Språk & meningsskapande

Hej!

Idag var det kursstart för Språk och meningsskapande. Kursen verkar faktiskt helt okej och vår nya basgruppshandledare verkade också som en snäll pingla. Känns skönt att vi fick behålla våra arbetslag, jag trivs så bra i den jag är i nu. Efter skolan åkte jag hem och sov en stund sedan åkte jag till gymmet för ett Combat-pass, mycket skönt, som jag svettades.. men det är då man tar i! Mina axlar lär inte må bra imorgon, men det är en annan femma. Imorgon har jag skola från 8 - 12 och sedan tänkte jag åka ut till Väla och handla nya scrappe grejer på panduro :) Måste köpa nya block och en ny pärm också :) Vet inte om jag ska träna än, det får jag se. Nu ska jag i alla fall duscha, puss.

GODKÄND!

JAAAAAAAAAAAADÅ! Jag blev godkänd på tentan som jag hade igår :) Fyfan vad jag är bra, VI är bra! Imorgon börjar sista kursen för denna terminen sedan är det sommarlov, hörde ni hur fint det lät? : S O M M A R L O V! Woho, det kommer gå sjukt snabbt. Nu sitter jag och firar min godkända tenta med en energidryck och en sandwich, mums.

S&M

Hej på er!
Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade er om vad som händer. Jag hade känt mig så duktig om jag skrivit: Guuuud vad jag har pluggat i veckan. Men det har jag inte.. Lite men absolut inte i närheten av så mycket som tänkt att jag skulle göra/behöva.

I helgen var vi nere i Trelleborg och hälsade på familjen, brorsan var också på besök så det var väldigt trevligt. Vi har alltid så sjukt roligt. På fredagen mötte vi upp Jan&Peter inne i Malmö sedan åkte vi ner till Trelleborg där vi mötte upp mamma&Mariane för att käka på restaurang. Efter det gick vi hem och grabbarna satte igång med ölandet, jag drack mest pepsimax och åt lite smått och gott. Chrille blev full och var bakis på lördagen. Vi andra gick ner till stan en runda, det var så himla fint väder. På kvällen tittade vi på fotboll, Danmark - Norge, det blev lika trots att Danmark ledde ett bra tag. Säger man föresten; ledde? haha jag gör i alla fall. Men som vi alla vet så är skåningar en aning skumma med språket.

Igår när vi kom hem från Trelleborg kom Anna hit en runda för att vi skulle plugga in det sista till tentan vi hade idag. Jag pluggade nog max en halvtimme av, ja jag vet inte ens hur många timmar jag bara satt. Tentan idag gick faktiskt bra, jag känner mig ganska säker vilket kan vara både bra och dåligt. Bra för att jag tror att jag klarat det och att jag kände mig hyfsat säker på mina svar, dåligt för att jag kanske tror att det gick bra men så gick det åt helvete! Nej, vet ni vad? Jag får helt enkelt vänta i (max) 15 arbetsdagar innan jag får svar, tror dock att det går snabbare :) Har även varit på BodyCombat idag och det var MINST sagt roligt, HAHAH! Alltså. Efter passet åkte jag&Anna hem till svärföräldrarna där det bjöds på gooood mat. Nu är jag hemma igen och sitter här och halvsover, måste hålla mig vaken till BB! Vi hörs en annan dag, puss på er.

Jag ska aldrig "bara vila en stund"

Hej!

Vafan, idag skulle jag verkligen sätta fart med plugget och hur fan gick det med det. Imorse var jag på mentorsmöte halv nio till typ halv elva, åkte hem och slappade lite för att sedan plugga. Skulle sticka över till Anna men kom på att jag skulle se om det fanns en tvättid så jag kunde tvätta en maskin bara, det ar upptaget så jag gick upp igen för att vila tills den maskinen var klar. Jag somnade istället och vaknade av att Anna skickar sms. Nu är klockan fyra och jag har inte alls pluggat idag, herregud! Tentan är på måndag och jag tror nog att det är dags för mig att sätta fart. Nu tänkte jag titta på tentafrågorna igen och bara svara på dom för mig själv och se om jag kan..

Ikväll ska jag & Älskling hem till Nettan&Kalle på middag, det var längesedan så det ska bl så mysigt. Klockan sju ska vi vara där så jag ska vara så effektiv som möjligt nu och plugga, JA, jag ska plugga! Puss.

En dag i Ullared

Hej!

Har varit i Ullared med Anna&Julia&Emma hela dagen, så himla mysigt! Emma handlade lagom, Julia lite mer, jag handlade ganska mycket men ingen klår Anna :P haha roligt har vi haft det i alla fall och jag fick med mig en massa bra saker hem. Tack för idag världens bästa tjejer <3

Nu ska jag snart titta på BB.. Så himla pinsamma de tre nya tjejerna är, OMG! Slampor på HÖG nivå, we got some hoes in this house. HAH, ne men fyfan.. jag ska titta på det i alla fall, såklart. Imorgon ska jag ta tag i pluggandet också, pusspåer!

Plugga..

Tjena!

Har precis kommit hem från gymmet, körde 30 minuter cykel och 30 minuter core, ikväll sticker jag dit med Anna och går på ett BodyCombat-pass, det är nytt pass nu ju så vi får se hur det går, det brukar ta några gånger innan man kommer in i det.

Annars ska jag bara plugga, plugga, plugga.. Men vet ni? Jag har ingen aning på vad jag ska plugga på längre, jag läser igenom mina anteckningar för 45:te gången, räknas det? För jag har ingen aning om vad jag annars ska plugga på. Barndomspsykologiboken orkar jag inte läsa klart heller, den är så dryg. Aja, får väl läsa lite mer anteckningar och hoppas på det bästa. Puss&kram.

Söndagsmys

Hejhej!

Nu sitter jag på Ättekulla hemma hos Chrilles föräldrar. Har suttit och pluggat en liten stund och precis skrivit ut lite så nu har jag mer att läsa, mm så roligt.. Igår hängde vi med Affe mest hela dagen. Åkte över till helsingör och hälsade på Nettan när hon jobbade, jag köpte med mig en liten påse med en massa gott i, hon blev så glad den lilla saken :) & vi fick en liten dagsutflykt. Sedan pkte vi hem och till kvällsmat blev det inget annat än kebab. ovanligt när Affe är med ellerhur? haha. På kvällen gick vi ner och hyrde två filmer & köpte lite godis. Jag somnade redan till den första filmen, sjukt jävla långtråkig. försöka vakna för att se andra men då var jag så inne i min sömn att jag knappt kunde öppna ögonen. Chrille tittade i alla fall på den och det var visst inte heller världens bästa film precis, helt okej dock.

Idag stannar vi här på middag, blir någon steksak, mycket gott. Ikväll åker vi hem och tittar på BB :) I veckan är jag ledig från skolan vilket innebär att jag inte behöver vara i skolan men har massor att plugga hemma, tenta nästa måndag som jag SKA klara, hoppas det! Imorgon tänkte jag plugga på dagen & sedan träna på kvällen. På tisdag ska jag & mina gOmmor iväg på en rådtrip ;) haha. Och resten av veckan blir det plugg, förhoppningsvis jobb också, en dag med flickorna och en dag nere hos Jan, det hade varit nice. Men pluggandet ska gå före, känner jag mig lost så får jag jobba nästa veckan istället. Nej nu har jag babblat om allt möjligt ointressant så nu ska jag lägga ner min verksamhet och kila ner till Älskling som sitter och nördar sig vid en annan dator. Pusspåer.

Helg

Hej!

Fredag och äntligen helg. Just nu håller jag på med tvätten, städa och kollar lite tv, allt på samma gång. När jag är klar här hemma tänkte jag sticka och handla lite, kanske träna men jag är sjukt osugen. Ska jag skita i det idag igen? Har inte varit där sen i Söndags... snart en vecka sedan. Aja, får se hur jag känner när jag är klar med allt här hemma och har handlat. Ikväll kommer Chrilles föräldrar hit, idag bjuder vi på färskpasta, fläskfilé och Jensens sjukt goda sås, det blir mums på det. Tänkte baka något också men jag vet inte vad...

Imorgon SKA jag till gymmet, oavsett vad, jag ska dit! På kvällen ska jag & Älskling ut och äta :) Emma tipsade om Brooklyn och det verkar som att det är dit vi går, menyn såg god ut sen vill jag testa något nytt och inte gå till samma ställe alltid. Det finns föresten en restaurang nere i stan som vi gick förbi en dag som såg sjukt mysig ut, tråkigt bara att jag inte minns vad den hette. Den låg typ ovanför kullagatan, nästan vid gymgrossisten om jag inte minns fel. Aja, nu ska jag ner i tvättstugan igen. Puss & trevlig helg.

Muffen står i ugnen ;P haha

Bakar muffins till Chrille eftersom han fyller :) Han fick sin fina tröja innan och han blev glad, han hade inte förväntat sig något, och den satt mycket bra på honom, min finaste. Muffinsen står i ugnen och ska ut om 5, efter det drar jag mig över till Anna&Sören där resten av gänget ska käka pizza, jag står över, har precis ätit chickenbits med couscous och MASSA sallad, mums.

Älskling fyller år

Grattis på födelsedagen mitt hjärta, du betyder allt för mig ♥

En riktig skit-semester..

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag nu och plockat undan lite här hemma, Älskling fyller år idag och jag hoppas verkligen att hans present hinner komma, det gör den nog :) Från en sak till en annan, inatt drömde jag så sjukt skumma drömmar. Vi har ju bokat en resa till Turkiet och inatt drömde jag att vi var där. Kom fram och såg att det var värsta pundar/hor-stället vi kommit till, hotellet låg ca 20 minuter med bil från stan, det enda som fanns var en liten liten liten butik. Vi bodde uppe på en klippa, eller typ ett berg och när man kollade ner mot stranden så var den 50 cm bred och havets vågor var så stora att det inte fanns en chans att ligga där nere och sola, dessutom var havet colafärgat, uh! Inte nog med det så skulle jag in på toa, vi hade inga toaletter på rummet så man fick gå in i ett sånt äckling rum med två toaletter i, gick ner där själv och en sliskgubbe följde efter. Jag sprang ner och försökte låsa dörren till toan men det gick inte, gubbfan började dra av sitt skärp och smällde in dörren.. Han var på väg mot mig och jag lyckades sparka undan honom och springa ut.. När jag kommer ut är det helt tomt på hotellet, hittar en mobil och ringer Julia och säger att detta var fan den värsta semester jag varit med om, haha bara för att hon berättat om sin semester i Turkiet, haha, jag och mina skumma drömmar... men den var faktiskt läskig.

Tråkdag

Hej!

Jag har haft en så sjukt tråkig dag att det inte är sant, vaknade vid halv nio och kunde inte somna om, jag som verkligen kände för att sova lääänge dag. Menmen, så jag gick upp, tittade lite på tv, satt vid datorn och gjorde detta om och om igen. Tillslut drog jag mig ner mot stan för att gå en runda samtidigt som jag köpte ett busskort till äslkling, påvägen tillbaka köpte jag kycklingfilé sen gick jag hem igen. Satte mig vid datorn, pluggade ett tag, tillslut la jag mig i soffan för att sova - ville bara att tiden skulle gå..

Nu har älskling kommit hem från gymmet och vi har hunnit äta, stekt potatis med lövbiff fylld med rödlök och ost, mums. Nu sover dock älskling så jag har lika tråkigt igen, funderar på att gå en runda igen men chrille sa att det var kallt, då vill jag inte ut ju.. Aja, får väl sätta på en tråkig film eller något. Puss

Turkiet

Hej grabbar!

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik och undrar varför jag är så envis. Spotify har funnits... ja jag vet inte hur länge och det är först nu jag börjat använda det. Det är ju skitbra, det mesta finns och det går snabbt att hitta :) Innan sa jag att det var skit och att jag hellre laddar ner, varför katja?

Aja, det var inte det jag skulle säga. Jag skulle ju berätta för er, mina 100 000 läsare (HAHA), att vi har bokat en resa i Juni! :D:D:D Detta året sticker vi till Turkiet, Jag&Chrille, Anna&Sören, Martin&Maria och svärisarna. Jag längtar, en vecka fylld med sol&bad och framför allt VÄRME! Uhja, låt dessa månader gå snabbt :)

Nu ska jag göra något annat, pusspåer.

Lyxshake

Hej vänner!

Idag sov jag verkligen ut, vaknade flera gånger med lyckades somna om så klockan tio gick jag upp :) Började städa och ha mig för att sedan spela Badminton vid tolv tiden. Första timmen var okej sen tröttnade jag så sjuuuukt mycket, det är trots allt ingen sprot för mig, en timmer är okej, två timmar är så mycket för mycket. Nu har jag precis duschat och ska snart ner för att ta bussen till chrilles föräldrar, det blir middag där ikväll. Ska ringa mamma sen också, har inte pratat med henne  på länge känner jag.. Tur att vi ska dit och två veckor :)

Idag ska jag plugga lite hade jag tänkt, tar med mig min bok och lite papper till Ättekulla så jag kan sitta där och plugga ett tag.. tråkigt men måste göras, tentan börjar verkligen närma sig nu. Aja, nog om det.. ÅH, igår testade jag Max lyxshake och gud vad god den var, jag blev så mätt på den att det inte blev någon kvällsmat för min del, åt en glass och lite polly istället :) Nej, nu ska jag packa mina saker innan vi ska gå :)

present?

Tjabba tjena!

Skulle egentligen till gymmet och köra ett BodyPump-pass men jag missade bussen och sen skulle Chrille och Sören gå mot gymmet vid tjugo i nio och då hade jag inte hunnit i alla fall så jag skiter i det. Det är lika bra! Jag ska snart ner till stan och kanske till väla en runda, måste hitta present till hjärtat.. Får passa på idag då han ska hjälpa Sever att flytta. Jag hittade en sjukt snygg tröja men självklart var den slut, piss. Så nu måste jag ner till stan istället. Hoppas inte att det börjar regna bara, då blir jag en aning ledsen.

Vi har fortfarande inte besämt oss för vad vi ska hitta på med ikväll. Tror jag ska försöka hitta någon bra film (tips?) som vi kan titta på ikväll, Chrille ville ha hämtemat så jag får hitta på något gott till mig här hemma, vill inte ha utemat nu när jag kämpat hela veckan med att gå ner mina extra kilo ;) haha. Jag är en riktig viktpendlare, ena veckan är jag där jag vill vara andra veckan ligger jag 4 kilo plus, men så är det väl, sålänge jag håller mig inom dessa ramarna så överlever jag :) Nä, färdigpratat om det, ska se om nettskibell vill med till väla en sväng, om hon vaknat vill säga!

Provade alla mina shorts nu imorse och shit, jag passar ju inte ett enda par.. Mina favoritshort i rosa och vitt passar jag inte mer, jag kan ha dom men jag tappar dom, kan man ha skärp till shorts? haha Äh, nu ska jag inte tråka ut er mer, ringa nettan var det ju! PUss på er.

The beautiful pepole

Hej på er!

Äntligen fredag, inte för att veckan varit jobbig eller så men det var sjukt skönt med sovmorgon och att vara ledig idag. Jag tänkte ge mig själv en ledig dag från städandet här hemma så jag tar tag i det imorgon när Älskling ska hjälpa en vän att flytta. Igår var jag och passade flickorna, så himla söta och snälla. Louise ville att vi skulle bara kanelbullar när klockan var sex, jag tyckte det var lite sent att börja baka så nästa gång jag ska passa dom ska vi börja i tid så vi hinner baka, tur att jag är en riktig pysselnisse, älskar det. Igår klädde flickorna ut sig och vi tig en massa foto, de tyckte att vi skulle göra något roligt med fotona sen, funderar på om jag ska framkalla dem så vi kan göra något roligt, en tavla eller bara en massa klipp och klistra. Jag var där i tre timmar och tiden gick så snabbt, sen åkte jag hem till hjärtat och bara tog det lugnt.

Idag har jag inte gjort så mycket än, typ bara diskat och pluggat lite. Jag fick ett ryck och kände att det var dags att börja, tentan är ju om 2 veckor. Så nu har jag läst hela "Att bli sig sälv", kändes som om jag redan kunde det som stod i boken men det är inte fel med upprepning, så lär jag mig. Ska läsa igenom min sammanfattning från föreläsningarna också sen får det räcka för idag. Ska försöka hita något jag kan ge Chrille i födelsedagspresent, han fyller år på onsdag och jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Först tänkte jag att vi skulle åka till köpenhamn och äta och sedan gå på bio men det är sååå tråkigt att åka den långa vägen hem sen på kvällen. Så jag tror att vi tar någon mysig middag i helsingborg istället, bara vi två :) & så får jag hitta en present till honom istället.. Nu ska jag börja jakten på presenten! Trevlig helg.

Just my luck

Hej!

Idag är jag gladare än sist jag skrev. Jag har verkligen har några dagar nu då jag varit allmänt sur, allt har verkligen gårr åt helvete! Men nu verkar det rätta upp sig. Inte nog med att jag haft dåliga dagar.. i tisdags skulle jag till praktiken och tänkte att: Yes, idag blir en bra dag! Men icke. Börjar dagen med att gå ner och ska ta bilen, backar ut och missar ett FETT träd, backar rätt in i skiten och det blir en buckla, JA - en stor! Det värsta av allt? Det är inte min bil, jag fick panik, körde där ifrån, parkerade en bit bort. Ringde Chrille och böla som ett barn och sa att jag krockat i ett träd.. Mycket fel ordval eftersom han trodde att jag krockat som i kört snabbt och skadat mig. Jag var SÅÅ nära på att skita i praktiken men jag åkte dit och hade en bra dag med barnen i alla fall. Men min otur är inte slut, imorse grillade jag kyckling till Chrille i ugnen, när jag tog ut kycklingen för den var klar satte jag ner fater i vasken och sköljde med varmt vatten, skiten knakar och spricker på flera ställen, mitt favoritfat! Nu tänker ni kanske: vafan, det är ett fat Katja! Men det spelar ingen roll, när ska oturen ta slut.. NU!

Idag har gått bra, ingen otur idag! Redovisningen gick mycket bra och det verkade som att vi tog upp allt vi ville, glömde enstaka saker men fick fram vår poäng med det hela, och Fanny verkade tycka det var bra, det är det viktigaste. När jag kom hem så la jag mig för att vila, vaknade vid tre av att Anna skulle komma och hämta lite post sedan somnade jag igen och vaknade när min älskling ringde fem i halv sex (vad hände med passet som började klockan 6?) och frågade vart jag var, jag sov fortfarande. Så jag fick ta tag i min själv och sätta igång med plugget, har inte suttit så jätte länge men ändå skrivit lite på uppgiften vi har tills nästa onsdag. Ska träffa gruppen imorgon och skriva mer men känns skönt att ha börjat så man inte sitter där imorgon som små fån och inte har någon aning om vad vi ska, vill eller bör skriva. Nu ska jag i alla fall sluta skriva här och titta på BB om tio minuter. Puss på er!

32 minuter

Hej!

Idag är jag på lite bättre humör än igår men jag är inte jätteglad precis. Jag har aldrig märkt innan att jag blir extra sur i samband med mensen men nu är det bevisat! Jag vill inget och allt är tråkigt, sur är jag också. Idag är det som sagt lite bättre, tur för stackars chrille som får bo med ett monster.

Kvart över tio stack jag ner på gymmet, sprang 32 minuter på bandet utan stopp, mitt nya rekord.. jag kunde ha fortsatt men eftersom jag fick kramp i min vad för någon natt sedan så fick jag kramp nu när jag sprang, haha fick nästa panik. Efter det körde jag ben och mage på gymmet tills klockan var halv tolv. Nu är jag hemma och har duschat, Chrille är iväg och spelar badminton.. Idag ska jag och Chrille ha en myssöndag. Kanske åka ut till Väla och kika lite, kanske bio sen eller så blir det en film här hemma & ikväll ska vi självklart titta på BB!

Imorgon är det tänkt att jag ska jobba, skönt med lite lediga dagar från skolan så jag kan hinna jobba lite också. Jag får dock inte glömma att vi snart har en tenta som jag måste plugga till, jag får panik över att jag inte har panik över att jag inte pluggar! Jag måste känna pressen och den kommer väl, men jag önskar att den kunde komma nu. Nu ska jag föna håret så jag är redo att hämta Chrille när han ringer :)

inte min dag idag..

Hejhopp!

Sitter och tittar på lite tv med Chrille, Sören & Affe. Jag vill titta på Saw 7 men ingen annan vill se den, tråkisar! Får väl se den när jag är ensam eftersom jag tjatat i evigheter nu.. Idag var jag och Anna på Box-passet och Annas finger fick cp-ryck haha, darrade som aldrig förr! Mina armar är ganska döda idag men det är skönt. Imorgon får vi se avd jag ska köra på gymmet, om jag ens går dit. Känner mig inte supersugen just nu i alla fall.. Jag har varit på ganska tråkigt humör idag, inte lust med något alls. Helst av allt hade jag bara velat lägga mig i sängen och sova tills imorgon, tror det är mensen som spökar, mitt humör brukar inte vara det bästa runt de röda tiderna. Aja, hoppas det är bättre imorgon. Nu ska jag.. äh jag vet inte, sova kanske... godnatt.

Aj lööv jo gomman!

Godmorgon!

Allt bra med er? Jag mår superbra. Gårdagen var väldigt trevlig och minst sagt rolig. Började med att käka mat, lasange fick det bli, med sallad och tsatziki på det.. Sedan tittade vi på Burlesque som är hur bra som helst, har ni inte sett den så se den! Efter filmen snicksnackade vi lite och väntade på att BB skulle börja, haha alltså det programmet. Nu är det andra gången Katerina får för sig att sticka, frågan är ju bara varför alla stoppar henne, dom flesta har ju nominerat henne? Jaja, I don't get it! Ut med packet istället, låt henne gå. Efter BB satt vi mest och pratade och funderade på om vi skulle se en andra film eller inte, vi satte på 127 hours men den såg sjukt tråkig ut.. Sedan kom hjärtat hem och tjejerna begav sig hemåt. Tack för en rolig kväll, jag eeelskar er mina gOmmor! haha!

Idag är det lördag, det enda jag vet att jag ska göra är att träna. Jag & Anna ska sticka på ett Box-pass, jag kommer dö! Men det är så värt det, det var ett tag sedan nu så idag kör vi. Kan behövas efter allt jag proppade i flabben igår. Efter gymmet får jag se vad som händer, inte sugen på att göra något speciellt, bara ta det lugnt med älskling min! <3

Tjejkväll

Hej!

Äntligen fredag, veckan har gått snabbt men ändå inte. I vilket fall som helst så är det väldigt skönt. Igår åkte jag till en familj som har två små flickor som jag skulle passa för första gången, föräldrarna var hemma men jag var med barnen medan de lagade mat och var för sig själva. Mest för att jag inte träffat barnen innan heller, men det gick jättebra. Minstingen var så trött att hon somnade när hon satt hos mig, men när jag skulle lägga henne i sängen så vaknade hon.. hur som helst så gick det jättebra och de var väldigt trevliga. Idag har jag bara varit hemma och varit, städat lite, bakat lite kakor som fortfarande inte stelnat (eller a, chokladen har inte stelnat) och jag gjorde dem för snart två timmar sedan, vad är det för jävla choklad? Idag kommer lite tjejer från klassen hem till mig så ska vi ha en tjejkväll med film och mys. Jag vill se på BB så jag & Anna hoppas kunna övertala de andra tjejerna, det går nog :) Dom är inte så svåra :D Chrille ska iväg på killkväll med Sören & Kalle, roligt för dom :) Aja, nu ska jag lyssna på musik med mig själv och bara slappa, hämta tvätten om en stund och sedan är det snart dags att börja med maten. Trevlig fredag!

Fältdag

Godmorgon!

Idag väntas en heldag på praktiken, ska bli roligt men är inte alls så sugen på att vara vaken nu, mina ögon vill bara stänga sig så jag sitter här så jag inte somnar. Idag går jag från 8 - 13:10 sen klockan två är det lärarmöte till klockan fyra. Hoppas dom pratar om något intressant så jag slipper sitta och gäspa hela tiden, hah! Efter praktiken sticker jag hem en snabbis för att ta mina träningskläder för att sedan köra ett Combat-pass, det ska bli nice. Hoppas bara mina ben klarar det, fyfan vad jag var död igår efter powersteppen, herre min jesus..
Det är ju redan onsdag dessutom, fan vad snabbt det går, jag hinner typ inte med.. Att vi snart gått i skolan i ett år är ju bara sjukt, jag började precis ju? Aja, det är skönt att det går snabbt, det är bevis på att vi har det roligt. Neeej, om jag skulle ta och klä på mig kanske, Puss&kram.

Jag saknar Kreta & värme!

RSS 2.0