Happy day

Förra inlägget skulle ha publicerats för längesedan, men det hade visst inte kommit upp. Mer bilder från semester bjuder jag på en annan dag.

Idag på väg till jobbet (SATS) ringde rektorn från Tågaborgsskolan, där jag var på intervju för några dagar sedan och berättade att jag fick jobbet! Alltså jag fattar inte, det ska bli helt sjukt roligt att börja jobba redan och dessutom på en skola där allt kändes så rätt! Jag är säker på att jag kommer stortrivs på mitt nya jobb. En termin kvar i skolan sen är jag färdig, känns underbart.

Kato Stalos

Helgen

Inte lång tid kvar

Imorgon åker jag och mitt hjärta till Kreta en vecka, såå härligt det ska bli. I helgen var jag nere i Telleborg och hälsade på vänner och familj. I fredags hade jag hemmamys med familjen med god mat och film. Igår åkte jag Mirela och Mirela till stranden i Höllviken och solade, riktgit varmt var det men vattnet var fan inte helt okej, iskallt och benen domnade bort bara man rörde vattnet. Efter några timmar på stranden åkte vi alla hem och duschade, sen åkte jag till Mirela för att fixa mig och laga mat. Klockan åtta kom Mirela och Sanela dit och vi åt en god födelsedagsmiddag och firade tvillingarna som blev 25 dagen innan. Vi hade det riktgit mysigt och avslutade kvällen nere i på Istanbul. Åkte hem idag och satte igång att tvätta direkt. Om en stund tar jag, Chrille, Sören och Anna bussen till svärisarna för söndagsmiddag. 

Till familjen

Idag åker jag ner till Trelleborg för att spendera helgen med familjen och vänner :) ikväll blir det familjemys och imorgon en kväll med fina vänner. Igår gjorde jag mins naglar semesterfina, blev inte riktigt son jag hade tänkt mig, men det får duga.

Kulor på golvet

Imorse jobbade jag i minisats, från ingenstans ligger det små bruna "kulor" överallt. Tänkte först: vem har choklad med sig in hit? Går runt och plockar upp det med en servett och plötsligt kommer stanken, BAJS! Då hade en unge skitit så mycket att "kulorna" ramlade ur blöjan och ut från shortsen. HAHA alltså, det stank i hela rummet den sista timmen. Aja nog om bajs. 
 
Gick ner och träffade Chrille för lite lunch innan, det blev en caesarsallad på Graffiti. Snabbade mig in på apoteket och handlade hem allt inför resan: myggmedel, duschkräm, nässpray, resorb osv, sedan ställde jag mig i världens längsta kö till Forex.. varför skulle alla växla pengar idag? Tog första bästa buss hem då en snubbe ska komma och titta på vår fläkt. "Jag kommer strax efter 1" sa han innan idag och han har fortfarande inte varit här. Igår var det samma sak, jag väntade och väntande och kl 4 ringer han och säger att han inte hinner ändå.. 

VG!

Men jadå!! Läraren har redan rättat min tenta och jag fick ett bra betyg, woop woop. Nu är det sommarlov som gäller och 6 dagar till Kreta, älska livet.

Tentan inlämnad

Jag lämnade precis in min tenta eller individuella skrivuppgift för denna kursen. Nu ska jag bara vänta på en bedömning sedan var denna kursen slut. Resten av sommarlovet ska jag njuta, jobba och resa! Helt underbart ju. Ska snart lägga mig så jag orkar träna imorgon bitti innan jag ska ut och njuta av det fina vädret. 

Bildbomb Kreta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Äntligen fredag. Var på ett sjukt svettigt ViPR-pass imorse, kom hem och städade, duschade, skrev klart mitt arbete och nu har jag tvättid. Har ni en lika mysig fredag som jag? Ikväll ska chrille på firmafest så jag ska ha en riktig myskväll med mig själv, bara slappa framför några filmer. Imorgon och söndag är det jobb som gäller. 

12 dagar kvar

Sen är vi på Kreta och njuter, som jag längtar! Detta blev en riktig semestersommar för mig, helt underbart.

Cockiness

Dagen har spenderats framför datorn och plugg. Hade mitt sista litteraturseminarie idag, nu är det bara ett paper kvar sen var denna kursen slut. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag kan dra mig till gymet, idag blir det ett ABSolution och ett Shape-pass. 
 
 
RSS 2.0