Fredag

Äntligen fredag! Har haft det sjukt roligt på jobbet denna första vecka med barnen, men nu är jag helt slut i rutan. Nästa vecka åker jag, Anna, Nettan och mammaBusk till Prag så det blir bara jobb på fredagen. Ska bli underbart med några dagars semester nu innan skola och jobb drar igång på riktigt.

Hipp hipp hurra

Idag är det lilla Katjas födelsedag.

Helg!

Nu tar jag helg. Har varit full rulle på jobb, fixa allt det sista inför starten på måndag, iih så kul det ska bli! Idag blir det mat i stan och imorgon fyller jag år, en bra helg framför mig känner jag.

Aaah

Sjuk träningsvärk i min högra arm, jag tog visst i hårt på boxningen igår. Idag hoppade jag träning och gick hem och vilade, men innan det hämtade jag ett paket. Mina nya skor hade kommit! Do you like?

Idag avslutade vi dagen i gympasalen med fotboll och boxning, roligt att få avsluta dagen med träning och det tillsammans med alla underbart fina människor på TÅ! Vi körde hårt och mina händer skalade när jag gick hem, precis som det ska vara. Dags för viloläge i soffan framför en film med mitt hjärta.

Måndag

Måndag igen och en ny arbetsvecka har jag jag framför mig. Dagen har gått i ett. Vi började med bravedance för att sedan arbeta med styrdokumenten i teamen, väldigt lärorikt och roligt!

Nu är det en trött Katja som sitter i soffan och halvsover, går nog och lägger mig om ett tag och funderar på vad jag vill göra på min födelsedag som är på lördag.

Vad är världens bästa skola?

Idag var det dags för första dagen på mitt nya jobb. Vilken start, vilket välkomnande - kramar, skratt och fina ord om hur välkommen jag var och hur roligt det skulle bli. Jag kommer jobba med helt fantastiska människor, jag trivs så himla bra redan. Detta kommer bli sååå bra & jag längtar redan till morgondagen.

Vi saknar dig!

My god

Mina fötter är så gott som döda! Har jobbar tre kvällar i rad och bara stått. Knappt något folk och alla måsten hinner man göra klart på en halvtimme, sen står man där.. Åh, underbart med helg nu och imorgon väntar tjejmys med Anna.

RSS 2.0