Drama

Hejhejhopp!

Jag är helt slut, håller på att tvätta, inte det roligaste men men.. Idag har jag varit i skolan, vi hade drama idag. Sjukt roligt måste jag säga, tråkigt att inte hela klassen var där men gud vad vi andra hade roligt. Drama och musik är "lektionerna" som man får kramper i magen av, av allt skrattande.

Efter skolan stack jag hem en snabbis och slängde in en maskin tvätt och sedan stack jag iväg till gymmet. Där blev det crosstrainern i en timme sedan lite magövningar innan jag tog bussen hem igen. Egentligen skulle jag gå på ett BodyPump pass halv sju, men jag hinner inte bli klar med tvätten tills dess, tråkigt!

Imorgon är det i alla fall fredag och vi har en föreläsning samt arbetslagsmöte, slutar klocka  tolv. Då sticker jag direkt till gymmet och kör hårt inför en mysig helg nere i trelleborg hos familjen. Jan fyller år så vi får fira honom lite, med smörgåstårta på fredag och god fläskfilégryta på lördag, haha jag tänker bara på mat! (& lite godis).

Nu ska jag föresten ner i tvättstugan igen, jag måste lära mig att uppdatera bättre. (säger jag varje gång men inget händer). Dåligt av mig, nej, tvätten kallar. Pusshej.

Ut och gå med Anna&Nettan

Hej!
Blir en snabb och kort uppdatering, ska ut och gå med Anna&Nettan, vi siktar på en mil, får se hur långt det blir. Är det den vanliga rundan så blir det lååångt och svettigt, haha! Hoppas att min höft (eller vad det nu är i benet?) som spökar med mig, har ont när jag går. Bra att gå en mil då, bra katja! Men det fixar jag. Hörs kanske senare, om jag inte glömt allt om att uppdatera lite. Nu kommer Nettan och hämtar mig om 5 minuter så nu ska jag klä på mig ordentligt, rena vintern ute ju!

-

Tjatja!
Har precis ätit godgod taco med sallad, alltså tacokött med sallad :) Mycket gott. Innan dess var jag nere på gymmet och körde ruma och sedan ett SatsCore pass på en halvtimme, mage och rygg. Känner mig lite halvdålig så jag ville inte stanna för länge och köra slut på mig själv.

Nu ska jag snart ta tag i disken sen ska jag och hjärtat ner och köpa lite nötter & sen ska vi kolla på en film. Imorgon ska jag träffa Mirela och det ska bli mys, hon har inte varit här uppe hos mig än så det ska bli roligt. Hoppas jag hinner med ett Yoga pass i alla fall, annars får jag dra med Mirela ut på en promenad. Nej dags att diska.
RSS 2.0