Regn

Vad är det för jävla sommar vi fått? Eller ja, höst borde vi väl kalla det för istället.

Till mitt hjärta

Igår när hjärtat kom hem från jobb hade jag fixat en liten onsdagspesent till honom, han blev så glad det lilla livet! Love.

Jag vill

Jag vill ha sol och värme, jag vill utomlands igen.

Ändringar

Har ändrat bloggen lite, var på tiden. Orkade inte sitta och pyssla med det själv så jag hittade en färdig design och la in. Kommer dock ändra på den sen men orkar inte det nu. Har inte fått ihop någon fin header än heller så den får se ut som den gör för tillfället. Nu ska jag laga mat till mig och älskling, baconlindad kycklingfilé, mums. 

Midsommar i Grytgöl

Har haft en supertrevlig midsommar i Grytgöl med dom bästa. Vi åkte dit i torsdags och kom hem igår. Det var så härligt att vara omringad av underbara människor en hel helg :) Bjuder på massa bilder när jag fått alla bilder som folket har tagit, jag var inte så flitig med kameran tyvärr men jag vet att många andra var det.

tjugonde juni

Hej på er!
Lägensedan jag skrev något nu. Har varit en vekcka i Spanien och sedan tog syster studenten dagen efter vi kom hem så jag har haft fullt upp. Var ledig både måndag och tisdag men idag var det dags för jobb igen. Hade bara tre barn idag så det var väldigt lugnt. I slutet hade jag en flicka som sa: "Nu känner jag det i kroppen att jag vill ner till min mamma". Hahaha, så himla söt.
Efter jobb stack jag hem för att börja förbereda maten som vi ska ha med oss upp till Anna, vi åker imorgon för att fira midsommar i Grytgöl. Nu undrar ni säkert vart det ligger och det gör jag också, haha. Nejmen, en bit från Norrköping om jag inte är helt fel på det. Nu ska jag laga frikadeller och sedan är jag klar med matlagningen för idag hoppas jag. Eller inte, jag måste ju laga mat som vi ska äta ikväll... moget! Aja, får se vad det blir. Om vi inte hörs innan så får ni ha en trevlig midsommar.

Systers student

Lite blandade bilder från systers student.
Bästa sättet att hålla allt kallt.
Utspring 17.30
Marre
Mariane, styvpappa & jag.
Jasse med sin bästis tequila
Älskling & Jasmina
Jag & pappa
HAHA, alltså! Detta var kvällens roligaste. Jasse, Peter & Maria kör tequila-race.
Älskar denna härliga bilden!

Alcudia

På torsdag


Linas examen

Igår körde jag, Mirela, Mirela och Madde upp till Halmstad för att fira Lina som tagit examen. Jag hade det sjukt roligt och det var underbart att vara samlade igen, mina tjejer!
Madde, jag & Lina
RSS 2.0