Detta ger mig rysningar. Så sjukt duktig!

31/1

Har ett halvt kapitel kvar att läsa, har lagat frikadeller till ikväll och duschat. Snart ska jag ta bussen mot gymmet för att träna spinning och core. Ikväll ska jag ladda ner nya avsnittet av Pretty little liars och titta på det.

Läser... och läser lite till

Har suttit och läst sedan kl tio. Har kommit en bra bit på vägen så nu tar jag en liten paus, ska hämta lite mat sen ska jag läsa vidare. En sak förstår jag inte. Varför väljer lärarna fyra olika böcker med exakt samma innehåll! Det är inte så att jag blir klokare av att läsa fyra böcker med samma innehåll, det hade räckt med en.
image description

Jessie J

Har tränat, ätit yoghurt till kvällsmål eller vad man nu kallar det och fixat middag till hjärtat som han ska ha på jobbet imorgon. Imorgon ska vi äta frikadeller, ska bli goooott! Det var längesedan jag gjorde det.
Nu tittar vi på tv, two and a half men.
Imorgon är vi lediga från skolan så jag ska vara hemma och läsa litteratur till litteraturseminariet som vi ska ha på måndag, känns sådär spännande måste jag säga. Längtar lite till spinning och core imorgon, är sugen på ett "svett-pass" & blir man inte svettig på spinning så.. blir man inte det helt enkelt. Nejmen, nu ska jag lägga mig under en filt och vila lite. Eller, vem vilar klockan tio på kvällen? Kanske borde lägga mig istället. Strunt samma, Puss!
Domino
Mama knows best

Dagens

De fyra räknesätten

Idag ska jag till skolan, har lektion ett till fyra. Lagom tråkiga tider men samtidigt skönt att kunna sova lite extra. Efter skolan ska jag hem en snabbis för att sedan åka till gymmet. Ikväll ska jag gå på BodyBalance igen, ska bli skönt och mindre skönt för benen, får alltid kram andra dagen jag går på det passet.. Nu ska jag fixa med en massa som ska skrivas ut idag.

Kvällspromenad

Igår vid tio gick jag och hjärtat ut på promenad, skönt men kallt.

Sunday

Om tio minuter ska jag ta bussen mot gymmet. Ska gå på ett BodyBalance-pass och sedan stå lite på crosstrainern. Efter gymmet ska jag storhandla. Skrev en matlista igår för två-tre veckor framåt så måste handla hem allt som behövs.
I eftermiddag åker vi hem till svärisarna för lite söndagsmys. Det var min söndag det! Puss

Säg att ni ser skillnaden!

Satt och tittade igenom mitt akriv, läste lite gamla inlägg och hittade en bild jag inte trodde existerade! En bild på mig precis när jag börjat träna på gymmet. OMG, vilken skillnad det är! Jag minns inte att jag var sådär stor, checka in benen och armarna, what the fuck. Det är bilder som denna som får mig att vilja fortsätta träna som jag gör :)
Denna bilden är tagen i Maj 2010.
Bilden tog jag nyss, mer än 10 kg lättare tjej.

Before I die

Hur nice hade det inte varit med en stooor stor walk-in closet?
Shoppa i New York har jag gjort men hade inte tackat nej till att göra det igen!
Jag vill resa, resa, resa! Se världens alla små smultronställe.
Jag vill bli gammal och rynkig med hjärtat mitt.

Saturday

Jag & hjärtat har precis beställt mat. Är det lördag så får man lov att slippa laga mat och beställa mat med utkörning, ellerhur? :) Vi köpte hem lite gott till ikväll också.. naturgodis, glass och choklad. Detta kommer bli en mysig lördag, precis så som jag gillar det.
Idag köpte min syster och min styvpappa en bil, så jag och syrran ska boka in en helg då vi åker till pappa och hälsar på. Det var längesedan jag var där nu & jag saknar dom. Får bli snart!

Om jag fryser?

Det behövs många ljus för att värma upp en lägenhet från 17 grader! Sjukt kallt ju..

Hemma i hålan

Har haft en mysig dag med familjen idag. När jag kom gick vi ner till stan och hälsa på morfar en snabbis innan vi gick hem. Sedan satt vi framför tv:n och pratade en massa. Sedan lagade vi mat och lagom till Jan kom hem från jobbet var maten klar. Efter maten har vi tagit det lugnt framför tv:n med en god fruktsallad & lite nötter.
Nu ska jag snart lägga mig, är jättetrött. Imorgon jobbar mamma så hinner inte träffa henne imorgon innan jag åker hem. Jag åker hem vid tolv för att mysa med min älskling hela dagen! Längtar efter honom redan, gillar inte att sova utan honom men det ska nog gå för en natt. Hoppas ni haft en trevlig fredag!

Rosa strumpa

Är hemma hos mamma nu. Sitter och tittar på lyxfällan eller vad det nu heter. Annars gör vi inte mycket, ska nog snart börja lite smått med maten. Idag blir det miljonbiff, MAM! Det har jag inte ätit sen jag flyttade hemifrån så det ska bli gott.. Ikväll ska vi bara mysa en massa, har köpt hem en massa frukt så en fruktsallad ska vi knåpa ihop och kanske titta någon film. Melon, vindruvor, annanas och äpple, tror det kan bli en god fruktsallad.
Nu kom syrran hem efter promenad med hunden.. Han springer runt med en rosa strumpa på tassen haha. Han har brutit sin klo och får inte slicka på det, men mamma kunde faktiskt varit lite snällare och tagit en mer neutral färg än en skrikande rosa strumpa. Jaja, nu ska jag hjälpa mamma skala potatis.

Sitter på tåget

och är på väg hem till mamma. Jag stannar tills imorgon och det ska bli mysigt med en fredag med familjen. Det är bara hjärtat mitt som kommer fattas, han kunde inte följa med så jag åker själv denna gången. Men imorgon blir det en lördag med massa mys med älskling istället 
Hittade lite bilder på mobilen sen jag och hjärtat var i Köpenhamn, inte så bra bilder då de är tagna med mobilen men bättre än inget.
Framme på hotellet för att lämna väskorna och sedan gå till Tivoli.
Inne på Tivoli.
Dagen efter gick vi till Hard Rock för lite middag och drinkar.
Det var visst happy hour så jag fick två Mojitos :)

Mattetest

Har suttit och övat lite matte, bara för att se vad jag kommer ihåg och så. 98% av högstadiematten kunde jag men bara 68 % av gymnasiets A-kurs haha, någon måste träna lite. Detta var dock ett test där man räknar utan miniräknare och en massa saker som vi inte ska träna på nu, men ändå. Kul att se vad man kommer ihåg.. det var trots allt ett bra tag sedan jag läste matte. Nu ska ta bussen mot gymmet om tio minuter, hej.

Lediga dag

På min lediga dag har jag tvättat och tittat på tv.. så med andra ord har jag knappt gjort någonting. Sista tvätten är i torktumlaren nu så jag är snart klar. Kvart över fem ska jag vara på gymmet för ett spinningpass, ska bli skönt att träna lite tidigare och komma hem i tid. Annars har jag inget planerat..

Tv

Har varit och tränat och har precis tryckt i mig lite mat. Imorgon är jag helt ledig så jag funderar fortfarande på vad jag ska hitta på med. Vid fem ska jag gå på spinning men innan dess har jag inget planerat. Får se vad jag hittar på med. Nu ska jag fortsätta mysa under filten och titta på tv.

Plugg med Anna, Emma och Julia

Om tio minuter kommer Anna, Julia och Emma hit för att plugga lite. Vi ska sätta igång med gruppuppgifterna redan nu så att vi blir klara så snabbt som möjligt, skönt att bli av med det. Ikväll ska jag träna BodyCombat, det längtar jag till! Känner för ett riktigt power-pass idag och inget passar bättre än combat då..

Blää

Jag mår så illa att jag får panik. Jag käkade middag för typ en halvtimme sedan och nu känns det som att jag ska spy! Jag hoppas verkligen at det bara är tillfälligt och försvinner snart igen, jag vill inte blir sjuk nu. Det är precis sån sjuk-känsla jag har, fuck det! Inte nu, inte jag.. Ska snart laga middag till Chrille sen ska jag lägga mig i soffan, är så trött att ögonen hänger under hakan tänkte jag skriva, men nej, det lät inte så bra. Jag vet inte vad jag babblar om, vi hörs imorgon istället.

Taluppfattning

Hemma från skolan och har hunnit handla också. Idag hade vi den första lektionen om matte och det gick hur bra som helst. Halv fem ska jag ta bussen till gymmet och fram till dess ska jag bara slappa framför tv:n. Ska ladda ner nya Pretty little liars också, och nya despan. Fan jag har massor att ta igen, ska titta på det sen efter gymmet.

God morgon

Det var inte så jobbigt att gå upp som jag trodde att det skulle vara. Nu har jag duschat, dragit på mig lite kläder och ska snart ta bussen. Ska bara packa väskan också sen är jag redo. Idag har vi en lektion till tolv sedan slutar vi, får se om vi ska planera in våra "lediga" dagar så vi vet när vi ska arbeta med gruppen osv, skönt att ha det planerat redan nu. Ikväll ska jag träna spinning och core, och sedan lite på gymmet också, det blir nog bra.
Aja, nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå...

Måndag

Var och tränade Bodybalance innan, det var precis ad jag behövde idag. Efter gymmet åkte jag hem och lagade middag som hjärtat kan ha med till jobbet imorgon. Nu sitter jag och tittar på Pretty Little Liars..
Imorgon börjar skolan klockan nio, döda mig! haha fyfan, det var längesedan vi började så tidigt. Men det ska bli skönt att komma hem i tid efter en skoldag...

Matematik från början

Bussen går om åtta minuter och kvart över ett börjar matten, woho! Hörs sen, hej!

Lasange

Hemma från svärisarna igen.. Det bjöds på lasange, så gott! Vi äter nästan aldrig det hemma eftersom Chrille inte tycker om det så mycket, men åh, jag älskar det. Nu ska vi bara mysa ner oss i soffan och titta på tv, hoppas det finns något att titta på. Imorgon börjar skolan, hejhopp!

Visningen klar

Har jag varit på gymmet och visningen är över. Någon tjej kom och tittade på lägenheten, men skulle på fler visningar så vi får väl se hur det blir med det. Ska snart hoppa in i en dusch hade jag tänkt. Senare åker vi hem till svärisarna för söndagsmys!

The Change-up & In time

Har precis tittat på två filmer till, The Change-up och In time. Den första var rolig precis som Nettan sa att den skulle vara. & In time var sjuk bra, den gillade jag verkligen. Har velat se den sedan den gick på bio, eller det gör den kanske fortfarande förresten? Aja, bra var den i alla fall. Nu lyssnar vi på lite musik och ska nog snart lägga oss. Imorgon är det gymmet som gäller för min del. Vilade idag och har ätit mer än jag trodde fick plats i min mage så imorgon ska det tränas igen. Först lite på gymmet sedan ett Body-balance pass och sedan lite på gymmet igen.. Kan inte gå hem eftersom det är visning klockan tolv så jag får stanna på gymmet lite extra imorgon, men det gör inget.
Imorgoneftermiddag åker vi till svärisarna och myser där precis som vi gör nästan varje söndag.

Let's do it again

Horrible Bosses

Jag och hjärtat tittade på filmen Horrible Bosses, filmen var faktiskt helt okej. Den hade sina roliga stunder, jag brukar inte tycka om komedier för att deras humor aldrig är lik min haha eller så jag är bara bra torr av mig.. men denna var helt okej.

Party Rock

Tar en paus från tvätt och städ.. Jag hatar verkligen att tvätta fönster och det kanske inte är rätt årstid att göra det nu heller för satan vad det är kallt, men alltså man ser ju knappt ut haha. Visningen är imorgon och det hade ju varit bra om man kunde se ut från fönsterna. Har satt på hög musik och springer runt och plockar undan och så, musiken hjälper verkligen, det är inte lika tråkigt då eller vad säger ni? Nu ska jag ladda ner några filmer till ikväll sen ska jag fortsätta.

Just nu:

Lördag

Har precis varit nere i tvättstugan med tvätt.. Funderar på om jag ska träna idag eller inte, jag har sån sjuk träningsvärk att jag inte vet om jag orkar/klara ett box-pass.. Får fundera lite till. Annars kan jag sätta igång och tvätta vidare nu istället för i eftermiddag. Storstäda ska vi också göra idag. Det är visning imorgon så det måste vara rent och fint :) ikväll ska jag och hjärtat ha lördagsmys med film och något gott till, kanske choklad? Mums!

ℒove ♡

Snart helg igen, tiden går så snabbt, men samtidigt känns det som att jag varit ledig i evigheter nu.. Idag fyller finafina Nettan år och det ska firas ikväll! Efter gymmet åker vi hem till Kalles föräldrar där vi ska fira henne ikväll :)
HAHA, söta vi var på midsommar.

Värk av alla slag...

Jag klarade av dagens styrketräning med Chrille. Vi tränade bröst, triceps och mage. Nu har jag ännu mer träningsvärk och inte nog med den värken har jag fått mensvärk också, it true sucks! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska vila lite, har satt på lite musik och ska ligga här ett tag. Hjärtat gick över till Anna & Sören så jag är ensam hemma ikväll. Imorgon fyller bästa Nettan år, ser fram emot en mysig kväll!

Träningsvärk

Jag har sån sjuuk träningsvärk att jag knappt kan resa mig upp när jag väl satt mig ner.. så idag blir det inget pass för min del. Jag åker däremot till gymmet sen för att styrketräna med hjärtat, jag tror att jag klarar det, får göra mitt bästa helt enkelt. Har tagit på mig träningskläderna och ska titta på Pretty little liars tills bussen går.

My love ♥

Combat

Jag orkade med passet trots att mitt knä gör mer än ont. Kunde dock inte göra knäböj riktigt så bra som jag brukar men det gick lite i alla fall. Efter passet snabbade jag mig ut till bussen och åkte hem. Har precis gjort äggröra med bacon till middag, snabbt och enkelt. Nu ska jag duscha sedan ska jag och älskling titta på nya avsnittet 90210 och sedan blir det nog några avsnitt Modern family också, ett tag sedan vi såg det och det har kommit massa nya avsnitt.

Lämnat in B-uppsats

Har varit i skolan en sväng och lämnat in vårt arbete och hämtat en gammal text som vi inte fått tillbaka än. Nu är jag hemma igen och sitter och väntar på att klockan ska bli tjugo över fem så jag kan ta bussen mot gymmet och gå på ett combat-pass med Anna. Ikväll ska jag lägga mig i soffan med täcket över mig, jag fryser som fan.. nästan som när jag har feber.. trött är jag också.

2 timmar senare

Och jag har fortfarande inte somnat!! Vafan. Jag börjar bli riktigt trött på att inte kunna sova, jävla skit!!

Vill du svettas?

Har precis varit på ett grymt shape-pass. Herregud vad det var jobbigt, efter femton minuter på passet var jag genomblöt, så det ska vara. Nu sitter jag på bussen på väg hem. Ska bli gott med mat nu.

Frukost

Godmorgon!
Idag tog jag en rejäl sovmorgon, vaknade vid nio men somnade om och vaknade igen vid lite över tio. Skönt attfå sova länge på morgonen speciellt när jag inte kan somna på kvällarna. Idag har jag inte mycket planerat.. ska åka iväg till gymmet sen och gå på Shape, halv sex börjar det, lagom tid. Efter det ska jag bara hem och fixa mat. idag tänkte jag att vi skulle äta kycklingtaco eller bara grillad kyckling med sallad, får se vad det blir ikväll. Nu ska ja i alla fall få i min lite frukost/lunch.

Varför måste sova finnas?

Jag förstår inte varför jag inte sover än, sen när blev jag en nattuggla? Det har jag aldrig varit innan. Har suttit och spelat lite, kollat lite resor och bara tagit det lugnt.. hjärtat gick och la sig för ett bra tag sedan. Jag kände mig trött redan vid halv tolv men jag måste vara superdupertrött annars somnar jag inte. Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna så nu ska jag prova sova, wish me good luck. Godnatt.

Tidig middag idag

Har precis ätit en god och en aning tidig middag. Ska träna halv sju så jag åt innan istället för efter träning idag. Biff med bulgur, rödbetor och lite crème fraîche.

 

Lite förändring

Har suttit och pillat lite med bloggen, lite varmare färg och ändrad header. Nu får den vara såhär ett tag. Ska snart duscha och sedan laga lite biffar som blir dagens middag. Efter det ska jag minsann spela lite..

Träna

Ska snart åka mot gymmet. Tränkte träna spinning och core nu på morgonen och sedan bodybalance ikväll.. Senare ska jag bara vara hemma, förbereda maten inför ikväll så jag slipper laga middag vid klockan åtta, slappa framför tv och så måste jag städa.. inte lika roligt men det ska göras det också. Ska nog pyssla med en ny design till bloggen också, är så trött på den jag har nu..

Lördag & Söndag

Igår hade jag en mycket trevlig kväll! Middag och mys på telegrafen. Vi satt där i många timmar och pratade, skrattade och drack, det blev inget mindre än pepsi max för mig. Var inte sugen på något annat och min mage tåler ju inget nuförtiden. Jag åt en god ryggbiff med pommes och bea, mycket mycket gott.
Jag har börjat med tvätten och när jag är klar med det ska vi åka till svärisarna. Kanske inte direkt men vi ska dit för middag ikväll, det ska bli mys. En lugn och skön söndag med andra ord. Nu ska jag sätta datorn på laddning, ner i tvättstugan och hämta tvätt och sedan spela vidare på Mario galaxy..

Helsingborg by night

Telegrafen

Nu sticker jag, Chrille, Anna, Sören och Affe och käkar på telegrafen! Lagom hungrig så det kommer sitta fint i magen. Ha en mysig lördag!

Mario Galaxy 2

Klarade precis mitt Mario galaxy 2! :D

God morgon

Har precis vaknat och ska snart upp från sängen för att hoppa i mina träningskläder. Idag ska jag och Anna gå på ett box-pass! Ikväll ska vi ut och äta någonstans i stan, det blir mys :)

I Köpenhamn

50/50

Måste vara den tråkigaste komedin någonsin!!!

Tråk!

Idag har jag inte gjort mycket ska jag säga.. Har varit en runda på gymmet vilket var sjukt tråkigt eftersom jag var där själv. Resten av dagen har jag tittat på pretty little liars. När hjärtat kommer hem ikväll ska jag laga god middag och bara mysa, kanske titta på film om jag hittar någon bra. Imorgon händer lite mer.. ska träffa Anna kl ett och ändra vår uppsats sedan gymmet kl 5 sen är det heeelg igeeen! :D

My day

Hej vänner!
Opponeringen gick väldigt bra idag. Det är inte mycket vi måste ändra på innan den ska lämnas in vilket är grymt skönt! Typ någon mening och referenserna, thats it! Jag och Anna har gjort ett bra jobb, jag är nöjd med vår uppsats och jag hoppas på ett VG faktiskt.
Efter skolan åkte jag och Anna till gymmet där vi gick tjugo minuter på bandet och sedan styrketränade i ca 40 minuter. Sedan åkte vi hem till mig och jag började med maten, samtidigt kom svärisarna förbi. Idag bjöd vi på kycklingwok, gott och längesedan vi åt det så det passade bra.
Imorgon har jag absolut inget planerat, vet inte riktigt vad jag ska hitta på med. Jag är så rastlös om dagarna.. Förslag någon? Det är tråkigt att bara sitta hemma och vänta ut tiden tills hjärtat kommer hem och han håller mig sällskap. Jag ska i alla fall ta mig till gymmet och antagligen blir det någon gång under dagen, orkar inte träna sent imorgon, det är så tråkigt att vara hemma sent.

Skola igen

Snart är det dags för mig att åka mot skolan. Opponering idag, hoppas att Marie & Gitte är snälla mot oss så vi slipper sitta och ändra en massa på arbetet. Fast bra ska det bli så har vi gjort några missar ska de självklart ändras. Efter skolan åker jag och Anna direkt till gymmet för lite träning på gymmet.
Ikväll kommer svärisarna på besök hos oss så efter gymmet sticker jag hem direkt. Ska bli mys.

Rastlös.

Dagen har varit lugn. Gick hem till Anna vid elva för att fixa inför opponeringen imorgon. Det kommer alldeles säkert gå bra. Så imorgon ska jag till skolan för första gången på väldigt länge. 13 - 16 går vi, sedan ska jag åka direkt till gymmet och träna där i en timme typ. Sedan hem för då kommer svärisarna på besök för lite middag.
Jag är ganska rastlös, jag har sping i benen och orkar inte sitta still haha.. vad kan jag göra åt det en tisdag kväll?

Inte alls morgonpigg...

Klockan plingade till vid kvart i åtta.. herre min vad det var jobbigt att gå upp. Tusen ursäker ploppade upp i min skalle om hur jag skulle kunna slippa gå upp redan och hoppa över träningen, men jag lyckades ta mig upp i alla fall. Drog på min träningskläder och tog bussen till gymmet. Jag & Nettan gick på spinning sedan avslutade jag med ett Core-pass. Skönt, mycekt skönt. Ikväll ska vi på BodyBalance och det är ännu skönare, ser fram emot det.
Nu har jag precis fixat mat till ikväll.. stekt biffar och gjort en smarrig sallad. Jag är inte hemma från gymmet förrän sent så det är skönt att ha det fixat redan. Jag håller på att tvätta också, jag tycker att jag gör det alltid. Vi använder mer kläder än en hel barnfamilj tror jag.. Aja..
När jag är klar med tvätten tänkte jag åka till Nettan där Anna också är. Jag tror att dom ville vänta med att se nya despan tills jag kom så vi ska se det. Nu kallar tvättstugan på mig, hej!

Alcudia

I juni åker jag med dom bästa till Mallorca för en veckas semester! Det kan ju inte bli bättre. Det är tur att Sören är en riktig semesterälskare som tar tag i saker och ting och tvingar mig att tänka snabbt haha :) Annars hade jag suttit här i juni och funderat på vart vi skulle åka på semester. Jag&hjärtat, Anna&Sören, Nettan&Kalle och svärisarna åker iväg tillsammans, det kommer bli så mysigt! Jag behöver inte säga att jag hoppas att denna terminen går snabbt, precis lika snabbt som förra.

Pretty little liars

Har varit på gymmet en runda. Först blev det 20 minuter på crosstrainern sedan 30 minuter core och sedan 30 minuter på gymmet där jag tränade lite ben, mage och rumpa. Nu sitter jag hemma och ska nog snart åka iväg till svärisarna tror jag. Vill bara sitta och slappa lite innan vi åker.
Vi fick aldrig sett In time igår, det var sjukt dålig kvallite och ingen text så vi struntade i den.. Nu ska jag titta ett avnitt Pretty little liars! Ja Anna, nu har jag börjat på nästa serie, måste hinna klart innan det är skoldags igen. Då får jag inte vara fast vid en massa serier.

Kort eller långt?

När jag ser bilder på mitt långa hår tänker jag: Vad FAN tänkte jag, vad har jag gjort? När jag inte tänker på det är jag ganska nöjd med min korta frilla men jag tror ändå att jag trivs bäst i långt.. Kommer nog inte klippa det såhär kort igen. Vad tycker ni?

Myslördag med älskling

Idag har jag och hjärtat varit för oss själva hela dagen. Vaknade vid tio och började plocka bort julsakerna. Sedan plockade jag undan och städade lite, bakade scones till Chrille och lagade pannkakor till mig. Sedan har vi tvättat av vår soffa, den blir snabbt smutsig eftersom att den är vit.. Tror dock att den kan bli vitare så ska köpa någon tvål jag läste att någon tipsade om. Nu tittar vi på film och äter godis. Nu ska bi titta på In time. Hoppas den är bra! :)

She doesn't mind

Har precis kommit hem från gymmet. Idag gick/joggade jag på bandet i en halvtimme sedan styrketränade jag i 40 minuter. Lagom träning idag, har fortfarande träningsvärk i mina ben efter shapen och combaten. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, jag har lust att gå runt med pyjamas hela dagen och bara bädda ner mig i soffan, är inte sugen på att göra något. Ska kanske hitta några filmer jag kan titta på. Ha en trevlig fredag!

Hjärta

Halmstad

Har varit i Halmstad och hälsat på Lina idag! Har haft en supermysig dag, det har jag alltid med min Lina :) nu sitter jag på tåget och är på väg hem igen. När jag kommer hem ska jag slappa i soffan med älskling.

Nu ska jag

sätta mig ner och läsa igenom vår uppsats.. Läste första halvan igår och idag fortsätter jag.. Jag har blivit så lat, not good. Men idag ska jag läsa klart och sedan ska möget skickas in. Annars har jag inget planerat idag, jag håller på att tvätta det sista också, hann ju inte klart igår. Ska träna Combat ikväll, lär gå sådär med min träningsvärk. Nej, dags att läsa lite...

Sjus

Städa igår så idag är det dags att ta tag i tvätten. Jag vaknade bra mycket försent idag så jag kommer inte hinna klart idag, får ta resten imorgon. Annars händer det inte mycket idag. Ska träna Shape halv sex sedan ska jag åka direkt till svärisarna efter det. Jag ser fram emot passet ikväll, gillar verkligen det! Och vilken träningvärk jag kommer ha imorgon - den längtar jag däremot inte till!
Nu ska jag läsa igenom min och Annas uppsats för att se om det är något som låter snett..

en dag som denna

Har precis blivit klar med städningen, äntligen! Var så seg imorse att jag låg kvar i sängen ett bra tag innan jag var tvungen att tvinga mig själv till att börja städa och ta tag i disken, annars hade jag nog fortfarande legat kvar i sängen. Nu är jag i alla fall klar, tvätten får vänta tills imorgon. Ikväll ska jag träna BodyBalance med tjejerna om jag får plats på passet, det är typ 13 pers framför mig i kö så jag får hoppas att en massa avbokar. Annars går jag dit i alla fall fast jag tränar ute på gymmet, det går lika bra. Träna ska jag i alla fall. Efter träningen ska jag handla en massa, vi har typ inget hemma.. Eller vi har en massa men det går inte riktgit att kombinera ihop någon måltid så mat måste jag handla. Nu ska jag duscha sedan ska jag chilla framför tvn och datorn ett tag.
Förresten, när plockar man undan julsaker?

Nyår 2011

Slänger in lite bilder från gårdagen! Hade det mycket trevligt igår med god mat och underbara människor
RSS 2.0