Fortfarande sjuk..

Det blir inga roligt inlägg när jag är sjuk, inte för att dom brukar vara roliga..
Sitter här hemma och fick stanna hemma från jobb idag också, stannar nog hemma imorgon också för jag verkar inte bli bättre :( Tråkigt nu när Sören kommer ner och allt, men jag hoppas att jag blir frisk snart i alla fall.

Det som suger allra mest är att jag missat 4 jobbdagar, och eftersom jag är timanställd får jag ingen ersättning som 80 % som alla andra får. Nej jag missar helt enkelt 3000 kr + semesterpengar :( inte alls roligt. Men finns inte mycket jag kan göra när jag är sjuk.. finns inget värre än att vara på jobb när man är sjuk.

Nog med sjuksnacket. Har bara legat i soffan hela dagen, kollat på mitt favorit, the F-word eller vad det heter med Gordon Ramsey! Han är kung, haha.

26 / 3

 

ÅRH!

Snälla tyck synd om mig! Hemma från jobb idag igen och jag dör så tråkigt, och jag hatar att vara sjuk!
Jag kan knappt andas, halsen gör ont, jag har lock för örat så jag hör knappt, mina ögon rinner och jag har MINST fem förkylningsblåsor på läpparna!!! Ser ut som jag gjort någon jävla läppförstoring... suck..

Nu ska jag äta en macka och se om det hjälper!

-

Jag är förkyld och mår piss! Hatar att vara sjuk.

Wipeout

Miiiiik! Jag mår inte alls bra. Började med att jag var förkyld imorse, ont i halsen och vid näsan. Det blev lite bättre under förmiddagen men sedan vid tre blev det bara värre. Ont under ögonen och ut i kinderna, i halsen, förkyld och bläääää! Gillas inte.. Jag tror att det är bihålsinflamation, men jag vet inte. Ska se imorgon om det är bättre, är det inte det så får jag stanna hemma från jobb. Men jag hoppas att jag mår bättre, vill inte missa jobb.

Nej nu ska jag titta på tv, snart börjar Wipeout :)

Medina feat. Thomas - Vi to & Ensom

Röda lappar!

Igår blev det en hemmakväll med mit hjärta. Vi tittade på x-factor, eller ja, ja tittade på det.. Fel snubbe vann men så är det, skit! Medina var i alla fall sjukt grym som vanligt. Ska se om jag hittar låten på youtube :)
Sen åkte vi och tittade på tv lite överallt. Men det värsta av allt!!!! Vi gick in på onoff och kollade på lite olika tv-apparater. Såg att dom hade sänkt ganska mycket och satt på röda lappar utanpå dom vanliga "prislapparna" Dom har ju sånna plastsaker med info om produkten och så, så dom hade bara tejpatpå en röd lapp utanpå. Vi såg en 50 tums tv som kostade 10 000, bredvid stod det en sån plastsak med en likadan tv fast 42 tums, som då var sänkt till 7000 kr. Helt okej tänkte vi. Men sen såg jag att det stod Ord-pris: 11 999 kr. Hur kan en 42 tums tv kosta 2000 kr mer än en 50 tums. Jag lyfte på lappen och tittade på ord-priset och där stod det 7999 kr. Dom har alltså ökat ord-priset på  den röda lappen bara för att man ska tro att dom sänkt med flera tusen, DÅLIGT! Jag tittade på alla andra röda lappar och dom hade gjort precis samma sak med alla, vissa hade dom lagt på 6000 kr på den röda lappen så man skulle tro att man fick en tv för 6000 kr mindre än ord-priset. Detta gillas inte, fy vad dåligt. Så vi gick där ifrån!

Nu sitter chrille och tittar på svampbob haha, och jag ska snart ner i tvätten. Har dock blivit mer än förkyld och halsen värker, jag vill inte bli sjuk! :(

För mycket jordgubbar!

Godmorgon!

Igår hade vi lite förfest här hemma med en del folk sen gick vidare ut och tog en drink. Det var så himla roligt att träffa Lina min vän igår, inte setts på ett år men nu blir det ändring, snart åker vi till Halmstad till henne och Alex! Gud vad jag saknat henne, skönt att vi äntligen sågs igen.Tack till alla som var här igår, det var mycket trevligt :)

Idag blir det inte mycket gjort. Ska nog storhandla lite sen men sen blir det nog bara en hemmakväll med min älskling.

Sista jobbdagen imorgon + lön! Kan inte bli bättre.

God kväll! Sitter hemma i soffan nu efter ett besök hemma hos C:s föräldrar. Det blev middag där idag, mycket gott, precis som vanligt. Det blir alltid lite lyx när jag kommer dit, då får jag äta sås till maten, haha wiie.
Nu ska vi väl titta på tv eller något sen blir det sängen för mig. Sista jobbdagen imorgon och det känns skönt.

På fredag ska jag ner till stan med min kära Sara, handla en massa! Det mesta tills på fredag, då vi har lite förfest hos oss sen drar vi ut och gör stan osäker. Ska bli så himla roligt. Har inte varit ute sedan Lina fyllde 20 år och det är över ett år sedan.

Bara Mineraler

Nu drar jag mot jobb, så jävla trött. Eller där ljög jag, jag är faktiskt pigg. Men det låter bättre att säga att man är trött så ni kan tycka synd om mig, haha! Hörs kanske ikväll:)

-

Lång dag på jobbet. Imorgon blir det samma visa. Mitt hjärta har blivit sjuker den stackaren, så vi sitter och tittar på simpsson just nu, klockan nio är det desperate housewives som gäller. Sen sovdags tror jag. SKa ju upp kvart i fem =(

Brända bröst

BodyPump passet idag var precis som vanligt, nästan i alla fall. Träningsvärk fick jag med konstruktören eller vad det nu än heter, hon som höll i passet var väl inte den bästa. För det första kunde hon knappt svenska, utan pratade typ finska! Jag förstod i alla fall ingenting, förutom "armbööögarna" som ho sa 500 gånger, hahha. Aja, nu har jag en god träningsvärk i benen och det är det som räknas, det gillar vi.

Vi har precis ätit middag här hemma och det belv samma som igår, kycklingfilé med wook och äggnudlar, we like. Nu ligger vi i soffan och bara chillar. Jag känner mig redan supertrött men får vara vaken ett litet tag till, i alla fall till efter wipeout!

Imorgon ska jag jobba och det känns bra, jag har fyra dagar framför mig, som kommer bli lite jobbiga men det går. Träning ska jag försöka hinna med så många gånger jag orkar under veckan.

Föresten, jag oh hjärtat var iväg och solade innan och solade 15 minuter var. Jag skojar inte om jag säger att vi båda är kräftor! HAHa, sjukt som dom solariumen tog, helt galet bra. Dock inte så bra att bränna sig, men inte så mycket vi kan göra åt det nu. Lite brun och fin ska man ju vara till på fredag. Äh, nu orkar jag inte skriva mer, ska titta på cougar town istället.

Söndag!

Uh, gillar inte söndagar. Jag och hjärtat gick ner mot stan innan för vi skulle sola. Men skit-maskinen ville inte ta emot pengar så vi kunde inte växla. Vi gick ner mot GA och skulle ta bussen, men nej, ingen buss gick just då så vi gick hemåt igen. När jag kom på att det faktiskt fanns ett annat solarie vid oss, så vi gick dit. Men självklart öppnade dom inte förrän klockan tolv, sug! Så vi struntade i det. Nu sitter vi med varsin dator i soffan och nördar oss.

Vid tre tiden blir det gymmet och jag kör på ett BodyPump pass idag igen, nu kommer jag säkert få vääärldens träningvärk men det gör inget, för det gillar vi. Ikväll blir det samma mat som vi hade igår, men gott är det så ska inte klaga :) Nej nu ska jag titta på tv, PUSS!

Kanelbullar!

Kanelbullarna är i ugnen och är alldeles strax klarar.Håller på med maten samtidigt och det går ju sådär. Snart är det iaf mat och jag är huuunggrriiig :) Idag blir det kyckling med wook och nudlar, en av chrilles favoriter.

Halo

Woho, träningspasset var grymt bra precis som det brukar vara men ingen träningsvärk! Jihooo, haha eller lite halvont har jag kanske men absolut inte som efter dom andra gångerna, skönt.

Jag och Chrille började titta på Alice i underlandet igår men chrille somnade efter en timme så vi stängde av. Så nu efter träningen ville jag se klart den. Absolut ingen mega bra film, den var bra konstig i alla fall. Kanske beror på att jag aldrig sett den tecknade alice, jag vet inte. Men jag hade inte sett den en gång till i alla fall, så bra var den inte.

Nu ligger min chrilleman här i sängen och sover den lilla saken. Och jag sitter och lyssnar på musik. Snart ska han väl ta tag i målningen och få klart det ute i hallen :)

BodyPump

Nu sticker jag på ett BodyPump pass, hörs när jag har träningsvärk!

I see you

Var nere i stan för en stund sedan och skulle titta på hm efter en finfin tröja jag sett. Men självklart fanns det bara L kvar, bajs! Jag ska dock ner till stan på fredag nästa vecka tror jag, och då måste jag hitta den. Får åka ut till väla och se om dom har den där annars.

Wie, jag hittade några filmer som verkade bra så dom är påväg till mig nu. Hoppas dom blir klara till ikväll så att vi kan se en av dom då. Alice i underlandet, precious och någon till.. Hoppas bara att kvalliten är bra, men enligt kommentarerna så skulle den vara det. Aja, nog om det. Nu ska jag in i duschen! PUSS.

19 mars

Hejsvej!

Idag är jag ledig från jobb och det är typ överskönt att jag fick sova en och en halv timme längre än vanligt. Fick gå upp vid halv åtta för att tvätta. Kollade nyss på Bella & Tyra show men helt plötsligt avbröts det, får väl sätta igång igen. Idag händer inget speciellt, ska mest ta det lugnt, kanske hem till C:s föräldrar ikväll. Dock ska vi träna först, härligt.

Igår sökte jag in till högskolan igen. Jag är inte helt hundra på om jag verkligen vill börja läsa nu igen men jag sökte så har jag tid att fundera, annars tackar jag bara nej sen. Men vi får se, det är ändå tre och ett halv år så jag ska vara minst 300 % säker på att jag vill det innan jag börjar.

Tvättstugan kallar...

Oldies!

Tittade igenom skivor med bilder på, eller ja, jag hann titta igenom två stycken av typ 20. Haha så jävla roligt att se en masa bilder man helt glömt bort.

Jag & Syrran på Camp Nou i Barcelona 07.

Patricia & Jag en kväll innan Magget.

Sandra & Jag! (Kolla mitt hår!!! Vill ha)

Jag, midsommar 08 (torr jag).

Erika & Jag, innan Magget. Måste vara 07 HAH!

MirreFirr & Jag.

På en koncert. Sandra, Amela, MirelaD, Jag & MirelaB.

HAHAHAHA, Borgen-tiderna med Mirela!

Maidas 18-års fest. Amela, Mirela och Jag!

Jag, Sara & Erika! Sjukt gammal, då cam-bilder var It! haha

 

När jag kollat igenom de andra skivorna sen så ska jag lägga upp fler!

VÅR!

Var ute och gick en runda innan ( fixde lite med överraskningen ) hih.. Så jag gick hem från stan. Fy vad skönt det är att kunna gå ute utan att frya. Nu behöver man varken mössa eller vantar, jag GILLAR det! Snart är det verkligen vår och då försvinner min vinterjacka långt ner i någon låda sedan ner i källaren.

Ska nog köpa en nya skinnjacka eftersom den jag redan har är en aning för liten känner jag. Och sen är det mörkbrun. Jag vill ha en svart, ganska tunn skinnjacka. Alltså inte riktigt skinn men ja ni fattar. Sen ska jag köpa nya converce, fast denna våren ska jag ha höga. Helt vita, med LÅG sula, haha mycket viktigt. Tror ni jag längtar tills det är torsdag och lönen sätts in på kontot, wiie! Det gör jag.

Sen på tisdagen den 29 ska jag och Sara gå en runda i stan, och då blir det shoppning! Måste ha lite vårnytt :)

Nu ska jag titta på vidare på tv och bara chilla tills min älskling kommer hem!

I live through your love, you teach me how to see ♥

Lilla hjärtat!

 

100316

Idag fyller min finaste år, världens bästa pojkvän blir 22 år ung idag :) Just nu är han på jobbet, slutar vid fyra. Då ska jag ha fixat en mini överraskning. Vågar inte skriva ut det här fall i fall han skulle råka snubbla in här, inte för att jag tror det men man vet aldrig. Ett stort grattis till mitt hjärta! Och självklart till hans twin Sören (: Vi längtar tills du kommer ner och hälsar på.

 

Hjärtat♥

Bravo

Whoop!

Jobbat och sedan träning, hemma vid åtta tiden. Lagade mat och nu sitter jag här. Trött!
Uppdaterar bättre imorgon, då är jag ledig och mitt hjärta fyller år <3

Melodi(kass)festival

Vilken skitmelodifestival. Varje år blir jag lika arg över hur folket röstar men ändå fortsätter jag kolla på det. Detta suger fan, pinsamt att ställa upp med en sån låt! Den suger fett mycket röv! Bara för det hoppas jag inte att sverige ens kommer vidare till stora finalenn! Jag hejar helt klart på Danmark detta året, dom äger! PUSS


ps: måns zemelröv! HAHA, nettan specialare.

Hos N&K

Tja!

Sitter hemma hos Netta och Kalle och sitter här vid datorn, vilket ni säkert redan fattat, haha. Chrille håller på med andra sovrummet nu (nettans massagerum) Det blir hur fint som helst och nu är han snart klar. Min lilla fis, Älskar honom :)

Ikväll ska vi laga lite god mat hemma, det blir potatis i ugn, kycklingfilé och kanske någon sallad till, kan inte bli annat än gott. Och sen ikväll är det melodifestivalen.. ska nog kolla på det och kanske någon film efter.

Gymmet nästa!

Nu sticker vi snart till träningen och idag blir det bröst och triceps. Nu jävlar, haha !
Efter det sticker vi hem till Nettan och Kalle där vi ska vara hela kvällen, Chrille ska fixa deras två sovrum och det lär ju ta lite tid. Men det blir mys. Kanske ska ta med datorn och göra ny design på bloggen, jag tröttnar så jäävla fort!!

Ska ta på mig träningskläderna nu sen sticker vi. PUSS

Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

Grymt bra! Men skummare får man leta länge efter.

Miiip

Hejhej!

Sitter hemma i soffan och är ledig idag, wiie, det behövde jag. Igår efter jobb hoppade vi över träningen, det var trots allt vår vilardag. Chrille mötte upp mig på knutpunkten för att hjälpa mig bära den astunga krukan jag tog med mig hem från jobb. Sedan åkte vi vidare till hans föräldrar och fick middag där.

Idag är det tvättdags för mig och sen ska jag nog ner till stan en runda, Chrille fyller ju år på tisdag. Ska hitta något till den fisen :) Men vad?

ANNA! Har du köpt något till Sören än? :)

Snabb uppd.

Hello fishes!

Sitter hemma i soffa nu efter en ganska lång dag. Började med att jag var på jobb, slutade klockan två för att hinna till Chrilles gesällbrevsutdelning. Så ja, nu är vi hemma och bara chillar framför tv:n. Imorgon är det jobb igen!

Jag vill ha sommar

..så man kan bli brun och fin igen =)

Ensam hemma

Är ledig idag och det är såå skönt. Vaknade vid åtta men bestämde mig för att somna om så det gjrode jag. Vaknade sen vid nio för att lillhjärtat ringde mig. Nu sitter jag och kollar på tv och bara tar det lugnt. Har värsta krampen i min vad så kan knappt gå, känner mig som ett sär. Aja, ska kolla vidare på tv sen städa lite tror jag.

"det tuttar upptaget"

Tja!

Efter en lååång dag sitter jag och hjärtat nu i soffan och degar. Åkte hemifrån klockan 6 och var hemma från jobb och träning vid halv 8. Åt kyckling och äggris till middag idag. Pratade med chefen idag och jag fick förlängt, så jag jobbar tre dagar i veckan framöver, och antagligen blir det mer senare när det blir varmare ute.

Aja, nu ska jag fortsätta titta på Guldfeber och sedan är det Hollywood fruar. PUSS!

When I say JUMP, you say HOW HIGH!

Superhuman

Hej!

Hemma efter en skön helg i Trelleborg. På fredagen gick vi ut och åt och på lördagen var vi hemma i stort sett hela dagen och bara tog det lungt, kollade på filmen seven på kvällen, mycket bra. Idag åkte vi hem till helsingborg igen, och direkt till Chrilles föräldrar. Mys på det. Vi åt pizza där och sedan nördade vi oss med lite datorspel haha.

Fick hem min betongkruka jag gjort på jobb idag också, den var så tung att jag inte kunde bära den haha. Så Chrille fick hjälpa mig. Nu står den fint på golvet med min lilla "palm" i, ska ta ett foto till er för jag vet att ni är intresserade, visst? Not.

Nu är vi hemma och sitter och fyller på våra iPod:ar, massa ny musik och träning på det imorgon, nice. Nej nu vill jag snart sova, godnat..

K

Potatissallad

Miip!

Sitter i soffan och väntar på att våra bästa år ska börja. Ja jag vet, geek! Men jag gillar det haha. Tvätten är i full gång nere i tvättstugan, sista maskinen är inne i torktummlaren och resten hänger på tork. Bara lagom tråkigt att den där jävla fläkten inte funkar så det kommer ta en evighet innan det är torrt. Aja, nog om det.

Sitter och käkar lite potatissallad, inte världens nyttigaste frukost men vi har inget bröd hemma och jag orkar inte gå ner och handla så då fick det bli det. När hjärtat slutat jobba så åker vi mot Trelleborg vid 5 tiden. Möter upp familjen och sticker och käkar någonstans när vi kommit fram, ska bli mysigt. Tar nog med mig datorn så det blir kanske lite uppdatering där nere, annars får ni ha en bra helg.

Och föresten. På jobb har jag gjort former och sedan fyllt med betong så att det skulle bli fina krukor. Igår när jag var på jobb så var dom båda klara och mycket fina. Ska göra en fyrkantig till så vi kan ha dem till våra fina små "palmträd" HAHA. Skulle försöka ta hem båda två men shit vad tunga dom var.. Jag fick i alla fall med mig den lilla runda, den blir nog fin med en blomma i eller kanske lite dekorationssand och ljus. Får se vad det blir.

Hur kan man bara försvinna?

Jag förstår inte att en människa kan vara levande en dag och nästa dag inte finnas.. Hur då inte finnas, vart tar människan vägen? Det är hemskt att det händer! Bara jag skriver nu får jag rysningar längs hela kroppen, för jag kan verkligen inte förstå.. det är det nog ingen som kan.

Vi gick högstadiet tillsammans, eller inte tillsammans som i samma klass utan på samma skola. Jag kommer ihåg att du var vän med en del från min klass. Jag kände inte dig, sa kanske Hej någon gång men mer än så var det inte. Men nu när jag läser om vad som hänt med dig och din pojkvän kan inte låta bli att undra.. Hur är det möjligt att bara försvinna? Det är så hemskt att du bara hann bli 20 år gammal. Men jag hoppas verkligen att du och din pojkvän har det bra där ni är och att ni alltid får vara tillsammans. Vila i frid.


Trots att jag inte kände dem personligen så tar det på mig. Det var precis som när L gick bort. Då gick vi på högstadiet. Jag hade ingen aning om vem tjejen var men än idag kan jag fortfarande tänka på henne. Jag minns att en hel del från skolan kände henne och det var verkligen en sorglig period. Jag lider verkligen med er alla som förlorat någon nära.

10 månader ♥

Jag älskar dig!

Katja på konsum?

Tjatja!

Ringde till förskolan innan men dom hade redan de vikarier de behövde för sommaren så... Får leta vidare helt enkelt.

Pratade med min underbara vän Tilde precis, det finns nog ingen som klår henne i att vara underbar och framförallt rolig, lilla ELWOOD! haha. Vi har haft många roliga pratstunder och den ena är roligare än den andra. I alla fall, hon har jobbat på konsum och sa att det var roligt! Så nu jävlar ska jag ner till konsum som ligger här nere på gatan och frågam dom kanske har ett litet jobb till mig. I hope so! Eller iaf sommarjobb, hade varit underbart. Det ligger inte mer än 2 minuter från oss. Nu vill jag att varenda jävel på denna planet håller tummarna för mig, tack!

Sitter mest här hemma och väntar på att min finaste ska komma hem från jobbet så vi senare kan sticka till hans föräldrar. Blir middag och så där idag, mys. Hörde att netzki också skulle komma, skojskoj :) Ses sen fishy!

Nej nu ska jag skriva ett superduper bra personligt brev, några hemliga tips? Låt mig veta.

-

Hej!

Jag stannade hemma idag. Dels för att jag knappt sovit något, när klockan ringde trodde jag seriöst att jag sovit i en halvtimme. Kunde inte öppna ögonen och sen kom jag på att jag kunde åka till Ättekulla och lämna in CV till dagiset där, fråga om dom behöver lite extra personal nu, eller kanske till sommaren.

Har även sökt jobb på expert och på någon fottbutik eller något, haha. Just nu vill jag bara ha ett jobb som ligger i helsingborg. Orkar inte pendla mer. Men imorgon ska jag dock jobba i Bara, uh. Men det går bra.
Nej nu måste jag börja klä på mig och så sen sticker jag mot Chrilles föräldrar.

Simpson

Sitter hemma i soffan med världens finaste bredvid mig! Han tittar på Simpson precis som vanligt, hans favoritprogram. I alla fall, idag gick vi inte till träningen utan vi gick hela vägen ner till knutpunkten så jag kunde köpa nytt busskort sen gick vi hem igen, en liten miniomväg förbi kärnan. Så nu är vi hemma och har precis ätit. Det blev hemlagad pyttipanna för min del och hemlagad potatissallad till min käraste.

Om två timmar börjar DH, oooh, kan knappt vänta! Bästa serien någonsin. Nu ska jag pussa på mitt hjärta.

Glömde nästan...

IDAG BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES IGEN! Yiiihoooooo! Detta räddade min dag, som för övrigt är ganska bra!

Klockan 21:00 sitter jag bänkad i soffan.. Eller soffad i soffan.

Silly boy

Nu står potatisen på das spis och jag sitter här i soffan och kollar på något skit tråkigt program.. Då undrar kanske ni, varför bytar hon inte? Svaret är enkelt.. jag orkar inre sträcka mig för att ta kontrollen. Så därför skriver jag ännu ett onödigt inlägg. Men visst är det kul, eller inte!

Chefen min har i alla fall ringt och jag får jobba kvar, jiii! Hur många dagar i veckan ska vi dock prata om imorgon. Ja, jag ska jobba imorgon. Måste dock ner och handla ett sketet busskort, 850 kr fattigare. GAAAH, jag hatar att pendla. Jag kom på en sak innan. Om jag hade jobbat fem dagar i veckan så hade jag pendlat i 20 timmar totalt! Då har jag alltså nästan pendlat en hel dag på 5 dagar. Det borde fan vara olagligt. En timmes pendling fram och tillbaka hade varit mer rimligt. Jag önskar att någon hade kastat in en bilnyckel genom brevinkastet med en liten lapp på "Bilen står parkerad utanför dörren".

Just nu på programmet, det är sånt där tråkigt ordprogram ni vet. Iallafall så ska man gissa Land i Europa sen får man se en massa rutor med följande text: Ö S T E * * I * E.
Fan så meningslöst, är det inte meningen att det ska vara lite svårt, lite klurigt. Här får man ju nästan hela svaret, haha, nötter. Nej men om jag skulle sluta skriva detta meningslösa inlägg och göra något vettigt som att byta program.

2 mars

Hej!

Har precis suttit och kollat på våra bästa år, den serien är verkligen utdragen i det minsta. En dag i serien kan vara i två veckor på tv:n, sjukt egentligen. Men jag gillar den ändå.

Idag händer det kanske inte så jätte mycket. Jag ska snart fixa potatisen så vi kan äta hemmalagad pytt i panna ikväll. Sen när mitt hjärta slutat jobba så ska vi ner till gymmet och träna.. Ska nog titta på biljetter till Alice i underlandet imorgon, det finns massa biljetter kvar så vi ska antagligen titta på den.

Sitter fortfarande och väntar på att chefen ska ringa mig och berätta om jag har jobb eller inte. Annars måste jag ju ner till arbetsförmedlingen snabbt och skriva in mig, känns INTE roligt. Hej jag heter Katja och jag har inget jobb! Miiip, jag vill aldrig vara utan ett jobb. Känner mig faktiskt en aning misslyckad, men jag hittar väl något snart hoppas jag. Hade helst velat jobba på ett dagis just nu faktiskt.

Ska fixa med maten nu och sen kanske äta frukost, har inte gjort det än. Mer uppdatering senare.

En sak till.. Mitt hår ska bli sådär långt igen!

touch it, bring it, pay it, watch it, turn it, leave it, start - format it!

Sitter och kollar på tv med min älskling. Ska kanske sätta på någon film istället då det inte finns något på tv:n.
Var i alla fall på gymmet innan,då tränade jag 30 minuter på crosstrainerna och 45 minuter bröst och triceps, mycket bra.

Chefen min har inte ringt idag så jag vet inte om jag fortfarande har ett jobb, känns tryggt! Not.

Dagens

Dagens humör: Glad och lycklig.

Dagens planer:
Städa lite, efter fyra sticker jag oc hjärtat till gymmet.

Dagens frisyr:
Allt i en toffs.

Dagens smink:
Inget smink.

Dagens klädsel:
Grå strumpbyxor, svart linne och vit tröja.

Dagens fundering:
Har jag fortfarande ett jobb?!

Dagens tråkigaste:
Att det är grått och tråkigt väder.

Dagens längtan:
Längtar tills min Chille kommer hem från jobb.
RSS 2.0