Risifrutti

Hej!

Ännu ett snabbt inlägg såhär på morgonkvisten. Idag blir det inte lika fint väder som igår så idag har jag tights på mig, lika bra det. Men får nog ha med shorts, fall i fall, annars dör man på bussen som går mot malmö, där inne är det minst 45 grader, och inte jävla fläkt fungerar, not fun.
Nej nu ska jag äta upp min lilla Risifrutti sen ska jag pussa på mitt hallon tänkte jag skriva, haha, nej men på mitt hjärta. Puss

Åker mot jobb i värmen!

Hej!

Ett tag sedan jag skrev, tror jag i alla fall. Minns inte sist jag satt här och skrev, aja.
Ska snart ta bussen mot jobb, m det ska bli så sjukligt varmt som igår så kommer jag dö, DÖ! Visst är det skönt att det äntligen är sommar men vafan, så tråkigt att oibba då, man vill bara ner till stranden.
Nej nu ska jag pussa på min älskling som ligger och sover, PUSS!

Redan, 19 grader, puh.

Åker mot jobb i värmen!

Hej!

Ett tag sedan jag skrev, tror jag i alla fall. Minns inte sist jag satt här och skrev, aja.
Ska snart ta bussen mot jobb, m det ska bli så sjukligt varmt som igår så kommer jag dö, DÖ! Visst är det skönt att det äntligen är sommar men vafan, så tråkigt att oibba då, man vill bara ner till stranden.
Nej nu ska jag pussa på min älskling som ligger och sover, PUSS!

Redan, 19 grader, puh.

Put your hands on me

Sitter i soffan och chillar, har precis fått i mig lite mat. Idag har jag jobbat och efter det gick jag till gymmet. Idag gick jag på ett BodyCombat pass (ett bra tag sedan jag gick, vet inte varför) och det var grymt, GRYMT! Så sjukt bra träning och man är igång non stop, i like. I onsdags var nya releasen på BodyCombat 44 så tur att det inte bara var jag som inte kunde alla steg, slag osv. Nästa onsdag ska jag gå igen, längtar redan.

Sjukt bra låt som spelades så högt att hjärnan nästan flög ut!

Ingen har varit på månen!

Hejhej!

Nu börjar även söndagen lida mot sitt slut, ny vecka imorgon och bara sex kvar tills jag slutar jobba, känns bra.

Igår kom Jan hit efter jobbet, han var väl här vid sex tiden. Vi åkte hem till oss och jag började med maten medan chrille och jan tittade på tv och drack öl. Runt sju var maten klar, det blev hemmagjord potatissallad med frikadeller och en god sallad till det, mycket lyckat. Efter maten gick vi in i vardagsrummet och snackade och väntade på att fotbollen skulle börja. Vi började prata om att det aldrig varit någon på månen, och ju mer vi pratade om det, desto mer tror man att dom lurat hela världen, jag tror i alla fall inte på att någon någonsin varit på månen! Vad tror ni?

Eftersom flaggan står rakt ut så måste det ju finnas luft på månen, varför har då mannen på sig värsta utrustningen för att kunna andas. Nej, det finns ingen luft på månen! & det finns bilder där skuggorna faller olika vilket är omöjligt eftersom den enda ljuskällan som finns på månen är solen. En anna sak, varför har dom inte varit där en enda gång sedan första gången? Nej, dom har lurat världen, haha!

Hittade detta på internet när jag satt och läste lite om det,

Några tecken (det finns flera) på att det hela är en bluff:

* Det syns inga stjärnor på himlen på bilderna från månen. I själva verket borde stjärnorna ha synts tydligt eftersom det inte finns någon störande atmosfär i vägen.
* Den amerikanska flaggan vajar trots att det inte finns någon atmosfär på månen och att det därmed inte kan blåsa där.
* Det syns ingen eldkvast från raketmotorn när astronauterna lyfter från månytan.
* Skuggorna faller åt olika håll på vissa bilder, vilket de inte borde göra eftersom det bara finns en ljuskälla på månen: solen. Detta visar att Nasa använde sig av en studio med flera lampor.

Aja, vid halv nio började fotbollen och när cameroon hade gjort första målet trodde jag det var kört för danmark. Men ikke, matchen slutade med 2 - 1 till Danmark och chrille var gladare än någonsin :)

Idag har vi varit ute på ikea en runda, köpte nytt påslakan, typ et billigaste dom har men fyy vad skönt det är, luftigt och mysigt. Sen stack vi inom maxi och köpte lite maaaud :P Solat har vi också gjort. Nu sitter vi i soffan och bara chillar. Har bakat bröd som står i ugnen, klar om en och en halv timme typ. Nu ska jag vara lite social så chrille inte får panik, han ser lite uttråkad ut haha. Puss på er.

Lina&Alex kom förbi en sväng :)

Hejhej!

Sitter i sängen och väntar på att potatisen ska koka klart, idag ska jag göra potatissallad så därför jag kokar dom nu. Aja, det var ju mindre intressant information..

Lina & Alex kom till helsingborg idag och det var såååååååå roligt att se dom igen, hoppas på en hel helg uppe hos dom i halmstad i sommar :) Tyvärr så var vi tvugna att gå hem och fixa med maten eftersom Jan kommer upp idag.
Vi ska titta på fotbollen och självklart vinner danmark idag! Nu ska jag gå igen, måste hämta öl också, stress.
pUSS

Ledig idag

Hej!

Idag är jag ledig från jobb och det är sååå skönt. Just nu håller jag på att tvätta några maskiner innan Nettan kommer och hämtar mig vid tio tiden. Vi ska åka ner till panduro outlet i malmö och sedan till Pema i hörby. Ska bli skoj att få hem lite nytt som man kan sitta och pyssla med :) Ska också hämtas mitt pass som är klart.

Nu måste jag ner i tvättstugan, skriver kanske senare. PUSS

We no speak americano

Hej hej!

Blir ett lite kort inlägg, jag ska snart åka iväg mot jobb. Igår jobbade jag också! När jag var påväg från jobb kom en säljare som skulle på möte i Lund, han plockade upp mig och jag fick åka med, jag hann med ett tåg en timme tidigare än vanligt och var hemma redan halv fem, fan vilken lyx, tänk om man kunnat vara hemma klockan halv fem varje dag. Jag & hjärtat gick och tränade nästan direkt, sen hem och lagade lite middag, sen blev det chilla i soffan. Jag var så trött redan vid nio så vid tio gick vi och la oss.

Idag händer inget speciellt, bara jobb, träning och sen hem och ta det lugnt. För övrigt ser det ut att kunna börja regna vilken sekund som helst och jag har fortfarande inget paraply! Aja, nu ska jag inte sitta här mer, vi hörs.

Joggat

Har varit ute och joggat en låång runda, ca 8 km blev det, känns sjukt bra! benen mår mindre bra men det skiter jag i. Det är inte helt försent för beach 2010 haha. Skämt o sido, nu ska jag titta tv med min älskling sen ska jag sova, jobb imorgon. PUSS

Student

Hej!

Blir ett kort inlägg. Ska snart väcka mitt hjärta så ja hinner säga hejdå till honom sen åker jag mot jobb. Blir en kort jobbdag idag, till två. Sen åker jag ner till trelleborg för att fira kusins student :) Mitt hjärta följer inte med, kommer sakna honom! :( Meen, jag kommer hem imorgon igen och då ska jag pussa massvis på honom. Nej nu ska jag snart ge mig ut  det sketna vädret. PUSS

Varför stångas för att komma in i tåget?

Godmorgon!

Herregud, mina ögon svider så trött jag är. Hoppas verkligen att jag får en bra plats på tåget så jag kan sooooova, jag måste få en bra plats, annars ska jag fan ta mig stånga in mig i tåget för att få plats, precis som alla andra gör.

Vet ni, det värsta med att ta tåget tio över sex på morgonen måste ändå vara att när man väl står där nere på perongen och väntar på att tågen ska kopplas ihop så börjar alla människor sakta men säkert ställa sig framför ingången, inget ovanligt. Men näör dörrarna sedan öppnas så blir folket som djur, Bokstavligen springer dom in i tåget innan folket som är på tåget hunnit gå ut. Jag får panik varje gång. Det finns plats till ALLA. & det är speciellt en man som alltid (oavsett om han står längst fram eller längst bak i kön utanför tåget) ska in först, som ett litet barn. Har tar sin väska i sin hand, och tar ett fett jävla bamsesteg för att komma in först, och tar någon hans plats som han tänkt sitta på så får man världes suck. Vafan, han har väl inte köpt tåget heller.

Äh, nu blev det ganska negativt inlägg. Men jag stör mig på folk som stångas på morgonen, chilla förfan. Nu ska jag snart ner och ta bussen mot knutpunkten, sen ner till tåget och se alla stångas, jag ska fan också stångas idag, jag sa in först, till och med före mannen med bamsestegen, haha. Ikväll blir det träning och sen bara mys. Imorgon är det studentdags, hoppas verkligen på fint väder. PUSS

Godnatt

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma och är DÖtrött, har varit hos chrilles föräldrar och ätit middag! Mycket trevligt trots att det blev en kort stund idag. Jobbar ju imorgon så får lägga mig i tid. För övirgt så har inget annat skumt hänt idag, men bokstäverna finns kvar. Och chrilles kommentar "det är säkert bara för att man suttit så har det kryllat sig lite". haha de tror jag inte på. Aja, nu ska jag inte sitta här, ska ta en bit macka, sen lägga mig tror jag. Godnatt.

All night long

I Love You Like A Fat Kid Loves Cake

 

This is creepy!

Hej!

Orkar inte sitta och skriva om att jag städat osv, men iaf det har jag gjort. Senare idag ska jag möte chrille på jobbet och sedan ska vi till polisen, jag ska fixa pass. Sen ska vi träna och sen antagligen till hans föräldrar, jag hoppas det i alla fall. I alla fall, denna dagen har varit konstig, mycket.

Den första händelsen var att jag skulle gå ner med soporna och i samma veva skulle jag ner til coop och panta burkar ( bara jag som inte tycker att det är pinsamt? ) och samtidigt köpa mjölk, och efter det skulle jag hämta ett paket. Men nu till det skumma, jag packade ner alla sopor, typ mjölkkartonger osv i en stor påse. Jag hade ställt en tom olijoljeflaska på golvet som också skulle kastas men självklart fick den inte plats så jag tänkte skitsamma, jag tar den nästa gång ( Hade typ sju påser att gå ner med ). När jag kom ner till soprummet och skulle sortera och kasta allt så ligger den jävla flakskan i påsen, jag är 200 % säker på att jag lät den stå kvar på golvet!! Jag blev lite smårädd för mig själv haha, för jag har inte packat ner den, utan ställde den på bordet för att inte glömma den sen.

Aja, det var dagens första. Sen gick jag ner till coop för att panta, handla sen vidare och hämta ett paket. Nör jag gjort det gick jag tillbaka, hemåt alltså. Och går förbi en bil där det sitter en kvinna i förarsätet. Kvinnan hänger i bilbältet mot sidan och har en massa grejer runtomkring sig, såg ut precis som att hon dött, bara sådär. Jag gick förbi och tänkte inte så mycket på det, men sen fick jag panik och gick tillbaka, tänk om hon verkligen hade dött. Så jag ringde chrille halvt panikslagen och han säger att jag ska knacka å rutan, men jag vågade inte. Tillslut gick jag fram och knackade och inget svar, knackade en gång till och kvinnan reser sakta sitt huvud och typ halvsmilar, som om hon vore okej. Men jag tror fortfarande inte att hon mådde bra, hon såg helt lost ut.

Aja, jag gick hem och packade upp det jag handlat. Kom in i vardagsrummet och fick för mig att torka av både bord och soffa ( vi har en vit skinnsoffa ). Jag såg en fläck och sprayade på sånt där soffspray som man sedan torkar bort med en handduk bara. Torkade av lite kuddar och så också. När jag sen tittar tillbaka på kudden, eller vad man nu kallar det, där man sitter i alla fall ( Där jag precis hade tagit bort en fläck ) Så ser det ut som om någon ristat in, väldigt svagt, ett R och ett G, väääldigt konstigt för man såg inte bokstäverna innan jag hade torkat av fläcken, som för övrigt var en bot från bokstäverna. Och vet ni, dom är fortfarande kvar. Detta är fan läskigt.

Seeer ni bokstäverna, var fan kom dom ifrån!?

Ändrade bilden lite mörkade så ni verkligen ser, some creepy shit!

Bravo

Hej vänner!

Idag har jag gjort det jag gör varje dag, jobbat. Efter det mötte jag upp chrille vid sats sen var det bara att pallra sig ner och börja träna. Idag blev det exakt 43 minuter på crosstrainern och en halvtimme Brös&triceps. Sedan åkte vi hem och åt middag. Nu sitter vi i soffan och tittar på tv, eller jaa, jag tittar inte så jätte mycket, sitter ju här och degar.

Imorgon ska jag till läkaren med mitt öra så jag slipper få lock hela tiden och sen ska jag fixa pass, så imorgon blir det inget jobbande för mig. På fredag ska jag ner till trelleborg på min kusins student, ska bli roligt trots att mitt hjärta inte följer med =( Men jag åker hem igen på lördagen så det är väl lugnt.

Orkar inte skriva mer om ingenting, piss on you.

Pics.

Hej!

Vilken lång dag det har varit. Började med att jag jobbade och var hemma vid halv sex, eller ja, jag åkte till träningen direkt. Efter det åkte vi hem, var hemma vid kart i åtta. Jag började diska, samtidigt som jag lagade mat till chrille, samtidigt som jag bakade ett bröd, haha. Sen lagade jag mat till mig och nu är brödet i ungen och snart klart. Ska bli kul och se om det är gott :) Hoppas det.
Här får ni lite bilder från mobilen, jag är såå dålig på att lägga in bilder.

En dag var vi på tropikariet, haha dessa sötnosar fanns där.

 

Anna&Jag - en dag för några veckor sedan.

Affe&Anna - glass på Pistachia

I Lördags, innan vi skulle spela bangolf.

Jag & Hjärtat var ute på promenad, vid Kärnan.

 

Nu orkar jag inte lägga in fler, haha, ska ut och titta till brödet sen ska jag lägga in låtar på Chrilles mobil. PUSS

waka waka

Tja!

Ännu en söndag har kommit och veckorna går snabbare än någonsin. SKÖÖNT! Längtar tills det är semester för min del, och i samma veva kommer sören & Anna hem, jaa dom kommer faktiskt hem! :)

Just nu sitter jag på balkongen med chrille, dricker lite cola och bara chillar, lyssnar lite musik. Snart ska jag ner och hämtat tvätten som ska vara hämtad vid två. Efter det ska vi till gymet, ska bli skönt trots att det är svinvarmt ute. Senare idag ska jag prova att baka ett eget bröd, önska mig lycka till nu för fan, haha. Nej nu ska jag njuta av solen lite till, myyys!

Värmen har kommit

Hejhejhej!

Äntligen börjar värmen komma ner till skåne. Igår efter jobb stack jag och träna och efter det hämtade nettan oss, hem till Kalles föräldrar för grillat. Mycket mycket gott, och mysigt såklart. Idag var jag ute och gick i en timme med älsk, sen ner till gymmet i en halvtimme. Sen till Kalles föräldrar igen och sola, vaaarmt. Nu sitter jag hemma, chrille ligger och vilar och jag sitter här och degar. Efter middag ikväll ska vi sticka och spela minigolf, mys. sen blir det förhoppningsvis en myskväll med mitt hjärta.

Kreta 19 Augusti

Wiie, vi har bokat resa till sommaren och det blev till Kreta, den 19 Augusti åker vi iväg på en veckas semester. Jag, Chrille, Anna 6 Sören. Ska bli superdupermegamysigt.

Här har vi hotellet, längtar såå.

RSS 2.0