Redovisningen gick kanon!

Hejhopp!

Äntligen fredag idag, veckan har gått sjukt snabbt men det ska ändå bli skönt med helg. Det händer inget speciellt faktiskt, lite filmkväll och så kanske :) Mysa bara.

Idag hade vi redovisning i skolan och jag tyckte det gick jättebra, det var roligt att se alla presentationer som var så olika varandra, det som är roligt med lite flummigare uppgifter :) Vi blev i alla fall godkända (tror jag). Lämnade in ett utkast på min slutuppgift också som jag får feedback på på tisdag, ska bli skönt att få veta om jag gjort helt fel eller jag är på rätt spår, får vi se på tisdag, så fram till dess ska jag bara chilla!

Jag hoppas att hjärtat slutar snart så jag kan sticka mot gymmet! Idag ska jag nog gå på bandet eller köra lite crosstraining, och sedan lite styrketräning.. Lite blandad träning helt enkelt. Och ikväll blir det som sagt nog lite hemmamys bara, med taco och kanske något gott till magen :) (trots att det inte är lördag än)

Jag har fått bakfeber!

Ojojoj, nu är det över en vecka sedan jag skrev igen, men jag suger på att blogga. Ni få stackars människor som går in här och tittar lite då och då tycker jag synd om, här händer knappt något. Ändring? Ja man kan ju alltid hoppas att jag kommer igång.


Just nu står jag och lagar mat & bakar, killarna njuter av mina nybakade muffins medan jag står här och lagar mat. Funderar på att baka ökensand efter vi ätit så jag kan ta med en liten kakburk till mamma, ska ju dit imorgon :) Lilla mamsen, jag saknar dom massor, tur att vi ska dit imorgon :) Nej nu ska jag ta ut de sista muffinsen (säger man så?) Aja, jag uppdaterar när jag känner för det. Trevlig helg på er nu! :)

Parlamentet är sjukt roligt

"Hade det inte varit roligt om de kapat ett SJ-tåg och kört in i något.. i tid?"

Jävla glass..

Denna gången är det bättre med mig, men nu har jag lite smått ångest (GANSKA mycket) över att jag slarvar med maten. Jag klara inte av att det finns glass och godis hemma, för jag käkar upp det. För en månad sen så gjorde det inget men nu börjar det bli jobbigt. Jag vill inte, och ska INTE se ut som jag gjorde innan. Jag vill stanna här, men det går inte om jag äte något onyttigt då och då på vardagar. Lördagar var det sagt och det ska jag hålla mig till.

Imorgon har jag bokat BodyCombat passet, nu jävlar. Ska försöka hålla det så att jag går dit VARJE onsdag, och sedan tränar på helgen i alla fall, och på vardagarna så mycket jag hinner, eftersom skolan går först så kommer det självklart variera från vecka till vecka.. det var dock fullbokat på passet men jag hoppas att någon avbokar så jag får plats, det brukar bli så.

Annars så går det bra på praktiken, idag var andra dagen och jag känner att jag kommer in i det mer och mer. Nu kan jag nästan alla barnens namn, till och med några från ettan. Jag har förskolebarn så det är fullt upp från morgon till eftermiddag, men det är roligt. Roliga kommentarer får man massor av. Imorgon går jag bara till kvart i ett sedan är det central fältdag nere i stan som är obligatorisk. Men det ska bli skönt att få vila huvudet en halv dag, man blir så trött i huvudet efter att ha lyssnat på barn en hel dag.

Nu ska jag snart sluta skriva, det blev lite längre än vad jag tänkt mig, men det gör inget. Jag sitter här inne på rummet i min ensamhet och bara sitter. Jag är så trött i huvudet att jag inte orkar lyssna mer på tv:n så jag fick sätta mig här. Nej, nu ska jag lägga mig ner och halvsova tills hjärtat kommer in och lägger sig. Godnatt.

Jag känner inte igen mig själv längre...

Då var det dags igen. Kul med så aktiva bloggare, visst? Nej men jag skriver lite då och då, och idag har jag egentligen ingen lust alls, ingen lust till något men ett inlägg kan jag skriva ändå. Om det blir något vettigt? det vet jag inte, bryr mig inte heller för den delen.

Idag är INTE min dag, allt suger, jag är sur, ledsen, irriterad jaa, allt man kan vara. Jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen. Jag som ville träna, men det blev inte av, sedan ska killarna spela badminton, och då ska jag inte heller med. Lika bra att stanna hemma... eller? Ska jag gå ut och hoppas på att jag får det bättre?

Jag har lite smått ångest över att jag inte varit på gymmet på ASLÄNGE, jag fattar inte vad det är med mig. Jag är verkligen inte mig själv längre, surare Katja får man leta länge efter!! Jag hoppas mitt glada och vanliga jag kommer tillbaka snart, för detta är inte roligt..

Idag ska jag även skriva klart en liten uppgift som ska in, inte rätt dag att behöva skriva sina tankar om arbetet när mina tankar är på något helt annat ställe. Skolan går för övrigt bra, vi fick godkänt på vår första lilla uppgift, eller ja, presentation. Bra jobbat! Imorgon börjar min praktik, ska praktisera en vecka på Brunnsparksskolan på förskola. Jag hoppas jag kommer trivas.

Jag har tur som har dig, älskar dig oändligt<3RSS 2.0