Zzzz

Säger bara en sak.. LÅÅÅÅNG DAG! berättar mer om dagen imorgon för nu ska jag duscha sen sova. Godnatt.

Säg färgen snabbt!

Idol och sånt

Sitter och tittar på Idol nu, wiie, jag gillar det :) Efteridol måste vi skriva en inköpslista, vi ska nämligen storhandla imorgon, haha wiiie det gillar jag också.
Men innan det ska jag faktiskt jobba, yeeeeh det ska blir så roligt men mindre roligt att jag ska ta tåget redan 06.10 från helsingborg.. Men det ska gå, skönt att ha ett jobb så jag ska aldrig klaga :)
Nu börjar idol igen så nu skiter jag i er, suckers!

Jag & mitt hjärta :)

Jag fick jobbet :D

Hellu, sitter och pluggar som en dåååre! Slutade skolan klockan tolv och hann precis med tåget som gick åtta över så jag var hemma i god tid, skönt eftersom jag ska göra klart ett arbete till fredag, eller det är iaf mitt mål att blir klar tills dess så jag inte ligger allt för långt bak. Su nu har jag suttit här sen klockan ett och skrivit som en galning, men långt har jag inte kommit för det, men en bit på vägen iaf.
Gissa vad, JAG HAR FÅTT JOBB :D :) fatta hur skönt det var när Jan (styvpappa) ringde och sa att jag fick lov att jobba hos dom, ca två gånger i veckan tror jag det blir, wiiiie! Nu jävlar händer det saker :)
Jag är glad så idag ska jag fira det med min älskade och vi ska käka pizza eller något gott! Nu ska jag fortsätta skriva lite såå, see ya.

Skoldags igen.

Godmorgon fiskar.
Har nyss ätit upp min macka och ska snart gå ner för att ta bussen sen tåg mot skolan, fan vad jag inte orkade gå upp innan.. Jag är fortfarande supertrött men jag måste dit! Nej nu går bussen om tio min, måste snabba mig :(

Fnäääski

Sitter och pluggar lite, eftersom vi hade lite problem i min grupp så ska jag göra arbetet själv, eller ja göra om det, från början. Känns bättre så, men nu är det lite bråttom, ska göra så mycket som möjligt på en gång.. Jag har kommit en bir på vägen och det känns bra.
Min lärare var sjukt snäll och förstod att jag ville göra det själv, han sa även att det fanns en annan tjej som skulle göra det så då kan vi redovisa för varandra sen..

Älskling kom precis hem så snart ska vi sticka till träningen, skööönt :) Vi hörs sen era små fnask!

Att det ska vara så svårt att skriva en rubrik..

Igår var vi hemma hos chrilles föräldrar hela dagen, det var så mysigt. Vi tittade på en film, mad money som var ganska bra, jag hade dock redan sett den innan men iaf. Sen åt vi middag där, spaghetti och köttfärssås :).
Vid sju tiden cyklade vi hem igen och när vi kom hem bytade jag om direkt sen stack vi ut och joggade, eller ja jag gjorde det. Chrille cyklade bredvid, och eftersom jag var tvungen att handla så fick jag jogga heeeela vägen ner till willys haha jag höll på att dö.. nästan iaf. Men det gick bra, jag fick stanna en gång för att ta lite vatten men annars så klarade jag hela vägen (Plus stoppet inne på willys).
Idag är det ny vecka och nya tag, hoppas det löser sig med skolan bara. Tråkigt när man har grupparbete och man inte kommer överens men får väl se om jag får svar från läraren idag..
Aja, nu ska jag äta frukost, hejsvej.

.

Madonna - Celebration

Moorning

Igår blev det ingen riktigt utgång utan vi gick bara hem till jens och satt där ett tag, till tio tror jag. Sen bestämde vi oss för att gå hem. Vi gick inom statoil och köpte lite nötter och cola sen gick vi hem.
Väl hemma tittade vi lite tv men jag var supertrött, som vanligt, så vi gick in och la oss i sängen och tittade vidare, men jag somnade snabbt tror jag :) haha..

Chrille är inne i duschen så jag passar på att sitta här och skriva lite snabbt, ska nog snart sticka hem till hans föräldrar. Vi struntar i träningen idag också, så får jag jogga ikväll eller imorgon kväll..
Ikväll borde vi kanske storhandla också, för höra med netski och kallski sen om dom har tid och lust.

Blow

Hejsvej.
Idag var det meningen att vi skulle vakna hyfsat tisidigt för att sticka till gymmet och träna lite men vi orkade inte gå upp så vi sov till elva istället :) mysigt. När vi hade vaknatoch så stack vi till Väla en runda, köpte lite cider och öl fall i fall vi ska ut ikväll, vilket inte är säkert än, men vi får se. Just nu är jag inte så sugen men sen kanske jag blir.

Nu sitter vi och kollar på någon film, blow tror jag den heter.. eller ja, det är pausad nu, affe och min chrillux sprang ner för att handla något gott, dom små aporna var sugna på något så här sitter jag och väntar :)

Tja bloggen

Idag har det varit en underbar och mysig dag hemma hos chrilles föräldrar :) Hans pappa kom och hämtade oss vid sextiden och när vi kom fram gick vi och beställde mat direkt, hjärtat mitt var såå hungrig efter en mega lång dag på jobbet.
Vi åt pizza och kebabtallrik, gott. Efter det satt vi och tittade på tv, såg bland annat talang.. Det fanns en del talanger men vissa var kassa, haha.. Nu är vi hemma igen, eller rättare sagt vi kom hem vid nio tiden.. Nu ska i snart iväg och hämta nettan och sen ska vi köra inom macken och handla något, det är ju fredag idag..
Nej nu ska vi nog köra, och sen ska jag mysa med hjärtat mitt <3 Godnatt.

Rihanna

Åh, denna låten är fan bra!

Rihanna, Jay Z & Kanye West - Run This Town

Jag har till och med en länk till er som vill ha låten, Klicka här för att ladda hem låten :)

 

 

Snart drar jag till gymmet!

Sitter och väntar på att chrillux ska ringa så jag kan börja cykla mot gymmet. Hoppas han slutar snart så vi slipper vara där när där är så mycket folk, det är bara jobbigt då.

Tjejerna sitter fortfarande kvar i skolan och jag känner mig sjuk dum att jag inte är kvar men som sagt hade jag ju en tid att passa, som också var viktig. Men jag hoppas dom blir klara snart innan dom dragit av sig allt hår eller något, men det vet jag att dom blir. Sen får vi ju bara hoppas på att det räcker för ett godkänt betyg också.

Jag önskar att jag var en såndär riktig plugghäst, då hade man inte behövt stressa i sista sekund!


Äntligen fredag :)

Hemma från en sjukt stressig dag i skolan, vi satt och arbetade med projektarbetet och eftersom jag skulle gå klockan ett så kände jag pressen haha, men vi hann göra en hel del, nu får vi hoppas att det går bra för tjejerna som sitter kvar och jobbar nu.
Senare ska jag till gymmet, ska bli skönt och ikväll sticker vi hem till chrilles föräldrar, ska bli mysigt att bara vara där och inte göra något speciellt :) Alltid lika trevligt.

Vi kanske ska en runda till välsa också, det hade varit mysigt. Jag vill ha något nytt till imorgon, eller ja det beror ju på vad jag ska ha på mig.. Antingen klänning eller shorts med något linne / tunika men problemet är att jag inte har några shorts här.. men annars får det blir en klänning, bara det inte är för kallt att gå ut med.. Aja nu ska jag käka min sena lunch, jag är suuuper hungrig. Ha det bra freaks.

...och en sak till, jag kanske får jobb hos min styvpappa, håll nu tummarna ALLA!

Godmorgon skitstövlar.

Har precis klätt på mig och ska snart äta en macka om jag hinner.. Bussen går om 20 min så det hinner jag väl. Ska in till skolan för att göra klart ett projektarbete och efter skolan blir det snabbt tillbaka, jobbigt att ha tider att passa när vi måste bli klara i skolan men aja.. nej nu måste jag snabba mig, pusshej.

Yeeeh!

Tja era små fnask.
Har precis pluggat klart för idag och imorgon väntar en skoldag igen, imorgon ska vi göra klart vårt projekt om omvärldsanalys, hoppas vi blir klara. FIdag fick vi reda på att vi blivit godkända på vårt andra projekt, snacka om SKÖÖÖNT! Nu ska vi titta på idol och jag ska massera min lilla chrille. Hejsvej.


Såhär glad är jag för att vi fick godkänt, som vi kämpat med det jävla skitet!

Utgång i helgen? :)

Åh, ska jag?

Dessa skorna har jag tittat på förr då de kostat 399 kr. Funderade på om jag skulle köpa dom då men jag struntade i det. Men nu såg jag att dom bara kostar 199 kr, borde man köpa dom då? Oh, jag vill nog ha dom.
Vad tycker ni? Ska jag köpa dom..

Mm, tidsfördriv.

Jag orkar inte plugga mer så därför gör jag denna jätteroliga listan haha.. Ja har man tråkigt så har man.

Vilken svordom använder du mest? Fan, jävla skit.
Äger du en iPod? Ja.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Idag var den inställd på 9.
Hur många resväskor äger du? Ingen alls.
Använder du flip-flops? Nej.
Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast Maxi.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på, men oftast vara med på bilden.
Vilken var den senaste filmen du såg? Någon på tv igår, minns inte vad den heter.
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Beror på om jag känner barnfamiljen? Isåfall spelar det inte någon roll.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lägenhet antar jag.
Har någon någonsin kallat dig lat? JA, förr var jag nog världens lataste människa.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, aldrig.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare här.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Uh, det vet jag inte men det finns många. Pussycat dolls är en av favoriterna.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej inte vad jag kommer ihåg, tur det för annars kanske jag hade skrivit ut det här haha.
Vad åt du till middag senast? Käkade Max igår.
Använder du huvtröjor? Ibland.
Kan du vissla? Ja, men bara "innåt".
Vem var den senaste som ringde dig? Mitt hjärta.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergodalbana.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Finns säkert någon som gör det.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 042 tror jag, eller ?
Tittade du på tecknat när du var liten? Absolut.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Väla, ganska stort.
Hur många syskon har du? En hel, och fyra halvor haha, så fem.
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej, tror jag inte.
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen..
Äger du några band t-shirts? Haha, nej.
När flög du senast? Till Magaluf sommaren 08.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
Läser du för skojs skull? Läser kursböckerna för att jag är tvungen :(
Pratar du några andra språk? Pratar inga andra språk men kan väl engelska, förstår danska och kan kanske prata om jag verkligen blev tvingad till det, lite tyska också.
Diskar du din egen disk? Ja, för det mesta.
Har du gråtit offentligt? Det har jag säkert.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja inom skolan ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Spelar ingen roll.
Kan du kasta macka? Ye, ibland.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Godis, läsk och trevligt sällskap.
Vem var din favoritlärare och varför? Jag vet inte, cecilia för hon var så galen haha.
Vad har du för väder? Regn.
Har du en blogg? Mm.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Religion tror jag.
Gillar du att flyga? Ja.
När sov du senast på golvet? När jag var i spanien 08.
Vilken är din favoritdrink? Mojito :D
Gillar du din boende-situation? Ja, men det är en aning trångt, men det funkar.
Vilken är din mammas hemstad? Trelleborg
Din pappas hemstad? Køge tror jag.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Vet inte faktiskt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, helt okej. En aning mycket i skolan just nu men det går.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland.
Vilken är din favoritfrukt? Ananas och mango.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, verkligen.
Tror du på liv på andra planeter? Ja, det tror jag nog.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Det var nog någon cplärare från skolan.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Inget för den finns inte.
Vad var det senaste du åt? Mackor med ost och skinka.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Ingen skillnad.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning.
Gillar du senap? Ja.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? JAA! Men jag får inte :(
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
Tycker du om att krama folk? Bara mitt hjärta och vänner, familj också såklart.
Skulle du säga att du är trendig? Nej det tycker jag inte, jag klär mig bekvämt bara.
Äger du en digitalkamera? Ja.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Alltid Lindsay Lohan, men är inte lik henne mer :)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Mm, beror på vad det gäller.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen.
Tycker du att du är attraktiv? Nje..
Vad är du allergisk mot? Inget.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Det vet jag inte..

Godmorgon plugget.. sug!

Godmorgon tokstollar.
Sitter här på sängkanten och käkar frukost, egentligen hade jag velat sova heela dagen lång eftersom det är sånt tråkväder men jag måste plugga, JIPPY! Jag hatar skolan, har jag sagt det?
Men det är väl bara till att sätta igång så man blir klar någon gång.

I eftermiddag blir det gymmet för min del, hoppade över det igår ju så idag blir det hårda tag. Hoppas bara det slutat regna tills dess för att jag ville cykla dit ju. Nej men om jag skulle äta upp min macka och börja plugga direkt...

Godnatt suckers.

Det gick bra i skolan idag fast det stod stilla i min lilla hjärna ett antal gånger haha. Efter skolan åkte jag hem till min underbara som redan hade kommit hem :) Vi väntade på Affe och sen åkte vi och åt mat.Efter det stack vi till väla en runda och kollade rundor och innan vi åkte hem blev det en fika också.

Nu sitter vi och tittar på family guy och jag dricker te, inte för att jag tittar så mycket men jag hör lilla stewies röst i bakgrunden haha.. Fick svar från familjen idag och såklart så valde dom en annan tjej, YEEEJ, vilken otur man har alltid! Slicka röv. Nu ska jag titta på family guy bara för det, godnatt!

Åker mot skolan snart... skjut mig!

Jag är sp jäävla trött, orkar inte åka in till sklan idag.. men vi har möte och sen ska vi arbeta med projketarbete så jag måste. Det tråkiga är att jag kommer vara i skolan en timme före alla andra, hur roligt är det liksom? Sitta där i biblioteket och leka smart, nej inget för mig.. Men får väl ta och kopiera från en bok vi ska ha så slipper jag köpa den, för jag tänker inte köpa den! haha. Måste sart äta en macka för jag är superhungrig och sen måste jag göra något åt mitt kaluffs jag har till hår. Nej dags för frukost, sen drar jag mot skolan!

Mallorca 08.


Nu hade det suttit mer än fint med en skön semester i spanien :)

Jag & Lina

...en kväll hos madde, Studentfirande :)

Plugg :(

Hej igen era små smygare.
Nyss ätit, det blev falukorv med makaroner idag, orkade inte stå och laga något speciellt så det fick bli det. Tänkte plugga lite nu eftersom jag inte hann det innan då vi stack till gymmet redan vid tre. Tränade bröst och triceps idag, fyfan, kommer ha världens träningsvärk sen..
Idol klockan åtta, wiiie. Nej nu ska jag sätta igång och plugga. PUSS.

Emma


Så bjuder jag på denna sötnosen när hon kör sina michael jackson moves :)

Föna håret och käka en macka!

Hej era nyfikna små möss.
Jag har precis duschat och ska snart föna håret men först tänkte jag säga att jag är hungrig. Ja precis, jag är skit hungrig men orkar inte gå och göra en macka.. vad jobbigt saker är ibland haha.

Äh, men idag ska jag iaf till skolan (precis som vanligt tänkte jag precis säga men jag är typ aldrig där, eller ?), och idag har jag "föreläsning" från tio till tolv, vi får väl se hur mycket av de 90 minuterna vi har som går till själva föreläsningen, en hel del brukar gå åt till hans skitsnack.. ganska tråkigt och onödigt att lyssna på.

Efter skolan sticker ja hem och pluggar lite och när klockan slår fyra drar jag mig mot gymmet, fan vad skönt det ska bli. Och på kvällen blir det kanske idol, är det idol idag föresten?
Nu måste jag göra en macka innan grannarna börjar tro att det åskar ute (ja, magen kurrar för er som inte förstod mitt roliga skämt).

Här har ni en lista fuckers!

(x) Snott den här listan från någon
( ) Rökt en cigarett
( ) Rökt en cigarr
( ) Varit hög
(x) Varit full
(x) Varit bakis
(x) Pussat någon av samma kön (på kinden)
( ) Hånglat med någon av samma kön
(x) Varit kär
( ) Blivit dumpad
( ) Dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) varit i Europa, utanför Sverige.
( ) varit i Nordamerika
( ) varit i Sydamerika
( ) varit i mellanöstern
( ) varit i Asien
( ) varit i Afrika
( ) varit i Oceanien
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) åkt skateboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) haft i ett långt förhållande (>5 år)
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt pulka/släde/spark
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) lånat ut min id till någon annan
(x) tittat på en solnedgång
(X) varit med om en jordbävning
(x) rört en orm
(/) sovit under stjärnorna(i tält)
(x) blivit kittlad
(/) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) blivit mordhotad
( ) mordhotat någon
(x) tagit hand om ett vilt djur (fågel, kanin, katt)
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(/) hatat ditt utseende
(/) varit vittne till ett brott
( ) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
( ) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
( ) sjungt karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig mycket om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(/) byggt en kärra (lådbil)
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(/) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling - hur spelar man kyckling?
( ) blivit puttad i en pool/sjö/å med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben eller en led
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(/) köpt en Britney Spears-skiva (singel)
(x) glömt någons namn
( ) sovit naken
( ) festat med rejvare

Mötet med familjen gick bra :)

Nu är vi hemma igen.
Det blev mat hemma hos chrilles föräldrar idag igen, kyckling och ris :)
Efter det cyklade vi till familjen och dom var hur trevliga som helst och pojkarna var så söta så.
Lillkillen somnade medans vi stod och pratade, söt var han haha.
Mamman sa att lillkillen, Hugo inte hade lärt sig cykla för att han pratade för mycket haha, så söt.
Om en timme ska vi kolla på Hollywood fruarna, och nu ska jag bara mysa med mitt hjärta.

Ich bin uttråkad

Sitter och tittar på extreme home makeover, tycker det är jääävligt tråkigt men det finns inget annat roligt.
Tänkte att jag skulle titta på VMA men jag hinner ändå inte se hela, måste ju göra klart studieuppgiften jag har till imorgon också. ÅH, orkar inte! Känns onödigt att behöva gör en uppgift där man ska skriva vilka källor man använt och hur man hittat dom, jag har ju redan med källorna i uppgiften jag gjorde förra gången.. men min lärare gillar att vara onödig har jag märkt.

Tvättat klart har jag också, iofs för flera timmar sedan men ändå. När chrille kommer hem sticker vi nog till gymmet, frågan är bara hur mycket jag orkar, känner mig halvförkyld nu också men vi får hoppas det försvinner igen.
Efter gymmet ska vi hem och duscha sen klockan sju ska jag vara nere i Ramlösa någonstans för att träffa familjen som behövde lite hjälp, hoppas dom gillar mig :)
Aja, nu blev detta ett totalt onödigt inlägg men allt för att slippa plugga.. hejhå.

LMFAO ft. Cassie & Akon- Let's Get Crazy

Måndag

Igår efter vi varit hos chrilles föräldrar så åkte vi hem och packade upp allt vi hade med oss från mig.
Efter det stack jag ut och joggade medans chrille cyklade bredvid mig, jag sprang hela rundan utan att stanna, jag är stolt över mig själv. Men FYFAN vilken träningsvärk jag hade efteråt, helt galet.På kvällen sen kollade vi Miss Secret Agent 2 på tv:n, men jag somnade till i slutet som vanligt.Har mått lite halvdåligt hela dagen så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag, jag hoppas dom klarar sig utan mig men det fiar dom..

Idag har jag varit nere och satt på en tvätt trots att jag inte mår så jätte bra men det gick iaf..
För någon dag sedan sökte jag ett jobb om att hjälpa en familj med att hämta deras två barn från skola och dagis ca 2 gånger i veckan och idag fick jag svar :) Ska dit och träffa dom klockan sju idag så hoppas det går bra. Jag behlver verkligen lite extra pengar nu eftersom jag bara läser på halvtid, önska mig lycka till.

Film & middag

Har nyss kollat på film här hemma hos chrilles föräldrar, minns inte vad den hette men det var någon där ett par letade efteren skatt och lite så, den var faktiskt helt okej :)
Det blir nog snart lite middag här sen åker vi hem någon gång ikväll..

Jag gillar inte det här med rubriker...

Hejsvej.
Nuduschad och ska snart föna håret, hoppas på att mamma kommer hem snart. Hon skulle ut med hunden och köpa med sig bullar hem, ååh så gott.
Idag åker jag och chrille tillbaka till Helsingborg vid ett tiden sen sticker vi nog hem till hans föräldrar ett tag.
Ikväll händer det nog inte så mycket, kanske film.. jag vill if ut och jogga en runda så chrille får hänga med, fast med sin cykel :) men det går lika bra.
Nu ska jag föna håret och packa ner allt vi ska ha med oss sen. Puss.

MAAAAAT

Hej igen bloggen.
Nu sitter vi här och nördar oss med varsin dator igen.. det är nog alldeles strax middag, fläskfilé med kroketter och sås, ska bli såå gott. Blir nog en film ikväll tror jag.

I stan köpte jag ett nytt nagelack, halsduk (fick den av mamma) och nya tights :)
Nu ropade syrran att maten var klar, hejhå.

Solat och nu blir det stan.

Godmorgon mina små smultron :)
Eller det är väl inte morgon mer men iaf, vaknade vid halv nio och käkade frukost, sen stack jag och chrille ner och solade, skönt!
Nu har vi precis duschat och ska väl ner till stan en runda med mamma och jan, ska köpa tights och något annat roligt.

Bjuder på denna söta studentbilden, HP05A.

Hemma i Trelleborg

Nu sitter jag och chrille här i sängen med varsin dator i knät. Resan hit gick väl inte som den skulle ha gjort. Tåget från helsingborg var så PROPPAT! att vi fick gå av i landskrona och vänta på nästa tåg, ganska irriterande med det gick.
Vi har tittat på idol med mamma och Jan, men idag var det inte så roligt som det brukar men vi kollade iaf.
Blir kanske någon film sen om vi orkar, pusspuss.

Äntligen helg :)

Äntligen hemma från skolan och nu är det fan ta mig heeelg :) Så skönt.
Jag och Chrille ska som sagt åka till Trelleborg idag och stannar till söndag, ska bli trevligt.
Men nu måste jag packa ner lite kläder och så sen äta upp min sena lunch :)
Tar med mig datorn, men ha en trevlig fredag.

Vakna med the voice

Godmmorgon sockertoppar.
Uppe med tuppen idag men det var precic på håret att jag vaknade till min klocka. Jag har nämligen fått lock för örat, haha jag får sitta med örat mot tv:n så jag hör vad som säger. Sitter och tittar vakna med the voice, det är så himla roligt :) Idag är det Alexandra (kissie) som är gäst där, och hon ser väl ut precis som på bilder..

Ska alldeles strax klä på mig och borsta tänderna, ska in till skolan idag och fixa klart vårt projektarbete som ska lämnas in senast måndag klockan 8, men ingen som orkar komma hit innan 8 på måndag så vi gör klart det idag.
Efter skolan ska jag hem hit, för att vänta tills Chrille kommer hem sen sticker vi till Telleborg i helgen. Det var ett tag sedan vi var där nu, men denna helgen så. Nej nu måste jag snabba mig, ha en bra dag.

HAHA, hittade en supergammal bild som alla måste se bara för att jag ser ut som musse pigg :)
Detta var nog på Mirelas 17års dag eller något.

Ida, Merima, Amela, Jag, Sara

Idol is the shit!

Sådär, då var idol slut för idag och det är lika roligt varje gång haha.. Idag var min favorit han som inte kunde svenska, haha what the fuck hände med honom? hahah fyfan.
Nu sitter vi och kollar lite film men jag börjar redan kännamig trött och så har jag ont i magen, SÄLLAN!
Men jag har nog bara ätit för mycket haha, nej nu ska jag sluta skriva för idag och kolla vidare på chrille som gör armsaker på golvet haha :) Godnatt.

Medina - You and I

Medinas kun for mig fast på engelska då. Mycket bättre på danska!

 

Och hennes nyaste: Velkommen Til Medina

Idol & film

Tränade ben på gymmet idag, snacka om att jag var seg idag.. efter en maskin orkade jag knappt mer men vi körde på iaf och gjorde det vi skulle, sen cyklade vi hem. Jag började med maten och idag blev det köttbullar sen igår och stekt potatis till det, en aning torrt men det gick väl..
Har precis smaskat i mig en glass och sitter nu här och skriver som ni märker, ska se idol sen och efter det var där någon film chrille ville se så den får vi titta på :)

Snart klar med tvätten, skönt!

Andra tvätten är igång och snart klar, skönt. Bara en maskin kvar sen är jag klar :) Eller ja, allt ska ju torka också men det sköter ju sig själv så. Sitter och kollar på Topmodel fast jag redan sett det innan, varför finns det inget bra på tv? Kollar alltid på samma skit, haha.

Åh, idag fick jag ett sms av min Affe, det var så längesedan jag träffade henne eller överhuvudtaget pratade med henne så det var skoj, det uppskattas. Får hoppas vi ses snart, har nog inte sett henne på över fyra månader, vilket är ganska mycket eftersom vi brukade ses ganska ofta innan. Hittade en supergammal bild sen hon fyllde 19 tror jag det var, haha jag sitter i högra hörnet :)

Någon x 3, Tulay, Jonna, Carro, Affe, Louise & Jag

Tvättdags igen.

Godmorgon, eller kanske rättare sagt godmiddag.
Jag har percis burit ner all tvätt och satt på två maskiner, älskar när alla kläder är nytvättade och ligger fint i garderoben / byrån :) haha, vad vuxen man låter när man säger så.
Sitter och kollar på våra bästa år nu och ska gå ut och göra lite mackor till mig.
Idag sticker vi till gymmet när Chrille slutat jobba sen blir det middag och idol idag igen, mys.
Nej nu måste jag göra lite mackor innan jag svälter (okej, överdrivet men jag är hungrig).

Så går det inte att ladda upp bilder heller, skit! D¨å får ni nöja er med denna tråkiga texten haha.

Potatis och köttbullar

Hemma från gymmet nu, tränade armar och rygg idag och jag vill inte veta vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Väntar på att potatisen ska börja koka och köttbullarna är under uppvärmning haha kan man säga så? Dom är iaf i ugnen och blir varma och goda så snart blir det middag, sen idol.
Hoppar över joggingrundan ikväll, det bglir mys framför en film istället tror jag :)
Ska titta till potatisen nu, hej.

Music baby

Några av mina favoriter just nu, sitter och lyssnar på dessa om och om igen haha. Nu måste jag snart klä på mig, sitter fortfarande här med min sov t-shit.. eller ska väl ta p mig träningskläderna direkt.

Belly ft Snoop Dogg - Hot Girl




Pussycat Dolls - Halo

 

Britney Spears - Bad Girl

 

Pixie Lott - Mama Do

 

Bring De På - Ring Til Politiet

 

Joey Moe - Yo Yo

<3

I love my baby, yep yep I love my boy.

En lång lista

Har precis gjort klart köttbullarna som vi ska ha till middag ikväll, ska bli såå gott.. Det fanns inget på tv innan så därför gjorde jag dom redan nu så är det bara till att värma dom den, fan vad jag är smart, visst? haha nej men nu sitter jag återigen och kollar på tv men det finns inget roligt så jag hittade en sånhär lista som jag precis såg att Nettan också svarat på, tog dock en annan lista. Så här kommer den, läs och ha det så roligt.

ALLMÄNT -
Namn: Katja Jensen.
Piercingar: Ja, i öronen och naveln.
Tatueringar: Ja, i nacken och svanken.
Längd: 165 cm.
Skostorlek: 37, 38 eller 39. (Beroende på skor)
Hårfärg: Brunt.
Är du kär i någon: JAA!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag vill bo här.
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Finns säkert någon som tycker det.
Vilket shampoo använder du: Apoliva tror jag det heter, eller Aco.
Vilken parfym använder du: Ingen alls.
Vad är du rädd för: Ganska mycket men mest mörker.
Gillar du att tvätta: Jag varken gillar eller ogillar.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, lätt.

 

SENASTE -
Film du hyrde: Det minns jag inte.
Film du köpte: Kommer inte ihåg vad dom hette, men dåliga var dom.
Låten du lyssnade på: Britney Spears ft. Lil Wayne - Bad Girl
Låten du hade på hjärnan: Ingen aning haha.
Låten du laddade ner: Vet inte.
Personen du ringde: Chrille :)
TV program du tittade på: Oprah (går på tv:n nu)
Personen du tänkte på: Mamma, ska ringa henne när jag gjort klart denna tråkiga listan.

 

FAVORIT -
Mat: Massa olika, men något kött, potatis och sås är väl en stor favorit.
Låt: Oj, det är nog omöjligt att välja men en bra är Pussycat Dolls - Halo.
Sak att göra: Har nog ingen favorit sak att göra...
Sport: Fotboll, att titta på.
Dryck: Mjölk, cider eller cola.
Kläder: Tights / Leggings.
Film: Vet inte, tycker det finns många bra.
Bil: Audi, helt klart.

 

ANTAL -
Gånger du varit kär: Inte många, två gånger tror jag.
Gånger ditt hjärta brustit: Har inte hänt och kommer förhppningsvis inte hända heller.
Hjärtan brustit på grund av dej: Noll.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger.
Ärr du har på kroppen: Hm, ett i ögonbrynet, knät och tre-fyra stycken på andra benet.

 

SENASTE -
Bok du läste: Vet inte, hatar böcker.
Personen du fick mail av: Besa.
Personen du fick brev av: Ingen aning.
Personen du fick sms av: Tanja.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm, det var ett tag sedan nu, någon vecka sedan.

 

ÖVRIGT -
Vad har du gjort idag: Vaknat, pluggat lite,  diskat, gjort köttbullar och tittat på tv.
Var det kul: Inte kul kanske men helt okej.
Hur tidigt stiger du upp: Olika beroende på om jag ska till skolan eller inte, men mellan sex och tio.
Gillar du att slåss: Nej, verkligen inte! Jag slåss aldrig.
Vad ska du göra ikväll: Äta god mat med min finaste Chrille och Nettan & Kalle, kolla på idol sen blir det nog en jogging runda efter det.

 

Är du seriös: Beror på vad det gäller.
Vad är du allergisk mot: Inget.
Var har du ont: Just nu i ryggen för jag sitter som en räka i sängen haha.
Använder du hårspray: Bara när jag har lockat håret som händer kanske tre gånger om året, annars inte.
Kan du stå på händer: Yesbox.
Favorit serie: Desperate Housewives och Prison Break när det gick på tv.

 

ÖVRIGT MER -
Salt eller socker: Båda.
Gillar du ketchup: Ja, men inte till allt.
Är du glad nu: Ja, jag är alltid glad.
Var du glad igår: Ja.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Tror inte det.
Vad dansar du till: Dansar helst inte alls.
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: En fin stad.
Kan du sjunga: Kan jag säkert men hur bra det låter är en annan fråga.
Mer värt än guld: Familj, Vänner, Lycka och min Christian.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner får det bli.
Ett land jag helst vill besöka: USA hade varit coolt.
Ska bli skoj: När Chrille och jag hittar en lägenhet och när Sören och Anna flyttar ner hit :)
Ska inte bli skoj: Inlämningsuppgiften vi har till nästa fredag haha.
Sparar till: Något.
Väntar på: Att klockan ska bli fyra så jag och Chrille kan sticka till gymmet.
Pålägg som gäller: Ost eller leverpastej är mina favoriter.
Dagens dryck: Apelsinjuice.

 

Fyfan, nu har jag kramper i ryggen för att jag sitter helt jävla cp. haha måste resa på mig innan jag sjuker ihopa.
Sticker och tränar vid fyra, sen blir der god mat med mina boendekompisar haha och kolla på idol. Joggingrunda efter allt.

 

idol

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi kolla idol! wiie.


- sjukt onödigt inlägg men vafan, så är det när man heter katja.. man får vara lite onödig.

Snart gymmet

Har precis kommit hem från skolan och jag är supertrött, men snart väntar gymmet, får hoppas jag blir lite piggare där. Och att de onda i magen försvinner :( Jag har verkligen kramper, så ont gör det.. undra vad det är?
Jag tror alltid att det är blindtarmen så fort jag har ont i magen men man vet ju aldrig..
Aja, nu tänkte jag äta upp mina små pankakor och titta på tv tills mitt hjärta kommer hem.

Och ikväll är det idol, blev så besviken igår när det inte var idol, men iofs så kollade vi på Svenska Hollywood fruar vilket också var ganska bra, eller iaf roligt :) Och åt massa glassar, haha nej nu ska jag sluta skriva massa onödigt kiss haha, hejhej.

En bild på brödrarna busk sen vi var i Oslo, Sören och Christian.


skola sen gymmet

Nu åker jag iväg till skolan, 10 - 12 går jag idag men efter det ska vi sitta kvar lite och jobba på med projektet, jag kan dock bara stanna till ett som idag annars hinner jag inte hem innan chrillux :)
Efter skolan blir det gymmet, idag ska vi träna ben har jag för mig, eller var det armar?
Aja det får jag se sen, nu har jag lite bråttom så heeej.

skola..

Uppe med tuppen, nästan i alla fall. Idag ska jag in till skolan för vi ska försöka fixa till vårt projekarbete så det blir godkänt nu. Vid ett åker jag hem igen för att sedan titta på en lägenhet, wiie :D
Och efter det blir det gymmet såklart! Nej nu ska jag duscha.

-

Bring Det På - Ring Til Politiet



Morten Breum ft Nik & Jay - Domestic

Oslo

Lördag natt 04.00 ringde min klocka och det var dags att gå upp. En timme senare kom Chrilles föräldrar och hämtade upp oss och vi började köra mot Oslo. Fem timmar senare var vi framme och skulle hitta till hotellet vilket inte var det lättaste, men tillslut hittade vi sen gick vi mot Sören och Anna som inte visste att vi var med.
När vi knackade på dörren säger Sören "WHAT THE FUCK" haha, lite sött men dom blev överaskade precis som vi ville att dom skulle bli.
Vi satt hemma hos dom och käkade lite furkost, sen gick vi ner mot stan. Vi satte oss på en restaurang /bar och drack lite sen gick vi vidare mot en restaurang som var skit cool. Vi fick vår mat och när vi skulle gå så släcktes ljuset och det började blinka samtidigt som det kom åskande ljud, lite roligt faktiskt.
Efter det gick vi en runda till i stan sen hemåt. Jag och Chrille var så trötta att vi somnade redan halv tio och sov till dagen efter halv tio typ, lagom mycket sömn.
Idag vid tolv åkte vi hemåt igen, och nu är vi hemma igen och har precis ätit, det blev pizza idag. Jag saknar redan dom små sakerna där uppe i Oslo..

Nu är det idoldags :)

Färdigduschad och känner mig som en ny människa. Efter gymmet cyklade jag och chrille hem så började jag på maten direkt. Det blir ryggbiff, potatis och sås. Ännu en gång lyckades jag laga god mat, tycket jag iaf :) och förhoppningsvis dom andra också..
Snart börjar Idol och det ska jag helt klart kolla på, sen blir det ladda min ipod och bränna några bra skivor.
Sen blir det bara mys hela kvällen, ha en trevlig kväll allihopa.

Jag saknar Anna och Sören :( Hoppas vi ses snart igen.

Den så kallade föreläsningen

Hej igen..
Har precis kommit hem från väärldens onödigaste dag i skolan.
Nu minns att jag skrev i något inlägg att vår lärare hade pratat i en halvtimme om onödiga saker. Idag pratade han i en timme och en kvar, 75 MINUER satt jag och bara kollade. Han pratade om att man alltid skulle skriva sitt namn på papper man lämnar in, att man skulle häfta om man hade fler än ett papper, att man skulle skriva vilken kurs vi går, fråga om alla hade förstått vilken kurslitteratur vi skulle ha OCH MYCKET MER!! Herregud, det var så meningslöst.. en kille räcker upp handen och säger typ : Alltså kan du inte ta detta efter föreläsningen om det är någon som är trög och inte fattar, känns inte så givande att sitta här annars. och jag håller med.. Först så började han med föreläsningen och han pratade i tio minuter.. lönt eller? Nej jag tror inte det.

Efter den så kallade föreläsningen gick jag ner och sålde några av mina böcker till en tjej som nu läser första året, skönt att bli av med dom. Nu ska jag äta upp mitt lilla mellanmål.. Hörs ikväll.

bråttom eller

Godmorgon vänner,
mycker mer hinner jag inte skriva för jag måste föna håret, äta frukost och klä på mig
och bussen går klockan åtta. Hur ska jag hinna detta? - Jo om jag lägger ifrån mig datorn.
okej då gör jag det, hejdå!

Buzz & jag ska vinna

Tja bloggen.
Nu är det dags att vinna över Nettan i Buzz.. jag brukar alltid förlora så idag är det dags för mig, lille miss att vinna för en gångs skull..

Imorgon är det skola från 10-12, ska även sälja lite böcker som jag hade första året :)
och sen får vi se vad som händer. Godnatt..

Tvättdags...

Hej svej, nu är jag hemma hos Chrilles föräldrar (: sitter och kollar lite tv och ska nog plugga lite, eller skriva klart uppgiften vi har tills imorgon. Det är tvättdags klockan tolv så ska försöka vara klar innan det.
Idag äter vi middag här hemma hos hans föräldrar, det blir korvstroganof, mums.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet så jag hinner bli klar.

Tävling hos lindablom.se

Ni har väl inte missat Linda Bloms blogg? - Tänkte väl det :) Linda är en supersöt tjej som bloggar om allt möjligt bland annat hud&hårvårdstips, kläder och hennes hundar syns också en del.
Hon har nu en tävling där du kan vinna 1500 kr på Junkyard, en sida med en massa märkes kläder och skor, och sjävklart är jag med i tävlingen. Vem säger nej till 1500 kr nu när det börjar bli höst och så.


Mina favoriter från Junkyard

 

Var med och tävla du också, gå in på LindaBlom.se och följ tävlingsreglerna! Inlägget hittar du här :)



Mina köttbullar är godast

Har precis ätit, idag blev det hemmalagade köttbullar, potatis och sås. Så himla gott, jag är bäst på att göra köttbullar :) Ska alldeles strax hoppa in i duschen för efter ett besök på gymmet luktar man inte gott haha.
Imorgon är det tvättdags och lite plugg, hoppas även att jag får min bok så jag kan börja läsa, det tar ju en jäävla tid för dom att skicka den till mig. Nej nu ska jag se om det kommer något bra på tv ikväll sen är det duschen som gäller.

Jag och hjärtat på en fest hos Hansson


Hemma i Trelleborg

Godmorgon, eller kanske godmiddag. Idag åkte jag från Helsingborg redan klockan sju för att åka ner till Trelleborg.
Ska fixa lite med CSN papper och skit, sen åker jag tillbaka vid ett så det blir en snabb runda här idag.
Vid fyra sticker jag och chrille till gymmet och efter der blir det middag.
Så ser min dag ut idag! Nu ska jag äta upp min sena frukost och titta lite på tv.

Shake my ass

Sitter här med chrille och lyssnar igenom en massa låtar, måste ladda upp min ipod med lite nya låtar så jag har när jag åker till skolan. Säg till om ni har någon bra som jag kanske missat :)
Hittade en bra i min lilla samling, Three 6 Mafia feat. Kaleena - Shake my ass.

Wipeout

Har precis ätit tacos och jag är supermätt. Jag har även världens träningsvärk, lite överallt faktiskt haha. Men skönt var det med träningen förutom när mitt knä inte ville som jag :/ Men det är bra nu.
Om en halvtimme sitter jag bänkad framför tv:n och kollar på wipeout, hoppas bara det är lika roligt nu när det är amerikaner som är med men antar att det är samma sak, typ.
Ska försöka plugga lite den halvtimmen som är kvar sen blir det tv, hejhej.

Hemma från skolan & snart iväg till gymmet

Äntligen är jag hemma från skolan, dagen gick ganska snabbt men jag fattar mig inte på vår föreläsare. En "normal" föreläsare hade gått in och börjat prick kvart över med att föreläsa, alltså redan varit klar då klockan är kvart över. Denna mannen vi har nu börjar starta upp datorn lite sakta, lägga upp alla papper, och prata i minst en halvtimme om kurslitteratur, studieuppgifter, registrering och its learning! Allt detta som vi redan vet eller så har han redan berättat det typ 15 gånger, kan väl kännas lite skönt ibland om läraren kommer in och tar det lite lugnt istället för att börja undervisa då han precis öppnat dörren men denna mannen är fan ta mig seg, han pratar om saker som är onödiga. Han babblar alltid på om att "detta lärde ni er i förra kursen, alla har läst marknadsföring innan va?" Denna frågar har han ställt nu varje gång vi haft föreläsning och efter varje gång han upprepar något så säger han alltid "Nej, jag är inte senil jag vill bara veta så att alla är med på allt" haha, denna gubben alltså.
Aja, han är snäll och så iaf, så det är ju en positiv sak.

Hade tänkt börja med min studieuppgift 2 som ska lämnas in på fredag men det är väl bra att börja i tid antar jag. Ska hålla på med det till Chrille kommer hem för då drar vi till gymmet och när vi kommer hem så blir det tacos till middag och både idol & wipeout på tv:n, frågan är bara vilken man ska kolla på? Vilka små problem jag har.

& ja Sara, jag är i Helsingborg :)

Godmorgon

inte ofta jag går upp såhär tidigt men idag är det skola så då får man väl vakna i tid. Jag har precis kommit ut ur duschen och snart är det dags för frukost men först ska jag skriva lite onödiga saker här.
Jag har iaf skola mellan 10.15 och 12, så det är ganska chill. Ska lämna in och presentera en studieuppgift, känns väl sådär.. Efter skolan ska jag hem och vänta på att chrille kommer hem för att då drar vi till gymmet, idag ska vi träna ben så jag längtar!

Föresten, är det bara min blogg.se som är lite cp? Jag ser inga inlägg eller kommentarer där på "framsidan", har dom ändrat det eller är det är något som är fel? Kanske inte så viktigt men jag stör mig på det en aning..
Aja nu ska jag äta lite frukost sen får jag väl klä på mig, ha en trevlig dag.

Jag och hjärtat :)

<3

Moorning fishes

Jag har nyss vaknat och jag säger bara en sak, SKÖNT att få sova ut. Ska alldeles strax hämta lite frukost. Och efter det får jag bärja på min studieuppgift som ska lämnas in och presenteras imorgon, här är det snabba ryck. Hoppas även att boken jag beställde kommer snart så jag kan börja läsa, vi ska redan ha läst fyra kapitel. Det slutar nog med att jag får läsa hela boken på en gång eftersom dom som skickar ut böckerna är såå sega.
Sen blir det gymmet med chrille när han slutat jobba, som jag längtar! Nej nu ska jag hämta lite mat :)

Nu är jag mätt

och en aning piggare än innan, det var supergott med spaghetti och köttfärssås.
Sitter i sängen med chrillux med varsin dator och nördar oss, tittar lite tv också, men det finns inget roligt.
Imorgon är jag ledig från skolan och det är skööönt, ska sova ut. Ska bli skönt att slippa vakna av kaffekokaren haha :) Nu ska jag leta upp lite bra låtar, är så trött på dom jag har, jag behöver NYTT!
Säg till om ni har någon bra på lager.

Britney Spears feat. Lil Wayne - Bad Girl

/>

Hemma från Dk.

Det blev en bloggfri helg eftersom vi varit i Danmark men nu är jag hemma igen. Helgen har varit hur mysig som helst :) och jag är trött och seg precis som man ska vara på söndagar. Sitter här i sängen och har nyss ätit en liten piggelin, gott! Nu börjas det med middagen, och ikväll blir det antagligen en film.

Michael Jackson - Man in the mirror

Äntligen är det helg igen

Då var denna skoldagen slut, ganska tråkig föreläsning men tiden gick iaf snabbt och det var skönt. Har precis kommit innanför dörren och sitter och käkar lite sen lunch eller vad man nu vill kalla det. Ska alldeles strax packa ner lite kläder och så sen ska jag vänta på att lille hjärtat kommer hem från jobbet.

Fick precis ett mail från vår studierektor om att vi får en chans till och fixa till vår affärsplan, YES! Det lönar sig att gå till kåren och rektorer när lärarna inte gör sitt jobb.

Godmorgon fiskar

Nu ska jag alldeles strax gå ner för att ta bussen och vidare mot skolan, orkar inte alls med skola idag men eftersom det bara är två timmar så klarar jag det utmärkt. Sjukt tråkigt att det är så dåligt väder bara, eller ja det ser ganska kallt ut iaf.
Bussen gå om en halvtimme och jag har varken fönat håret eller klätt på mig, dags att göra det nu.
Ha en trevlig helg!

En rubrik skadar inte..

Då var det dags för en ny blogg, vi får hoppas denna får stanna kvar ett bra tag.
Har suttit här hela kvällen och fixat Nettans och nu min blogg, nu orkar jag inte mer.
Snart dags att gå och lägga sig eftersom det är skolan imorrn, dock bara två timmar men iaf.
På kvällen åker vi till Danmark och stannar där hela helgen, ska bli skoj :)
Nu ska jag sova, godnatt!


Bjuder på en härlig vinterbild för snart är vinter här, som vi alla längtar efter :)
RSS 2.0