Söndag morgon.

Godmorgon!

Pappa med familj var här igår och det var hur mysigt som helst. Idag ska vi kanske till C:s föräldrar eller så kanske dom vill komma till oss, vi får se.

Igår satte vi även upp gardiner och lampor ute i hallen, i love it,  ska lägga upp bilder så ni kan se.

Vardagsrummet.

Nymålade hallen med lamporna.

Earth song

Chrille målar fortfarande så jag sitter här och minglar tänkte jag säga.. men nej det gör jag inte haha.. Sitter och lyssnar på den bästa Mickael Jackson, hans låtar är fan underbara! Helt sjukt att han inte finns mer! Jag hade mer än gärna velat gå på en koncert med Michael, och han är typ den enda jag hade kunnat tänka mig att se live. Men som tur är så finns hans musik kvar.

X-factor.

Idag var jag och hjärtat mitt och handlade lite. Vi fick låna hans föräldrars bil så vi kunde storhandla. Stack snabbt till Clas Ohlsson och köpte nya såna där uttag. Sen gick vi in en snabbis på Ikea.. Där handlade vi två gardinstångar, två gardinpar, en salladsskål, fler bestick.. Sen var det dags för maxi där vi köpte massa mat, så nu är kyl och frys fulla, känns bra.

Sitter och tittar på X-factor nu.. Hjärtat är ute i halle och målar så fint. Duktig är han min finaste.

Imorgon börjar vi dagen med att sticka och träna. Vid ett tiden kommer pappa med familj och hälsar på, guuud vad jag längtar. Ett bra tag sedan jag träffade dom. Men imorgon så gäller det, dom stannar på middag sen åker dom hem på kvällen igen.

Nej nu ska jag titta tv och sen lyssna massa musik. Ha en trevlig helg.

Min finaste ♥

Vi har fått hem soffan.

ONT!

Än så länge har min dag inte alls varit bra.. Började med att jag gick upp vid fem tiden som vanligt då jag jobbar. Efter att ha gjort lite mackor fick jag världens magknip, jag tänkte att det skulle gå över så jag åkte till jobb i alla fall. På tåget gjorde det ganska ont så jag kunde inte somna, väl framme på jobb kunde jag kanppt gå. Hela vänstra sidan gjorde ont, tog jag ett steg med vänster fot kunde jag kanppt fortsätta. Gick in på jobb, jobbade i ca 30 minuter sen fick jag lägga mig ner. Där låg jag till klockan var kvart i elva sen åkte jag hem. Hela vägen hem mådde jag sjuuukt illa men nu är det värsta över. Ska vila lite till så jag inte blir sjuk eller något..

Ikväll kommer Nettan och Kalle och käkar här hos oss, ska blir trevligt. Det blir korvstoganof till middag, lätt och gott. Chrille och Sever ska hämta vår nya soffa idag, jag lääängtar! :) Nej nu ska jag vila, godnatt.

Cykling och Core

Sticker snart till colorama och köper färg. Efter det blir det Satscykel i 30 minuter och efter det SatsCore i 30 minuter, hoppas bara att där finns plats till lilla mig! Nej nu fick jag bråttom, hörs sen!

Flying Solo

Hej!

Ledig och idag och jag har bara myst rundor här hemma. Eller ja, jag har städat, diskat och gått ner med en massa sopor.. Duktig känner jag mig, så jag tyckte att jag förtjänade pannkakor så det gjorde jag, smakade inte så gott men så är det. Ska snart hoppa i duschen hade jag tänkt sen ska jag bara vänta tills mitt hjärta kommer hem. Så drar vi nog till träningen och kanske till colorama och köper färg om Nettzki kan :)

Imorgon ska vi hämta soffan, åååh, kommer bli så himla fint med en stooor soffa, och vit dessutom. Lägger upp bild imorgon om jag kommer ihåg. Nej, duschen kallar.

Chris Brown - Flying Solo

Tisdag

Hej!

Nu har jag och hjärtat ätit lite mat. Snart ska vi ner och handla hem så han kan få med sig lunch till jobbet imorgon. Imorgon är jag ledig och då är det städa som gäller.

Fick ett mail av pappa innan som frågade om dom kunde komma på Lördag, WIIIE; jag vill att dom kommer! Ska bli så roligt att träffa dom igen, det var så längesedan sist.

Snart dags för en ny vecka

Tja tja!

Haft en bra söndag? Det har jag! Halv två stack vi ner och tränade idag, det blev 40 minuter på crosstrainern och 20 minuter mage, efteråt kände jag mig nöjd. Åkte sedan hem till Chrilles föräldrar och där har vi varit till nu ikväll. Åkte hem och började laga frikadeller som vi ska äta imorgon, och potatissallad har jag också gjort. Ska bli mycket gott!

Imorgon ska jag jobba, har dock hört att det skulle bli snöstorm igen så får hoppas jag kommer hem från jobb.. annars får jag gå tidigare så jag kommer hem.. hade varit mindre roligt att sitta fast där mitt ute på landet haha. Imorgon efter jobb sticker vi till gymmet igen, antingen går jag på ett pass eller så blir det crosstrainern igen.

Nu ska jag mysa med mitt hjärta

I wanna grow old with you

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you

Lördagkväll

Affe kom hit på besök så vi lagade lite god middag. Det blev skivad potatis i ugn, stekt fläskfilé och grönpepparsås till det.. himla gott. Har suttit och kollat på en film som precis tog slut. Affe har åkt hem så jag och hjärtat ska sätta på en film till, någon jag laddat ner. Kommer inte ihåg vad den heter. Hoppas den är bra i alla fall. Ha en trevlig lördag!

Soffa

SOFFAN ÄR VÅR! Ska nog hämta den nästa vecka någon gång, wiiie. En stor vit fin soffa kommer stå fint i vårt vardagsrum.

Ikväll lagar vi lite god mat hemma hos oss, sen blir det nog lite film och mys på det, perfekt lördag.

Yihoo, it's friday!

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er (:
Själv mår jag hur bra som helst, ledig idag och det är såå skönt. Håller på med tvätten, vi hade inte så mycket så det kommer gå snabbt. Pratade precis med mitt hjärta och han kommer nog hem tidigare från jobb, super mysigt. Dock har han skadat ryggen, eller iaf sträckt sig så han har lite ont.. Får hoppas att det går över igen.

Annars idag händer det nog inte så värst mycket, ska hem till Chrilles föräldrar senare och bara vara där. Ska fråga om jag kan få skriva ut lite recept som jag hittat. Nu måste jag ner i tvättstugan.

-

Soffan

På lördag ska vi som sagt titta på en soffa, och såhär ser den ut.. Är den inte fin?

Kan ju tillägga att den är väldigt stor, 3 x 3,3 m. Ganska lagom!

Lång dag..

Jobbat hela dagen, åkte direkt till träningen. Hemma igen vid åtta, lagade mat och åt. Och nu sitter vi och tittar på tv. Eller ja, jag lyssnar mest och sitter här.. märkte myss att hjärtat somnat, vi får snart gå in och lägga oss. Imorgon är det tvättdags för min del.. Och imorgonkväll sticker vi till svärföräldrarna, mys på det. Nej, men sov gott, för det ska jag göra.

Trevligt besök

Sådär, då har vi varit och tränat och haft besök av chilles föräldrar. Mycket trevligt :) Jag bakade kladdmuffins innan, mycket god blev dom..  Får passa på att äta lite sånt nu innan jag ska på den där shake-drick-dieten. Usch! Men jag måste göra det för min egen skull.. Mer om det står i lösenordsskyddade bloggen.

- Nettan, du får lösen när vi ses (:

Jag vill inte att många har lösenordet då jag skaffade den andra bloggen för att kunna skriva av mig, om det behövs. Men ni närmaste får såklart det om ni vill. Det kommer nog mest stå saker som jag själv har nytta av men men..
Nu ska jag titta lite tv sen blir det godnatt för min del.. Jobb imorgon.

Lösenordsskyddad underblogg

Har gjort en underblogg till min vanliga blogg.. Undra om det funkar. Jag måste inte skriva in lösenord, måste ni det? Kommer ni in på andra bloggen? HÄR!!

Vit soffa

Hej!

Idag är jag ledig och det är superskönt måste jag säga. Vaknade vid nio, drog på mig kläder och gick ner till stan för att ta bussen mot city gross, var tvungen att handla dammsugarpåsar eftersom den som satt i gick sönder. Verkligen jätte roligt när man nyss dammsugat upp en massa slipdamm, mm.. så nu är dammsugaren helt nerdammad och det går inte att få bort heller..

Så ja, vad har jag gjort på min lediga dag? Inte mycket fakstiskt. Köpt dammsugarpåsar, städat heeela lägenheten.. Äntligen är det rent och inget damm överallt. Sen har jag inte gjort så mycket, kollat runt på nätet och kollat tv.

Jag och älsk har hittat en soffa vi vill ha, suuuperfin. Vi ska kolla på den i helgen antagligen.. Kvinnan som säljer den sa att vi kunde få lov att titta på den och om vi bestämmer oss för att ta den får den gärna stå kvar i huset tills vi fått pengar och tills vi kan flytta hit den. 10 000 kr vill hon ha för den och det är ett bra pris eftersom en ny kostar runt 25 000 kr. Hoppas den ser bra ut och att den kan bli vår :)

Känner mig lite hungrig, ska nog ta ett äpple nu..

Glad alla hjärtans dag.

Hela dagen ska jag umgås med mitt hjärta som betyder mest för mig, Älskar dig.

Mot trelleborg

Idag åker jag och mitt hjärta ner till Trelleborg för att träffa min familj, ska bli skönt att träffa dom igen. Vi hörs imorgon.

m

Filmen vi tittade på igår var sådär, man kunde lista ut vad som skulle hända så jaa, men gick väl att titta på.
Idag är jag ledig vilket innebär att jag ska tvätta och städa! Mindre roligt men skönt när alla kläder ligger inne i skåpet och inte nere i tvättkorgen..

TRÖTT!

Idag är jag dödstrött, kan somna när som helst. Men jag väntar på att mitt hjärta ska komma hem så att jag kan göra lite mat till oss. Senare kommer vi antagligen kolla på en film, Case 39, någon som sett den?
Hoppas att jag kan hålla mig vaken bara. Imorgon är jag leeedig, som jag längtar.. Ska dock tvätta, mindre roligt.. Men imorse såg jag att varken jag eller C har underkläder kvar så det är på tiden, haha.

"Jag skulle kunna äta.. en hel elefant"

Äntligen hemma från jobb, lång dag idag och imorgon blir likadan :/ Aja, behöver ju pengarna så. Chrille är nere och tränar men så fort han ringer och säger att han är påväg hem så börjar jag med mat, är vrålhungrig, så hoppas han ringer snart. Sen ska vi nog titta på någon film.

-

Hård?

Okej, nu har potatisarna varit i ugnen i ca 45 minuter och är fortfarande liak hårda som när jag stoppade in dom. Jag har stuckit hål i dom och lagt folie runt om, ska det verkligen ta så lång tid? Ca en timme är okej, men dom är inte ens lite mjuka och det har gått 45 min... suck..

MYS!

Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig, mitt allt ♥

Sweet

Har suttit och tittat på tv hela dagen, FYFAN vad tråkigt. Jag ska alldeles strax börja med maten för mitt lilla hjärta tog inte med sig mat till jobbet så vi käkar tidig kvällsmat idag och kanske tar en macka ikväll istället. Klockan sju är det BodyCombat som gäller, hoppas jag klarar det trots en miniförkylning, men det ska det nog. Ska ladda ner någon film så jag och hjärtat kan titta på film ikväll, om han orkar. Nej nu ska jag börja med maten, idag blir det bakad potatis med kyckling och sweetchilisås.

Sommar

En bild sen sommaren 09.

Jag åkte aldrig till jobb idag, utan jag åker dit imorgon och jobbar onsdag och torsdag också. Sitter och tittar på Våra bästa år nu och snart ska jag ner och köpa nässpray.

Im back

Hemma från Oslo nu och är dödstrött, jobb imorgon så uppdaterar imorgonkväll istället. Nu ska jag äta och sen bara mysa med min älskling.

Vi åker mot Oslo om en halvtimme!

Jee, vi åker iväg till Oslo i alla fall, kvart i elva plockar dom upp oss sen kör vi. Lång resa dit men det ska bli trevligt där uppe :) Så det bli ingen med uppdatering från mig denna helgen, eller ja på söndag kanske. Ha en trevlig helg för det ska jag ha.

Magsjuka?!

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sedan då Chrilles mamma ringde och sa att Anna blivit sjuk :( Neeeeej, och Chrille är och tränar nu så jag har ingen aning om vi åker till Oslo eller inte. Jag vill men samtidigt vill jag inte bli sjuk, och absolut inte med magsjuka, det finns ju inget värre. Men nu hade jag iaf tänkt att hoppa in i duschen fall i fall vi ska åka iväg, i så fall åker vi vid tio tiden. Uppdaterar senare om vi åkt :)

Sparkade ut 20:an i snön

Jag glömde att berätta en sak. Idag på jobb skulle jag ner på kontoret för att skriva på lite papper. Och valde ingången som ligger längst bort från fabriken, det finns alltså två ingångar. Men eftersom kontorsnissen jag skulle till satt längst bort så gick jag dit. Precis när jag plingade på dörren så såg jag att där låg en tjuga på marken, samtidigt ser jag kvinnan komma mot dörren.. fick lite panik så istället för att plocka upp den så sparkade jag ut den i snön och tänkte att jag skulle ta den påvägen tillbaka till fabriken igen.. Men tror jag jag kunde det? haha nej, för då sa hon åt mig "Gå ut från andra ingången istället, så slipper du gå ute och frysa", JAJA! Skit så jag fick inte min tjuga, hoppas ingen annan hittar den :)

Oslo imorgon

Dagen på jobb gick snabbt och inga förseningar med varken tåg eller buss så jag var glad att komma hem i tid..Vi har ätit nudlar med kyckling idag och nu kom Affe precis hit. Snart kommer även Chrilles föräldrar :)
Imorgon åker vi norrut mot Oslo, ska bli kul att träffa våra små havregryn där uppe :) SES IMORGON!

Godmorgon

Om 12 minuter ska jag ta bussen ner mot knutpunkten sen vidare mot jobb, hoppas inte att tågen eller bussarna är inställda för då kommer jag ingenstans. Hörs ikväll.

Natasja - Fi er min



LOVE IT!

Kategorier

Har totalt glömt bort att fixa kategorier till denna bloggen, haha. Men nu har jag gjort några stycken och kommer förmodlingen att komma fler sen när det inte finns någon kategori som passar till det jag skrivit. Äh, skulle jag baka eller :)

Skub til taget

9 månader med hjärtat.

Ändrat lite mer på designen nu, vet inte riktigt hur jag vill ha den men får ha den som den är nu sålänge. Idag kom jag inte iväg till jobbet eftersom det snöat som fan. Läste på skånetrafikens hemsida att flera bussar och tåg var inställda så Jan sa åt mig att stanna hemma så jag inte fastnar någonstans ikväll när jag ska hem igen.

Idag har jag och den finaste i mitt liv varit tillsammans i 9 månader och jag älskar honom mer och mer för vaje dag som går. Ikväll hade vi tänkt hitta på något som bio om det finns någon bra film eller något annat, kanske bara går ut och äter. Längtar tills han kommer hem från jobb så jag kan pussa på honom♥

Jag älskar dig ♥

I LOVE YOU

Pill med design

Har suttit och ändrat lite på designen på bloggen, inget speciellt och jag är långt ifrån klar. Ser ut som innan förutom ändrade färger och en ny header, blir antagligen något annat sen men det är ganska kul att sitta och pilla. Orkar inte göra mer nu så jag fortsätter senare. Nu ska jag äta glass, PUSS!

Träningsverk i hela kroppen..

Har varit iväg och handlat men självklart märkte jag att jag glömt köpa några saker när jag kom hem så jag för springa ner snart igen.. Igår fick jag mitt paket från H&M, en grön/turkos tröja med paljetter på, en brun/grön sommarklänning, helt vanlig, inget speciellt. Två par strumpbyxor och sedan beställde jag en duschcreme bara för att men jag fick en väska istället?! Inte mig emot, duschcremen kostande 19 kr och väskan 149 kr, bra köp tycker jag :)

Idag ska vi köpa spackel och färg till hallen, ska bli sååå skönt när det är klart, nu är här så himla smutsigt och spackel överallt typ haha. Efter vi köpt det ska vi ner till gymmet och träna, skulle egentligen gå på Core idag men struntar i det och tränar på crosstrainern istället.

Ikväll ska jag försöka mig på en ny maträtt, haha eller ja, ny och ny är den kanske inte men jag har aldrig gjort det innan. Det blir limekyckling med ris, kan bli gott. Aja, nu ska jag springa ner till affären och handla det sista. Vi hörs.

H&M

Wiiie, fick precis ett sms om att mina saker från H&M har kommit, kan dock inte hämta ut det förrän efter klocka 17:00 , så får väl springa ner sen.. Tur att det ligger precis runt hörnet typ.

SatsCykling

Var iväg och tränade SatsCykling med nettan klockan nio imorse, helt perfekt pass, en halvtimme långt och lagom jobbigt, det var liksom inte så jobbigt att man ville ge upp hela tiden. Så nästa måndag är vi på det igen. Efter gymmet åkte vi hem till Chrilles föräldrar där vi käkade lite frukt sen åkte vi till Mio. Åkte tillbaka till deras föräldrar och där var även Chrille som hade lunch. Vid halv ett körde nettan mig hem så jag fick tvättat våra sängkläder. Så nu är sängen renbäddad och jag har lagat frikadeller som vi ska ha till middag ikväll, gott.
Halv sex hämtar nettan upp oss så sticker vi till Colorama, ska köpa spackel och färg till hallen, kanske kolla på en bård också. Sen klockan sju är det dags för BodyCombat :)
RSS 2.0