Gott nytt år!

Känns inte alls som att det är nyår idag.. men men. Jag och hjärtat ska inte göra något speciellt, eller vi ska vara här hemma hos hans föräldrar och käka god middag och bara vara. Ingen av oss vill ut så det struntar vi i, det är ändå CP-kallt ute så tur att vi inte ska ut och yra rundor. Men jag får ju önska alla ett gott nytt år och god fortsättning.

Ps. 4 dagar kvar!

Idag är det bara fem dagar kvar!

Har precis käkat frukost, snart blir det duschen för min del. Just nu sitter jag och C i vardagsrummet och lyssnar på musik. Senare ska vi ner till stan och trängas bland alla djur som letar kläder på rean. Ska dock bara titta lite, ska inte köpa något speciellt iaf.

Idag har C:s föräldrar kört över till Danmark för att hämta hans mormor, så vi (eller jag) ska fixa mat sen. Det blir nudlar, kyckling och wook... mycker gott. Nej nu ska jag duscha så vi hinner ner till stan.

Inna - Hot

Vaknade imorse och hade cp-ont i min käke-tand-kind, vet inte riktigt var jag hade ont för det var helt bedövat. Kikade i speglen och såg att en tand är på vä, jippy! NOT! Fy fan vad ont det gör.
Idag är jag även hemma från jobb med lite feber och ont i kroppen! Hoppas jag blir frisk snart, eller att febern går över iaf. Så idag händer det inte så himla mycket, ska lära mig göra frikadeller idag, wiie.

OCH idag är det bara 6 dagar tills vi flyttar! SEX DAGAR :) Helt otroligt. När vi flyttat ska jag börja ta lite mer bilder och så bloggen slipper bestå av endast en massa text. Så bättring ska det bli. Men sålänge bjuder jag på ännu en oldie.

Med dig är jag lycklig ♥

Shopping

Idag åkte jag och hjärtat ut till Ikea för att handla en tv-bänk för pengarna vi fick i julklapp och en massa annat. Väl ute vid Ikea var det skit mycket folk fastän vi kom redan klockan tio när dom öppnar men det gick iaf. Vi hittade vår tv-bänk som även var nedsänkt med 1000 kr, superbra start på vår dag. Vi gick runt på Ikea i en och en halv timme och kom ut 6000 kr fattigare. HAha, men nu fick vi en hel del av allt vi behöver, fattas dock myyyycket men vafan, en bra start iaf.

Min Jul var helt underbar, jag, hjärtat, mamma och jan firade tillsammans. Och lillasyster kom förbi när vi skulle öppna julklappar. Fina julklappar fick vi också. 3500 kr, brödrost, ungsform, Jamie Olivers Stekpanna och lite annat :)

Nu ska jag gå och sova, träning & tvättdags imorgon, sov gott!

God jul gott folk!

.

I Trelleborg..

Framme i Trelleborg och stannar tills på fredag. När vi kom hit beställde vi pizza, så nu är alla mätta. Hjärtat ligger här bredvid och vilar lite, mamma och Jan sitter i vardagsrummet och kikar tv och här sitter jag. Blir en lugn kväll idag, är seg som bara den. Imorgon blir det nog en liten runda till stan tror jag. LÖN imorgon ju ;)

Måndag

  • 04:45 Klockan ringer och jag går upp.
  • 05:00 Fixa mackor att ha med till jobbet.
  • 05:25 Väcker mitt hjärta som ska följa mig till bussen.
  • 05:38 Bussen går mot stan.
  • 06:10 Tåget går mot Centralen, Malmö.
  • 07:09 Buss mot Värnhem.
  • 07:25 Buss mot Bara (Jobb).
  • 08:00 Börjar jobba.
  • 15:30 Slutar jobba.
  • 15:39 Buss mot Värnhem.
  • 16:05 Buss mot Centralen, Malmö.
  • 16:21 Tåget mot Helsingborg.
  • 17:30 Buss mot Elineberg (Hem)
  • 17:45 HEMMA!
Resten av min underbart spännande dag tänker jag inte dela med mig av, haha. Nej men kom hem vid sex, lagade lite mat, idag blev det korv med bröd. Tittat ltie på tv, suttit vid datorn! Imorgon sticker hjärtat och jag och hämtar bilen vid 9 tiden. Kör till gymmet för att träna, sedan hem och packa ner allt vi ska ha med ner till Trelleborg. Kvart i fyra hämtar vi upp Jan på jobb och sedan kör vi mot Trelleborg. Hörs vi inte innan så God Jul på er alla, hoppas ni varit snälla så ni får en MASSSAAA fina paket. Tack för mig.

Är det bara jag som hatar snö?

Har precis kommit hem från Väla & Ikea. Hittade en massa fint som vi kan tänka oss att ha i lägenheten, snygg kommer det säkert bli iaf, när vi har köpt allt vi ska ha. Det kommer dock ta lite tid, kan ju inte köpa allt på en gång.
Påväg hem från Ikea så började det fan snöa igen! Jag hatar snö, det är kallt, halt och allmänt jobbigt med snö. Men jag antar att jag är någon av få som inte gillar snö, överallt läser man "Åh, mysigt med snö", "Äntligen kommer snön, blir det kanske en vit jul?". Men jag säger som så, det är BARA mysigt om man är inne och slipper gå ut överhuvudaget. Nej, nu ska jag lägga mig under täcket och bli vaaarm.

Söndagsmys

Vaknade tidigt och kunde inte somna om, typiskt på en söndag! Aja, jag somnade visst tillslut och vaknade igen vid halv tio, ganska lagom. Har precis duschat och nu är älsk inne och duschar. Sen ska vi åka ut till Väla och Ikea (som inte blev av igår) och kolla rundor.

Igår hade vi en mysig hemmakväll bara. Eller vi åkte och handlade lite sen hem till chrilles föräldrar och lagade mat. Det blev skivad potatis i ugn, kotlett och pepparsås, svingott! Sen tittade vi lite tv sen åkte vi hem igen.

Imorgon ärmin sista jobbdag för veckan som kommer, och på tisdag åker vi ner till Trelleborg för att fira Jul där, ska bli mysigt. Nej nu ska jag föna håret.

Rasmus Seebach - Glad igen

Tvättar! Sen blir det Väla & Ikea

Tvättdags idag, ganska tråkigt. Men vi har inte så mycket tvätt så det komer gå snabbt iaf. Hjärtat stack precis till gymmet, över en vecka sedan vi var där, INTE BRA! Men eftersom C varit sjuk så har jag inte velat gå dit själv, men imorgon ska jag börja igen, ska bli skönt. När jag är klar med tvätten och C är hemma igen så hoppas jag att han vill med en runda till ikea, eller kanske till Väla. Jag vill titta på en massa saker och få lite inspiration till vad vi ska ha för möbler och så sen. Annars händer det inte något speciellt idag tror jag! Kanske laga någon god mat sen, får se.

Wiie, älsk ringde nyss och sa att vi skulle till Väla & Ikea. Nu ska jag klä på mig och sen ner i tvättstugan.

.

Jobbat hela dagen, nu blir det mys med älskling <3

Hemma från jobb idag!

Imorse när jag skulle iväg till jobb så satt jag och väntade på att klockan skulle bli halv sex så jag kunde gå ner till bussen. 20 över får jag ont i magen, igen, men jag trodde det skulle gå över så jag drog på mig kläderna och gick ner till bussen, och snöa gjorde det. När jag väl var nere vid bussen kunde jag kanppt stå så jag fick ringa Jan och säga att jag fått ont igen, han sa att jag skulle gå hem så det gjorde jag. La mig i sängen och bara låg, chrille vaknade och jag fick en tablett som skulle hjälpa & det gjorde den. Vi åkte hem ill hans föräldrar på morgonen och jag gick och la mig direkt, ville bara sova bort det onda i magen. Och det gjorde jag, vaknade vid elva igen! Sen har vi bara varit där hela dagen, mys!

Vi har precis ätit pyttipanna, inte alls gott faktiskt! Men ska man spara pengar och käka sunkmat så får man väl göra det. Jag hoppas att min älskling vill titta på en film med mig efter att jag duschat. Imorgon ska jag antagligen jobba och på fredag också, så att jag inte missar en hel dag bara för att min mage klyddade idag, men det är nog inga problem! Nu ska jag duscha sen ska jag mysa ner mig hos mitt hjärta.

Bjuder på en gammal bild.

Känner att jag snart får börja ta lite nya så jag slipper lägga upp en massa gamla hela tiden.

20 dagar kvar!

Om 20 dagar flyttar jag och älskling till eget, fatta hur skönt det ska bli :) Men samtidigt tror jag det kommer vara lite små konstigt dom första dagarna, eftersom nu är jag van vid att det är fyra här hemma sen blir vi bara två. men jag längtar ihjäl mig iaf! Bara 20 dagar, och där i mellan är det jul och nyår och lite jobb på det så kommer det gå hur snabbt som helst.

Håller på att ta på mig lite kläder, ska snart göra en macka också. Halv elva ska jag möta upp Sara nere på knutpunkten så jag får nog snabba mig lite. Bussen går nog kvart i, jag hinner! Ska handla lite julklappar, titta rundor i stan, kanske hitta något man ska ha på sig till nyår. Vad ska ni göra på nyår? Fest eller bara ta det lugnt?

Puss&Kram vi ses på Stan!

Mitt hjärta <3

Hemma från jobb..

och nu ska jag och nettan sticka iväg och hämta pizza! Vi firar att det är måndag. Haha nej men vafan, orkade inte käka makaroner idag så det fick bli pizza. Dagen på jobb gick snabbt så det var skönt. Imorgon ska jag träffa Sara, vi ska gå i stan och handla lite julklappar, och bara mysa rundor. Nej, nu ska vi köra, hejsvej.

Hade en trevlig lördag!

Varför är söndagar alltid så tråkiga? Idag åkte både Martin & Maria och Anna & Sören hem. Så himla tråkigt. Men vi hade en supermysig dag här hos chrilles föräldrar igår. Snackade en massa, lekte persentleken, skrattade mer än någonsin och åt godgod mat. Kunde inte ha blivit bättre, supertrevligt att alla kunde komma.

Idag händer inte så mycket, ska vara här hos hjärtats föräldrar ett tag till, eller tills ikväll. Imorgon ska jag jobba! Ha en trevlig söndag.

Bröllopsdag.

Idag ska vi hem till Älsks föräldrar och fira deras bröllopsdag. Ska bli supermysigt att alla är samlade. Hela dagen ska vi vara där och bara mysa, vet faktiskt inte vad som händer, men jag vet att det blir skoj. Ni får ha en trevlig lördag.

Idol 2009

Erik vann och han förtjänade det! Bästa idoldeltagaren någonsin enligt mig.

Packat och klart!

Hemma i Helsingborg igen. Igår åkte jag ju ner till Trelleborg efter jobb. Jag började med att äta middag sen stack jag ner i källaren för att sortera, och det behövdes verkligen, slängde typ tre säckar med gammalt skit haha. Sen gick jag upp och packade ner alla mina kläder, så nu är nästan allt nerpackat, superskönt! Idag hade jag tid hos läkaren, gick dit och hon frågade en massa skumma frågor som alltid och sen kände hon på min mage. Hon visste inte vad det kunde vara, kanske gallsten eller njursten, eller något helt annat! De tog typ 4 rör med blod och sen skulle jag nog bli kallad till röntgen också.

Mja, och sen gick jag en runda med syrran i stan sen åkte jag hit. Nu sitter jag och kollar lite tv samtidigt som jag lääängtar tills mitt hjärta kommer hem från jobb! Saknade honom inatt.. Ska kolla runt på lite bloggar, hejhå!

Mot jobb!

Nu ska jag snart till jobbet, efter det åker jag ner till Trelleborg och stannar där över natten för att imorgon ska jag till läkaren! Så för att slippa åka två timmar imorgon så sover jag där. Kommer sakna mitt hjärta, men det är bara för en dag så det går.

Rastlös!

Sitter hemma i soffan och har gjort det hela dagen, snacka om att dega! Men imorgon är det jobb som gäller, det behövs verkligen. Känner att jag blir rastlös här hemma. Någon gång i veckan ska jag skriva ut mitt CV och personliga brev också, så jag kan sticka runt och lämna dom. Idag ska jag upp till gymmet vid sex och sen blir det att dega ännu mer efter det. Ska försöka lägga mig i tid eftersom jag ska upp kvart i fem imorgon. Nu ska jag titta vidare på tv, eller kolla rundor på nätet.

Studentbalen..

Jag, Madde & Lina.

Åkte över till Helsingör med älskling.

Vid tid tiden imorse stack jag och hjärtat över till Danmark för att handla lite till min mamma. Hon ville ha fläskstek köpt i danmark så vi åkte över. Jag fick 250 kr med mig från henne men jag tvivlade på att det skulle räcka, vi skulle ju ha två stycken och dom skulle köpas hon en slaktare. Aja, vi åkte över, växlade lite mer pengar fall i fall. Gick först runt lite innan vi hittade slaktaren men när vi väl hittade den så var det mycket folk, inte mycket att göra åt saken utan vi ställde oss i kö! När det väl var vår tur tog mannen fram två stora stekar, skar dom och packade in dom, sen säger han priset. 633 kr tack! Jotack, haha lagom dyrt det blev eller, och dessutom i danska pengar. Aja, mamma blev lite chockad när jag ringde och sa vad det blev, hon bara: Nej, men man kan väl inte lämna tillbaka dom? HAHA, nej självklart inte, och då var vi redan påväg hem igen. Nu har hon iallafall kött så det räcker och blir över.

Älskling ligger och vilar lite nu så jag sitter här lite. Vid fyra ska vi sticka och träna och efter träningen åker vi hem till hans föräldrar för att käka mat och sen stannar vi nog där till ikväll någongång. Sen när vi kommer hem är Nettan och Kalle hemma med deras mini, gud vad kul det ska bli, en liten mini som springer rundor här hemma haha. Äh, nu ska jag nog börja med mamma och jans julklapp! Wiie, ha en trevlig lördag.

Tillbaka i Helsingborg

Nu är jag hemma igen, åkte från Trelleborg klockan två och nu är jag äntligen hemma. Bussjäveln var försenad så jag missade såklart mitt tåg, skit! Aja, sånt som händer. I trelleborg var jag iaf bara hemma, sorterade en massa och packade lite,har dock allt i källaren kvar men där uppe är det mesta nerpackat vilket är skönt. Slipper vi göra det dagen innan jul, lite halvtråkigt att packa då. Aja, nu ska jag vänta på att älskling kommer ut från duschen sen blir det antagligen träning. Ha en trevlig fredag.

Sticker iväg till gymmet.

Om en halvtimme tar jag och hjärtat bussen till SATS för att träna, nettan kommer och håller oss sällskap tio minuter senare. Ska bli skönt. Tror jag ska gå på bandet idag och även träna lite bröst och triceps. Ikväll ska vi käka mycket goood köttfärssås med spaghetti, kan inte bli bättre.

Imorgon är det fredag, var tog veckan vägen? Iallafall så ska jag åka ner till Trelleborg och hälsa på mamma! Jag har givetvis inte berättat det för henne, blir en liten överaskning. Hoppas bara hon är hemma när jag kommer, jag vet att hon är ledig men man vet aldrig vad hon hittar på med. Ska försöka hitta lite till hennes och Jans julklapp också, mys. Nej nu ska jag väcka mitt hjärta som somnade medans jag kliade honom på ryggen.

Lite musik.

Jason Derulo - Whatcha say

 

Timbaland ft. Nelly Furtado - Morning after dark

 

Three 6 mafia ft. Tiesto - Feel it

 

Rihanna - wait your turn

 

Lady Gaga - Bad romance

 

Sju månader med hjärtat idag ♥


Russian Roulette

 

 

Varm oboy

Sitter och tittar på våra bästa år och ska snart ta en macka, superhungrig. Satt och höll på med designen idag igen men är det bara jag eller syns inte min nya design när man går in på bloggen? Jag ser fortfarande den gamla trots att jag ändrat den två gånger nu. Aja, stuntsamma. Idag ska jag skriva klart mitt personliga brev och i kväll blir det träning. Hoppade över träningen igår ju. Bakade även lussebullar igår, och dom blev superstora, haha. Smakade gott iallafall. Nu slutade våra bästa år så nu ska jag ta och göra en macka, kanske varm oboy till det, mums.

En sommarbild :)

Massa klydd.. Nu, duschen!

Har suttit och fixat lite med designen här på bloggen och nu har jag allt klyddat till det för mig själv. Får vänta med att ändra mer tills den nya designen kommit upp så jag ser vad jag hittar på med. Nu ska jag hoppa in i duschen och klockan nio ska vi titta på Desperate Housewives.

Att skriva ett bra CV?

Jag funderar på att duscha, men sen såg jag den stora högen med disk och funderar på om jag ska fixa det först, orkar jag det? Nje, men lika bra att göra det iaf. Sen får jag hoppa in i duschen.
Hela förmiddagen har jag suttit och skrivit om mitt CV och personliga brev, får hoppas det hjälper mig få ett jobb snart, eller rättare sagt, ett jobb till. Men hur skriver man egentligen ett bra CV? Jag tycker att även om jag ändrar om på det så låter det likadat, haha. Whatever.
Jag har även suttit och fixat lite med mammas & Jans julklapp, hoppas nu bara att det blir som jag vill. Hm, men nu får jag väl ta tag i disken som ligger och kallar på mig. Ha en trevligt måndag.
RSS 2.0