I'm back!

Ojoj, jag kan ju säga att jag inte är superaktiv här inne på bloggen.
Minns inte ens vad jag skrev sist, men jag tror inte att jag nämnt att skolan börjat. Har väl gått där i lite mer än två veckor, men det känns väldigt bra än sålänge. Praktik snart så då får jag ju se om det är något för mig, men det tror jag. Fick praktik på någon förskola i Kävlinge. Vet inte riktigt vad jag mer gör än går i skolan, jobbar när jag kan och tränar, och självklart spenderar jag tid med mitt underbara hjärta :)

Till helgen ska jag och min finaste ner till Trelleborg och hälsa på mamma & familjen, ska bli mysigt, det var längesedan. På lördag ska vi nog ut och äta lite gott, det var längesedan det med, ska bli gott med någon god sallad med kyckling eller något :) MMM, mums.

Just ni sitter jag helt ensam och tittar på Idol, Chrille & Sören är och spelar badminton och Anna är hos Nettan och tittar på True Blood tror jag. Vilka roliga människor det finns med på idol, den ena är sämre än den andra, hahahha!! Och jurryn kan inte sluta skratta och inte jag heller, haha nu ska jag titta vidare. PUSSS

ÅH, jag saknar Kreta!

RSS 2.0