Maggie Simpson

Gissa vad! Jag hittade nyss webcamen på denna datorn, haha nu slipper jag sitta med en tråkig sladd och lägga in bilder OCH jag slipper ha en blogg utan bilder. Men det tråkiga är att det bara blir bilder på mig, men vafan det är ju min blogg så..

Det blev inga lockar, precis som jag misstänkte så orkade jag inte stå och fixa det.
Plattade till det lite istället & på med lite mascara.

lockar och smink..

Puh, nu har jag storstädat hela lägenheten, nu luktar det gott här hemma och allt är i ordning. Jag längtar verkligen tills mitt hjärta kommer hem, vet inte varför, men idag har jag saknat honom sjukt mycket, mycket mer än vanligt. Jag tror det har med vädret att göra, vill bara mysa ner mig i hans famn och somna :) Myyys!

Aja, han ska först träna så jag får vänta ett par timmar till innan han kommer hem. Jag tänkte snart hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite. Vill locka håret, var så längesedan. Och kanske sminka mig, inte varje dag det händer =) Får se om jag orkar göra det, varje gång jag säger till mig själv att "Idag ska jag minsan sminka mig" så blir det aldrig av, men idag, då ska jag! jag SKA.

Semester & regn, wooopido!

Hejhej!

Min första semesterdag idag oc det känns underbart :) Ska dock storstäda hela lägenheten så det är fint tills när Sören och Anna kommer hem ikväll! Ska bli mysigt att få hem dom små liven & en månad kvar tills skolan börjar, holy shit. Det ska nog gå bra.

Alldeles strax ska jag iväg till gymmet med min Nettan, blir lite konotion eller motion eller vad man nu säger sen kanske lite styrketräning, jag är sugen på det iaf, får se vad min fishy vill hitta på.

Fick också reda på att Martin & Maria kommer, och självklart lille Frits hahaa, söte. Ska bli roligt att träffa dom igen, det var ett tag sedan.

Sen är det ju Helsingborgs festivalen också, ska väöl ner där en runda imorgon, det regnar idag så hoppas på bättre väder imorgon :D Fast om Lina & Alex kommer ner idag så ska vi självklart ner och möta dom i stan! Nej nu ska jag gå ner med soporna innan jag ska iväg, PUSS!

Det senaste

Heeej hopp!!


Hur mår ni mina solstrålar? Jag mår fint, var på sjukt dåligt humör innan och gissa varför? JO, för att ett äckel satt hela vägen från Malmö till helsingborg och smaskade på sina förbannade nötter! Jag klarar inte sånt, PANIK! Det är det absolut värsta med att pendla, alltid på eftermiddagen så sitter folk med sina chipspåsar, nötter och gud vet vad och smaskar på..

Aja, nu är jag på bättre humör i alla fall, ska snart in och duscha också för det har jag glömt, sen vill jag se en film. Hjärtat ligger här och sover, han so ville titta på Simpson, det missade han haha.

Vad har hänt sedan sist jag skrev? Mja, jag har ingen aning för jag minns inte ens sist jag skrev.. I helgen var vi i alla fal uppe i göteborg och var på Liseberg, mycket roligt hade vi, hjärtat, mamma, syster och hennes pojkvän. Meeeen, jag har aldrig varit så trött som när vi skulle hem. hela Lördagen började med att jag körde ner till trelleborg för att hämta mamma och dom, körde hemifrån halv sex. Sedan vidare till Göteborg! Men när vi skulle hem så skulle jag hela vägen ner till Trelleborg med mamma och dom sedan upp till Helsingborg igen. Jag måste erkänna att jag verkligen en fara för både trafiken och för oss, jag var sååå trött att jag fick stanna imellan för att bara få luft, mina ögon gick i kors och flera gånger blundade jag lite exrta länge och bara tänkte på min säng! Jag gör aldrig om det, inte en chans. Tänk så mycket som kunde ha hänt om jag verkligen somnat. Vi var hemma vid halv tre sen blev det sängen direkt..

och vad har jag mer gjort... HM? Jag vet inte, jag jobbar på som vabligt och på torsdag slutar jag, på TORSDAG! Fattar ni, jag har varit där i tio månader redan, eller nio, vet inte. Men shit! På fredag kommer Sören & Anna hem till Helsingborg och stanna för alltid :) Eller i alla fall ett bra tag framöver :D Då blir vi fyra i stugan, trååångt men roligt ska det bli. Sedan åker vi till Kreta i en vecka, gissa om jag längtar.. Och den 31 Augusti är det upprop i skolan och den 1 September är jag för andra gången student på Malmö Högskola :) Ska bli roligt, och ännu roligare om jag och Anna kommer i samma klass!

Nu har jag kramp i fingrarna och jag måååste duscha, vi hörs! PUSSS

Kom på att jag måste ladda upp lite bilder, så himla tråkigt utan bilder men samtidigt sjukt drygt att sitta och lägga in bilder på datorn, ska bli bättre på det.

Ont i ryggen...

Hej vänner!

Nu är jag inne på min nästsista jobbvecka för detta året! Sjukt skönt. På torsdag nästa vecka slutar jag på jobb och en månads semester väntar & så kommer ju lilla Anna & Sören hit också :)

Idag mår jag inte alls bra, jag har såååå ont i ryggen, och i mina ben/knä, fan! Och nej, det är inte träningsverk men jag önskar att det var det. Får se hur det går att jobba men det ska nog gå bra, tror jag. Jag ska nog inte bära för mycket idag i alla fall.. Woop

Ska väcka lillHjärtat som ligger och sover

Rasmus Seebach - Lidt i fem

Heeeeeeeeej!

Nej jag är inte glad, haha, sitter här i min ensamhet och saknar min lilla fis. Men han kommer väl hem snart, hoppas jag. Idag har jag jobbat, för sista gången denna veckan, skönt. Chefen fick mig tillochmed att jobba nästa feredag, men han skulle bjuda på god lunch eftersom att jag snart slutar :)

Åååh, igår!! Jag var inne på Mah:s hemsida och såg att vi hade upprop i skolan den 24 aug, och vi är ju på semester till den 26. Jag och Anna fick panik och trodde skolan började då, men det visade ju sig att det bara var upprop.. typ bekräftelse att man ska studera, skolan börjar den 1 september så det är najs. Lääängtar riktigt mycket nu! Pratade med min bästa Maida idag och hon berättade lite om hur det är, ska bli spännande. Det enda jag har lite panik över är att det är mycket grupparbete & att man inte får välja praktikplats själv, jag vill ju helst vara i helsingborg såklart, meeeen det ska gå så bra så.

Nu tänkte jag göra lite mat, eller ska jag vänta så hjärtat får varm mat, annars kan han ju värma, får se. Puss

orkar inte hitta låten på tuben, gå in och lyssna!

Promenad med Nettan ♥

Hej hej svettig tjej!

Herregud så varmt det är. Kom precis hem efter en timmes promenad med Nettan, mycket mycket trevligt. Vi gick nere vid hamnen sen ut mot gröningen och vidare till stranden som jag inte vet vad den heter haha :) Men mysigt var det i alla fall ♥

Nu sitter jag här och svettas mer än någonsin, in i duschen efter jag skrivet här, JATACK! Chrille är iväg och fixar med vardagsrummet så jag är hemma i någon timme till tror jag, sen blir det mat. Idag blir det chili con carne, läängesedan jag åt det, inte sedan den gången jag och Nettan skulle göra det och det misslyckades, bara för att jag envisades om att köpa sån där färdig kryddmix, hahaha! Äckligt blev det och självklart var vi ganska många som skulle äta så vi gjorde ett helt lass.

Oj, nu ringde chrille! Måste börja med maten, hann inte ens duscha. Så idag bjuder jag på ett stycke svettig flickvän! PUSS

Lazee feat. Sibel - The fall

Min nya favorit!

HOT!

Hello!

ÅH, så himla skönt att det var kallare idag än igår. Jag höll, helt ärligt, på att svimma flera gånger igår, sjuuuka värme. Idag har det i alla fall varit behagligt. Jag jobbade till tre idag! Pratade med chefen när jag kom till jobb och frågade om jag kunde få sluta klocka tre & skippa sista rasten och fortfarande få samma timmar och det gick bra. Så nu slutar jag klockan tre istället så jag slipper vänta i malmö för att mitt tåg alltid är inställt.

Just nu sitter jag här hemma helt ensam, lillhjärtat är hemma hos en kompis och fixar deras vardagsrum. Han har varit igång hela dagen, mitt hjärta.. Först jobb, sen träning och nu fixa vardagsrummet, stackare. Hoppas att han snart är påväg så jag kan sätta på maten. Idag blir det potatis, marinerad fläskytterfilé och lite sås till det. Marinaden gjorde jag dessutom själv, undra hur det kommer smaka haha.. håll tummarna.

Imorgon är det ännu en jobbdag och sedan träning på det, Body Combat står på schemat och det blir najsbajs. Äh, nu ska jag kolla om det finns något bra på tv:n, PUSS!


Cp-tåg

Hejhej!

DUUUUUUUUDE, är det bara jag eller är denna värmen sjuukt jävla jobbig. Att jobba idag var det värsta jag varit med om. När jag jobbade på sibylla för 4 år sdan tyckte jag att det var varmt men inget slår dagens värme. Herregud vi villa ha sommar inte någon jävla ökenvärme haha. Aja, jag klarade hela jobbdagen i alla fall vilket jag inte trodde. Men när jag äntligen slutat så var det lika varmt, gick till bussen, åkte in till malmö och ser att mitt tåg är inställt precis som det var i torsdags. Aja, inte mycket att göra förutom att vänta på nästan som skulle gå 50 minuter senare. Jag väntade och väntade men inget tåg kom, nej, det var försenat till kvart i, alltså en halvtimmes längre väntan. Jag väntade lite till och när tåget väl kom fanns det så mycket människor och bara ett tågsett så jag plus typ 150 andra fick inte plats, nehä! Fick vänta till den som gick 8 över 6!Och jag brukar vara hemma kvart i sex, sinnessjukt... När det är för varmt kan tågen inte köra, när det är för kallt så går det inte heller!!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, svettas ihjäl!

Min Lördag

Hej!

Vilken skön dag det har varit, så himla varmt. Dagen började med träning på gymmet, efter det stack vi till stranden och solade och badade, supervarmt var det. Sedan åkte vi hem och åt, sedan vidare till chrilles föräldrar för att låna bilen. Körde och storhandlade på Maxi och sedan hem Chrilles kompis så chrille kunde börja spackla deras vardagsrum. Nu är vi hemma och chrille rakar sitt huvud haha, snart ska jag nog spela lite mario :)

So you think you can dance

Hejhejhej!

Idag är jag ledig, precis som jag brukar vara på fredagar. Skönt, men det innebär även tvätt och städdag, mindre roligt men måste göras. Just nu sitter jag och tittar lite tv och skriver här. Vid tolv kommer mormor och hennes bror på besök, dom har inte sett lägenheten så idag passade bra i och med att jag är ledig!

Senare ska vi även träna och kanske hem till Chrilles kompis, han ska fixa deras vardagsrum, så får väl sätta igång innan dom kommer hem från semestern. ja, sen händer det inte så mycket. Kanske gå en runda med Nettan ikväll, hade varit mysigt att gå en runda på kvällen när det är lite halvkyligt men solen fortfarande är uppe.

Ska äta en macka snabbt sen måste jag gå ner med alla sopor.

Stranden hela dagen!

hejhopp!

Om tjugo minuter ska jag ner och ta bussen mot jobb. Igår blev det en heldag på stranden sedan hem till Chrilles föräldrar för att grilla, mycket gott! Jag är en kräfta idag, sjuukt som jag brände mig, men äntligen bäörjar man få lite färg. Hej nu ska jag väcka chrille, puss.

Frukost på balkongen

Hej!

Jag kom aldrig iväg till stranden igår eftersom hjärtat mitt var så bakis, runt fyra tiden började han gå omkring lite, haha. Igår var också den hittills varmaste dagen denna sommaren, 32 underbara grader och jag satt inne. Men idag ska jag iväg till stranden och steka, steka tills jag blir en liten popcorn :) Nu blir det frukost på balkongen. PUSS

14 månader idag ♥

Godmorgon på er!

Så fint väder det är idag, redan 22 grader, känner på mig att detta kommer bli en svettig dag haha. Chrille står i duschen och mår inte så bra om man säger så, så full som han var igår har han inte varit under den tiden vi varit tillsammans, herregud. Jag stod och tittade ner från fönstret och väntade på honom, då vinglar han så mycket att han typ flyger över hela gatan och in mot fel gata så jag inte såg honom mer, jag sprang dock ner och fick hem honom.

Jag hade verkligen världens tråkigaste dag igår. Började dagen med att tvätta och städa. Klockan tre kom Chrille hem och var hemma i typ tre timmar innan han gick igen. Då lagade jag lite mat, spelade, ritade, tittade på tv och allt var sååå tråkigt. Halv tio bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Chrille skrev ett sms vis 20 över tio, "Lag kommer hem" men han var inte hemma förrän 20 över två så något gick visst snett där.

Aja, idag ska jag till stranden & Chrille ska med. Man får ju hoppas för honom att han mår lite bättre, annars blir det nog inte så roligt att vara på stranden. Jag måste ta vara på de få soldagar jag har då jag är ledig :) Nu sitter jag bara här och väntar på att han ska duscha klart, sen ska jag nog käka lite frukost.

Idag har jag & hjärtat mitt varit tillsammans i 14 månader ♥

Jag älskar dig ♥


Ajtak Nesnej

Mii :( Här sitter jag i min ensamhet och lagar mat. Chrille och hans vänner gick nyss till deras firmafest :) ROligt för dom men mindre roligt för mig, jag får spendera denna fredag helt ensam. Jag har dock en chipspåse och krusbärsdricka, så det sk nog gå. Men jag hade hellre velat gosa ner mig hos mitt hjärta! Han skulle dock inte ut efteråt så när han kommer hem ska vi se en film. Oj, nu kokar potatisen Hej!

Hoppas på sol i eftermiddag!

Hejhej!

Idag är jag ledig och det är såå skönt! Just nu håller jag på med tvätten.. Städat & diskat har jag redan gjort så nu luktar det fräsht i hela lägenheten, det gillar jag :) Idag tänkte jag sola lite på balkongen senare, solen har inte nått Helsingborg än, men i eftermiddag ska det ju bli upp till 26 grader typ så det hoppas jag på.

Chrille ska på firmafest ikväll så han och några vänner ska vara här lite först och dricka lite, sen sicker dom vidare ut för middag och lite fest. Han ville dock inte med ut så jag väntar hemma på honom så kanske det blir någon film ikväll. Ska se om jag kan hitta någon som verkar bra, tips?

Ska kolla lite tv nu innan det är dags att sticka ner i tvättstugan!
RSS 2.0