Spinning & BodyCombat.

Hemm från Chrilles föräldrar nu, haft en mysig dag som vanligt.

Imorgon kör jag och Nettan ett spinningpass på morgonen och imorgonkväll sticker jag på BodyCombat, i love! Äntigen ska jag dit igen, mitt absoluta favoritpass..
Vi ska nog köpa färg till hallen imorgon också, chrille spacklade idag men spacklet räckte inte till hela så vi ska köpa en ny imorgon också. Ska bli skönt när hallen också är klar, läängtar.

Avatar

Igår när vi gick hem från bion så kom jag på att vi hade tvättid idag, mindre roligt att gå upp klockan åtta men men..
Avatar var faktiskt hur bra som helst, jag trodde inte att jag skulle gilla den men den var super bra. Hade nog varit sjukt häftigt att se den i 3D, men eftersom jag mår illa av sånt 3D skit så vågde jag inte beställa biljetter till den så vi såg den som vanligt.

Aja, nu ska jag ner till tvättstugan igen, ikväll ska v till chrilles föräldrar och chilla :)

Cats

 

Jag glömde att ladda upp detta klippet, jag döööör av skratt varje gång jag ser den. Visade den för Chrille som tyckte den var skit tråkig. HAHA bara jag som tycker att denna är rolig.

- You... you don't listen..
- Since when!?

Avatar

Snart ska jag och älskling gå ner mot stan och titta på Avatar. Ska jag vara ärlig så är detta inte någon film som jag tror är något för mig, men det fanns ingen annan som verkade bra så det fick bli denna. Får ju hoppas att den är bra iaf. Efter vad jag läst så verkar alla gilla filmen, eller ska jag skriva älska. Imorgon skriver jag vad jag tyckte om filmen. Nu ska jag dricka upp min jucie sen gå mot stan. Puss.

Hemma igen :)

Hej!

Sitter här hemma helt ensam, hoppas att min lilla chrillebus kommer hem snart, jag saknar honom massor.
Sov ju hos mamma igår i Trelleborg för att jag skulle till läkaren idag. Hon läkaren gick det väl bra, hon gjorde ultraljud så får jag svar från min läkare sen tyckte jag hon sa.

När hjärtat kommit hem så sticker vi ner till gymmet och efter det hem till hans föräldrar :) Ska bli en mysig fredag om jag lyckas må bättre. Känner mig lite halvkrasslig faktiskt. Vet inte om det bara är för att jag är dödstrött eller jag ätit för lite eller vad det är.. Ska nog vila någon timme nu. Ha en trevlig fredag.

Danspass är inget för en stolpe som mig.

Nu har vi tränat, ätit och jag har hunnit duscha. Danspasset idag gick som jag förväntat, ingenting för mig. Jag är stel som en stolpe och detta danspasset tyckte jag var ganska tråkigt. Så efter fem minuters träning bestämde jag mig för att gå ut. Jag gick istället och tränade bröst och triceps sedan 20 minuter på crosstrainern. På måndag ska jag gå på BodyCombat pass igen, I LOVE!

Imorgon är det dags för mig att jobba igen, ska faktiskt bli skönt. Dock inte att gå upp så jävla tidigt. Det borde vara förbjudet att behöva gå upp kvart i fem på morgonen... men vad gör man inte för att få in lite pengar varje månad, det behövs.. Nu ska jag och hjärtat ta en bit kladdkaka var, lite juice sen ska vi sätta oss och mysa i soffan.

Broken Heels

Kladdkaka!

Har varit nere i stan och köpt busskort till mig och Chrille, 1225 kr fattigare. Men men så är det. När jag kom hem sprang jag ner med soporna och därefter ner med en massa tomma flaskor och pantade, haha, så köpte jag kakao, bakpulver och margarin. När jag kom hem bakade jag en kladdkaka. Jag tror jag känner någon som kommer vilja äta upp den innan ikväll.. haha..

Aja, snart kommer mitt hjärta hem, yeee :) Vid fem tiden tror jag att nettan kommer förbi och hämtar upp oss sen sticker vi till gymmet. Jag längtar faktiskt idag. Igår stod jag på crosstrainern i 45 minuter, skööönt men svettigt.

Har föresten glömt att springa ner i källaren och hämta min sladd till mobilen så bilderna får jag lägga upp en annan dag.

Saker jag hatar som man egentligen kanske inte borde hata!

  • När jag sitter på bussen och det sätter sig någon bredvid mig.. trots att det finns flera andra platser som är lediga.
  • När folk skriver fel med orden "en" och "än", hur svårt kan det vara egentligen?
  • När man har för hög volym på tv:n. (Förutom om man lyssnar på musik).
  • När man tuggar på is (isglass eller liknande), jag får rysningar genom hela kroppen.

Nu måste jag snabba mig, ska ner och köpa busskort, fyller på listan sen :)


Sista lediga dagen!

Sista lediga dagen idag då. Jobb både imorgon och på torsdag. på fredag ska jag till sjukhuset och se vad det är med min mage.. Idag ska jag kaanske träffa Sara, om inte det så åker jag nog hem till C:s föräldrar och är där tills vi ska träna :) Idag ska jag och Netta gå på Danspass, hahaha herregud, jag kommer dö av skratt, jag är stel som en stolpe. Linda och hennes kompis ska också vara med på passet så det kommer nog bli roligt.
Nu ska jag titta på våra bästa år och bara ta det lugnt.

Ska nog snart gå ner i källaren och hämta opp min sladd som går från dator till mobil så ska jag föra över alla bilder, har asmånga. Så det blir antagligen en bildbomb sen :)

Hallonsoda

Idag sticker jag iväg till Väla en runda med Nettan, vid tolv tiden stiker vi dit. Måste köpa såna där flikar man har i pärmar, en sån man gör hål i pappaer med och kanske hitta någon fin tröja eller något.
Vid fyra sticker vi till gymmet idag, Nettan ska med och Hansson skulle nog också dit. Får se om Linda kanske också kommer dit, hade varit roligt om alla hade varit där samtidigt :)

Har glömt att berätta omen dag då jag och C skulle iväg till träningen. Jag ville jätte gärna ta bussen så efter att jag övertygat C om att ta bussen så skulle vi göra det. Vi går ner och väntar på bussen som skulle komma :42, det tog några minuter sen kom bussen, vi hoppade på. Efter ett tag säger C: Nej, men alltså vi har ju tagit fel buss, nu svänger den snart! HAHA vi hoppade av bussen typ 200 meter från där vi bor och sen gick vi ner mot stora gatan igen för att se om vi hann med den vi skulle ta. Men precis när vi kommer ner till korsningen så kör bussen förbi! Jaha, så vi fick gå till gymmet iaf, jag kan ju säga att jag var lagom trött på mig själv när jag fick gå hela vägen bara för att jag inte tittade vilket nummer bussen hade innan jag hoppade på. C bara gick och skrattade åt det hela men jag ville verkligen inte gå den dagen så jag bev lite småsur, haha men det gick över snabbt.

Nej nu ska jag bara få i mig en macka sen ska jag ta bussen mot Nettan :)

Hjärtat

Amerie - Heard 'Em All


 

Mitt hjärta vilar så jag passar på att försöka hitta lite ny musik så jag kan fylla min ipod med massa bra musik. Blir så snabbt trött på låtar när jag hör dom både påväg till och från jobb. Ingen som har någon bra låt på lager?

Crank 2 - tummen ner!

Äntligen fredag! Då mår man extra bra, haha. Vet faktiskt inte riktigt vad som händer idag, vi ska iaf träna när hjärtat slutat jobba. Kanske ska se någon film ikväll eller något.
Igår tittade vi på Crank 2, men gud vad dålig den var, helt överdriven. Ettan tycker jag är bra men denna var bara för mycket. Och extra dålig blev den med alla nakna tjejer hela tiden, fan vad det äcklar mig!!

Nu hade jag tänkt att jag skulle dammsuga, tvätta golven och duscha. Fast sen kom jag på att det kanske är lite onödigt att duscha innan träning..Hm, men städa ska jag göra iaf. Och sen ska jag hitta en bra film vi kan se ikväll.. Några tips ?

The x-effect!

Guuuud, jag är redan supertrött och klockan är bara 20 över 9?! Aja, jag har varit uppe sen kvart i fem så det kanske inte är så konstigt. Jobbat till fyra sen var jag hemma vid sex. Lagade lite mat och nu sitter hjärtat och jag här och tittar på the x-effect, haha vilka svin det finns! Imorgon är jag ledig så jag ska börja med att sova lite längre än vanligt, till nio-tio kanske. Sen ska jag vidare hem till Chrilles föräldrar och vara där tills han slutat jobb :)
Nu ska jag titta vidare på x-effect och sen gå och lägga mig..

Ett stort Grattis till min fishy och Sara som fyller år idag :)

HAHAHHA

Where was the Berlin wall?
- (lång tystnad) Believe me, I don't know the answer to this question, but I'm thinking. . . Israel?

I have no idea..!

Hittade ett klipp där de ställer frågor till människor på stan i USA, men ingen kan svaret på någon fråga alls typ. Och frågorna är inte så svåra haha, är amerikanerna verkligen så oallmänbildade!? HAH jag dör, en kvinna visste inte vad United Kingdom var.. Hur är det möjligt. HAHA men de bästa var ändå:

How many Eiffel towers are there in Paris?
- I say, about ten..



How many World Wars have there been?
- Three.

-

Har dammsugat, moppat golven och satt på en maskin med tvätt också, känns nyttigt, haha.
Idag ska vi ner och träna när hjärtat slutat jobba och efter det kommer Nettan och Kalle hit till oss, vi ska göra spaghetti och köttfärssås idag. Imorgon är det dags för mig att jobba igen. Hej.

Mamma & Syster på besök!

Moorning!
Har precis ätit upp min mackor och innan den tog jag en dusch. Mitt hjärta har precis gått mot gymmet så jag sitter här helt själv.. Men det gör inget för om ca en timme ska jag hämta upp mamma och syster som kommer upp till Helsingborg idag och hälsar på, ska bli roligt. Vad vi ska göra får vi se, men vi hittar väl på något. Nu ska jag föna håret!

'

Tenta idag!

Säger bara en sak: Lycka till!
Jag har inte pluggat alls, förutom de två kapitel jag läst i början av kursen. Men går dit för att se tentan så jag förhoppningsvis klarar den nästa gång. Skolan suger!

10 snabba!

1. Var och när vaknade du i morse?
I min säng runt halv sex tiden (somnade dock om efter att hjärtat gått iväg till jobbet)
2. Sover du naken eller i pyjamas?
Oftast med en stor t-shirt!
3. När grät du senast?
För en vecka sen typ, när jag högg mig själv i handen med kniven :/
4. Vilken är din senaste lögn?
Ärligt? Jag har ingen aning!
5. När var du senast naken och vart?

Typ exakt en timme sedan, duschade.
6. När och från vem fick du ditt senaste sms, vad stod det?
Två timmar sedan. Från Besa: Jadå det gör vi. Puss
7. Vad ville du bli när du var liten?
Målare.
8. Om du skulle befinna dig någon annanstans just nu, var skulle du vilja vara då?
I ett varmt land med massa sol och med mitt hjärta.
9. Vilket är ditt bästa fyllekäk?
Kebab ska det vara! (Med mycket lök, hih)
10. Vad gör du just nu?
Svarar på dessa astråkiga frågorna...

The bad boys are always catching my eye!

Fuck you very much!

Nu är det bäddat och klart, klar med mina frikadeller som vi ska äta ikväll, snart klar med tvätten och klar med städningen. Dock har jag inte hunnit plugga och inte heller duscha men det ska jag göra nu efter jag lagt upp bilderna på vardagsrummet.

Det är fortfarande helt tomt på väggarna för vi vet inte vad vi ska ha för tavlor. Gardiner har vi inte heller än eftersom vi ville måla om först och se vilken färg vi vill ha. Men det kommer. Än så länge är det ljust och fint i alla fall.

 

Frikadellerna som ska ätas upp ikväll! Muums.

Städa, tvätta, plugga & träna!

Tja!
Idag är jag ledig från jobb, ganska skönt faktiskt. Håller på att tvätta nu, städa har jag redan gjort och ska snart förbereda kvällsmaten! Lika bra att göra det nu eftersom vi ska träna när hjärtat slutat jobba. Imorgon har jag tenta i affärs och verksamhetslogistik, NOT FUN! Kommer aldrig klara den, men ska gå dit iaf. 14- 18 är tentatiden, men jag kommer väl vara klar efter en kvart, tråkigt då att man måste sitta i minst en timme. Aja, det löser sig.

Mamma & eventuellt familjen kommer hit på lördag och hälsar på. Ska bli roligt att träffa dom igen och dom ska få se lägenheten :) Vet inte hur länge dom stannar men förhoppningsvis hittar vi på något roligt. Nu ska jag fortsätta bädda sängen som jag höll på med, haha! Hörs senare då ska jag visa bilder på vårt nymålade vardagsrum.

På jobb..

Tjatja!
Är på jobb nu och slutar om exakt en halvtimme. Det fanns inte så jätte mycket att göra nu mot slutet så Jan sa: "Gå in och sätt dig vid datorn så ser du viktig ut" haha så det gjorde jag. Idag efter jobb vet jag inte om jag ska träna än, borde kanske ta en ledig dag idag eftersom jag är hemma halv sex, annars blir det bara ännu senare.

Igår kopplade jag in vårt modem så nu har vi internet hemma, hur skönt som helst. Nu slipper jag det mobila bredbandet som suger stort. Idag blir vi klara med vardasrummet, eller ja Chrille blir klar eftersom det är han som målar. Men så skönt det ska bli att kunna vara i vardagsrummet igen. Nej nu ska jag titta vidare på nätet, Haj!

Oh what a night

Save the last dance 2

Godmorgon!
Idag är jag ledig från jobb och det är sååå skönt! Chrille försov sig imorse och sen dess har jag inte kunnat sova. Har diskat lite och sopat (HAHA, Ja, sopat, vi har ingen dammsugare). Nu sitter jag och tittar på Save the last dance 2, lagom tråkig film men orkar inte resa mig och byta haha.
Idag ska jag åka ut till Chrilles jobb vid två-halv tre tiden. Efter det åker vi nog hem tillsammans och byta om till träningskläder och sticker till gymmet! Äntligen börjar jag tycka det är roligt på gymmet igen så nu jävlar.
Ikväll ska Hjärtat och Sever måla klart det sista i vardasgrummet sen är det klart, wiie, sen ska det bara städas och så men annars är det klart, skönt!
Nu ska jag göra lite frukost till mig hade jag tänkt. Hörs senare.

Söndag.

Har precis käkat lite frukost och nu sitter jag här och glor, haha. Chrille och Sever ska snart börja måla i vardagsrummet, en gång idag och en imorgon tror jag det blir, sen är det klart! Wiie, ska bli roligt när det är klart så vi kan få in alla sakerna igen.

Annars händer det inte så mycket idag, ska iväg och träna efter att dom målat men sen vet jag inte mer. Kanske ser en film ikväll eller något. Nu ska jag plocka undan lite här hemma.

Flytten gick bra & vi trivs!

Var ett tag sedan jag skrev i bloggen nu men det har varit en massa med flytten och så mycket annat.
Flytten gick i alla fall hur bra som helst, vid halv sju hade vi burit upp allt i lägenheten och det var dags att börja packa upp. Jag och hjärtat satt uppe till ett och fixade! Satte ihop vår tv-bänk och lite så. Dagen efter fortsatte vi packa upp och blev nästan helst klara. En massa saker åkte ner i källaren och det får vi sortera sen! Nu är det iaf hemtrevligt här hemma. Lite tomt, men så är det väl när man inte har så mycket saker från början. Jag trivs verkligen här. 10 minuter tar det att gå ner till stan, det kan inte bli så mycket bättre.

Idag har jag jobbat första dagen på länge, det var som vanligt men sjukt jobbigt att gå upp imorse! Jag tror jag var trött ända fram till klockan elva haha. Efter jobb stack jag och hjärtat upp till gymmet och tränade. Sen gick vi hem i kylan och jag började laga mat. Idag blev det frikadeller med potatis. Och en gratäng jag skulle äta men som aldrig blev klar haha. Aja, jag fick äta lite av älsks mat istället.

Imorgon är det jobbdags igen, är hemma halv sex. Då kommer förhoppningsvis Sever hit för att hjälpa mitt hjärta med att börja spakla vardagsrummet. Jag hoppas, hoppas att de hinner måla antingen på lördag eller söndag sen, hade varit så roligt. Bilder på lägenheten får jag lägga upp sen så ni får se hur det ser ut :)

OCH VET NI, vi kanske ska ha en lite miss katt! Wiiie, ska bara fundera lite till men snart kanske vi har en, hade varit så mysigt.

Nej nu ska jag mysa lite med hjärtat innan jag ska gå och lägga mig, Godnatt!

Lussebullar & något annat!

Nu står lussebulle-degen på spisen och ska jäsa! Om en halvtimme är det dags att rulla dom små jävlarna, haha. Ikväll ska jag lägga mig tidigt för imorgon gäller det, halv sju stiger vi upp och första destinationen är Trelleborg. Kommer bli en allt för lång dag imorgon, dock väldigt rolig kan jag tänka mig.
Kom precis på att jag måste bränna en skiva så vi har något att lyssna på på vägen ner till da trelleborg.
Nu ska jag pussa på min älskling och sedan bränna en skiva, vi hörs när vi hörs! Vi har inget internet där hemma än (kanske kan låna syrrans mobila bredband men det får vi se imorgon). See ya.

8 Månader ♥

Det var meningen att jag skulle ut och jogga vid nio, men tror ni att jag vaknar? Nej, såklart inte! Aja, idag är det tvätta som gäller nu klockan tolv. Senare idag ska vi till lägenheten och titta var tvättstugan är och så. Imorgon flyttar vi! :D


8 Månader med min finaste idag, Älskar dig! ♥

1 Januari!

Efter en lugn och trevlig nyår har vi tagit det ännu lugnare idag. Har typ bara varit hemma och inte gjort för mycket. Åkt till Statoil och bokat en mini-lastbil (eller vad han nu kallade det för) tills på måndag då vi flyttar! Nu sitter vi båda framför datorn och nördar oss, finns ju inget bra på tv.
RSS 2.0