Through the window

Hej igen!

Nu är jag äntligen klar med tvätten, jag har städat, diskar och hunnit duscha också. Snart tänkte jag föna mitt hår och locka det lite, kanske sminka mig också. Det var ett jävla bra tag sedan jag sminkade mig så varför inte! Får använda mitt nya smink från e.l.f, jag gillar det massor. Och billigt var det också, det klagar man inte på.

Ska man försöka sig på att ta ett litet foto också kanske, en dagens. Bloggen är sååå tråkig utan bilder men ska jag vara ärlig så orkar jag aldrig ta bilder, det är tråkigt, och ännu tråkigare att lägga in dom på datorn, men kanske. Ska göra mig iordning nu i alla fall.

Lyssna på denna sålänge, mycket bra! Och jag brukar INTE gilla 50 cent men denna är super.

50 cent feat. Lupe Fiasco - Through the window

16 april

Hej!

Min första lediga dag på hela veckan, därför har det inte blivit något bloggande alls. Veckan har gått snabbt precis som alla andra veckor, snart är det ju sommar! Som jag längtar. Fastän jag ska jobba så kommer det ändå vara varmt och så har jag ju helgerna lediga, miii, så skönt.

Just nu sitter jag och tittar på tv, igår fick vi en såndär box så nu har vi massor med kanaler (: Ztv som jag saknat så, haha och en massa bra filmkanaler, det gillar vi. Idag ska jag inte göra något speciellt, tvättar och så bara.

Ååh, och nu börjar solen titta fram, ska nog ner i källaren sen och ta upp ett bord som vi kan ha på balkongen sålänge tills vi köpt något nytt :)

biiiiiiiiiiiip!

Whopidoo!

Jobbat idag och det gick hur bra som helst. Trodde det skulle bli en meeega seg dag eftersom jag varit sjuk och så men tiden gick sjukt snabbt så det var skönt. Har suttit och hittat en massa massa bra låtar (okej, chrille hittade dom) Men FYFAN nu ska ipoden laddas igen, ny och bra musik till tågresan imorgon! Finns inget tråkigare eller/och jobbigare än att sitta på tåget och så hör man bara alla andras musik. Nu dör min dator, pusshej.

Tvätt

Hejhej! :)

Dålig uppdatering den senaste tiden men eftersom Sören varit här på besök så har vi spenderat all tid med honom! Nu har han dock åkt hem igen och det är tråkigt, mycket tråkigt :(.
Sever är här och hälsar på nu så vi sitter och pratar lite och bara tittar tv, uppdaterar mer sen, måste ner i tvättstugan.

The way you make me feel.

Hej!

Jag är äntligen frisk och det känns SÅHÄÄÄR bra! Att Sören kom hit igår gjorde bara dagen ännu bättre :) Lite synd att Anna inte är med denna gången men vi får ses nästa gång istället. Idag har vi varit hos Chrilles föräldrar hela dagen och bara varit, ätit mat, tittat på tv och massa mys. Ikväll sover Sören hemma hos oss så vi ska nog ha lite film-mys om vi lyckas koppla tv:n med datorn. Vår nya tv dessutom... Visste ni inte va? Hahah nej men en ny tv har vi, mycket nice måste jag säga. Nu ska jag lyssna lite musik innan Chrille och Sören kommer tillbaka, dom är iväg och skulle hämta lite sladdar till tv/dator och sen skulle dom nog handla lita snask också, hihi.
RSS 2.0