30 - 70 % på allt i affären och jag måste säga att det fanns sjukt mycket skor kvar. Butiken har haft utförsäljning i snart två veckor och ändå finns det massor av fina skor kvar. Det blev inte mindre än fyra (!) par skor. Alla fick varsitt par (förutom Chrille som inte ville titta efter några skor, haha). Nu står maten på spisen, frikadellerna har jag lagat och ska bara värmas. Ska väcka Jan & Chrille som ligger och sover...
Ska ni titta på melodifestivalen ikväll?

Dessa snyggingar

fick följa med mig hem idag. Tack för skorna Mamma & Jan <3

Ett riktigt kap, 70 % på Scorett, woop woop!

 

Kija i BB-huset

Ah, mamma hade inte Tv 11 så jag missar kvällen big brother program. Får ta igen det senare eller titta på klippen som kommer upp på hemsidan. På tal om Big brother så kom syster på att Kija som är inne huset är tjejen som piercade min navel för x antal år sedan, haha så skumt. Nu när jag och syster pratade om det så kom jag på att den dagen jag piercade mig så hade Kija med sig sin nyfödda son, han var så liten och söt.

Smiley face

Scones

Jag blev akut sugen på scones så jag ställde mig och fixade till ett par. Efter att jag blandat ihop allt förutom mjölk/filkmjölk så insåg jag att jag inte hade det hemma. Fick använda vaniljyoughurt istället, blev lika bra om ni vill veta och funderar på att testa någon gång..
AHH, fick nyss veta en hemlis.. Tihi, jag vet någon som kommer bli minst sagt GLAD idag! :D

Fredag

God morgon!
Hoppas ni har sovit bättre än vad jag har, skitnatt. Nu är jag i alla fall vaken och har duschat och så. Idag har jag verkligen inget planerat, ska bara slappa här hemma och vänta på att Chrille ska sluta jobba. Vid halv fem kommer syster och styvpappa upp hit och hämtar oss för att sedan köra ner till Trelleborg. Ska bli skönt att komma fram i tid, i vanliga fall är vi inte där förrän sju-halv åtta. Ska nog gå ner och handla hem lite frukt, är sugen på fruktsallad haha. Ha en mysig helg om vi inte hörs!

Träningsdags

Dragit på mig träningskläder, och väntar på att bussen ska gå. Ikväll blir det ett BodyBalance-pass.

HAHAHA, alltså!

Hemmadag

Hej vänner!
Sitter och äter frukost och tittar på tv. Älskar dagar då man inte har mycket planerat än att tvätta och städa. Ikväll ska jag i och för sig träna med Anna sen hit och käka köttbullar med mos, namm! Men fram tills dess har jag inte mycket jag ska göra. Imorgon ska vi åka ner till Trelleborg och hälsa på familjen, det ska bli så mysigt. Syster och Jan kommer upp till Helsingborg och hämtar oss så vi slipper åka tåg :)

Onsdag

Skola idag igen, ett till fyra går vi och efter det sticker jag & Anna till gymmet för lite kondition och styrketräning. Ikväll blir det mys framför tv:n och big brother innan sovdags.

Tisdag

Helt slut idag. Jag förstår inte varför men jag är trött och hängig. Lektionen idag var rena helvetet. Jag hade inte ont i huvudet, det har jag aldrig, vet typ inte hur det känns.. Idag tyckte jag bara att allt var jobbigt. Det var störigt när folk pratade samtidigt som läraren, det var jobbigt när vi hade kaffepaus och folket pratade högre än någonsin. Jag ville bara be alla att stänga flabben och vara tysta. Det var skönt när lektionen var över.

Var hos revisorn efter skolan och idag hade han inte glömt att vi skulle mötas. Det gick ganska snabbt, han fick alla papper från 2011 så han kan börja med bokslutet osv. Hoppas vår lägenhet blir såld snart så jag slipper jobbet som kassör, det suger faktiskt. Nu ska jag antingen vila, titta på Top model på tv:n eller börja titta på Gossip Girl, har hört att den är bra ;)

Blä

Så trött i huvudet... Varför SKRIKER alla idag, håll flabben för fan!

Lektion

Dags för skola igen, känns som att jag varit ledig i evigheter.. Idag går jag till klockan tolv och sedan ska jag direkt till revisorn, jag hoppas att han kommer ihåg att det är idag jag kommer så han inte glömmer mig som sist. Nu går bussen om 6 minuter, see ya.

Big brother

Sitter och tittar på bog brother, jag älskar det programmet. Haha, förra säsongen var så grymt bra så vi får hoppas att denna blir lika bra. Än så länge gillar jag alla förutom Hannah, men det visste jag typ redan. Hon är störd, tycker inte ens hon är rolig att titta på, inte på tv:n i alla fall..
Marcel till Hannah: hur mycket du än försöker det där så är du inte ett dugg sexig! HAHAHA jag dog lite.
Tittar ni också på BB?

Melodifestivalen

Tittade ni på melodifestivalen i lördags? Det gjorde vi och vi alla var förbannade över att Sverige alltid har torra ballader som oftast är jävligt tråkiga och sjungs på svenska. Är dom bra så är dom ändå tråkiga att har med till stora melodifestivalen. Eller så är låtarna eller artiserna bra konstiga, ja jag syftar på Ranelid eller vad fan guddfan heter. Varför kommer vi aldrig med ett bidrag som typ Norge gör detta året? DET är såna låtar som jag vill höra i melodifestivalen.
Norges bidrag till melodifestivalen 2012

BILDBOMB!

Jag & Anna bakade fina Cupcakes, chokladmuffins med vit chockladfrosting/hallonfrosting.
Bål med jordgubbar och citron, mums.
Jag, Sara och Anna.
Anna & Jag i kön till Cardinal.
Kön till Cardinal. Det var ca 70 personer före oss vilket innebar att vi fick välja ett par skor. (De första 100 tjejerna fick välja ett par)


Sara & jag.
I lördags hade vi melodifestivalenmys hemma hos Anna. Nettan, Kenza och Emma kom också. Här har vi charmiga Kenza i sina söta kläder haha :)
... och den berömda tanden hahaha, söte!

Morgonpass

Lite segt med uppdatering på senaste & lika segt med läsare haha.. Har i alla fall haft en mycket bra helg. Tjejkväll, utgång, mys hos Anna framför despan och mys hos svärisarna igår. Om typ tio minuter går bussen mot gymmet, tänkte träna spinning och lite styrketräning idag sedan ska jag nog följa med Anna hem för att plugga lite matte och titta på despan. Ska packa ner mina saker sen sticker jag och tränar, hörs mer senare.

All day

Hej vänner!
Jag har spenderat hela min lördag hos Anna. Har tittat på Despan, ätit en massa godsaker och nu ikväll kom Nettan och Emma och hade myskväll med oss. Vi tittade på melodifestivalen och åt GOD lasange som Anna hade lagat, mums. Imorgon lägger jag in bilder från gårdagen som var lyckad! Hade det roligt precis som jag brukar när jag är med tjejerna :)

Cupcakes

Visst är dom fina?

Girls' night out

Halloojj!
Ikväll är det tjejkväll deluxe som gäller. Vi börjar hemma hos Anna och sedan sticker vi ner till Cardinal där Nelly har sitt high heel party. Ska duscha och packa lite sen sticker jag hem till Anna och fixar mig där. Ska ta med mig kameran så jag har en massa bilder att bjuda på imorgon. Uppdaterar er om dagens outfit senare, får se vad det blir.

Utegångsförbud ;)

Eftersom Anna har utegångsförbud mellan 9 - 17 imorgon så fick vi handla en massa efter gymmet. Hann med en buss ner till stan som gjorde att vi hann med 8:an hem, det är GULD! Halt som fan var det ute och inte nog med det så regnade det..
Jag har precis bakat muffins.. Då undrar ni kanske varför jag gör det såhär sent och det kan jag berätta för er fast det tänker jag inte göra. Visst ser dom små och söta ut! Nu har Chrille lite fredagsgott till imorgon.
Imorgon är det fredag och det är tjejkväll med utgång som står på schemat, ska bli skoj. Längtar!

Glömt mig...

Gick till revisorn som hade glömt att han skulle ha möte med mig, kul.. fick gå hem igen. Har börjat tvätta så jag slipper det imorgon. Äter morötter och dricker saft, gott! Halv sex ska jag träna Bodybalance och efter det ska jag hem till Anna för att mysa framför Despan, love it!
Imorgon är det dags för Nellys High heel party, ska bli skoj :)

Torsdag

God morgon!
Jag hade en supermysig kväll hemma hos Nettan & Kalle igår. Medan Chrille fick massage satt jag och Kalle och tittade på sjuuka lägenheter i New York, omg! Om man skulle lägga ett bud ;) haha.
Sedan åt vi god taco och tittade på en film, minns inte vad den hette men jag tyckte den var söt. Nettan tyckte att den sög, haha.
Drar mig till skolan nu och sedan till revisorn...

Onsdag

Tänkte precis börja mitt inlägg med: Idag har vi... Men sen kom jag på hur tråkigt det låter bara för att vi satt och pratade om det innan när vi pluggade. Eller är det tråkigt, jag vet inte. Samtidgt tycker jag det är mysigt att läsa om vad andra har hittat på med, även om det är vardagliga saker.
Jaja, nu ska jag i alla fall dra mig till gymmet en runda. Ikväll blir det mys hemma hos Nettan & Kalle, det ser jag framemot. Framemot eller fram emot?

Vi ser det snöar

Vilken mysig kväll vi haft! Åkte till svärisarna efter gymmet och åt middag. Det bjöds på god kycklingsallad, så gott. Satt och pratade en massa, så mysigt. När vi skulle åka hem låg det en massa snö på marken, jag som trodde vi skulle bli utan snö denna vintern. Aja, lite mysigt är det i alla fall.

Happy Valentine's Day

Alla hjärtans dag idag och jag sitter hemma och pluggar. Ska läsa klart det jag ska ha läst till imorgon. Sedan ska jag bara slappa fram till jag ska till gymmet och gå på spinning och core. Efter gymmet ska jag och hjärtat ta bussen till hans föräldrar där vi ska mysa ikväll.
Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag.

Igår blev lägenheten lite varmare med alla mina värmeljus

Feelings

När jag tittar på detta klippet får jag sommar-feelings, jag vill ha sommar NU!

Late

Det blev ingen träning för min del. Jag skulle vilja skylla på att jag har lite ont i halsen men jag hade kunnat träna ändå, så ont har jag inte.. har inte ens ont längre. Jag var grymt osugen så jag stannade hemma idag. Imorgon ska jag läsa/skumma igenom resten av litteraturen till onsdag och även träna. Imorgon SKA jag träna, Spinning och Core står på schemat. Nu ska jag lägga mig en stund, har ont i ryggen, vafan.

Inställd

Jaha, lektionen idag blev inställd så det blir en ledig dag idag. Ska börja läsa litteraturen till seminariet vi har på onsdag. Tråkigt att läsa så lika bra att sätta igång.

Någon intresserad?

Fler bilder: HÄR!
Superhöga snygga röda heels, 16 cm. Storlek: 38 (UK 5). Använda en gång ca 3 minuter.
Fler bilder: HÄR!
Svarta heels, ca 10 cm. Storlek 38 (US 7 ½). Använda en gång.

Monday morning

ÅH, vårt internet funkar inte och en ny kabel kommer till oss på torsdag eller fredag! Kul att behöva koppla upp sig genom mobilen... Ska nog fråga någon granne ikväll om vi kan få koppla upp oss på deras tills på fredag. Skulle precis logga in på tradera för att lägga upp mina skor som jag inte passar/kan gå i så trycker jag in fel kod och kan inte logga in, moget!
Idag är det skola som gäller, från ett till fyra. Efter det ska jag hem och byta om till träningskläder för att gå på Combat ikväll. Ska lägga upp skorna ikväll också, det måste finnas någon själ där ute som vill ha dem :)

Sega jag

Har precis ätit lite tidig middag. Både och jag hjärtat var hungriga redan så vi lagade lite kycklingtaco. Lätt, snabbt och gott. Jag har saknat mitt hjärta så, det var skönt att komma hem. Det var lika skönt att träffa familjen igen, hade saknat dom. Ikväll ska vi bara vara hemma, jag är ganska seg efter tidiga morgnar och sena kvällar. Har laddat ner lite filmer också så mys framför tv:n väntar ikväll.

Snö

Vaknade av att det var helt vitt ute, det snöade hela morgonen så vi bestämde oss för att köra tidigare. Sitter på tåget på väg hem nu, hann precis med tåget, skönt!

Hos pappa

Hej vænner!

Har haft en mysig helg hos familjen i Danmark. Just nu sitter jag och halvsover i stolen, ska nog snart lægga mig. Igår bakade jag och Emma kanelbullar hela kvællen, idag har faster varit hær och hælsat på och vi har varit ivæg och gått i lite butiker. Kom hem och fick god flæskfilégryta, så gott.
Imorgon ska vi bara mysa hær hemma sen ska vi køra hemåt vid ett-tiden. Annars ær jag hemma så sent. Ska hem och krama om hjærtat mitt, jag saknar honom så!

 

Mongo katt!

Raka moln?

Mot Danmark

Idag ska jag och syster åka över till Danmark och hälsa på pappa, styvmamma och syskon. Det ska bli mys, det var ett tag sedan jag var där. Ska klä på mig och packa kläder sen ska jag ta tåget mot Trelleborg, hinner träffa mamma en stund innan vi ska köra vidare mot Dk. Ha en mysig helg, för det ska jag ha!

I sista sekund

kom jag på att jag skulle handla med nötter till pappa. Jag och Chrille gick ner till söder för att handla, men när vi kom fram hade dom redan stängt. Vi fortsatte ner till stan för att där skulle de ha öppet till 22. En mysig men kall runda.

Lite musik

Flo Rida - Wild ones
Michel Teló - Ai Se Eu te Prego
Train - Drive by

Kort, men ändå lång dag.

Det känns som att denna dagen har varit såååå lång. Började inte skolan förrän klockan ett ändå har dagen gått i ett. Direkt från skolan till gymmet, spinning i 45 minuter (svettades ihjäl, trots sämsta musiken någonsin), in på Netto och handla lite godis (lite och lite, 4 kg är inte så lite), åkte hem och lagade middag, har hunnit äta och diska också. Nu är jag SÅ sugen på godis bara för att det finns här hemma, men det är inte till mig.. Får dricka min saft istället.

Naglar

Har pysslat lite med naglarna. Blev väl inte jätterakt eller superfint men det går duga. Nu ska jag duscha. Har lektion från 1 - 4 idag, efter det är det spinning som gäller.

HAHA, wtf!

Snääälla lyssna, jag dör!

Soffläge

Åkte till gymmet vid fyra och tränade ben & axlar med hjärtat på gymmet. Nu sitter jag i soffan efter att ha lagat mat, ätit, diskat och fixat mat som hjärtat ska ha med till jobb imorgon. Räknade matte innan och är klar med övningshäftet, får räkna det en gång till så att allt sitter och sedan får jag hitta några andra uppgifter att räkna. Åh, jag älskar matte. Är glad att jag ska läsa matte ända till sommaren, tiden kommer gå fort :)
Jag vill ha sommar och värme!
Liseberg 2009

Dumma knä

Nu är jag vaken, har börjat tvätta, plockat undan har jag också gjort. Nu ska jag diska och sen ska jag titta på senaste avsnittet av 90210, sen ska jag plugga matte.

Igår fick jag så ont i mitt knä när jag och Anna var på väg hem från gymmet. Idag har jag lika ont, fattar inte vad jag gjort. Så jag får se om det blir Combat för mig ikväll, jag VILL gå! Störigt att mitt knä ska förstöra det.. Går kanske till gymmet och tränar styrketräning istället, det klarar jag i alla fall.

7 februari

Efter gymmet åkte jag och Anna hem till henne. Vi åt korv med bröd och sedan la vi oss i soffan och tittade på Pretty little liars och sedan på Desperate Housewives, mys! Imorgon är jag ledig och ska sova tills jag vaknar av mig själv, utan ett störigt alarm.. Jag ska se om det finns ledig tvättid för i så fall tänkte jag tvätta och sedan städa undan lite här hemma. Plugga matte tänkte jag också göra, full rulle med andra ord.

Grattis till världens finaste Lina som fyller år idag 


Hittade en gammal bild på mig, Tilde & Lina, haha herregud! På Magaluf reunion.

Lektion

Hemma från skolan. Gudars så kallt det är ute. Lektionen idag var väldigt bra, riktigt bra med repetition! Nu är jag hemma och ska titta på nya avsnittet av Pretty Little Liars, sen ska jag åka och träna vid halv fem. Spinning och Core blir det idag.

Så kallt

Hemma efter ett pass på gymmet och har precis ätit middag. Jag fryser helt galet mycket, fyfan! Denna kylan tar död på mig. Ska ta alla tre filtar vi har i soffan och bädda ner mig i en hörna och inte röra mig förrän jag ska röra mig till sängen.

6/2

Har varit i skolan hela dagen. Först lektion sedan litteraturseminarie med gruppen. Allt gick snabbt och smidigt och nu är jag hemma igen. Har precis lagat kyckling till älskling så han har mat att ha med till jobbet. Tio i sex ska jag ta bussen mot gymmet, ikväll blir det BodyBalance!

I skolan

Mot skolan

Myser

Hemma hos svärisarna. Jag fryser och är trött. Ska bädda ner mig under en filt till :) hoppas ni har en mysig söndag.

Söndag

Söndag igen. Vaknade vid tio och har bara gått rundor och myst här hemma sedan dess. Har nyss varit nere och handlat lite bullar så nu äter vi en sen frukost. Ska åka till Chrilles föräldrar sen, dock bara hans pappa hemma så vi ska laga lite mat och mysa där idag.

Someday

Detta skrev jag för några månader sedan, hade sparat det som utkast...
Jag har alltid varit den snälla, aldrig sagt till om något vilket har gjort att jag har fått ta mycket skit från "vänner". Om jag hade berättat för er hur mina vänner behandlade mig hade ni inte trott mig, eller trott att jag var dum i huvudet som var vän med dessa människor. & jag kan ärligt säga att jag var dum i huvudet, men jag hade ingen annan. Mina "vänner" var allt jag visste och dom fick mig att känna mig speciell, de gillade mig, de ville bara mitt bästa. Jag undrar om dom var med mig bara för att ha någon som aldrig sa emot, för jag var den enda som inte gjorde det och jag var den enda som aldrig bråkade med någon. Alla andra bråkade ofta, de blev kallade både det ena och det andra, men aldrig jag. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, jag vill mest bara skriva av mig. Detta är saker som jag aldrig pratar om och som jag inte heller vill prata om, men skriva är en annan sak. Jag låtsas som att jag skriver till mig själv fastän jag vet att någon där ute läser. Jag skriver som om det vore till mig själv för att detta är saker som ingen behöver veta, det är nog därför jag aldrig berättar... jag vill inte se folks utryck eller höra deras kommentarer. Det är lättare här, jag slipper se era ansiktsuttyck och jag hör inte era kommentarer.

Ibland, eller ofta, känner jag mig fortfarande som den tjejen. Den snälla som aldrig säger till om något. Ni som känner mig bra vet att det tar lååång tid innan jag blir arg, om jag ens blir arg. Jag håller allt inne, jag säger inget, jag låtsas som att jag inte hörde eller att det inte gjorde mig något, det du sa eller gjorde mot mig. Ibland känner jag mig som någon stålman som kan ta hur mycket skit som helst utan att bry mig. Jag bryr mig, men inte så att andra ser. Jag håller allt inne. Varför? - jag vill inte bråka med någon, jag vill inte såra någon så om det betyder att jag måste såra mig själv genom att hålla allt för mig själv så gör jag det. Jag har insett och jag vet att det tillslut är jag som blir sårad, ledsen och arg... på mig själv! För att jag inte är tuff nog. Jag undrar varför jag blev såhär, en så kallad mes som inte vågar säga ifrån.

Vi hade varit vänner sedan vi var fem år och jag tänkte: det finns inget jag inte kan berätta för henne, hon kommer stå på min sida. Jag berättade och hon skrattade mig rakt upp i ansiktet och sa att jag ljög, hon trodde inte på mig. Det fanns ingen idé att berätta för någon annan, skulle jag behöva se ännu fler som skrattade?

Filmkväll

Har tittat klart på Honey 2 och jag gillade verkligen den. Gillar man dansfilmer kommer man nog gilla denna också. Det enda jag saknade var Honey från första filmen, hade velat att hon var med i denna också, men den var bra i alla fall!
Nu är hjärtat mitt på väg hem, ska bli mys att få hem honom. Vi ska nog titta på någon film, har laddat hem en del filmer så någon ska vi nog hitta som vi kan gilla.

Honey 2

Lina kom lite över elva. Vi satt här hemma och pratade en massa, så mysigt. Sedan körde vi ut till väla och ikea en sväng. Köpte strumpor och en ny kudde till hjärtat. Jag köpte även en massa ljus, dom tar slut så snabbt i denna kalla lägenheten, har massa tända ljus varje dag. Vid halv fem körde Lina hem igen och jag satte mig framför tv:n. Har precis satt på Honey 2, jag hoppas att den är lika bra som ettan. Hjärtat är nere i stan och har det trevligt med arbetskamrater så det är jag, en massa ljus och filmer ikväll.


- 13 grader

Vaknade vid åtta och kunde inte somna om. Fan, tänkte jag! Jag som ville sova länge, men det fanns inte så mycket att göra åt saken så jag gick upp istället. Har ätit frukost, duschat och plockat undan lite. Ska snart fixa frillan lite sen väntar jag på att Lina ska komma! I eftermiddag är det visning här hemma, håll tummarna.
Till något helt annat, vad fan hände med vädret? Jag kan inte leva om det är så kallt. Ska jag behöva frysa dygnet runt. - 13 grader, det är inte mänskligt.

Film och fredag

Blev nyss klar med tvätten. Kom inte in i tvättstugan förrän Chrille kom hem från jobb & träning. Nu sitter vi och myser framför tv:n. Ska nog sätta på en film.. Eller nu började någon film på tv:n, tittar nog på den då jag aldrig lyckas ladda ner några bra haha. Ha en mysig fredag.

Moget

Jag lyckades låsa in mina nycklar i tvättstugan vilket betyder att jag inte kan komma ner och tvätta klart (självklart har någon tid efter oss) och jag kan inte heller gå hemifrån. Inte för att jag skulle det men ändå. Fan! Har skrivit en fin liten lapp om att jag behöver komma in i tvättstugan, hoppas någon hjälper mig. Ingen var hemma heller, knackade på varenda dörr i trapphuset. I'm all alone.

Tvätta, städa och räkna matte

Hej på er!
Fredag igen. Känns som att det var fredag i förrigår, men det är skönt med helg. Idag gick jag upp vid nio och började tvätta. Har några maskiner kvar (tvättar, kuddar och täcke idag så det tar sin lilla tid). Har även städat lägenheten så nu är här fint och rent. Nu har jag precis satt mig i soffan och tänkte räkna lite matte. Ikväll blir det fredagsmys med hjärtat mitt.

White Chicks

Tränade på gymmet i lite mer än en timme sen orkade jag inte mer. Var glad att jag orkade åka dit trots att jag tänkt ta en paus idag. Ska pausa imorgon istället. Efter gymmet var jag så sugen på godis att jag gick in på hemköp för att köpa godis, men när jag var där inne ville jag inte ha godis i alla fall så jag köpte med mig lite naturgodis istället. Nu sitter jag och tittar på White Chicks hahaha, och nu kom scenen med den svarta stora killen på dansgolvet, jag dööör! HAHA min favoriscen i hela filmen. Nej men om jag skulle fortsätta titta.

Ändrade planer

Åker iväg och tränar med hjärtat i alla fall. Då kan jag pausa imorgon med gott samvete :) Idag blir det bröst, triceps och MASSA mage, min favorit.

Träna eller titta på film?

Har precis kommit hem från skolan. Hade en lektion om bråk, procent och decimaltal. Den var inte speciellt givande, inte som de andra lektionerna har varit, men allt kan inte vara till min fördel.. Har även hunnit handla hem lite med kyckling, känner ingen som äter så mycket kyckling som vi (läs: Chrille) haha.
Jag funderar starkt på att strunta i gymmet idag och bara mysa ner mig i soffan med en film. Ska nog göra det. Vill titta på White Chicks, en av mina favoritfilmer, kan typ hela utantill.

Before I die

Jag vill mer än gärna åka till egypten och se pyramiderna.
Vem vill inte bo i sitt drömhus?
Jag vill, jag vill, jag vill, jag ska!
Att gifta sig har aldrig varit viktigt för mig, kanske den dagen vi får barn. Ska jag gifta mig kan man väl lika gärna slå till stort och ha det precis som man vill! Gifta sig på stranden låter som något som hade passat mig.

VG

Har pluggat med tjejerna idag. Vi gjorde klart en uppgift om de fyra räknesätten. Uppgiften i sig var så enkel och kort att jag fortfarande tror att vi missat något, men nej. Vi tittade igenom allt och har (förhoppningsvis) fått med allt. Känns bra.

& inte nog med det fick vi betyget på vårt SAG-arbete idag och vi fick inte mindre än VG! Fyfan, det känns sjukt bra! Inte för att låta (ja vad man nu kallar folk som tror bra om sig själv), så trodde jag faktiskt att vi skulle få VG, and we did! SÅ, idag är en bra dag.
RSS 2.0