Storm och höstlov

Årets första dag på höstlovet tog oss med storm, minst sagt. Dagen har spenderats på pedagogiskt center på filborna med en massa workshops. Några kunde ha varit liiite mer givande men men, nu har jag varit där och har några ideér med mig. Under sista workshopen började det blåsa rejält så vi packade sakerna och gick, eller snarare flög, till bussen. En massa träd låg på vägarna och blockerade för oss, men efter lite omvägar kom vi ner till stan, bytte buss och halvsprang hem. Resten av veckan är jag ledig från jobb. Är dock inte helt ledig då vi ska examineras på torsdag, äntligen ska vårt arbete bedömas! Tror det kommer gå super.
 

Happy

Jag är nog världens lyckligaste just nu. Jobbdagen gick super, verkligen en bra dag. Kommer hem och får höra att min farfar som jag inte träffat på ca 7 år är här och stannar ett litet litet tag. Ska träffa honom på lördag! Alltså, som jag längtar. Och dessutom hade jag ett bra möte med chefen på jobb. Så fort utbildningen är klar kan jag fokusera helt på jobb. Sist men inte minst har jag bakat en goood och chokladig kaka tills torsdagsfika, mums.  
 
Jag i vagnen med faster, farfar, pappa och mamma.
 
Jag på farfars hund. (Nej, jag vet inte varför bilden är på sniskan)
 
 
 
 
 

Tiden

Alltså, tiden springer iväg. Imorgon är det redan torsdag och jag har knappt hunnit med det jag ska. Tycker man att tiden går långsamt kan man ju bli lärare, då lovar jag att tiden kutar förbi dig och du hinner inte ifatt, inte en chans. Tur att yrket är SÅ himla roligt!
 
Vad händer annars? Mja, inte mycket. Jobbet tar det mesta av min tid just nu. Nästa vecka är det höstlov. Vilket då innebär examination och lite annat så det höstlovet blev ingen ledighet för mig. Jaja, det ska nog gå bra ändå. Ska faktiskt bli roligt med examinationen, jag vill ju veta hur det har gått. Mindre roligt om halva arbetet ska ändras, meen den tiden den sorgen. Nu ska jag och lillhjärtat titta på SOA, ett nytt avsnitt kom ut idag.  

Sjukling

Igår kände jag mig ganska frisk så jag tänkte att jag skulle gå till jobbet idag. Jag gick dit och kände direkt att jag inte alls var frisk. Första lektionen var bild med 2-3:orna och jag kände bara hur jag lunkade omkring som en zombie i klassrummet så det fick bli den första och enda lektionen idag. Jag var visst inte alls frisk så jag fick snällt gå hem med min feber igen. Såå himla tråkigt att vara hemma, men är man sjuk så är man.
 

16 oktober

Jag har ju helt tappat detta med att blogga. Har haft fullt upp med jobb de senaste veckorna så det är nog det som fått mig ur balans. Denna veckan har jag varit hemma måndag - onsdag pga av min visdomstand från helvetet! Det börjar nog bli bättre, men gör fortfarande sinnesjukt ont. Så imorgon är det back to work som gäller.
Idag har jag suttit och tittat på soffor, jag vill verkligen ha en ny. Jag hatar den vi har. Förstår INTE varför vi sålde vår stora, fina, vita skinnsoffa och köpte denna fula gråa tygsoffa, nej blä. Har hittat några fina, synd bara att det är så dryt att byta möbler. Man får ju inget för det man har och sedan är en soffa inte en av de billigare möblerna.  Nej, dags att ta tag i tvätthögen som väntar på mig.
RSS 2.0