Lilla underbara Mikkel

 
 
 
 

Helgen

I fredags efter skolan tog jag bussen ner till Trelleborg där Mirela mötte mig, vi åkte hem till henne och fixade lite lunch innan vi åkte till Sanela för att hälsa på hennes lilla familj. Gud vad söt hennes lilla bebispojke är, helt underbar. Vi körde hem på kvällen igen och efter en massa skratt somnade vi vid halv tre. Gick upp tidigt för att åka hem till Helsingborg igen, hann träffa hjärtat en snabbis innan jag tog mina saker och gick över till Anna. Nettan mötte vi efter vi handlat. Sedan gick vi hem och lagade typ den bästa kycklingpajen ever. Med en massa tzatziki till luktade vi tre tjejer sjukt gott. Sedan tittade vi på Sinister, en skräckis & började även titta på Snabba Cash men jag var så trött att jag somnade. Idag har jag bara chillat framför Prison Break med Anna och sedan myst hemma med min älskling. 

Intouchables

Igår tittade jag och hjärtat på film, Intouchables. Helt klart en av de bästa filmerna jag sett! Älskade den. Bra historia och samtidigt rolig. Har ni inte sett den så se den. 
 
Idag har jag varit hemma och pluggat, snart tenta! Har varit på gymmet och kört ett Shape-pass med Ulrika också. Annars har jag inte gjort så mycket, chillat framför tv och dator och lagat lite mat. Längtar till fredag då det blir tivolimys med la familia, och sedan lördag då vi ska fira svärisarnas bröllopsdag, supermys.
RSS 2.0