Torsdag

Idag har jag varit konstant trött och frusen, inte alls kul. Jobbade i receptionen 11-14 sedan städade jag Minisats en halvtimme, hem en runda för att börja jobba 16:45 igen. Slutade kl åtta och tur var väl det annars hade jag somnat i soffan medan barnen tittade på film haha. Imorgon är det dags för Linas examensfest, helst sjukt att hon redan är klar, gud vad tiden går fort. Så imorgon sticker jag, Mirela, Mirela och Madde upp till Halmstad för att fira Linas dag! Det ska bli kul att träffa tjejerna, vi har inte setts allihopa sen vi gick gymnasiet så det är ett bra tag sedan.

SOMMARLOV

Yeeeey, idag direkt efter redovisninge fick vi reda på att vi var godkända, underbart. Senare under dagen fick vi reda på att lärarna satt och rättade våra tentor för fullt för att vi skulle hinna få dessa innan vi slutade för dagen, för att slippa åka in till Malmö på måndag. Jag klarade tentan, fick 29 av 35 poäng. Jag är mer än nöjd ska jag säga, jag som trodde att jag hade gjort värsta slarvfelet och allt. Det visade sig att jag hade gjort alldeles rätt! :) Happy day. Detta "firar" jag med ett glas Pepsi Max och lite Combat på det ikväll haha.

Whistle

Hej hopp!
Tråkigt väder idag, vafan. När jag äntligen är helt ledig (förutom lite plugg) så är det inte fint väder. Har suttit och pillat med vår paruppgfit idag, det var en del som skulle rättas till så det är fixat nu. Ikväll ska jag träffa Camilla så att vi kan gå igenom det någon gång och förbereda inför redovisningen imorgon. Funderar på att åka till gymmet en runda, eller så väntar jag till imorgon.. hm, får fundera lite.
Idag ska vi börja lägga nytt golv här hemma. Ska bli skönt att få bort som fula plastmattorna. Nej, hämta lite sen lunch och plugga vidare. Har två examinationer imorgon kom jag på, herregud.

Tenta

Åkte till skolan vid sju för att ha tenta i matte kvart över åtta. Allt kändes bra och tentan var inte så svår tyckte jag.. tills jag öppnade dörren och skulle ut från salen då jag upptäcker att jag gjort ett fett slarvfel på en av uppgifterna. Tyvärr är det försent att ändra något då så det får vara så. Så jävla störigt bara. Tror dock att jag klarar den i alla fall (hoppas jag).
Är helt slut i huvudet och jag vill bara sova, men istället ska jag dra på mig jobbkläder och cykla till jobb om typ 40 minuter. Ska bli skönt med en helt ledig dag imorgon, hoppas solen väljer att titta fram då också.

Söndag

Söndag igen, tenta imorgon. Har inte pluggar så mycket som jag borde, meen jag kommer (förhoppningsvis) klara den! Känner mig inte helt lost, jag kan nog det mesta. Ligger och solar i trädgården hos svärisarna, så härligt.

Sol

Snart

Godmorgon!
Har varit vaken ett tag och ska snart promenera bort till Netto med Anna för att handla hem lite. Det behövs, kylskåpet är helt tomt nu. När jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga, är det varmt sätter jag mig på balkongen. Igår var det exakt två veckor kvar tills vi åker till Mallorca, ska bli så skönt att komma iväg :) Först ska jag bara klara av en tenta och en paruppgift.

Plugg & sol

Where have you been

Dagens

Halo

Idag åkte jag, mamma och syster mot Helsingborg vid halv åtta imorse. Jag skulle jobba kvart i nio så det vara bara att dra sig upp ur sängen. Medan jag jobbade några timmar var mamma och syster hemma hos oss med Chrille så länge. När jag slutade kom dom och hämtade mig och vi åkte till väla för att hitta kkäder till mamma som hon ska ha på systers student. Hon hittade ett par byxor så letandet fåt hon fortsätta med i Trelleborg senare. Nu har vi precis käkat middag, blev taco idag. Ska jobba imorgon igen så det blir en lugn kväll framför OTH. Kan inte fatta att jag är på sista säsongen, vill inte att det ska ta slut ju.

Mys med familjen

Är i Trelleborg och myser. Åker hem tidigt imorgon för att jobba. Mamma och syster åker med så när jag slutat blir det en runda till väla. Nu ska vi titta på film. Hoppas ni har en trevlig fredag.

Ullelandet

Har varit på gekås hela dagen & shoppat upp alla mina sparpengar, precis som det ska vara.

Torsdag

Hemma från jobb och sitter i vår nya fina soffa som jag älskar. Hjärtat hade fixat här hemma medans jag jobbade. Satt upp tv:n och högtalarna, lagt ut vår matta (som vi inte ska ha längre) och tagit upp ett gammalt soffbord tills vi hittat något vi vill ha. Bilder kommer sen när det är precis som jag vill ha det, när vi köpt en ny matta och ett nytt soffbord.
Dagen på jobb gick snabbt men alltså idag testades mitt tålamod! Herre.min.jesus för vilka barn det finns. Idag skrek jag på en unge, men istället för att lyssna eller stanna upp som barn brukar göra så stod han och skrattade mig rakt upp i ansiktet, MY GOD! Jag ville dö haha, men sen blev han hämtad (efter att ha rivit halv stället) och jag blev glad.

9/5

Jag borde egentligen lägga mig eftersom ögonen inte ser klart men tänkte att jag glömt skriva här på ett tag.. eller kanske inte. Jag minns i alla fall inte när jag skrev senast. Idag har jag först pluggat med C, gjorde klart vår paruppgift så nu ska vi bara läsa igenom allt en gång till för att sedan börja planera vår redovisning, kommer nog bli superbra. Efter det gick jag hem för att vänta på DHL som skulle leverera våra möbler idag, en soffa och en tv-bänk. Vi fick allt och nu är allt nästa klart. Ska ställa i ordning tv-bänk och sånt imorgon. I vilket fall som helst så älskar jag både soffa och bänk. Ska ta bild när det är klart.
Vad har jag mer gjort idag. Jo, halv fem cyklade jag mot jobbet, började kvart i och stängde kl åtta. Det var en hel hög med barn idag men det var ganska kul. Tiden går snabbt när det är full fart och det var det verkligen idag. Imorgon ska jag också jobba med är ledig från allt annat (läs:skola). Ska plugga lite bara men det ska inte ta hela dagen. Nej, sängen kallar.

Måndag

Hallå!
Har nyss kommit hem från jobbet och fått i mig lite mat. Lagade hamburgare till hjärtat och jag själv tog lite vaniljyoghurt, kesella vanilj och flingor till det. Åt middag innan jag pkte så nu fick det bli ett kvällsmål bara.
Ska snart titta klart på ett avsnitt OTH, hann inte se klart det innan jag började jobba. Imorgon är jag ledig och det innebär en massa plugg. Måste börja plugga till tentan snart också.

Trött

Är helt slut i kroppen. Skulle kunna lägga mig nu och sova tills imorgon, men det ska jag inte. Ska laga lite mat tänkte jag. Det får bli omelett idag, har inte tagit ut något från frysen och orkar inte laga värsta middagen. Sedan ska jag slappa i sängen framför oth tänkte jag. Chrille ligger här bredvid och vilar så då passar jag på.

Klänning

Lite nytt

Fick hem en liten väska och ett skärp idag. Skärpet är lite plastigt men det ska nog bli bra till klänningen jag fick hem i veckan. Visar bild sen.

3 år idag

Jag älskar dig!

Soliga dagar

Hej på er!
Väntar på att klockan ska bli tio över åtta så jag kan röra mig mot jobb. Idag fick jag jobba både morgonpass och kvällspass men det gör inget. Jag hinner få tre timmar ute i solen imellan så det är helt okej. Igår såldes vår liggfåtölj, nu är det bara tv-bänk, hylla och bord kvar. Har fått några bud men alltså, vissa tror att man ska ge bort sakerna nästan.. loosers! Mellan mina jobbpass idag så åker jag till svärisarna för att sola lite, Nettan skulle nog också vara där, mys :) Annars händer det inte så mycket, har inte så mycket i skolan just nu, men ska snart börja på paruppgiften. Jag tror dock att den kommer gå hyfsat snabbt att skriva ihop.

Sommarkänslor

Underbart väder idag också. Igår gick jag, Chrille, Anna och Sören ner på söder och åt en glass i solen, ååh sommarkänsla. Sedan gick vi till Anna och Sörens nya lägenhet och började montera ihop deras stora byrå, det gick bra men vi blev inte helt klara. Igår fick vi även sålt vår soffa & idag blir förhoppningsvis liggfåtöljen hämtad. Precis innan det blev sålt köpte vi en ny soffa så det var tur att den blev såld snabbt, nu har vi dock ingenstans att sitta förutom i sängen eller i köket, men det får gå tills vi får hem den nya soffan. Nu ska jag byta om till jobbkläder för idag jobbar jag 17 - 20.
RSS 2.0