Sugen?

Anna var sjukt sugen på pannkakor vilket gjorde att jag blev sjukt sugen på pannkakor. Jag slutade jobbet halv åtta, drog hem, ringde Anna och frågade om hon fortfarande var sugen. Det var hon, så till middag blev det pannkakor med sylt och grädde, till maten tittade vi på en film! Mysig tisdagkväll :)

Dalinda

 
 
 

Helsingborgsfestival - bildbomb!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Har haft en underbar helg med massa härliga människor. I fredags var det fest hos Anna & Sören och sedan ner på festivalen en runda. Igår var vi hemma hos oss, Madde & Mirela kom också :) & sedan ner på festivalen en runda även igår. Bilder kommer senare! Idag var det dags för jobb kvart i ett till sex. Tio minuter kvar sen stänger jag, härligt. Ska cykla hem och laga lite middag, får bli något snabbt idag, typ fiskpinnar och pasta eller korv med bröd kanske.

Fredag

Det närmar sig

Äntligen fredag och festival. Klockan tolv ska jag bygga mina naglar. Sedan hem och duscha för att göra mig i ordning inför kvällens galenskaper. Ikväll ska vi hem till Anna och Sören tillsammans med resten av gänget och sedan vidare ner till festivalen, ska bli så kul.

Kärlek

Idag har jag och älskling varit nere i stan och käkat middag. Vi gick igenom festivalen lite snabbt och promenerade hem igen. Nu sover älskling och jag tittar på Hells kitchen. Imorgon ska jag bygga mina naglar & feeest på kvällen! Längtar.

Kris på jobb

Så jag åkte iväg och jobbade två timmar till. När jag kom dit har Emilie och Lennart knåpat ihop en liten "goodiebag" som tack för att jag ställde upp, vilka underbara kollegor man har :)

24/7

Fy för vad trött jag är. Började jobba kvart över sex och klockan tre när jag slutar ska jag cykla hem direkt för att hinna sola lite idag. Annars händer det inte mycket idag. Längtar faktiskt till helgen då det är festival i Helsingborg, ska bli så kul! Får väl jobba vidare nu, är helt slut :(

Helsingör

Igår åkte vi över till Helsingör med helt underbara vänner! Sol, kall dricka och massa skratt, det kan inte bli mycket bättre. Tack för igår kära vänner, vi ses på fredag igen. Då smäller det! :)
 
 
 
 
 
 

Nytt i garderoben

Har jag sagt att jag älskar rea? Nu har jag i alla fall.

Mot Malmö för fika med Mirela

Beyoncé - Live at Roseland

Tidigare idag hade jag inget att göra så jag tankade hem filmen: Beyoncé - Live at Roseland. Tyckte den var bra och mysig på något sätt & bra musik. Jag måste verkligen gå på konsert nästa gång någon artist jag gillar kommer hit! Får rysningar av att bara titta på filmen, tänk att vara där!
 
 
 
 
 
 

Banana

Vågar inte skriva när jag vaknade imorse, herregud vilken sovmorgon, men jag antar att jag behövde det. 
Igår var vi hos svärisarna, grillade och hade det mysigt. När vi kom hem fick Chrille ett ryck, han ville ut och cykla. Så vi tog våra cyklar och cyklade lite med än tre mil, inte illa en onsdagkväll?
Har precis ätit en sen lunch, bananpannkakor med lite äpple och päron, MUMS! Så gott. 
 

SATS

Öppnade på jobb för första gången idag, gick hur bra som helst. Nu står jag här och ser glad ut, eller trött, jag vet inte. Jobbar till tre sedan ska jag cykla hem direkt för att tvätta hela eftermiddagen/kvällen. Mer spännande än så blir inte denna måndag!

Trött katt

Helt utslagen

Efter att ha cyklat 220 km denna helgen kan jag knappt stå upp, mina ben och hela min kropp är helt slut. Herregud vilken träningsvärk jag ligger inne med.. det kommer vara tufft att jobba i receptionen imorgon då vi står upp hela dagarna.

I Kävlinge på väg till Trelleborg i fredags - glad efter att ha kommit halvvägs.

Lördag

Igår cyklade vi ner till Trelleborg, nästan 11 mil. Idag har vi tagit det lugnt och ätit god mat här hemma. Imorgon är det dags att cykla hem igen. 06:30 börjar vi cykla, tänk på mig och mina stackars ben.

Cykla

Idag är det dags för den långa cykelturen. När älskling slutat jobba börjar vi cykla ner mot Trelleborg. Jag hoppas att det inte regnar allt för mycket idag bara. Usch, jag kommer dö! Måste ladda upp med världens frukost/lunch snart.

Stängning

Idag ska jag jobba till stängning själv, lite läskigt, men jag tror att det kommer gå bra. Chrille får komma och hålla mig sällskap den sista halvtimmen så jag slipper gå hem från jobb själv så sent. 
Annars händer det inte mycket idag, för min del i alla fall. Meeen idag får min fina Nettan veta om hon kommer in på skolan, jag håller tummarna för dig finaste 
 
 
 

Rom 28 - 31 augusti

Igårkväll bokade jag och älskling en resa till Rom i augusti, blir borta i fyra dagar. Ska bli hur kul som helst, det finns så mycket att se i Rom. Längtar redan!
 
Bild: google.se

Combat

Idag har jag varit ledig, behövligt. Har städat undan här hemma och runt fem cyklade jag mot gymmet för att träna Combat med Anna. Satan vad det var svettigt idag, precis som det ska vara! Om tio minuter kommer Project runway, det ska jag titta på. 

Helgen

Har haft en skön och lugn helg. I fredags var älskling nere i stan och röjde och jag var hemma. I lördags jobbade jag och sedan hade hjärtat och jag hemmamys. Igår var det fint väder så jag passade på att sola lite medan jag tvättade. Sedan cyklade vi ut på väla för att äta med dom bästa.
 

Lördag

Började dagen med att jobba, 8:45 - 13-45. Lagom mycket barn hela tiden så tiden rann iväg hyfsat snabbt.
Ikväll blir det lördagsmys med hjärtat, lite god mat och en film på det.
 Beroendeframkallande spel.

Utgång

Nu har min älskling stuckit iväg för lite öl & utgång ikväll. Jag är inte alls sugen så jag stannar hemma, lika bra då jag ska jobba imorgon. Ska ta på mig myskläder sen ska jag sätta på en film.

Pursuit of happiness

 

Oh my

Mina armar är spaghetti och jag är helt skakis, det säger inte lite, längesedan jag tränade BodyPump.

Igårkväll tittade jag och hjärtat på film, Project X. Jag tyckte att den var bra, ganska rolig faktiskt. Ikväll vill jag titta på Safe House, någon som sett den? 

 

Torsdag

 
Idag har jag jobbat 8:45 - 13:00.
Efter det tränade jag på gymmet en timme, 45 min crosstrainer och 15 min mage.
Halv sex ska jag gå på BodyPump, hej träningsvärk. 

Sol

Äntligen fint väder!

I like the flowers, smelling in my nose

Bästa reklamen ever, HAHA!

38

Så här har jag sett ut idag. Svarta jeans, vitt linne och beige kofta. 
Var hos tandläkaren idag, första gången på fyra år, gick hur bra som helst.
Sedan jobbade jag från kvart i fem till halv åtta. 
Nu: kvällsmys med mitt hjärta! Idag har vi varit tillsammans i 38 månader 

Let's go get away

Spegelfix

Fick tre fina speglar av Nettan som hon ändå tänkte kasta. Idag har jag spraymålat ramarna vita för att det ska passa in hos oss.
RSS 2.0