Nu skiter jag i detta!

Alltså! Jag har skrivit sedan sist jag uppdaterade och är fortfarande på fråga 1, vad fan händer? HAHA, början av mitt svar låter väl sådär halvtaskigt men ändå okej. Men så kommer jag längst ner på mitt svar, där har jag snöat ut på funktionaliserad undervisning när frågan handlar om språk- och kunskapsutveckling. Jag ger upp (för ikväll i alla fall). Imorgon ska jag fortsätta, dock med nästa fråga annars lär jag aldrig bli klar.

För övrigt så sover mitt lilla hjärta och har gjort det nu hela kvällen, har var så sömnig idag så jag har låtit honom sova. Jag sitter ändå här som värsta nörden och försöker skriva, har väl gått sådär får jag säga. Nej, dags för mig att lägga ifrån mig alla böcker och datorn och titta lite tv. Vi hörs imorgon fuckers.

PowerStep

Hej igen!

Tänkte att jag skulle skriva lite här innan jag sätter igång och skriver lite mer på tentan. Jag har varit iväg och tränat med Anna, mycket skönt. Jag har hunnit äta och duscha så nu tänkte jag fortsätta lite på tentan, vet inte hur länge jag orkar det men sålänge jag känner att jag orkar och vill så ska jag skriva. Frågorna är lite kluriga så jag ska läsa dem NOGA så att jag inte svarar på fel saker, inte så roligt i så fall. Imorgon ska jag sitta hemma och skriva & kanske gå på ett BodyPump pass med Anna, vi får se hur skrivandet går, tentan kommer faktiskt i första hand just nu så därför ska jag fortsätta. Puss&Kram

Tentaskrivning

TjenaHej!

Sitter på ättekulla hemma hos svärisarna och skriver tenta. Eller just nu pluggar jag inte men har suttit hela dagen ute i trädgården och lekt smart haha. Har fått ner lite men om det är bra eller dåligt lär vi ju se när jag sak börja skicka texten på datorn och få ihop allt. Tänkte göra det imorgon så fort jag vaknat. Om en timme ska jag & Anna iväg till gymmet för ett powerstep-pass, ska bli skönt trots att jag inte är jättesugen på att gå till gymmet i detta fina väder. Det har varkligen varit sjuukt varmt att sitta ute, men skönt. Jag klagar absolut inte på att vi äntligen fått lite sommarväder. Såg också att det ska vara fint i helgen, SOOOOOLA! Mys på det.

Jag orkar inte plugga mer för idag, eller inte just nu i alla fall så nu ska jag bara surfa rundor tills vi ska ta bussen mot gymmet. Ha en trevlig dag!

HA!

Nu går det att blogga från mobilen :) alltså inte som jag gjorde innan när jag skickade sms utan jag skriver ett vanligt fint inlägg. (eh, vadå tråkig info, haha). Jag blev i alla fall glad när jag såg att det funkade. Nu slipper inläggen bli så fula. Frågan är bara om det går att lägga in en bild. Ska testa, så syns det ingen bild så funkar det antagligen inte.

Min iphone visar att det ska bli 23 grader...

img_7093 (MMS)

Min iphone visar att det ska bli 23 grader imorgon vilket betyder att jag måste sola :) vi får tyvärr vår hemtenta imorgon så jag får se vad jag gör, kan ju faktiskt plugga ute i solen! Äntligen kommer lite sommarvärme till oss.

The show goes on

Godmorgon på er!

Idag ska jag jobba, känner inte alls för det.. Jag vill bara sova tills jag vaknar av mig själv (även om det är vid åtta tiden). Jag har ont i magen också, usch, mår verkligen illa. Hoppas att det är för att jag är trött..
Efter jobb ska jag direkt ner till gymmet, antingen blir det en timme styrketräning eller så går jag på ett Combat-pass, får se vad jag känner för senare.

Igårkväll satt jag och letade tips på vilka affärer man måste besöka när man är i NY och det är ju inte lite affärer jag har skrapat ihop än så länge. En hel dag med shopping låter inte helt fel i mina öron. Jag längtar tills vi åker dit, det ska bli så häftigt. Men först en vecka i Turkiet, ååh SOL&BAD! Det ska bli underbart.

Dags att röra på mig, bussen går om 20, måste hinna äta innan. Puss

Dancing for your life

Hej vänner!

Idag har varit en riktig mys-söndag. Började med att gå till gymmet där jag gick på bandet i en timme i rast takt. Sedan åkte jag hem, duschade och väntade på att Chrille och Sören skulle komma hem så vi kunde röra oss mot ättekulla. Vi bestämde oss för att gå dit, skönt och varmt var det. Till middag blev det koldskål med kammerjunkere och så lite lasange på det :) Mums, jag älskar lasange! Nu är vi hemma igen, eller jag är hemma. Hjärtat gick med Sören för att sola lite, jag sitter här och glor lite tv. Imorgon ska jag jobba, håll tummarna för att ryggen itne klyddar igen. Senare blir det BB, får se vem som åker ut ikväll.. Jag tror nästan att det blir Sara. Det känns som att hon hängt kvar så länge enbart för att hon är vän med gänget som är kvar och de har ju inte nominerat henne.. Fan vilket tråkinlägg, ska sluta nu innan ni somnar, om ni inte redan gjort det. PUSS

Söndag

Godmorgon!

Har varit vaken en stund men älkling ville inte vakna så jag låg kvar i sängen ett tag. Ska lägga in lite låter på mobilen sen ska vi sticka till gymmet. Hinner jag så ska jag gå på spinning, men hinner jag inte så joggar jag på bandet och kör lite styrketräning på det istället, det går lika bra. Nu får jag sätta igång annars hinner jag inte.

Ich bin så trött...

Hej mina vänner!

Jag är helt slut, hade det inte varit för att vi ska ut och äta om två timmar så hade jag lagt mig och sovit tills jag vaknat. Efter gymmet stack jag och Anna till skopunkten där jag hittade min älskade jesus-sandaler. De fanns inte i min storlek när vi var på Entré men nuså är dom mina :) Sedan åkte vi ut till Ikea en sväng, jag köpte nya blommor till vardagsrummet. Sedan blev det en snabb sväng inne på väla för att köpa ett skärp till Chille. Nu är jag hemma och har nästan precis duschat. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll så här sitter jag med pyjamas. Håret har åkt upp i knut och där kan det få stanna haha. Ska kolla lite tv innan det är dags att rota fram något från garderoben. Ha en trevlig lördag för det ska jag ha.

Krydderboller

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag i alla fall, vaknade redan lite över åtta. Varför kan jag inte sova länge när jag får? Aja, jag är väl utvilad så det får räcka. Jag var ganska rastlös innan så jag satte igång med att baka frukostbullar till hjärtat mitt :) Klockan elva ska jag & Anna gå på ett Box-pass, känner på mig att det kommer bli en aning jobbigt, men skönt.

Efter gymmet vill jag till ikea och köpa nya blommor, mina i fönstret har dött för längesedan så det är dags för nya. Ikväll ska vi ut och äta på Madame moustache, jag&Chrille, Anna&Sören, Nettan&Kalle och föräldrarna Busk :) Det ska bli supermysigt & jag ska inviga mina nya svarta klänning som jag köpte för ett tag sedan. Nu ska jag baka färdigt bullarna. Trevlig lördag på er.

Villa Begonia

Woho, jag pratade precis med min förra handledare som jag haft under denna terminens praktik. Frågade henne om hon hade placerat mig inför nästa termin då jag ska vara i förskolan. Hon sa att det antagligen blev Begonia, de hade mailat henne och sagt att de ville ha mig :) miiiik. Det var där jag var vikarie förra veckan och trivdes så bra, det känns jättebra att jag ska vara där, det ser jag fram emot.

"De mejlade mig om att de vill ha dig som student :)"

Nu ska jag väcka mitt hjärta som sovit sedan, ja jag vet inte, hela kvällen typ. Undra om jag kan få liv i honom, har försökt nu i en timme, eller två. Annars får jag se film själv. Ha en trevlig fredag mina vänner.

Musik - blandat.

Chris Brown feat. Lil Wayne & Busta Rhymes - Look at me know

 

Lady Gaga - Edge of glory

 

Massari - Dancing for your life

 

LMFAO - Party rock anthem

 

Massari - Real love




Mickael - How she is


Ida Corr - What goes around comes around

 

Lägger till mer musik sen när jag hittat en massa bra :)

Ont i ryggen...

Hej!

Vilken lång dag det har varit, skönt att äntligen vara hemma från jobb. Jag fick ju ont i ryggen i onsdags när jag jobbade men sen gick det över till på torsdagen.. Idag, så fort jag satte igång med att jobba kom smärtan tillbaka, ALLTSÅ det gör så sjukt ont att jag knappt kan stå på benen. Att göra mitt jobb ska vi inte snacka om! Fyfan. Jag har tagit det jättelugnt, inget stess eller tunga lyft men ändå gör det så ont. Om det inte försvinner och det har med jobbet att göra så undrar jag hur jag ska klara att vara där hela sommaren, vill inte förstöra ryggen :(
Nej nu får det vara slutklagat för idag.

Är som sagt hemma och har precis slängt in en tvätt, tråkigt att tvätta men skönt med nytvättade kläder, såklart. Älskling är på väg hem från gymmet, ska snart sätta igång med maten, det blir wok idag med fläskfilé, gottgott. Nu kom han hem så jag ska sätta på maten på en gång. Jag slänger upp ett inlägg sen med mina favoritlåtar :)

The hangover part II

Godmorgon vänner!

Igårkväll var jag, Chrille, Anna, Sören, Kalle och Nettan och tittade på Baksmällan 2. Ettan var sjukt bra men tvåan var inte mycket sämre, jag skrattade genom hela filmen och shit vad sjuka dom är. Haha när jag tänker på vissa scener från filmen börjar jag skratta.. Aja, har ni sett ettan så titta på tvåan :)

Nu ska jag snart iväg till jobb, slutar klockan tre och då blir det raka vägen hem och tvätta. Idag skippar jag träningen så jag slipper tvätta långt in på natten. Imorgon ska jag dock träna igen, det blir nog ett Box-pass. Vi hörs senare!



Shoppat på Entré

Hej!

Nu är jag hemma efter en shoppingrunda på Entré med Anna. Äntligen hittade jag ett par shorts som satt fint och som stämde överens med alla mina kvar: Låg midja, inte alldeles för tighta i låren, och sitter bra i midjan :) Tack till Anna som hittade dem när jag redan hade gett upp hoppet. Ett par söte ballerina skor fick jag också med mig hem & ett finfint vitt linne. Är nöjd med mina inköp :)

Svarta ballerina från skopunkten, vitt linne från New Yorker och jeansshorts från Bikbok.

shortsen fram

Shortsen bak

Mitt vita fina linne

Shopping

Godmorgon!

Snart dags för mentorsmöte och sedan shopping, visar er sen vad jag handlar, om jag hittar något :)
Ikväll ska vi på bio, det ska bli mys. Baksmällan 2 ska vi se, hoppas den är rolig. Vi hörs senare mina vänner.

Slut i rutan

Heeeeeeej vänner!

Fyfan vilken dag, helt ärligt. Jobb, direkt till revisorn, direkt hem för att skriva en massa protokoll och föreberede inför styrelsemötet.. Folket kom klockan åtta, ännu mer skrivande och piss och mög. Folket har gått och jag har fortsatt skriva protokoll, skriva ut, fixa ny kallelse till en ny stämma! Jag är med andra ord helt slut i huvudet, jag kan inte tänka. Jag ska titta lite tv sen ska jag soooova. Imorgon ska jag ut till Laröd för att ha mentorsmöte sedan ska jag ner till Malmö för lite shopping på Entré med Anna :D myyys. & på kvällen ska vi på bio ju, gud vad roligt. Ses imorgon mina lingon. PUSS

-

Godmorgon!

Om tio minuter går min buss så jag ska alldeles strax gå in och säga hejdå till älskling som fortfarande ligger och sover. Idag slutar jag klockan tre, är i Helsingborg vid fem, ska åka direkt till revisorn som inte fattar ett piss och sedan är det föreningsstämma klockan åtta! Hur fan ska jag hinna allt? Usch vilken dag, men jag kan trösta mig med att jag ska få shoppa lite imorgon. Ha en bra dag mina vänner!

The edge of glory

Nu har jag suttit ett tag och hållt med Nettans blogg, den är långt ifrån klar, det finns massor jag kan lägga till och ändra men den får vara som den är nu så länge. In och titta på Nettans blogg nudå!

Nu går ögonen i kors och jag känner mig sjukt trött. Tur är väl det för igår var ju rena mardrömmen. Jag gick och la mig vid kvart i elva och när klockan var halv två låg jag fortfarande och vände mig, jag vad hur pigg som helst så jag gick in och tittade på tv, men det fanns verkligen nada så jag somnade visst. Vaknade till av att tv:n var på sedan somnade jag om. Vågade inte resa mig upp och gå in till sovrummet för jag var rädd att jag inte skulle kunna somna när jag väl rest mig upp.

Imorgon ska jag jobba så jag ska nog gå och lägga mig om ett litet tag, men först ska jag ner i källaren och hitta fram en massa pärmar, not fun! Godnatt mina damer.

Jag fick ett uppdrag!

Hej vänner!

Innan jag åkte till gymmet kände jag mig sjukt konstig, nästan som om jag skulle få feber. Men nu efter passet känner jag mig bättre, jag kanske bara var övertrött innan jag åkte till gymmet.

Nu har jag fått i uppdrag av min underbara Nettan att jag ska fixa hennes blogg, vad glad jag blir :) Jag tycker det är så sjukt roligt att sitta och pyssla med. Ännu roligare är ju att hon bestämt sig för att börja blogga igen, det GILLAR VI! Nu ska jag sätta igång, visar er sen!

Sista skoldagen idag!

Hej hopp!

Vilket tråååååkigt väder vi har. Man blir ju smått deprimerad, känner inte för att träna, vill bara sova. Jag ska nog vila om en stund tills jag ska åka till gymmet. Får dra mig dit trots att jag verkligen inte känner för det idag, men jag ska! punkt slut.

Idag var jag i skolan klockan åtta och då var det dags för redovisning, det gick bra, precis som jag trodde. Efter alla redovisat var det lite fritt, fick titta i en massa böcker om olika modeller för hur barn lär sig läsa och skriva och bla bla bla, så kul var det. Man fick göra en handdocka men jag orkade inte... Eller sanningen är att man skulle visa upp en kort pjäs eller vad det nu kallas och det ville inte jag, haha så jag struntade i det.

Vi skulle ha träffat klassen för lite mys i solen men det var så tråkigt väder så vi åkte hem, allihopa. Lite synd om dom som kom till skolan i och för sig, men hade noll lust att stanna kvar och ännu mindre lust att äta glass när det är storm ute, typ.

Imorgon ska vi har föreningsstämma med bostadsföreningen och vi ska vara hemma hos oss, ska man baka något till det? eller räcker det med att dom kan få lite kaffe? Vad ska jag i så fall baka? :)

Tråkigt väder... igen

Godmorgon vänner!

Idag är sista skoldagen fördenna terminen, skönt. Idag ska vi redovisa vår analys och det kommer gå skit bra. Efter skolan blir det lite mys med klassen och sedan ska jag kopiera en bok så att jag är redo för en hemtenta nästa vecka. Nu ska jag klä på mig och sticka mot bussen, vill inte gå ner till stan i detta regniga väder :/

Tittade igenom bilder på mobilen och hitta...

img_2324 (MMS)

Tittade igenom bilder på mobilen och hittar denna!

19 dagar kvar till Turkiet, som jag längta...

19 dagar kvar till Turkiet, som jag längtar. Men först är det hemtenta & jobb som gäller! Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon. Puss

Min måndag

Hej vänner!

Idag har jag, Emma och Anna pluggat och vi är klara med litteraturanalysen, skönt. Imorgon ska vi redovisa möget. Imorgon är dessutom den sista skoldagen vi har sen är det SOMMARLOV. Vi har dock en hemtenta nästa vecka men då ska vi inte ta oss till skolan i alla fall, som jag längtar till sommaren. Imorgon efter vi haft lektion ska vi sitta och mysa med klasskamraterna innan vi skiljs år för lite ledighet.

Har hunnit med en runda på gymmet också, det blev spinning och core idag. Spinningen i en halvtimme gick sjukt snabbt, när hon sa att det var nästsista låten tittade jag och Anna på varandra och bara What? redan?. Haha, och sedan var det en halvtimme Core, inte lika roligt. Jag får så ont i mina axlar..

Nu ska jag bara sitta och mysa med hjärtat mitt, han har så ont i sin nacke så jag ska pyssla om honom lite. Han vet inte om det, men jag har köpt lite gott till honom, choklad och chokladbollar. Mm, ska snart gå och hämta lite till honom, jag tror han kommer bli glad. & är han glad så är jag glad ♥

Kollade genom lite bilder på facebook och hittade bilder sen Helsingborgsfestivalen 2009 då vi först grillade hos älskl föräldrar och sedan åkte ner till stan, så rolig den kvällen var ♥ Hah, snart två år sedan.


Lite plugg

Godmorgon!

Solen skiner och jag är glad, det är så det ska vara. Klockan tolv kommer Emma hit till mig för lite plugg, vi måste få rätt på prezi-fuckern eller så kanske vi bara gör en powerpoint. Med prezi ser det ut som vi slafsat ihop allt på 3 minuter, det kan bli mycket bättre med PP, får se vad tjejerna tycker. Vid halv två kommer Anna också hit för plugg.

Klockan fem ska jag träna, det blir spinning i 30 minuter och Core i 30 minuter, längesedan jag körde de passet så det ska bli roligt. Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet, lika bra att sätta igång så vi blir klara.

Mysväder

Sitter hemma hos svärföräldrarna och skulle kunna somna vilken sekund som helst. Sjukt trött och helt seg i kroppen. Vi har ätit middag och nu är alla lite utspridda här i huset, här sitter jag helt ensam och skriver. Föresten, som det regnde och åskade ute innan, det small till ganska rejält. Men det var mysigt. Nu regnar det bara och det suger ju liiiite faktiskt. Nu ska jag kila ner till de andra. Ikväll blir det BB, måste ju se när gurk-fan åker ut!

Söndag

Hej!

Nu har jag hunnit med ett spinningpass, lite styrketräning och så har jag bakat skorpor. Nu ska vi snart åka till älsklings föräldrar och så stannar vi där till ikväll, mys. Sedan blite det BB ikväll, trevlig söndag på er.

Captain Jack Sparrow

Goder kväller!

Har precis kommit hem från bion. Tittade på Pirates of the caribbean och jag tyckte faktiskt att den var bra. Kanske inte världens bästa film men har man sett de andra så borde man kanske se denna. Vi skulle egentligen ha gått ner till stan för att ta en cider eller något men ingen orkade efter bion så vi åkte hem. Vi får göra det nästa lördag istället. Nu sitter jag & älskling och tittar lite tv innan det är dags att sova. Imorgon väntar ett spinningpass och jag ska även styrketräna lite tänkte jag. Sov gott kära vänner.

pirates of the caribbean - on stranger tides

Har precis krängt två glassar, är det lördag så är det. Får passa på när jag har min ätardag. Klockan nio ska vi på bio och titta på Pirates, det ser jag fram emot. Nu är det en timme sedan jorden skulle gått under, HAHA vilket skämt.. Nu ska jag vila lite innan jag ska byta kläder för kvällen. Puss

Skönt med lite färg på kroppen :)

img_8346 (MMS)

Skönt med lite färg på kroppen :)

Run the world

Nu har jag äntligen fått sätta mig för att bara ta det lugnt.
Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och tränade lite mer än en timme med hjärtat mitt. Sedan åkte vi hem och sorterade tvätt, ner i tvättstugan och satte på en maskin & eftersom vi började tvätta såhär sen lär vi hålla på hela kvällen, men det gör inget när vi har en massa filmer vi kan titta på. Lagat mat har jag också hunnit med, det blev lax & ris. Nu sitter jag här en liten stund innan vi ska hitta en film vi vill se.

Imorgon ska vi se Pirates, äääntligen! Det kommer bli mys, jag&älskling, Sören&Anna och Affe. Snart kommer Baksmällan 2 också ut, den måste jag se!

Aja, nu ska jag inte tråka ut er fredag, haha vi hörs imorgon friends.

Känns som att detta är ganska mycket Gagas eller Rihannas stil!

Fredag & jobbdags

Godmorgon vänner!

Idag vaknade jag innan klockan ringde, hatar att göra det. Jag vill ju sova så länge jag kan. Men jag är uppe, packat ner träningskläder i väskan och hoppas på att jag kan gå från jobb en halvtimme tidigare så att jag hinner med ett spinningpass ikväll, kan jag inte gå tidigare får jag sticka till gymmet och köra lite styrketräning istället. Ikväll har vi tvättid, så roligt ska vi ha det en fredagkväll, men det måste tvättas. Och vi kan se en massa filmer mellan varven.

Nytt i garderoben

Idag var jag vikarie på Villa Begonia och det gick väldigt bra, barnen vad så söta så och personalen var hur trevliga som helst. Jag trivdes väldigt bra där vilket är skönt eftersom jag förmodligen kommer att ha min praktik där sen, hoppas det :) Vi var ute med barnen ett bra tag, sedan kom glassbilen med glass till barnen och sedan var det mellanmål, mer lek och sedan slutade jag kvart över fem. Då åkte jag ner till stan för att titta en snabbis på H&M, jag hittade lite smått och gott, hade inte så mycket tid så det blev en snabb genomgång. Jag hittade i alla fall något som fick följa med hem. Klockan sju kom Chrilles föräldrar hit och då blev det mat. Nu sitter jag & hjärtat här med varsin dator och nördar oss lite innan det är sovdags, imorgon väntar ännu en jobbdag.

Sorry för dåliga bilder, tog dem snabbt med mobilen, inte den bästa kameran. En tunika, en klänning (som jag gick dit för att hitta i enfärgat som de självklart inte fått in än) och ett vitt linne - som är stort så det är mer som en klänning/tunika. Nu ska jag titta runt lite på nätet innan jag ska sova, godnatt vänner.

Mot gymmet

Godmorgon!

Nu ska jag alldeles strax sticka ner för att ta bussen till gymmet, det blir jogga en halvtimme eller så och sedan styrketräning, skönt att få det gjort nu på morgonen då det knappt är någon där nere. Efter det ska jag hem, duscha och sticka till jobba, jag är faktiskt ganska nervös, men det ska gå bra. Visst kommer det gå bra?

Aja, nu går bussen om tio, vi hörs säkert senare. PUSS

Impossible

Jag är helt slut idag, så trött att jag skulle kunna somna stående. Jag jobbade till halv fyra, tog buss och tåg hem. Lagade mat när jag kom hem och nu sitter jag här i soffan helt borta. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu för att sova hela natten, ÅH skönt det hade varit. Jag & älskling ska titta på film sen har vi bestämt så jag får hålla mig uppe :) Imorgon ska jag vara vikare på förskolan, det är lite nervöst måste jag säga, men det ska nog gå bra, I think!

Texten jag skrev klart igår skickades in idag så nu får vi hoppas att det räcker till ett godkänt i alla fall.

Nu ska jag vila medans chrille tittar på "dom gula jävlarna", jag gillar inte Simpsons.

Puss&godnatt.

Fan, jag försov mig.

Godmorgon!

Igår var det busschaufförens fel att jag inte kom i tid till jobb och idag är det mitt eget fel, jag försov mig. Det händer typ aldrig! Chrille väckte mig 05.57 och frågade när jag skulle upp, jag bara whaaaat! Bussen går om en minut. Aja, ja var nog trött idag. Nu kommer jag börja klockan nio istället och så stannar jag en timme längre, så jag är inte hemma förrän kl sex, usch. Så jag får skippa tränignen idag, och ta den imorgon istället. Nu måste jag gå ner så jag itne missar bussen också. Puss

Klar med texten!

Hej mina vänner!

Jag har verkligen haft fullt upp idag. Jobbat till tre, var på gymmet vid fem, tränade till halv sju, hem och plugga med Anna (äntligen färdig med texten som ska in imorgon) och nu har jag duschat och håller på att laga lite kyckling som jag kan ha med mig till jobb imorgon. Nu ska jag mysa med mitt hjärta som jag inte träffat på hela dagen. Puss

Busschauffören körde fel "jag trodde jag k...

Busschauffören körde fel "jag trodde jag körde femman, inte fyran" så jag missade bussen till jobb vilket betyder att jag får stå ute och frysa samtidigt som jag väntar på nästa buss som går om 40 min. Sug!

Hej! Sitter på tåget som ska ta mig till ...

Hej! Sitter på tåget som ska ta mig till jobb, idag är jag faktiskt pigg jämfört med förra veckans jobbdagar. Konstigt att jag kan vara det med tanke på det sjukt tråkiga vädret vi har. Efter jobb dag ska jag träna med Anna, det blir powerstep idag. Vet ni vad jag behöver? En helt ny garderob känns det som. Jag sorterade bort allt gammalt som jag haft i garderoben hur länge som helst. En fet dressman påse fylld med kläder fick säga hejdå. Jag måste verkligen köpa lite nya sommarkläder, nu har jag bara två på shorts kvar, som dessutom är alldeles för stora... Aja, får ta en liten shoppingrunda innan vi sticker till Turkiet. Nu ska jag sova lite på tåget, puss.

PULS - Lad det slå (blue sky remix)

Min dag

Hej vänner!

Nu har jag gjort allt jag ska idag. Skrivit mer på min text som nästan är färdig, ska titta lite till på den imorgonkväll. Jag har gjort litteraturanalys med Anna & Emma, men vilken sjuk uppgift vi fått. Meningsskapande - var då? Jag har varit och tränat Combat som för övrigt var sjuuuuukt tråkigt idag, denna jävla instruktören kan ju absolut N A D A! Hon gör fel hela tiden och har så låg musik att jag hör folket ute på gymmet flåsa, för fan. Jag har lagat mat till mitt hjärta, det blev chili con carne med ris och tacochips, det gillade han :) Jag har gjort kyckling till mig så jag har till veckans jobbande. På tal om jobb så fick jag ett erbjudande om att vara vikarie på Villa Begonia på torsdag och jag tackade ja, jätteroligt. Jag har laddat ner nya avsnittet av DH & nyduschad som jag är ska jag titta på det nu. Så, det var min dag, spännande va? haha. Puss

En gul katt med vampyrtänder & en nalle som är hårig och grå - det finns verkligen meningslösa barnböcker!

Skriva text, litteraturanalys & träna

Nu kommer snart Anna hit och då ska vi skriva på våra texter som ska in på onsdag, det kommer gå skit bra! Vid tolv kommer även Emma hit och då ska vi göra klart en litteraturanalys som vi ännu inte börjat med, men det kommer gå snabbt. Klockan fem ska jag vara uppe på gymmet för ett hård Combat-pass, förhoppningsvis. Jag hoppas att jag hinner dit tidigare för att styrketräna lite, hinner jag inte det så får jag ta det imorgon. Det var min dag, Puss!

Kenza väntar så fint på sitt kex :)

img_2430 (MMS)

Kenza väntar så fint på sitt kex :)

Mobilblogga

Haha, Emma berättade för mig hur jag skulle mobilblogga (kan tänka sig att datanörden själv inte visste det). Om ni läst några inlägg ner så trodde jag att jag var sjukt smart och skrev ett sms som jag sedan kopierade texten och klistrade in inne på blogg.se:s hemsida. Allt detta klydd bara för att blogg.se inte har någon app till iphone, eller har jag missat den?

Nu vet jag i alla fall hur man gör, TACK Emma :)

Min nya klänning!

img_1431 (MMS)

Min nya klänning!

Ont i rumpan

Hej på er!

Idag vaknade jag lagom otaggad på att sticka på ett spinning-pass men jag drog mig dit i alla fall. Väl inne på passet gav jag nästan allt, att säga att jag gav allt hade varit lögn, men jag körde slut på mina ben i alla fall. & min rumpa, fan vad man får ont av en spinningcykels sadel. Nu är vi hemma hos svärisarna, det blir middag här sen så vi stannar till ikväll någon gång. Ikväll ska vi titta på BB. Jag har slutat att titta på vardgararna eftersom det börjar (läs: är) sjukt tråkigt och det räcker gott och väl med att titta på söndagarna bara. Ikväll tror jag att Madde eller Gurkan åker. Nog om det. Nu ska jag ner och vara social.

Några favoriter

Lady Gaga - Judas


Maddi Jane - Impossible (Shontelle)

Jennifer Lopez - papi

Kato feat. Ida Corr, Camille Jones &J Johnson) - Sjus

Edward Maya feat. Vika Jigulina - Desert Rain

Snoop Dogg - Sweat

Katy Perry feat. Kanye West - E.T

NY

Jag kan inte låta bli. Vi har bokat en resa till New York och jag längtar som F A N! Det ska bli så sjukt häftigt och roligt. Jag surfar rundor och letar efter saker jag måste se & uppleva, vilka butiker som måste besökas osv. Herregud, jag kommer ha fullt upp från morgon till natt om jag ska hinna med allt jag vill. Det är ju inte precis som att röra sig nere på kullagatan där allt finns inom 20 minuter gångavstånd heller, haha! Det enda jag inte hittat är den exakta summan som du får handla för utan att betala tull för sakerna, det står lite olika överallt. Jag har hittat allt från 1700 kr till 4300 kr, innan vi åker måste jag veta vilket som stämmer :)

Idag har jag en myskväll med mig själv, Chrille gick precis med Sören. De skulle sticka till P&P för att hälsa på alla som är där. Jag orkade verkligen inte ta mig dit, lite tråkigt då jag ville hälsa på Annas alla Saror haha, men det kommer väl fler chanser. & hälsa på de andra också såklart. Men jag valde att stanna hemma ikväll och bara vara, nu tittar jag på "smartare än en femteklassare" och sedan ska jag nog sätta på en film.

Lördag

Hej vänner!

Igår hade jag och hjärtat en mysfredag, bara jag och han. Vi tittade på två filmer, Mind hunters och Life as we know it. Båda var helt okej, kanske inte någon film man ser igen men de gick att kolla på. Idag har jag inte hunnit gör så mycket än, jag ville gå och träna men kände att jag fick ta en paus idag eftersom jag ska dit imorgon :) Affe & Sören är hemma hos oss och snart ska de små liven äta lite snask (pizza) sedan vet jag inte om de har lust att åka en runda till väla. Jag hade velat prova bikini på stadium, såg att de hade några fina där. Vet faktiskt inte riktigt vad som händer idag, jag ska kanske med en snabb runda till pernilla för att säga hej till gänget, får se hur det blir. Har laddat ner lite filmer så vi har att titta på ikväll om det inte händer något annat. Jag har i alla fall bestämt mig för att göra tacos fast med kyckling, vet inte vad det heter :) & sedan ska jag unna mig en sandwish och kanske något annat smaskigt. Trevlig lördag på er.

Jag är en nörd

Hej! Jag har kommit på ett sätt att blogga från mobilen, haha. Kalla mig geek om ni vill. Jag skriver ett sms, kopierar texten och sedan klistrar jag in det inne på blogg.se. Föresten, är det någon som vet hur man gör när man har blogg.se på ett lite smidigare sätt? Nu ska jag sova, puss på er

New York!

Hej vänner!

Idag är jag hemma, är ledig från skolan. Har skrivit lite på en text som ska in nästa onsdag, borde skriva klart men nu känner jag inte alls för att skriva mer så jag skiter i det. Har legat lite på balkongen och solat, skööönt! Tyvärr så har vi tak över vår balkong vilket gör att man får sitta helt skumt, jag har i alla fall fått solat lite. Nu sitter jag och äter flingor, utan mjölk för den är slut. Aja, det får gå bra så, gott är det i alla fall.

Igår kom Sören hit på kvällen och vi bokade resa till NEW YORK! det är ju helt ofattbart, den 25 augusti sitter vi på planet som ska ta oss till the big city, kommer bli sjukt roligt. Men innan dess ska vi njuta av en vecka i Turkiet, njuta av att det är sommar i sverige och jobba lite så man får ihop lite slantar att shoppa för i NY!

Små pluttar

Hej!

Igår hade jag och älskling två år tillsammans, de bästa åren i mitt liv och fler ska det bli ♥ som jag älskar min lilla nuss.

Idag var jag i skolan från åtta (skulle ha varit om inte tåget var över 30 minuter sent) till halv tio, sedan var vi klara med redovisningen som gick bra, precis som vi trott. Åkte sedan hem för att sätta igång med lite tvätt, nu har jag snart tvättat två maskiner och så tar jag resten imorgon. Ska iväg och träna sen, det blir ett Combatpass idag, hoppas älskling vill följa med dit lite tidigare så tänkte jag antingen jogga en halvtimme eller styrketräna, får se vad jag känner för.

Idag saknar jag mina små syskon, det var ett tag sedan vi sågs nu så det börjar bli dags att ses igen. Hoppas det blir snart ♥ Satt och tittade igenom gamla foto och jag kan inte fatta att de har blivit så stora, jag ser fortfarande dom som så små att man kan bära rundor på dom..

Hur sör är inte denna lilla tjejen?

Philip & Mike

Jag & Mike, så gammal! Tänk att han snart fyller 8.

Mina små pluttar ♥

Emma, som har blivit så stor.

RSS 2.0