Konstiga drömmar

God morgon!

Jag har haft sjuka drömmar inatt och vaknat flera gånger och trott att jag försovit mig, konstigt. Nu är jag i alla fall uppe och har sjukt ont i magen & i halsen. Får se hur det blir med träning idag.

Igår hade vi möte med föreningen och för en gångs skull gick det bra, många kom och alla verkade tycka samma sak. Vi fick någon som tog över både ordförande och kassör när vi hittat något nytt, än så länge är vi det men sedan tar de över. Det känns bra. Nu ska jag iväg på min sista dag på praktiken för denna gången! Vi hörs sen.

som vanligt

FANDÅ! Hade det gått att ladda upp bilder så hade ni fått ett gäng gamla bilder men självklart går det inte, SOM VANLIGT! Skit.. Snart styrelsemöte, spännande spännande.. eller inte! Missar idol om dom inte är jääävligt snabba idag, störigt. Jag provar ladda upp bilderna sen igen så får vi se om det går då.

En vanlig dag på praktiken

Hej vänner!

Har varit på praktiken idag och det gick bra som vanligt. Klockan fyra slutade jag och då åkte jag direkt ner till Oj för att handla lite oboy som jag ska ha med mig till Martin&Maria när de gifter sig. & nej, det är inte deras bröllopspresent :P Ska skriva lite loggbok sen tänkte jag ladda upp en massa gamla bilder jag hittade på några cd-skivor, så bildbomb strax!

Idol

Har suttit och tittat på idol precis och whats up med att de flesta killarna är så dåliga.. Idag var det bara två av killarna som gjorde det helt okej, de andra sög balle. Kan det bero på att man jämför med hur duktiga Erik & Jay var, helt sjukt grymma ju!

Var på Combat med Anna innan och det nya passet var faktiskt mycket bra, jag gillade det. Tiden gick snabbt & jag blev svettig, det är det som räknas. Efter gymmet tog jag bussen ner till knutpunkten för att byta där. Där möttes jag av världens gäng som skulle på samma buss osm jag, runt 16-17 år, skitfulla och otrevliga. Lättklädda tjejer & aggressiva killar. De stormade på bussen och efter ett tag slängde busschauffören ut dom, några gick av direkt, några vägrade. Jag sprang på där bak och gick fram och frågade om alla skulle ut, jag fick ett JA til svar men stod ändå kvar. Efter ett tag sa han att jag fick stanna där framme, han såg väl att jag inte tillhörde galningarna. Svettigt som jag var och med träningskläder så skulle jag nog inte ut och festa :P
Tillslut fick han ut alla och körde iväg. Han fick beställa en buss med vakter till dom djuren. Jag hade varit skiträdd om jag var han. Alla killar skrek: "SVENNE JÄÄÄVEL, va fan tror du!", "Stick jag har betalat, jag ska inte av" osv. Jag kom i alla fall med bussen och kom hem, tur det!

Nu ska jag sitta här lite till sen ska jag lägga mig, börjar blir trött. Det har varit en lång dag. Puss&godnatt

Praktik!

Sitter på praktiken och har min rast nu medan barnen ska vila. Innan hade jag en samling med barnen som gick sjukt bra, alla var tysta och lyssnade och gjorde som dom skulle. Känns bra, det är inte roligt att försöka hålla en samling om alla yrar runt och inte bryr sig. Idag slutar jag klockan fyra & ska åka direkt hem för att byta om till träningskläder och sedan gå på combat med anna ikväll! Jag längtar!! Nu ska jag läsa vidare i min bok. Puss&kram

Blogg.se appen!

Hej vänner!
Jag mår mycket bättre, kan bero på att jag tvingade mig själv till att somna om trots att jag vaknade typ en gång i halvtimmen. Lite i tolv gick jag upp och nu är det bara halsen som gör ont, men det ska nog gå över :) så imorgon blir det praktik igen, nu har jag missat en och en halv dag så jag får ta någon extra fältdag istället :)

Nu har förresten blogg.se äntligen fått en app så nu slipper man uppdatera med tråkiga mobilinlägg. Inte för att jag bloggar mycket men de få gånger jag känner för att göra det, mycket smidigare!

Har precis tittat på film, how do you know tror jag att den hette, helt okej film. Innan såg jag flesta avsnittet sv desperate housewives säsong 8!! Äntligen har det börjat igen, tråkigt bara att det är sista säsongen.. Nu ska jag titta på någon annan film, hörs sen!

Uppdragskort

Hej vänner!

Jag fick gå hem från praktiken idag, mindre roligt men jag mådde inte alls bra. Det gör jag fortfarande inte, ont i halsen och ont i kroppen. Jag hatar det. Jag hoppas att jag är frisk till imorgon! Jag tog hem lite färgade papper och förberedde en massa uppdragskort att kunna ha på samlingen imorgon så jag hoppas verkligen jag kan gå imorgon. Jag ska ju inte vara där om jag är dålig, vill inte smitta barnen ju..

Jag ska snart börja med maten, idag blir det lite kycklinggryta med färskpasta, mums! Är lite småhungrig nu så det ska bli gott. Klockan åtta vill jag titta på Idol, jag hoppas inte Chrille har något emot det.

Krasslig

Hej vänner!

Idag känner jag mig krasslig, känner mig lite febrig, ont i kroppen & halsen. Jag hatar att ha ont i kroppen, det gör ont om jag nuddar vid något.. Jag ska ändå ta mig till praktiken och hoppas att jag står ut hela dagen, eller i alla fall tills jag hållt min bilduppgift idag. Frågan är om pedagogerna vill att jag är där om jag inte mår bra, vi får se. Det värsta är ju att det är praktik, då ska man INTE vara sjuk... fan!

Får se hur det blir med träning idag, om det blir någon så får det nog bli bodybalance som är lugnt.. Men får se hur det blir. Ska snart ta bussen mot praktiken så vi hörs senare. P

Hjärtat köpte med sig en Pepsi Max till mi...

img_4680 (MMS)

Hjärtat köpte med sig en Pepsi Max till mig <3

Spännande...

Idag har jag varit på praktiken som alla andra dagar denna veckan, dagen gick snabbt & jag är glad att det är fredag. Ser fram emot en myshelg trots att Chrilleman jobbar :( Det är SÅ tråkigt! Hoppas att han blir klar med möget snart!

Så än sålänge har jag inte gjort mycket, kom hem från praktiken vid kvart i fyra tiden och har bara suttit sedan dess. Sjukt tråkig fredag med andra ord. Klockan åtta kommer idol så det är det jag väntat på hela dagen, spännande. Funderar på att baka något men jag är inte ens sugen.. struntar nog i det..

21 09 11

Hej vänner!

Jag är dödstrött & väntar på att min Chrilleman ska komma hem. Så tråkigt när han jobbar och kommer hem sent. Jag borde städa eftersom vi har visning imrogon men jag orkar inte, jag kommer hem en timme innan mäklaren kommer imorgon så då hinner jag fixa lite, dammsuga snabbt & torka av lite.

Idag har jag haft ännu en dag på praktiken, det gick bra som vanligt men barnen var helt tokiga idag.. Vilda lekar och skrik hela dagen, inte konstigt jag är slut i huvudet.

Jag fattar inte varför jag kommer in i dåliga vanor när jag har praktik, jag är konstant sugen på antingen glass eller choklad, vafan! Haha jag lär väl gå upp ett par kilo under Vft:n, dels för att jag är sugen & har ätit ett och annat och för att jag inte orkar träna heller. I helgen ska jag bannemig träna!!

Nu ska jag skriva loggbok sen ska jag ner i tvättstugan. Hejåhå!

Praktik & föräldramöte

Hello friends!

Idag har jag varit på praktiken, från 8-16 var jag där och dagen har gått snabbt, idag var det roligare än igår. Massa barn idag så det var skoj, en massa nya ansikten också. När jag slutat åkte jag en snabbis hem till svärisarna för att hälsa på & för att äta en macka innan jag skulle tillbaka. Halv sex var det dags för föräldramöte som varade till lite över sju. Så jag var inte hemma förrän tjugo i åtta. Lagom lång dag idag så jag är sjukt trött nu, ska massera Chrille lite innan jag ska lägga mig.

Imorgon ska jag direkt hem efter praktiken och tvätta & städa så att här är rent tills på torsdag. Då är det visning så allt måste fixas imorgon, BLÄ på det. Jag vill sova i en vecka, i need some sleep.

Förskolan!

Hej vänner!

Idag var första dagen på praktiken och det gick väldigt bra, jag tycker dock inte att det är roligt men det är väl sånt jag får ta bara. Jag har tre handledare vilket är lite förvirrande, jag måste berätta allt tre gånger, störigt! Jag ska bara stå ut dessa två veckorna sen är det ett tag kvar tills jag ska dit igen. Alla är i alla fall snälla och så, så det är ju bra. Nu är jag hemma & fryser ihjäl, har tjocktröja och filt!

Igår tittade jag & älskling på Friend with benefits och jag tyckte ärligt att det inte var något speciellt, efter en timme säger Chrille till mig att han tyckte den var tråkig & jag håller med. Jag visste ju redan vad som skulle hända innan jag såg filmen, och det var bara samma sak om och om igen. Den var inte dålig men verkligen inte bra heller. Jag tänkte sätta på en film nu, lägga mig under filten i soffan & ett glas pepsi max på det! :)

En helg i Trelleborg

Hallå!

Redan söndag igen & helgen har gått förbi alldeles för snabbt. Vi är nere i Trelleborg och hälsar på och var varit här sen i fredags. I fredags när vi kom gick vi till Harmony och åt middag, pepperbiff blev det för min del, sjukt gott!
Igår var jag ute på en morgonpromenad med Patricia & Wilton, myyys :) Sedan gick jag hem och sedan ner till stan en runda med familjen, kom hem och tog det lugnt. Lagade kycklingtaco igår och kollade på film på kvällen. Idag har jag inte hunnit med så mycket, vaknat & duschat i alla fall. Vi åker nog hemåt vi tolv eller ett tiden. Jag tror att vi har tvättid idag så vi får väl tvätta, sen tänkte vi bara ta en skön & lugn söndag bara jag och hjärtat. Laga lite god mat & titta på filmer hela dagen, har massor vi inte sett än. Ska snart äta frukost, börjar bli lite småhungrig.

Hej! Nu sitter jag på tåget och är på väg ...

Hej! Nu sitter jag på tåget och är på väg hem efter en låååång dag. Det är skönt att det är över för jag vill aldrig vara såhär nervös en enda gång till i mitt liv! Och om jag var nervös, hur kände inte P sig då? dagen har ändå rullat på, jag har tur som hade P:s familj där, det hjälpte otroligt mycket, så underbara :) Nu är jag så tröt att mina ögon går i kors, är bara i Lund så det är en bit kvar..

Imorgon!

I två-tre månader har jag vetat att jag ska på rättegång imorgon men jag har inte tänkt på det, har tänkt att det är så lång tid kvar, det ska först bli sommar och allt som hör till. Imorgon är det den 15 september, datumet jag inte ens vill tänka på, jag vill att det ska bli fredag nu. Bara hoppa över torsdagen denna veckan, kan man inte göra det?
Först ska jag till skolan mellan 9-12 då vi har någon presentation imorgon, det kommer gå bra. Efter det tar jag tåget till ystad & där möter jag P:s pappa eller styvmamma. 14:30 är det min tur att höras, jag börjar redan bli nervös över att sitta där och alla lyssnar på mig, det är bara jag som pratar och säger jag något fel kommer ja få höra det! Usch, det är kanske inte värsta grejen.. eller jo, jag tror att jag tycker det. Sitta där & berätta allt jag vet. Jag berättar mer än gärna, jag är bara rädd att jag ska blanda ihop detaljer, men jag ska göra mitt bästa. Jag hoppas att allt detta kommer leda till något bra, men det är jag säker på!

"Under huvudförhandlingen får du med egna ord berätta vad som har
hänt. Därefter ställer åklagaren och den tilltalades försvarsadvokat
frågor till dig. Domare och nämndemän i domstolen kan också ställa
frågor. Förhören med dig kallas målsägandeförhör. De brukar vara
detaljerade. Det är nödvändigt för att åklagaren ska kunna bevisa att
ett brott har begåtts"

Someone like you

Nu har fotografen varit hos oss och tagit bilder på lägenheten! Klockan nio var han här så jag gick upp tidigt för att städa & här har nog aldrig varit såhär rent innan haha! Men det vara nog inte länge. Bilderna blev bra & på fredag (förhoppningsvis) åker dom ut på nätet och i tidningen.

Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag och Anna ska iväg till gymmet senare. Jag orkar inte stressa och Anna är antagligen inte vaken så det är ju bra :) Ikväll ska jag & hjärtat hem till Nettan&Kalle, vi båda ska få massage och sedan bjuds det på mat av mina finaste. Sedan hoppas jag på att få se idol idag, & jag är nästan säker på att Nettan också vill se det.

Nu ska jag titta på tv, fixa lite med föreningen och bara chilla! Vi hörs nog senare.

Adele - someone like you

Idol

Hej vänner!

Idag har jag varit i skolan från tio till tre, allt gick bra och smidigt. Åkte hm och hann bara precis byta om sen åkte jag & Anna till gymmet. Vi tränade powerstep, nytt pass idag som var BRA! Bra musik & bra instruktör, kan inte bli bättre. Nu ska man bara komma in i det nya sen kan man det utantill också :)

Lagade köttbullar när jag kom hem och till det käkade jag pasta, orkade inte göra något speciellt eftersom det bara var jag som skulle äta. Nu tittar jag på idol och ska in i duschen när det är slut.

Imorgon kommer en fotograf hit och ska fota lägenheten, ska bli kul när den ligger ute till försäljning :) Sen får vi se om någon är intresserad, i hope so! Nu ska jag titta vidare..

12 september

Tjena vänner!

Idag började jag dagen med träning. 15 minuter på crosstrainern, 30 minuter spinning och 30 minuter core. Efter gymmet åkte jag hem och duschade & strax därefter kom Anna på besök. Lite i ett drog jag mig ner mot stan för att ta bussen ut till Laröd där vi skulle ha vårt mentorsmöte. Mötet gick snabbt och enkelt, mentorerna pratade först lite om allt möjligt sedan pratade de med oss enskilt. När det var min tur sa hon i princip bara lycka till :) Nästa vecka har vi praktik så jag tänkte ringa praktikplatsen imorgon och fråga vem som ska vara min handledare och vilken tid jag ska börja osv.

Efter mötet åkte jag hem och har chillat vid datorn bara. Skickat årsredovisning & stadgar till mäklaren, fixat fram en massa underlag till vår revisor, gjort en uppgift till skolan & kollat på idol har jag också gjort. Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska lägga mig. Hörs imorgon!

Jacuzzi på Kalles 30års dag.

Slut på helgen

Hej vänner!

Dagen började med att jag försov mig & missade mitt spinningpass. Var tvungen att tvätta och skulle iväg till Chrilles föräldrar så Chrille fick gå till gymmet själv så tvättade jag klart. Tog en promenad mellan tvättarna så det fick räcka för idag. Har varit en runda på väla också, skulle köpa nya glas så det gjorde vi :) Tittade lite på Chilli också, underbar butik! Massa fina saker.

Imorgon ska jag på spinning & core på morgonen, sedan är det mentorsmöte som gäller vid halv två. Tråkigt med så sena tider men det är skönt att jag hinner träna innan så det är klart.

Ska snart gå och lägga mig,för somnar jag försent så kommer jag försova mig imorgon igen. Jag har verkligen vänt på dygnet lite, inte bra. Godnatt.

Lördag

God morgon lördag!

Igår var jag hemma med Chrilleman. Vi skulle ha tittat på film men eftersom min dator är segare än tuggummi så hann den inte laddas ner. The bucket list kom dock på tv så vi tittade på den, så härlig film! Vi köpte hem lite polly & ostbågar och mumsade i oss det :) Sören kom en sväng på kvällen också & killarna gick ner till Max för att handla lite mat. Jag somnade inte förrän vid halv två, kunde verkligen inte somna igår, så jobbigt. Ögonen sved tillslut.

Idag har vi inte så mycket planerat. Hade behövt köpa nya glas eftersom jag råkat slå sönder alla, vi har tre av tolv kvar.. lyckat ju. Kanske åker en runda till Chrilles föräldrar senare & myser där. Får se helt enkelt.

Empire state building

img_5004 (MMS)

Empire state building

Central park

Det gick att ladda upp EN bild, bättre än inget men vafan. Det är sjukt störande. Bara en massa tråkig text på bloggen, det är ju bilderna som gör det roligt! Aja, här får ni en i alla fall. Lilla jag i stoooora central park :)

Idag har jag varit på Väla med Anna, hon skulle handla lite så vi gick runt där i några timmar. Är hemma igen och har precis käkat taco, gottgott. Ikväll stannar jag & Chrille hemma och ser på film och myser med lite chibbar kanske, får se. Ska försöka hita någon film nu som vi kan se. Ha en mysig fredag!

.

Om några minuter får bussen ner mot stan, ska möta Anna för att sedan åka ut en runda till Väla. Ska bli kul att titta i de nya butikerna som öppnat. Jag hoppas bara på att alla människor jobbar eller går i skolan idag så att det inte är proppat med folk. Åh, idag är det ju redan fredag också. Veckan har gått sjukt snabbt ochs smidigt. Vi har inget speciellt planerar denna helgen, bara att jag & hjärtat ska ha myslördag med filmer och en massa gott :) Idag får vi se vad vi hittar på. Ska kanske träna sen om jag känner för det och inte har alldeles för mycket träningsvärk. Nej nu går bussen fan snart, hej!

Shape

Har varit & tränat med Anna nu imorse, vi testade på Shape-passet idag. Det var jättebra och sjukt jobbigt, jag tänkte: nu ger jag upp vid flera tillfällen. Men jag klarade mig genom passet. Det kommer jag nog gå på fler gånger :) Om tio minuter går bussen, ska till skolan idag. vi går ett till tre, lagom många timmar eller vad säger ni? Tråkigt att det läggs på eftermiddagen bara, men så är det. Ska packa min väska nu så vi hörs sen.

Hej!

Idag hade jag lika svårt för att vakna som igår, jobbigt som fan! Men det gick tillslut & då började jag plocka undan och städa direkt. Satte igång en maskin tvätt också när jag ändå var igång. Vid tolv var jag helt klar med storstädningen och hann precis duscha innan mäklaren kom halv ett. Han tyckte här var fint & eftersom det var han som sålde den till oss så minns han hur den såg ut innan, stor förändring minst sagt. Etfer han varit här åkte vi ner till banken, pratade med någon tanta som inte verkade veta varför vi var där. Men hon var hyfsat trevlig och det ser bra ut, imorgon får vi veta hur mycket vi får låna. Det enda kravet var att vår lägenhet säljs för minst 600 000kr & det är nog inga problem, det trodde inte mäklaren heller. Så imorgon får vi se vad hon säger, vi håller tummarna & hoppas! :) Sen är det bara att hoppas att någon fastnar för denna lilla pärla så vi kan hitta något nytt.

Annars har jag inte gjort så mycket. Skulle egentligen ha testat på satsenergy idag men jag kände att min träningsvärk tog över så jag väntar med att träna tills imorgon. Då blir det Shape, också något nytt & det skulle vara jobbigt, det gillar vi! Vill ni se bilder från New York får ni titta på facebook, kan fortfarande inte ladda upp bilder här. Är det blogg.se som suger eller vad är det ?

Ny toa & nymålat

Hej min vänner!

Idag var jag i skolan för en föreläsning med Mats Trondman, rolig man det där. Jag var dock sjukt trött imorse & har varit det hela dagen så tillslut tyckte jag inte att det var roligt längre.. Men han var bra, fler föreläsare som honom behövs, vissa är så tråååkiga att lyssna på haha. Efter skolan åkte jag hem. Jag diskade och plockade undan lite. Jag tänkte först att jag skulle städa men sen kom jag på att vi skulle sätta in ny toalett idag & måla om badrum och kök så då var det inte lönt i alla fall. Så städningen får vänta till imorgon! Halv sex var jag nere på gymmet & tränade powerstep, det var JOBBIGT men inte kul! Tränaren är inte speciellt bra & det gamla passet hon använde sög balle, gammal musik & steg vi aldrig gjort tidigare. Men svettig blev jag så jag ska inte klaga.

Mäklaren kommer till oss vid halv ett så då ska jag vara klar med allt, Chrilles pappa kommer också för att följa med och vara här samt följa med till banken som vi ska till strax efter mäklaren varit här. Så imorgon får vi se om vi får reda på hur mycket vi kan sälja vår lägenhet för, hoppas på lite mer än vi köpte den för i alla fall :)

Chrille håller på att måla nu och här sitter jag, han behövde ingen hjälp i köket trots att jag bett om att få hjälpa flera gånger.. jag tror att jag står i vägen bara så jag håller mig inne i vardagsrummet. Den nya toaletten är insatt så nu får man inte sitta på den i ca 24 timmar. Jag får stå upp & kissa, värre om man ska göra nummer två HAHA.

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder, jag blir gaaalen!

Fortfarande inga bilder...

Heeej vänner!

Det går fortfarnade inte att ladda upp bilder så ni får vänta med bilden från både New York & från Kalles 30 års fest. Tråkigt nog men den vill inte funka med mig, piss!

Idag var det första skoldagen efter tre månaders sommarlov. Det gick jättebra & jag är säker på att denna kursen blir bra och hoppas på att den blir hyfsat lätt. Hade först kursstart & sedan ett Bg möte. Fick träffa vår nya handledare som verkar vara helt okej. Såg dock ganska uttråkad ut när hon bad oss alla berätta om varför vi valt denna utbildningen samt lite om vad vi gör på fritiden. Hon rörde inte en min när vi berättade och avslutade varje "samtal" med ett tyst okej. HAHA, torrboll.. skrattade gjorde hon inte heller. Aja, det blir nog bra sen. Vi delade i oss i grupper också och det blev en bra grupp, men det visste jag redan! :D

Efter skolan åkte jag till gymmet med Anna, 20 minuter på bandet och sedan styrketräning i en timme! Det gjorde vi bra Anna :)

Nu ska jag se klart idol sen ska jag duscha hade jag tänkt, PUSS&KRAM.

Dagen innan skolstart...

ARH! Det går inte att ladda upp bilder idag.. Jag som tog min tiden och skulle lägga upp en massa bilder från vår USA-resa. Fan också, men det får bli senare eller en annan dag helt enkelt.

Igår var vi iväg och firade att Kalle fyllt 30 år. Vi började nere på electa med att bada jacuzzi (tror jag det var) utomhus. Mycket mysigt &skönt. Efter någon timme där gjorde vi oss i ordning för middag & fest på humlegården hemma hos Kalles föräldrar. Det bjöds på SJUKT god mat! :) Så himla lyckat och jag tror att alla kände sig ganska proppade efter vi ätit förrätt, middag & efterrätt. Kalles syster hade fixat med en massa lekar & sånger och vi hade det superroligt. Vid tretiden gick vi hemmåt allihopa. Jag, Chrille, Anna, Sören, Nettan, Kalle & Erik. Vi promenerade hem, det tog in tid men det var ganska skönt. Väl hemma packade jag ner all tvätt (ja mitt på natten) för att jag skulle slippa göra det idag.


Nu är jag i full gång med tvätten & ska snart ner i tvättstugan igen. Efter det måste vi ner och handla, det får bli på Oj denna gången, tror inte att vi behöver så super mycket, hade en del i frysen så. Måste handla block & kalender för imorgon börjar skolan! Holy jesus, efter tre månaders ledighet är det dags att använda hjärnan igen. Det komer gå bra, men jag tror det kommer bli en aning trögstartat.

Uppdaterar senare med bilder från resan & från igår (om det går)!

 

 

Hemma igen!

HEEEEEEEJ!

Vi är hemma igen & resa har varit fantastisk på alla sätt och vis. Helt underbart och jag kan fortfarande inte fatta att jag varit i USA, stått på times square, sett frihetsgudinnan, åkt helikopter & allt annat vi gjort. Jag uppdaterar en annan dag med massa bilder från resan för nu ska jag lägga mig. Kom hem vid sex tiden, duschade och åkte sedan till Chrilles föräldrar direkt. Hörs imorgon.
RSS 2.0