Sitter ute i solen

Sitter på balkongen och njuter i solen, varmt och skönt fastän det kommer små kalla vindar då och då. Tur att det inte blåser mycket i alla fall. Vilket underbart valborgsväder för dom som ska vara ute idag. Chrille, Sören och Affe ska åka ner till Malmö sen, främst för att hämta hem lite möbler till Anna & Sören som flyttar nästa helg men även för att köpa lite nytt till oss. Jag har varit trött på våra möbler länge och äntligen ska vi köpa lite nytt. Hoppas vi får sålt det andra bara, men det tror jag säkert. Några har hört av sig redan idag. Orkade inte gå till gymmet idag, har grym träningsvärk i nacken efter igår, men det var tydligen inget ovanligt, det börjar dock gå över nu så imorgon tänkte jag gå PW efter jobb om det är fint väder :) Ska jobba första gången imorgon, hoppas det går bra.

Trelleborg - Helsingborg

Imorse var det dags att cykla mot Helsingborg. Det gick hur bra som helst och jag klarade hela vägen :) 103 km och 5h & 40 minuter senare var vi framme, härlig känsla.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1360737/images/2012/pic_200435174.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1360737/images/2012/pic_200435174.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1360737/images/2012/pic_200435282.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1360737/images/2012/pic_200435282.jpg" class="image">

Saturday

Hejhej vänner!
Idag var vi nere och hämtade he min cykel och mina kläder, äntligen. Vi skulle ha varit ute och cyklat innan men det regnade så vi valde att vänta och hur bra var inte det, nu är det sol och knappt några moln, kan inte bli bättre. Vi halv fyra ska vi cykla en runda & imorgon ska vi cykla heela vägen hem till Helsingborg, my god!
Åkte iväg till Malmö innan, skulle köpa lite saker till som inte fanns nere hos cykelhandlaren i Trelleborg. Så nu har jag allt tror jag. Hoppas ni har en trevlig lördag, för det har jag :)

Vill sova

Har kommit in i en kan-inte-sova-period och det gör mig galen. Klockan är snart ett och ögonen går i kors, men så fort jag lägger mig ligger jag och vrider och vänder på mig. Ska upp halv sju för att vara i skolan klockan nio, suck..

Jag fick jobbet!

Har precis kommit hem från en arbetsintervju på sats. Jag fick jobbet och börjar redan på tisdag :D Jag är så glad att det löste sig. Nu har jag både ett extra jobb och jobb i sommar, kan inte bli bättre. Jag kommer främst att jobba i MiniSats men även lite i receptionen. Happy me! Och imorgon får jag reda på om jag kommit in på sommarkurserna, gör jag det kommer jag att läsa dem i sommar också :) Och på lördag hämtar jag min cykel, denna veckan kan ju inte bli bättre.

.

Sitter på tåget på väg hem från skolan. Började 8:15 men mannen som skulle ha oss hade fått ett schema med tiden 9:15. Som tur var så kom han typ kvart i så vi slapp vänta en timme. Det är inget ovanligt när det häller Malmö högskola.

Mannen vi hade var i alla fall sjukt bra, någon matte-snubbe från Australien. Jag kan säga att jag lätt inte fattade allt men han var rolig och hade mycket bra tips och aktiviteter :)

Jag har sååå sjukt ont vid revbenen på vänster sida. Jag tror att det är träningsvärk men det känns inte som det. Det gör svinont bara jag nuddar till med armen.. Funderar på att strunta i träning idag. Jag sov knappt något inatt och har ont ont ont! Ska hem och vila direkt.

Tisdag

Idag sov jag länge för första gången på länge. Gick upp och satte mig framför några oth-avsnitt. Skippade träningen idag och åkte med Kalle, Nettan och Anna ut till Bolagret på väla. Hittade ingenting faktiskt, bara en massa ljus och så, men orkade inte köpa något. Ska snart till Ullared ju. Åkte sedan hem och lagade god kycklingtaco till mig och älskling. Ska snart massera hjärtat lite sen lägga oss. Imorgon är det dags för skola igen, börjar kl åtta imorgon, kill me!

22/4

Hej vänner!
Idag har jag storstädat, tvättat och till och med hunnit med ett spinningpass på gymmet. Jag gillar spinning mer och mer för varje gång jag går dit. Sjukt bra träning och nu har jag träningsvärk i rumpan. Ska snart ner i tvättstugan igen men tänkte bara skriva några rader här först.
I fredags hade jag & hjärtat fredagsmys här hemma, massa choklad och oth. Igår var jag, Chrille, Anna och Sören ute och gick en en långpromenad (en mil) vid tio tiden, sedan gick jag hem till Anna. Vi tittade lite oth, massa ebay, lite despan och sedan åt vi god fläskkotlett med pommes och bea. Runt sju kom Nettan och gjorde oss sällskap & vi tittade på lite mer oth. Har haft en bra helg och imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, tror jag i alla fall.

Helg igen

Underbart att det är helg igen. Var i skolan från 9 till tolv idag & är helt slut i huvudet efter dagens lektion. Det var en sån där lektion då man vrider och vänder på tal och formler för att försöka förstå. Det gick hysat bra men jag är nog mest förvirrad. Ska sätta mig och skriva in allt på datorn så jag har allt på samma plats. Klockan fem ska jag vara på gymmet för ett spinningpass. Ikväll blir det fredagsmys med hjärtat, ska bli skönt att bara slappa.

Det känns bra

Det känns bra när man ser att betyget kommit in på Ladok och ännu bättre när man får ett VG. Det går bra nu, kompis det går bra nu.
Nettan kom precis förbi en sväng och hämtade fler säsonger av One Tree Hill. Vi är besatta båda två haha, men det är så det ska vara. Det är så bra ju. Innan hon kom har jag suttit och pluggat, har läst och gjort klart excel-examinationen. Nu ska jag bara räkna lite också.

Plugg

Ledig idag och har massor att plugga. Ska läsa lite, räkna lite och sedan göra klart en uppgift i excel. Vi började med excel igår och jag måste säga att övningarna var som gjort till någon som aldrig jobbat med excel. Tur för mig men ganska tråkigt faktiskt. Ikväll ska jag gå på ett BodyBalanc-pass så innan det ska det pluggas. På tal om något helt annat, det är snart helg igen och om lite mer än en vecka hämtar jag mig cykel. Woho!


Tisdag

Som jag fryser.. Har varit iväg i skolan idag, slutade klockan tolv och då åkte jag hem och tittade på lite oth. Halv fem tog jag bussen mot gymmet för en halvtimme spinning och en halvtimme core. Nu har vi precis ätit middag och sitter utslagna i soffan. Jag fryser och är trött idag. Hoppas no haft en bra dag.

So, No och Svenska

Idag är sista dagen att söka/ändra sin anmälan om sidoämnen till hösten. Jag bestämde mig tillslut och det fick bli 15 hp SO, 15 hp NO och sedan 15 hp Svenska på distans, det klarar jag. Eller rättare sagt Vi klarar det. Jag och Anna kommer läsa samma kurser till hösten, ska bli så skönt att gå tillsammans igen.
Jag har sökt lite sommarkurser också som jag hoppas att jag kommer in på. Jag sökte mycket mycket försent men det finns ju ändå en chans att det finns plats. Jag hoppas det! Annars vet jag inte vad jag ska göra i sommar. Det går ju inte direkt framåt på sommarjobbsfronten..

Bra start på veckan

Vilken förmiddag. Åkte till gymmet tjugo över åtta, tränade spinning och core, gick hem från gymmet. Tittade ett avsnitt OTH och sedan gick jag en långpromenad med Anna, till ättekulla och tillbaka. Nu har jag träningsvärk i rumpan och benen. Får jag plats på BodyBalance ikväll så går jag på det också. Nu ska jag plugga lite, titta lite OTH och bara slappna av.

Glada muffins

Härliga söndag

För en stund sedan kom jag hem från gymmet, tränade BodyBalance med Anna. Skön träning en söndag som denna. Mamma och syster åkte hem idag efter en mycket mysig helg. Har nyss satt på en maskin tvätt. I eftermiddag ska jag och Anna promenera till Ättekulla för mys hos svärisarna. Här har ni det jag köpte igår (och lite som jag beställt), lite smått och gott bara.

Mario

Idag har vi sprungit runt på väla och tittat i en massa affärer. Fick med mig lite saker hem, visar i ett annat inlägg senare :) kom hem och lagade god kycklinggryta. Nu sitter vi och spelar Super Mario 3, så kul Haha. Hoppas ni har en mysig lördag.

Fredagen den 13:de

Ledig fredag och solen skiner, underbart. Vaknade i tid för att börja tvätta men upptäckte snabbt att det redan var någon som tvättade. suck. Jag får tvätta i eftermiddag istället. Det kanske var tur i alla fall för nu har jag läst lite och räknat matte så det är klart. Ikväll kommer mamma och syster hit och stannar hela helgen, supermysigt! Nu ska jag klä på mig och sticka iväg till gymmet och sedan ska jag handla hem lite nödvändigheter. Ha en trevlig helg.

Det där med sidoämnen..

Senast den 16 april ska anmälan som hösten sidoämnen skickas in och jag kan inte bestämma mig för om jag ska läsa 30 hp NO eller om jag ska ta 15 hp NO och 15 hp religion. Svenska kommer jag att läsa på distans samtidigt. Jag kan verkligen inte bestämma mig, NO eller religion? Har några dagar till på mig att fundera...

12 april

Ledig idag och fint väder. Kan inte bli bättre. Vaknade vid nio och började städa direkt, nu är här rent och fint. Idag har jag bara planerat en långpromenad med Anna, Nettan & lilla Kenza, ett spinningpass på gymmet och sedan lite plugg. Nu ska jag dra på mig träningskläderna och medan jag väntar på att Anna ska plugga klart ska jag sätta mig och läsa lite jag med, så har jag bara räknandet kvar sen.
& Sara, jag lovar att ta bätte bilder på klänningen någon dag :D

Jag kunde ha sovit längre..

Imorse när jag åkte till skoalan var jag grymt trött.. kommer fram till salen vi ska vara i och där sitter en trött liten själ. En enda? Jag var en aning sen tyckte jag, men ändå ingen där. Efter några minuter var vi hela fyra stycken och det tog inte lång tid innan vi fattade att vi var en timme tidiga! F.A.N. Fanns inte så mycket att göra åt saken så vi satt kvar och pysslade med några uppgifter vi alla glömt att vi skulle göra. Kvar över nio började lektionen och varade till tolv. Bra lektion idag, gillar verkligen lektionerna vi har i denna kursen. Efter tolv satte vi oss med gruppen och gjorde klart det sista på vår begreppsspiral så nu är den klar.
Nu har jag ingen skola förrän måndag eller tisdag, känns skönt att få lite fler lediga dagar. Fast jag ska både räkna och läsa så jag har att göra. Har precis kommit hem från gymmet, blev en timmes blandad träning, det fick räcka för idag. Imorgon har jag bokat spinning! Gårdagens spinning var sjukt, haha! Fyfan, under första "konditionslåten" rann det i pannan, då kör man hårt.

Area i fyra timmar...

Dags för ännu en skoldag, börjar redan kvart över åtta idag, puh. Det var inte lätt att gå upp imorse.. Idag har vi någon lektion om area i fyra timmar, jo men så att. Det värsta är nog att detta är del 1, del 2 har vi nästa vecka. I eftermiddag ska jag åka till gymmet en sväng och sedan hem och plugga lite, har lite att ta igen när det gäller läsningen så det ska göras idag.

Ny klänning

Träna!

Idag var det slut på påskledigheten och tillbaka till skolan igen. Idag hade vi lektion som handlade som statistik och diagram. Ganska tråkig lektion egentligen men tiden gick snabbt och det som togs upp var sånt som jag hade glömt. Om en halvtimme ska jag ta bussen mot gymmet, först blir det lite träning på gymmet och sedan en haltimmes spinnig, kanske Core också. Får se om jag känner för det.
Ikväll händer inte mycket, måste läsa en del inför kommande lektioner så lika bra att börja göra det idag så att man komer igång. Annars vet jag att det slutar med att jag inte läst något alls. Läsa är verkligen bland det tråkigaste som finns.

Söndag

Sitter hemma hos svärisarna och tittar på project runway. Chrille, Nettan och Kalle ligger och vilar. Tidigare idag var jag på gymmet ned älskling, det blev två timmars styrketräning idag :) ben, biceps och triceps. Har även varit en runda på väla där jag köpte mina bikinitrosor. Nu är jag redo för sommar och sol! Ikväll ska vi fyra gå på bio, vi ska se American pie, hoppas den är rolig :)

Musik

Strax efter att det snöat kom solen fram och nuhar vi haft blå himmel och sol hela dagen. Det är dock bara 2 grader ute så det är ganska kallt. Jag & Nettan åkte till gymmet innan och gick lite på bandet. Nu är det snart dags att laga lite middag, idag blir det kycklinggryta med bacon och svamp med ris till, mums. Chrille sitter och spelar hög musik medan jag har pluggat lite, har skrivit in allt från torsdagens lektion på datorn så är det lättare att läsa igenom anteckningarna senare inför tentan. Idag har jag ich älsklingen lördagsmys här hemma :) Imorgon ska vi mysa hos svärisarna och på kvällen ska jag, Chrille, Nettan och Kalle gå på bio och titta på nya American Pie.

Ohlala

Inte okej!

Bebismys

Idag har jag äntligen fått hälsa på Martin, Maria och lilla Mikkel! Sjukt söt och helt underbar. Han sov under tiden vi var där men jag & Nettan satt ändå och pysslade med honom, tog en massa bilder också, försökte få ett leende men han var svårflörtad idag haha. Nu är jag hemma igen och ska vara det resten av kvällen. Chrille & Affe ska ner i stan och käka ute men jag orkar inte följa med. Antingen ska jag titta på OTH eller så ska jag ladda ner sista Harry Potter filmen, har inte sett den än.

Danmark

Äntligen helg. Har haft helgkänslor hela veckan, konstigt nog. Idag ska jag & Kalle åka över till Martin och Maria och hälsa på lilla Mikkel. Nettan och svärisarna är redan i Danmark så dom kommer vi också träffa. Jag ska ta en maassaa bilder på Mikkel, ÅH bebismys! Gud vad jag längtar. Ska även träffa Chrilles mormor en snabbis ikväll innan vi åker hem. Nu ringer nog Kalle när som helst så jag ska börja klä på mig. Ha en mysig fredag & påsk.

Examination

Idag är det dags för vår första examination i denna kursen. Vi ska prata om hur man får barn & elever att få förståelse för begreppet area. Det kommer gå fint, jag vet vad jag ska säga i alla fall. Slutar kl tolv idag!

Senare ska jag hem till Anna för onsdagsmys och sleepover med henne och Sara. Supermysigt! :)

Tisdag

Idag är det första dagen på sjukt länge som ja faktiskt känner mig frisk. Jag är inte förkyld och har inte ont i bihålorna mer. WOHO! Idag ska jag även försöka mig på att träna igen, det blir lite på gymmet bara men det ska nog gå bra. Bara jag inte blir sjuk igen, då dör jag. Idag är jag ledig från skolan då vi blev klara med grupparbetet igår, känns bra. Måste dock plugga lite matte och sedan skriva ner vad jag ska prata om imorgon på redovisningen.
Nu ska jag duscha och sedan titta lite oth innan jag drar mig mot gymmet vid ett-tiden. Ha en fin tisdag. (Idag kommer nog tentaresultataen, I hope so!)

Söndag

Söndag igen och slut på veckan. Känns som att jag skriver det ofta. Idag har vi varit iväg hos svärisarna för lite söndagsmiddag och mys. Lika trevligt som vanligt. Jag älskar söndagar. Åker hem till svärisarna och träffar alla (Sören, Anna, Nettan ibland Kalle också). Tycker det är så mysigt att vara där alla tillsammans. Nu är vi i alla fall hemma igen och tittar på lite tv, finns inget bra så funderar på att titta på oth, haha för jag har ju inte alls tittat mycket serier denna helgen.
Imorgon är det dags för ännu en skoldag och jag blev superglad när jag fick reda på att Anna också började kl tio imorgon! Woho, slipper sitta ensam på tåget. Nej, nu blir det sängläge med oth!
RSS 2.0