Fullt upp är förnamnet

Det är så mycket som händer på en gång just nu känner jag. Jag känner mig konstant stressad, inte för att det gör mig något, men hjärnan hinner fan inte vila en sekund. Inte ens när jag sover, då drömmer jag att jag vaknar för sent, har glömt vad jag planerat för lektion eller något liknande haha. Nästa vecka blir exakt likadan, men efter den veckan är det tillbaka till skolan som gäller, då jag kan förhoppningsvis pusta ut lite. Nej, få i sig lite mat innan det är dags för styrelsemöte, "hejdå kvällsmys". Ska bli såååå skönt att slippa det för ett tag framöver. 

TGIF

Äntligen fredag. Inte för att veckan bjudit på något jobbigt, men det är ändå alltid skönt med helg. Ikväll ska jag nog hem till Anna för fredagsmys och imorgon ska jag och hjärtat gå på bio. Annars händer det alldeles för mycket på en gång, födelsedagar, flytt, packa, möte med bank och mäklare om vartannat. Vi fick sålt vår lägenhet och fick den vi villa ha, så om en månad flyttar vi! Så jäkla härligt det ska bli och jag längat sååå sjukt mycket. Nu ska jag fortsätta planera inför mina två kommande veckor ute på praktik. 

Fina ungar

Första dagen

på praktiken idag och nu är jag helt slut. Det var en hyfsat lugn och bra dag men guuud så trött jag är nu. Ska lägga mig och vila i soffan innan jag ska laga lite mat som jag kan ha med till lunch imorgon. Känns i alla fall riktigt kul att vara tillbaka på praktiken.

Monday

Det var ett tag sedan jag tog  mig kragen och skrev här inne, men det är nog inte mycket nytt sedan dess tror jag. Pluggar fortfarande och har nu ett år kvar på utbildningen, jisses så snabbt det går. Snart står vi där och har tagit examen, känns häftigt och läskigt faktiskt. Idag fick vi mycket goda nyheter, skriver om det så fort jag vet till 100%.  Om allt går som det ska har ni två glada prickar här hemma :) Nu ska jag titta på något överlevnadsprogram som Chrille tittar på. 
 
RSS 2.0