Fredag

Fy vad rastlös jag blir när jag är hemma och sjuk. Även om ögonen rinner så jag knappt ser något och näsan är så täppt att jag glömt hur det är att inte vara fökyld så kan jag inte sluta få panik över att jag måste sitta här inne och inte göra något alls. Eller ja, göra något kan jag, men vad? Titta på TV är jag trött på, jobbat hemifrån har jag gjort, städa behövs inte, duscha gjorde jag nyss, läst alla bloggar jag vet och lite till har jag gjort. Blä! Tur att det är helg nu så jag kan få sällskap av Chrille om mina nya grannar, Anna och Sören.
 
Det har jag nog inte berättat.. att vi har fått en fuktskada i badrummet vilket gör att vi inte kan bo hemma. Hela badrummet är utrivet och nu är det torktid på 2 - 3 veckor innan de kan börja börja bygga. Tur i oturen så kunde vi bo hemma hos Nettan och Kalle som inte heller bor hemma just nu. Ska nog klä på mig varma kläder och röra mig hemåt för att hämta hit lite kläder, mat och annat som kan vara bra att ha.
 
 

Förkylning

Alltså, jag har fått världens förkylning. Hela huvudet känns stoppat och ögonen rinner stup i kvarten. Igår började det på ritkigt och jag tänkte väl att jag skulle stanna hemma idag, men imorse kände jag mig bättre så jag gick till jobbet. Väl där var jag en zombie med svullna, röda ögon som rann hela tiden. Nyser gör jag också. Inte för att klaga, men VARFÖR skulle jag bli såhär förkyld just nu?
 
En pojke satt och tittade på mig och sa: Katja, titta på mig. Han satt och stirrade en stund innan han sa: Det ser verkligen ut som att du ska bli sjuk när som helst. Hm, ja, jag är redan lite sjuk svarade jag. - Ja, dina ögon är röda, det ser ut som att du gråtit hela natten och det ena ögat är mindre än det andra. HAHA, underbara kids! Om en elev är så uppmärksam, hur tror ni att alla andra har sett mig idag? Jag håller tummarna för att jag är bättre imorgon så jag slipper vara hemma.
 
Nu är det godnatt i stugan.
 
 

Första riktiga veckan

Nu har jag jobbat på riktigt i en vecka. Även om jag började i augusti så har jag haft skolan och praktik hängandes över/efter mig. Första veckan, vad ska man säga? Det är full rulle, men jag trivs. Jag trivs och känner att jag valde rätt som gick in i skolans värld direkt. Det är mycket att ta till sig och min hjärna är mos ibland, men oj så roligt det är. Det kommer bli en galen vår med nationella prov och allt annat som ska hinnas med.
Nu njuter jag av en helg som var välbehövd. Har varit så trött i veckan att jag somnat runt 10 varje kväll.
 
 
RSS 2.0