Sola

Idag har jag och Nettan legat och solat hela dagen, Anna kom förbi efter praktik. Så underbart när man kan sola och vara ute, love it! På eftermiddagen började det regna så vi fick avsluta vårt solande för dagen. Har fått en del färg idag, härligt.

Torsdag

Idag har jag, Anna och Nettan varit hos svärisarna och solat. Fick lite färg, men bättrar på brännan imorgon. Anna och jag ändrade lite i vår projektplan också så nu är vi helt redo för sommar, känns sjukt härligt!

Fram mot eftermiddagen kom en massa moln och störde oss, till slut fick vi ge upp. Åkte hem och bytte om till träningskläder och köttade på ett Bodypump pass.

Helgen

Igår mötte jag Mirela nere i Malmö för mys och shopping. Vi gick längs gågatan och shoppade en del, lunchade i solen och hade det trevligt! När jag kom hem drog jag fram en massa sommarkläder och testade alla möjliga outfits, det är bara 11 dagar kvar till vi åker till Kreta. Har jag sagt att jag längtar efter sooool och värme? Oh, underbart ska det bli!!

Igårkväll kom Nettan och Kenza hit för lite tjejmys, medan killarna tittade på fotboll.

Idag gick jag och älskling upp kl: 7. Vi tänkte vara duktiga och cykla för första gången detta året, men efter vi klätt på oss och gjort oss färdiga inser vi att hans däck var sönder... Bara till att gå hem och klä av sig alla cykelkläder igen haha. Tråkigt, men vi har haft en mysig söndag här hemma istället. Ikväll väntas middag hos svärisarna.

Fredag

Underbart med fredag. Gick upp tidigt för att träna och tvätta. Nu sitter jag mest och väntar på att sticka till jobb, börjar 17. Efter jobb vill jag bara bädda ner mig i soffan med en bra film.

14 dagar kvar!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag och Mirela åker iväg till Kreta!! :) ska bli underbart att sola & bada hela dagarna och käka på någon god restaurang på kvällen.

Idag är jag ledig och har varit och tränat imorse, är sjukt uttråkad nu, vad kan man göra liksom. Ta en promenad känns lockade faktiskt, får se om jag orkar ta mig samman och gå en rundan

Torsdag

Idag har jag och Anna varit och intervjuat lärare och elever till vårt examensarbete. Sedan har vi legat och degat i solen hos svärisarna, så skönt väder det har varit idag. Imorgon är det äntligen fredag. Lite handledning i skolan, sedan hem och sola, lite träning på det och fira Peter trettioårsdag på kvällen, kommer bli en perfekt fredag känner jag. 

Projektplan

Just nu ligger både jag och Chrille helt utslagna i soffan. Imorse gick jag hem till Anna för att vi skulle fortsätta med vår projektplan. Vi kom igång bra och fick skrivit en hel del. Hem om för att laga någon middag och halv sju stack jag till gymet, Powerstep stod på schemat och jag är DÖD nu. Mitt favoritpass helt klart! Imorgon fortsätter jag och Anna med projektplanen och intervjuer står på schemat, skoj. Nu ska jag hoppa in i duschen för sedan bädda ner mig i soffan och titta på film med hjärtat mitt.

Söndag

Herregud vad jag varit dålig på att blogga på senaste. Tappade verkligen intresset, men idag satt jag och tittade igenom arkivet och kom på att det är riktigt roligt att gå tillbaka och läsa och titta på bilder. Så, nu försöker jag igen. 
 
Om jag ska dra de senaste månaderna kort så har vi sålt vår lägenhet och köpt en ny, trivs asbra. Jag har haft praktik och det har varit riktigt roligt. Jag har bokat en resa till Kreta med min underbara Mirela, åker om 25 dagar!! Ja, imorgon sätter skolan igång igen och jag och Anna ska fortsätta skriva vår projektplan. 
 
Jag har inga goa bilder att bjuda på då alla ligger på hårddisken. Ska leta upp en massa godingar sen, så kul att titta på gamla bilder. 
RSS 2.0