Grattis syster på din dag

Idag fyller lillasyster 20 år! Grattis till henne. Känns som att det nyss var jag som fyllde 20 och fick handla på systemet. Haha, varför gjorde man en så stor sak av det, som om man inte fick tag på sprit innan man fyllde 20 liksom och sen när man väl blir 20, hur ofta handlar man på systemet då? Jag har nog handlat på systemet max 10 gånger sen jag fyllde 20 och det är ju ett tag sedan nu. Hur gick jag från att skriva ett inlägg om att syster fyller år idag till att prata om hur många gånger jag handlat på systemet?
Idag är en riktgit sugig lördag. Klockan är halv tre och gissa vad jag gjort idag? Legat i sängen och tittat på OTH, exakt hela dagen, sen halv sju imorse. Jag är inte normal!

Mr lonely

Okej, jag trodde att dagen skulle gå snabbt trots att jag fick stanna hemma istället för att följa med Chrille, Sören och Anna till Danmark, så fel man kan ha! Jag kunde inte somna om efter att Chrille gått och har varit vaken sedan lite över sex. Klockan är bara tio i tio och jag dööör så tråkigt jag har det. & dessutom är det sjukt fint väder ute. Hej ångest! Det tråkigaste av allt är att det inte finns någon jag kan njuta av det fina vädret med så istället sitter jag i sängen och tittar på One tree hill och det ska jag göra resten av dagen haha. Spännande lördag. Fan, jag ville så gärna följa med idag.
Ska nog plugga lite matte sen också, lite bra det nu när jag har tid till det. Woho, what a fun saturday I'm having!

Fredagsmys

Ikväll bakar jag kanelbullar, så längesedan och sååå gott! Tog min ätardag idag eftersom hjärtat åker över till Danmark imorgon, så vi tar en hemmamysdag idag. Imorgon har jag absolut inget planerat vilket är skönt, men ska försöka få med mig Nettan på en långpromenad, det är jag sugen på nu när jag inte kan träna på grund av min förkylning.
Loggade nyss in på facebook och ser att bror skrivit detta;


"Så er man lige kommet hjem fra Zumba. Det var en hård omang. Har nu dyrket det syv dage i træk, hvilket har resulteret i et vægttab på 200 gram. Er så stolt af mig selv. Ronny og jeg tager nu i biografen. Vi skal deltage i et regulært Hugh Grant-marathon. Vi starter med Notting Hill go slutter af med Love Actually- indimellem har About a Boy sneget sig ind. Det bliver skønt. I aften står den på hygge blandt de sødeste kolleger. Benjamin du er den bedste ♥"



HAHA, jag dog lite! Peter och Zumba är så långt ifrån varandra som det bara kan bli! Jag känner en facerape här, haha. Kul var det i alla fall. Nu ska jag baka sista omgången bullar, mums. Ha en mysig fredag.

Lite bättre

Mår lite bättre idag men är fortfarande superförkyld vilket inte är så roligt. Idag har jag haft en lektion i skolan och sedan grupparbete, gick hur bra som helst. Just nu står jag och väntar på bussen som kommer om sex minuter, skönt att stå i solen lite. Ikväll är det fredagsmys med mitt hjärta som gäller

Matematik från början 2

Efter en lång och tung dag är jag äntligen hemma från skolan. Det var minsann inte någon mjukstart här inte. Kursstarten drog igång klockan åtta imorse och klockan tre slutade sista lektionen. Jag mår fortfarande inte bra och det är nog min förkylning som bidragit till att dagen varit så lång och tung. Annars känns det bra med kursen, hamnat i ett grupp som jag tror kan vara super, än så länge funkar det i alla fall. Nu ska jag göra lite övningar inför morgondagens lektion samt läsa några artiklar så vi kan börja med grupparbetet imorgon. På onsdag har vi vår första examination, herregud.

...

Examinationen idag kändes mer som en ursäkt att dra alla studenter till skolan i onödan. Vi var i alla fall där och gjorde vad vi skulle. Jag har blivit superförkyld igen så det verkar inte som att det blir något Danmark för mig i helgen. Jag som har längtat så mycket! Är förkylningen magiskt borta på lördag åker jag nog med över till Dk över dagen, om vi får plats och så. När jag kom hem från skolan satte jag mig i soffan direkt och blev sur över att 90210 inte ville visas på min dator, arg blev jag haha. Men nu så, nu ska jag snart se dagens avsnitt..

Nog om det. Idag hade vi visning av lägenheten igen och nu äntligen verkade det som att någon var intresserad. Paret hade självklart tittat på något annat men de gillade läget, planlösningen, balkong mot gård och hiss. Det är inte helt fel, sen att man vill ändra om i lägenheten det förstår jag, lägga nya fina golv osv. Hoppas hoppas att något händer nu! Så att vi också kan börja leta.

Imorgon är det dags för den nya mattekursen och det känns faktiskt helt okej trots att jag ska åka själv. Det ska i alla fall blir roligt att läsa mer matte. Har precis suttit och läst lite inför imorgon så nu är jag redo.

Examination

Idag är ingen bra dag. Eller dagen i sig är det inget fel på, sol ute och inte så kallt, det är ju skönt. Jag har blivit förkyld igen och det suger ska ni veta. Vi skulle ju åka till Martin och Maria i helgen och hälsa på & få träffa lilla Mikkel, men om min förkylning inte försvinner så lär jag inte kunna följa med. Bajstolle. Och sen till en annan sak. Jag har haft ett sämpelkort hos sats där man kan få två stämplar i veckan om man tränar och efter tolv veckor får man en gåva. Jag fick ett par flippflopp där det står sats på, jo men man tackar... HAHA, vafan är det för skit att ge. Dessutom bara två "storlekar", stora eller små. Mina passade mig men har man mindre eller större fötter kommer det se löjligt ut.
Aja, idag är det sista dagen på mattekursen och den avslutar vi med examination. Vi ska redovisa vår paruppgift & det kommer gå super! Det är ju mig och Anna vi snackar om haha. Åker in till skolan tidigare för att kopiera lite från böcker på bibblan.

Spola

Nu plingade det på dörren och spolnissarna har kommit för att spola rent våra rör och avlopp och grejer. Moget att jag gick upp halv åtta när dom först kom till vår lägenhet nyss. Aja, nu är jag vaken och pigg i alla fall. Vid tio kommer Anna hit, då ska vi plugga lite och göra klart det sista inför redovisningen imorgon. Imorgon är sista dagen på mattekursen, denna kursen har gått sjukt snabbt.. Tur att jag ska läsa en mattekurs till dådå haha.

Tentan

Idag åkte jag och Anna ner mot Malmö vid sjutiden för att skriva tenta kvart över åtta. Tentan var hyfsat enkel och jag känner på mig att jag får ett bra resultat. Några små fel har jag gjort men det kan jag överleva med, godkänt är det som räknas och det kommer jag få! Haha, tur att man tror på sig själv. Efter tentan åkte jag och Anna till någon babyaffär och gick där i typ en timme utan att hitta något, vafan. Sedan vidare till Helsingborg och in på H&M, köpte en ny bikini, en orange eller aprikos, grymt snygg. Vi tog bussen till Ikea sen och shoppade loss till LillMikkel. Nu är jag död och ska snart titta på Despan. Hoppas ni haft en bra dag.

En bra helg

Helgen har gått sjukt snabbt och här sitter jag ännu en söndag och myser i soffan framför datorn. Jag har i vilket fall som helst haft en mycket bra helg hemma hos familjen. I lördags firade vi syster som fyller 20 år nästa helg. God mat och lite cheesecake på det, så gott.
I förra inlägget la jag in en bild på min cykel som ska hämtas om en månad, OM jag längtar! Idag när vi körde hem från Trelleborg var det helt perfekt väder, hoppas det är lika fint när vi ska cykla :)
Imorgon är det dags för mattetenta och det kommer gå skitbra! Det känner jag på mig. Har läst igenom mina papper en sista gång nu ikväll så nu får det räcka. Så imorgon kvart över åtta får ni tänka lite extra på mig som sitter och skriver tenta. Nu ska jag lägga fram det jag ska ha med mig imorgon.

Wooho!

Nu är jag redo för vår och sommar!
Om en månad hämtar vi min nya cykel, längtar.

Fredag

Började dagen med lite styrketräning med Anna. Efter gymmet åkte vi hem till mig för att plugga till tentan vi har på måndag. Det känns som att nästan allt sitter och jag känner mig säker på detta, jag kommer klara det. Nu har Anna gått hem och jag ska packa ner kläder och byta om. Vi blir hämtade av syster och styvpappa sen för att spendera helgen nere i Trelleborg vilket ska bli mys. Idag ska vi hem till mormor och käka middag och imorgon ska vi fira syster som fyller 20 år nästa helg. Trevlig helg på er!

Allt annat än plugga

Varför gör jag allt jag inte ska göra? Jag har suttit från tio till ett och knåpat ihop ett litet prov på matten, på allt som kan tänkas komma på tentan på måndag. Nu har jag skrivit ut det och istället för att plugga vidare så sitter jag här. jag känner mig ändå hyfsat säker på denna tentan vilket är skönt men jag ska inte sluta plugga för det. Längtar till avslappningen på passet ikväll haha.

bodybalance

God morgon!
Uppe med tuppen skulle jag vilja skriva men så är inte fallet, dock känns det som det. Trött som fasen var jag när jag skulle upp, men det finns inte så mycket att göra åt saken. Ska plugga hela dagen och ikväll ska jag försöka träna bodybalance. Jag är inte lika förkyld längre så jag tror att det ska gå.


Kladdmuffinsen jag bakade igår. Jag vet, skitfula formar haha.

21/3

Min dag har bestått av plugg, plugg och lite plugg till. Haft korta pauser för att hämta dricka, mat gå på toa eller bara titta ut genom fönstret och önska att jag också var ute i det fina vädret. Är det lika fint imorgon som det var idag ska jag sitta på balkongen och plugga, bara det inte blåser.

Just nu står mina kladd-chokladmuffins i ugnen och är klara om tio minuter. Älskling var sugen på muffins och jag älskar att baka så det var bara att sätta igång. Jag hoppas muffins idag, ska hålla mig ifrån sötsaker till lördag då vi ska fira syster med god mat och cheesecake :)

Jag vill ha sommar, värme och fina vänner!

Soliga dag

Grymt fint väder idag och här sitter jag, inomhus med ett gäng böcker i närheten och pluggar matte. Vi har tenta på måndag så jag får väl fortsätta drömma att jag satt utomhus i 20 graders värme, typ. Har pluggat sen imorse och nu tar jag min första paus, hämtade lite yoghurt och käkade lite lunch så nu är jag redo igen. Ska räkna alla häfte + läsa igenom min lilla sammanfattning av föreläsningarna sedan får jag ta en paus till! Hejhopp.

Sista lektionen

Har precis tittat på sista avsnittet Pretty little liars! Orka att det är slut på säsongen nu, det är ju spännande. Aja, jag klarar mig nog om jag tänker efter haha. Idag mår jag lite bättre, klarade av dagen i skolan trots min dunderförkyldning. Idag var det dessutom sista lektionen för denna kursen. Nu täkte jag plugga lite matte, sedan gå ner och handla med hjärtat mitt. Han vill ha lite ägg och grejer så jag hänger med och får lite frisk (och kall) luft.

Sjuk

Jag kommer inte ihåg senast jag var sjuk men nu var det dags igen. Förkyld så näsan värker, ögonen rinner och jag är öm i kroppen. Jag hoppas att jag slipper feber i alla fall. Chrille har varit sjuk sedan i fredags den stackaren.
Innan idag var jag hos Anna och gjorde klart paruppgiften. Vi blev klara och har skickat in uppgiften, känns skönt. Nu ligger jag i soffan och myser under täcket.. Men gud vad det är jobbigt att vara förkyld, blä!
Till något helt annat, dagens despan var det sorgligaste på länge, usch! Och så slutar det spännande också, jag längtar redan till nästa avsnitt.

Söndag

Hej vänner!
Innan idag gick jag hem till Anna & Sören för lite söndagsmys med taco och pensionärsglass som Nettan kallade det för. Vi skulle fira Chrille och Sören men eftersom Chrille är sjuk fick han stanna hemma den stackaren.
Efter mat och glass chillade vi i soffan innan de skulle röra sig mot salsan och jag fick skjuts hem, bara för att det är sååå långt att gå haha. Har precis bakat muffins och gjort varm choklad till Chrille, min lilla sjukling. Imorgon är det plugg med Anna som gäller, vi ska göra klart vår paruppgift & på kvällen ska jag träna Combat.

Manges 30 års fest!

Lite bilder från gårdagen då vi firade Manges 30 års dag. Lägger in fler bilder när jag fått från Annas kamera, jag var inte så flitig med min kamera igår. Skoj hade jag i alla fall, god mat & dricka och trevliga människor!

Lördag

Hej vänner!
Har varit vaken ett bra tag och tvättat. Allt är klart förutom sängkläder men det tar jag nog imorgon. Tänkte åka till gymmet vid halv elva men börjde fixa med annat så jag missade helt den bussen, kunde tagit nästa men jag tränade lite hemma istället. ca 40 minuter mage, ben, rygg och rumpa. Det är helt okej det med, bättre än inget.
Idag är det dags för Manges 30 års fest, klockan fem ska vi vara där så det är ett tag kvar, men jag borde snart hoppa ut i duschen och börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Chrille är fortfarande sjuk stackaren, men jag hoppas att han blir bättre så att han kan följa med ikväll! Vill att han ska med ju :)

Vilken Amanda?

Hörde denna låten på radion på jobb och trodde att det var Amanda Fondell, hade rätt med förnamnet men det var minsann Amanda Jenssen. Gillar inte hennes musik alls, men denna var härlig! :)

Små saker

som gör mig glad. Hjärtat ringde och sa att tårtan var jättegod och att jobbarpolarna tackade. De hade dessutom inte trott på Chrille när har berättade att jag hade gjort tårtan och att den inte var köpt, det gör mig glad! Först vad jag glad över att jag fick lov att göra tårtan han skulle ha med sig sen att det blev god var bara ett extra stort plus. Jag tycker inte att tårta är speciellt gott, bara den där med marängbotten, schwartzwa.. någonting, vet inte vad den heter, men det är så mycket grädde på den, I don't like that.
Aja, åter till pluggandet.
Vår första sommar tillsammans

plugg

Oh my, vad tråkigt det är att plugga när det är så fint väder. Satte mig i soffan, hämtade allt jag kunde tänkas behöva och när jag väl satt mig gör jag allt annat än att plugga. Sätter på tv:n, kollar mobilen, läser bloggar osv.. vafan. Får sätta tider till mig själv för annars kommer jag inte igång. Nu ska jag plugga till kl 1, minst.

Tårta

Idag är det ingen mindre än min älsklings födelsedag, Grattis hjärtat ♥ Han är lite halvsjuk den stackaren så jag ska ta hand om honom hela dagen, det hade jag i och för sig gjort i alla fall men ni fattar. Imorse fick han sin present medan jag stod och fixade det sista till tårtan som jag lovat att göra. Tårtan skulle han ha med sig till jobb och bjuda målarpolarna. Jag hoppas att den smakar, men det tror jag, helt katastrof kan det nog inte vara (får jag hoppas).

Min första tårta någonsin, lite fin blev den väl?



Geisha och mörk choklad-grädde med riven choklad på.

Trötta jag

Hej vänner!
Har ni haft en bra dag? Det har jag, eller hyfsat i alla fall. Har jobbat idag & är helt slut i kroppen. Var på jobb tjugo i sex imorse och slutade kvart i fyra. Åkte hem med det segaste pågatåget någonsin och var hemma tio i sex. Åt middag, förberedde tårta till Chrille, solade och nu chillar jag i soffan, det är vad jag hunnit med idag. Nu vill jag snart gå och lägga mig, ögonen går i kors. Imorgon ska jag & älskling ha hemmamys, bara han och jag 

14 mars

Mindre spännande dag idag. Åkte till jobbet lite i sex, jobbade till fyra. Körde förbi en sportaffär innan jag och Jan körde vidare till Trelleborg. Åt middag och nu chillar jag framför datorn ett tag. Ska titta på nya 90210 tänkte jag. Imorgon är det jobb som gäller, från 6 till 4.. det blir en lång dag. Sedan ska jag hem och ta det lugnt och förbereda tårtan som älskling ska ha med sig på jobb på fredag då han fyller år.

Dagens träning.

 

Matteplugg

Har pluggat matte hela morgonen, inte det roligaste när solen skiner utanför fönstret men det måste göras. Det är ju snart dags för tenta så det är lika bra att sätta igång. Nu kommer Project Runway på tv, inte det bästa att ha tv:n på när man ska plugga.. det kommer ju hela tiden något som är mer spännande än att titta igenom anteckningar och plugga. Åh, har ett avsnitt Pretty Little Liars att titta på också, om det nu kommit något nytt idag. NU fick vi post, hoppas väskan kommit idag. PUSS

Klänningen

Detaljer.
Lagom lång/kort.

Dress

Åh, längtar tills jag får hem denna! Hoppas att den passar.

Core

God morgon!
Denna veckan är jag helt ledig från skolan, måste plugga lite matte bara men det ska nog gå bra. Har planerat jobb onsdag och torsdag denna veckan, inte helt fel med lite extra pengar.
Om to minuter tänkte jag dra mig till gymmet och köra ett core-pass. Skulle ha gått på spinnigen klockan nio men jag är lite halvt förkyld så det går inte, men core är inte så ansträngande så det ska jag klara.

11 mars

Hej vänner!
Redan söndag igen, veckorna går så snabbt. Mindre än tre månader kvar tills vi ska åka till Mallorca, som jag längtar. Idag var det visning så jag och Chrille gick till gymmet vid elva, Sören var också med. Tränade styrketräning med Chrille och sedan gick vi och solade, så skönt det var.

Nu är vi hos svärisarna och chrillar. Jag sitter vi datorn och tittar lägenheter och resor. Vi vann två nya bingolotter för ett tag sedan och igår när jag hämtade ut vinsten så blev det lotter till idag, haha så idag ska jag spela bingolotto, spännande...
Förresten så får jag spel på att bloggen pressar ihop texten när jag skriver inlägg.. Mina radavstånd eller vad jag nu ska kalla det försvinner, bajs. Nu ska jag leta resor. PUSS

Jessie J

Så sjukt jävla bra!!!

HAHA!

Ser ni vad jag skulle rita och vem det ska likna? Hahaha, Homer my ass!! :O

Lördag morgon

Igår fick jag hem mina skor som jag valde när vi var på Nellys high heel party! Väldigt fina och höga, dock lite lite för stora. Ska lägga i en sula och se om det hjälper, men det tror jag. Igår var jag så trött att jag somnade vid tio tror jag. Är redan pigg och vaken, har plockat undan, diskat, satt på en maskin tvätt och uppdaterat telefonen. Effektiv morgon eller vad? Vid tio ska vi ut till Väla en sväng, måste köpa passate, gradskiva och linjal då man ska ha det till den nya kursen. Rutat block behöver jag nog också.

Rap battles

Haha, har ni sett denna?

HELG!

Gokväll!
Det är en lagom sliten Katja som sitter i soffan och bara sitter. Idag har jag haft ont i ryggen och eftersom mitt jobb inte är det ryggvänligaste jobbet så har det inte blivit bättre. Kvart över tre körde jag och Jan från jobb, han lämnade mig i hyllie där jag tog tåget hem. Älskling mötte mig på knutpunkten så vi kunde handla hem det som behövdes till dagens middag. Det blev fläskfilegryta med ris, så himla gott. Blev mer än nöjd idag. Chrille har precis gått hemifrån för att möta Kalle och ta en öl i stan. Jag orkar inte röra mig så jag stannar hemma. Ska titta på Tintin och äta naturgodis. Ha en mysig fredag.

Jobbat

Min jobbdag gick bra och snabbt. Det var lite roligt att vara tillbaka, har inte jobbat där sedan sista juli förra året. Kvart i fyra kom syster och hämtade oss på jobbet. Körde hem och duschade, åt mat och nu sitter jag i soffan och chillar. Klockan är bara tjugo över 6, känns helt sjukt att jag redan duschat och ätit. Jag brukar inte äta förrän efter halv sju haha. Så det är skönt att sova här nu när jag ska jobba några dagar, hinner jobba fler timmar.
Ska se om det har kommit ett nytt 90210 avsnitt idag för i så fall ska jag titta på det nu. PUSS

Soliga morgon

På väg till jobb.

Elever i håret

Hallå vänner!
Hoppas ni mår bra, det gör jag men känner mig ändå konstig haha. Aja, jag är säkert bara trött eller något. Idag har jag varit i skolan och efter skolan åkte vi hem till mig för grupparbete. Vi blev klara och roligt hade vi. Speciellt Julia som letade efter elever i håret! HAHA, dagens alltså! När vi var klara åkte jag och ANna ner till stan en snabbis och sedan till gymmet för 40 minuter styrke(vila)träning haha. Vi var inte speciellt effektiva men vi var där i alla fall. Känner lite smått i magen faktiskt, goooott.
Imorgon ska jag stiga upp klockan fem för första gången på över ett halvår. Jag kommer dö, DÖ! Jag ska jobba onsdag, torsdag och fredag. Åker hem till mamma i Trelleborg och sover där två nätter. Jag slipper pendla två timmar/väg + att jag kan jobba fler timmar. Vi jobbar från 6 - 4, jag kommer vara helt död men det är värt pengarna och sen har jag faktiskt det ganska roligt på jobb. Kommer saknar hjärtat mitt, det är jobbigt att sova utan honom.
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan lägga mig i soffan och titta på tv.

5/3

Hej hopp!
Idag har jag varit i skolan och varit allmänt seg. Lektionen i säg var väl ganska bra, det var bara jag som var ur fokus. HAHA, kan man säga så: ur fokus? typ som: ur funktion.. Aja, strunt samma. Åkte till gymmet efter skolan och styrketränade i typ 40 minuter. Kort träning idag. Sedan åkte jag och hjärtat hem och lagade middag. Eller ja, jag lagade middag, kycklinggryta idag.
Sista helgen i mars kommer vi antagligen åka över till Martin, Maria & lilla Mikkel, JAG LÄNGTAR! Haha, jag är ju lite smått galen, men det ska bli så mysigt att träffa dom och en liten bebis, i love. Ska bara se till så vi får låna systers bil :)

Mikkel

Idag fick Maria sin efterlängtade lilla pojke! Jag är så glad för deras skull. Jag hade helst velat åka dit direkt och bara mysa med bebis (och träffa Martin och Maria såklart) haha :) Det får vänta någon månad, men jag längtar redan ska ni veta.

Söndag

Hej vänner!
Idag blir det nog inte södangsmys hemma hos svärisarna. Maria, Chrilles brors fru ska få en liten bebispojke snart, antagligen idag så att svärisarna kör nog över till Danmark. JAG VILL OCKSÅ! Men vi åker dit senare, om några veckor/någon månad. Längtar faktiskt, älskar små bebisar.
Snart ska jag och älskling börja sortera lite i våra lådor och garderober, det är på tiden att det städas lite där. Det gör man typ aldrig? det är ju så jävla tråkigt haha. Aja, bara att sätta igång så att vi blir klara.

Lördag

Älskling kom först hem vid kvart i sju så jag fick äta middag själv, lagade american pancakes. Gott blev det. Nu ikväll har vi tittat på tv, myst i soffan och ätit lite godis. Jag fick ont i magen direkt, usch. Varför envisas jag med att köpa lösgodis varje gång. Aja, fick i mig några bitar haha.
Idag har jag och älskling varit tillsammans i två år och tio månader, PUSS på det!

American pancakes

Detta blir min goda middag idag.

Till Ättekulla och tillbaka.

Nu har jag träningsvärk efter en lång promenad med Anna :)

PW

Snart ska jag och Anna ut i det fina vädret och powerwalka. Vi gick till svärisarna igår men det började bli kväll så vi tog bussen hem. Idag går vi både dit och tillbaka!

Måltidsersättare

Jag har precis beställt hem lite pulver (jag vet, jag tycker att det är as-äckligt!) för att byta ut lite måltider då och då. Tänkte inte börja riktigt än men ca en månad innan semester typ. Vill få bort det dallriga/fettiga på magen så tänkte att detta kunde hjälpa mig med det + träning såklart. Får hoppas att det smakar lite gott i alla fall, men det återstår att se.



Choklad - per portion

Energi: 170 Kcal
Protein: 18 g.
Kolhydrater: 10 g.
-varav sockerarter 7 g.
-varav laktos <0,46 g.

Fett: 5 g.


Converse

Idag inviger jag mina beiga Converse, på tiden! :)

Oj..

Neeej, nu har jag nördat mig framför datorn med inget mindre än skolarbete (gruppuppgift). Förlåååt gruppen, haha! Vi får ändra/ta bort om ni inte vill ah det som jag gjort det, haha. Nu går ögonen i kors och hjärtat har somnat i soffan så nu ska vi röra oss mot sängen istället. Imorgon är det tvätt- och städdag här hemma...

1 mars

Hej vänner!
Jag har precis kommit hem. Känns som att jag varit igång hela dagen. Efter skolan åkte vi hit till mig och gjorde grupparbete. Emma och Julia gick och jag fortsatte pyssla med vår uppgift medan Anna tittade på ett avsnitt OTH. Kvart i fyra tog vi bussen till Nettan och när Kalle kommit hem med bilen åkte vi ut till Väla. Jag köpte bara ett par söta byxor och en söt tröja som jag skulle ge till Nancys lilla Gabriel. Nettan lämnade av mig hemma och gick hem till Nancy direkt. Han var så liten det lilla livet, så söt! Han var vaken under hela tiden jag var där vilket var mysigt.
Detta köpte jag, visst var det sött?

Torsdag

Ahh, jag är så trött. Ska iväg till skolan för en lektion sedan ska vi fortsätta med lite grupparbete. Hoppas vi kommer igång direkt, kan dock vara lite svårt när uppgifterna man får oftast är så flummiga att knappt läraren vet vad som ska göras.. suck!
RSS 2.0