Gamla stockar och flygande myror..

Hej bloggen.
Har precis sovit en stund, måste säga att jag var sjuukt trött efter allt jobbande denna vecka + lite plugg. Vaknade av att hjärtat kom hem och nu sticker vi snart till gymmet, nice. Senare ska vi laga mat och sen blir det massa mys framför idol eller kanske en film. Imorgon ska jag jobba så det blir ingen sen kväll för mig, 7 - 2 tror jag det blir.

Imorgon blir det lite Halloween mys hemma hos Svenne och Anna med gänget haha, hela fyra skräckfilmer ska vi hinna se. Hoppas att alla är riktgit bra och skrämmande, I love skräcklfilmer :D
Nu ska jag sticka, hej dårar.

jobb, äta, despan, sova tidigt :)

Tja, hemma från jobb och har precis fått i mig lite mat, nu ska jag massera älskling och sen blir det desperate housewives :) Imorgon ska jag också jobba, hemma halv sex sen sticker jag till gymmet för ett underbart body combat pass.
Ha en trevlig kväll

Tvättdag

Godmorgon, sovit gott?
Det har jag iaf, gick upp vid nio för att börja sortera tvätten och städa lite, haha. Nu klockan elva börjar jag tvätta, såskönt för det behövdes verkligen. Ska alldeles strax äta lite frukost och sen ska jag plugga medans tvätten är på tork. När älskling slutat jobba ska vi sticka till gymmet, wiie, idag tränar vi nog bröst och triceps och jag ska även stå på crosstrainern i en halvtimme eller något. Nu måste jag hinna äta innan jag ska ner till tvätten.

Hemma igen

efter en mysig och trevlig helg i Danmark. Åkte dit i fredags och kom hem idag, trots att vi bara slappade hela helgen så var jag död när vi kom hem, det tar på krafterna att sticka bort en helg.. usch nu lät jag gammal, för gammal. Men vi hade det iaf hur trevligt som helst, men skönt att vara tillbaka i sin egen säng :D miii. Älskling är inne i duschen och när har är klar ska vi sätta på en film och bara mysa. Godnatt sweets.

Åker till Danmark idag :)

Hej alla glada :) Allt bra med er ?
Med mig är det faktiskt hur bra som helst, förutom att jag hatar skolan men vafan det är det väl många fler som gör. Idag åkte jag till skolan och började kvart över åtta, vi skulle läsa igenom två marknadskommunikationsplaner för att sedan betygsätta dessa efter våra betygskriterier,på fyra timmar skulle vi göra detta. Känns lönt att behöva tre timmar för att läsa igenom några sketna papper? Nej det tyckte inte jag så jag åkte hem igen. Tyckte det var lite tråkigt att vi itne fick ta med marknadskommuikationsplanerna hem men det stod klart och tydligt "SKA ÅTERLÄMNAS!", Jaha, vad lärde jag mig idag? Det ska jag berätta för er: Jag hatar skolan mer och mer för varje dag som går. Aja, nog om skolan nu.

Senare idag åker jag och älskling över till Danmark till Martin och Maria, ska bli mysigt. Jag tror att hjärtat slutar vid tre-fyra tiden och innan det ska jag hinna till Ättekulla för att hämta bilen, vi fick låna svärföräldrarnas bil, så himla snällt. Annars hade det väl tagit mellan 3-4 timmar för att komma hem till dom vilket är ganska mycket eftersom chrille slutar så pass "sent". Hm, nu ska jag fortsätta arbeta med min marknadskommunikationsplan så jag inte sitter i sista sekund och gör allt sen. Ha en trevlig helg apor.

Tjena fiskar

Det har varit ganska dålig uppdatering, i know. men jag har jobbat och jobbat.. och jobbat lite till. Igår var jag framme med tåget klockan sex, sprang till bussen för att hinnna till gymmet och vara där tio i för att sedan vara med på ett Body Combat pass. Efter en timmes pass gick jag ut och körde styrketräning med netski och hjärtat, var väl hemma vid nio tiden, åt middag och givk och la mig.

Idag gick jag upp halv fem som vanligt då jag ska jobba. Gjorde i ordning mat och sedan åkte jag mot jobbet. Var hemma halv sex igen och möttes av mitt hjärta, åkte vidare till hans föräldrar (är fortfarande här) och käkade middag. Har tittat lite tv och nu märker jag hur trött jag börjar bli. Det blir så långa dagar när jag jobbar :/ men pengarna behövs så det är nice. Nästa månadslön kommer sitta fint i plånkan.

Imorgon ska jag också upp tidigt, dock inte halv fem men kvart i sex iaf, börjar skolan klockan åtta och skavara där till tolv. Sen sticker jag hem och börjar packa ner lite inför helgens utflyckt till Martin och Maria (och lille frits, haha) :) När hjärtat slutat jobba så kör / åker vi dit och stannar till Söndag, ska bli mysigt. Nu kom älskling ut från duschen så nu ska jag inte sitta här och babbla, godnatt fuckers.

tåg-biljett-kollare

Arh, jag glömde berätta en sak. Idag åkte jag ju till skolan som ni redan vet men på tåget påväg till skolan satt en man typ fyra säten framför mig som inte ville visa sin biljett när hon kvinnan kom och skulle titta på dom. Det enda han sa var att någon annan redan hade tittat, hon försökte förklara att det hade varit ett personalbyte i helsingborg så därför var alla tvunga att visa sina biljetter igen, men han vägrade. Så i Lund fick dom be han hoppa av, tror ni hade gick med på det? Nejdå, så där stod vi stilla i 8 minuter bara för att säret inte ville gå av haha.

Men det slutar inte än, påväg hem från skolan hittar jag en mysig plats med inte allt för mycket folk omkring. När han gubben kommer för att titta biljetterna reser sig två killar / män upp och börjar gå mot honom ( antagligen för att gå till andra sidan tåget och slippa visa biljett ). Men gubben är inte dum, utan ber dom visa sina biljetter innan de går förbi honom men männen fattar ju ingenting. Gubben försöker fråga dom vart som ska, om de har biljett me de fattar ingenting. Det enda han killen sa var "Tickets.. yes.. in the hats" Jag vet dock itne vad det där hats skulle betyda men tillslut fattade man att han ville köpa en biljett. Han har fortfarande inte fått fram vart dom ska, och tillslut efter han frågat fem tuden gånger "Where are you going" så säger killen "norweigan" okej?! haha.. Aja, men dom ville iaf inte köpa någon biljett och dom ville inte heller gå av tåget.. Måste även tillägga att denna duskussionen varade ända från Lund till förbi Landskrona. Tur att jag inte jobbar som en tåg-biljett-kollare på tåget för jag hade fått damp! haha

Tjolahopp

Åkte in till skolan idag för att ha föreläsning, väl framme ser jag hela klassen sitta där inne och klappa åt något. Jaha!? vi började viss åtta idag, men det hade till och med läraren missat så vi kom inte förrän klockan tio, haha. Nu är jag iaf hemma igen och har precis pratat med en mäklare om en visning på en lägenhet, förhoppningsvis får vi en tid tills på måndag och så får vi se hur det går :) Ska bli roligt i alla fall.

Skolan idag var precis som vanligt ganska onödig, men jag lämnade in min studieuppgift fyra så det är ju alltid något. Nu är det bara den jävla maknadskommunikationsplanen som ska göras, jag VILL inte, jag KAN inte!! Men men, får väl ta och sätta igång någon dag.. snart.

Idag händer det inte allt för mycket, eller jo, netzki ska börja träna med oss nere på sats, ska bli roligt. Vi skriver in henne idag, sen efteråt ska vi träna rygg och biceps. Vi får dock se hur det går med träningen eftersom det är öppet hus där nere idag och gratis träning, kommer vara S M O C K A T med folk antar jag. Men vi får se, lite träning ska vi iaf hinna med innan vi ska hem igen för att se på Desperate Housewives, we like!

Nej nu ska jag inte sitta och babbla mer utan jag ska ta och göra mig en macka. Sen ska jag väl börja göra det förbannade arbetet också, nu när jag väl är hemma tidigt får jag passa på. Ha det godis.

Tävling på KANDEESHOP.se

Hellu suckers

Helgen har varit lugn och det har varit meega skönt att bara vara hemma. Igår tittade vi på film med netzki, Baby Blues tittade vi på, sjuk film minst sagt. Idag käkade vi frukost tillsammans sen stack vi till gymmet, Nettan ska börja på sats och det gillar vi :) Idag tränade vi bröst och triceps, mycket nice.
Efter träningen och så så färgade nettan mitt hår, wiiie, mycket nöjd! :)
Imorgon ska jag jobba så idag ska jag lägga mig tidigt, blir antaligen någon film snart.

Just as long as Im here in your arms I could be in no better place



You're simply the best, better than all the rest,
better than anyone, anyone I've ever met.
Im stuck on your heart, I hang on every word you say,
tear us apart, baby I would rather be dead

Jag behöver en sol.

Magaluf 08

Inte varje dag man står på toaletten för att få till ett bra (tyckte jag då) foto. Men det är egentligen inte själv posandet på toan jag ville komma fram till utan det var den där underbara brännan! Jag måste verkligen sola snart igen, kanske redan idag. Tror faktiskt att jag och mitt underbara hjärta sticker till gymmet idag och kan ju passa på att sola eftet träningen då. Aja, nu ska jag titta vidare på alla sjukt tråkiga tv-program som finns. Eller kanske ska sätta på en film, det hade varit något.

Oj, jag försov mig.

Fan, jag försov mig idag. Vaknade 20 över 10 och föreläsningen börjar klockan 10, jaha? Fan, jag behlvde verkligen gå på denna föreläsningen men jaja, inte så mycket att göra tåt det, lite störigt bara. Har nyss tittat på våra bästa år, ska snart äta lite frukost hade jag tänkt. Är sjukt sugen på nudlar haha, så får väl göra det. Men först måste jag hitta nässprayen, förkylning på G :(

Body Combat = TRÄNINGSVERK!

Dålig uppdatering, I know. Men det blir lätt så när man både går i skolan och jobbar där i mellan. Jag kom hem för ett tag sedan, jobbat hela dagen men tiden gick snabbt så det var okej. Har precis skalat potatis så vi får middag ikväll, det blir biff, potatis och sås, muumma :) Ska snart hoppa i duschen sen är jag redo för kvällen, bilr nog en film eller kanske lite tv, får se vad som kommer.

Igår tränade jag body combat i en timme och herregud vilken träningsverk jag har nu, känns skönt. På måndag kör jag nog det passet igen, så jävla roligt är det, någon som testat det?

Volbeat - The Garden's Tale

Hej mina smultron

Sitter här hemma i sängen och försöker plugga men det är inte lätt, speciellt när jag inte har den bok jag egentligen behöver! Är den slut överallt får man försöka använda sig av andra källor,men internet är fan inte alltid så bra. Jag hittar INGENTING, nada! Jävligt roligt. Det enda jag skivit är bakrgund, inledning och syfte, JAHA?! men resten då. Arbetet ska in den 7 november eller så men antagligen blir detta ett lika stort arbete som det förra, ca 25 sidor, och jag har 5, yeah vad det går bra.

Nej nu ska jag inte sitta och klaga men jag är så hungrig nu också så det är väl det som spelar mitt humör ett spratt, haha fyndigt. Tur så sparade netzki shofretzki lite mat till mig som jag kan eeeda idag :D Mums. Får väl gå coh värma det nu, eller snart. Jag måste faktiskt på toa också men som vanligt orkar jag inte resa mig.

Idag sticker vi till gymmet när älskling slutat jobba, ska bli skönt! Jag ska nog springa, vara, stå eller vad man nu gör på den där crosstrainern och efter det blir det styrketräning. Imorgon ska jag äääntligen gå på ett pass och det blir mitt favoritpass, body combat (: Jiiii, sla bli så roligt, jag har verkligen saknat det, men imorgon så gäller det.
Nej nu blev detta ett långt meningslöst inlägg så nu ska jag gå på toa istället, piss on you!

Annaaars?

Menar dessa allvar eller ?

Michael Jacksons spöke

Jag skojar inte om jag säger att jag höll på att kissa på mig precis!

Måste hämta tvätten ju...

Nu har jag lagat både köttbullar och biffar. Vi ska äta köttbullarna idag och det blev med mos. Biffarna lägger jag i frysen så vi kan äta dom någon annan dag, mums. När mmin älskade chrille kommer hem från jobbet sticker vi till gymmet, jag ska nog börja gå på bandet eller något sen kör jag styrketräning resten av tiden, tror att chrille ska träna bröst och triceps idag :) Åh tänkte precis skriva att jag tänkte titta på tv tills han kommer hem men så kom jag precis på att jag har tvätten nere i torkrummet, haha får väl hämta upp det först.

 

Svenska Hollywwod fruar i Sverige.

Tvättstugan nästa!

Godmorgon alla små firrar där ute.
Jag är redan vaken och pigg, gick upp redan halv sju för att tvätta, miiip älskar att tvätta! (not) Men skönt när alla kläder är rena sen, mycket skönt. Jag skulle precis bädda sängen, köpte nya örngott, såna där överdrag till täcket (vad heter det)? och lakan. Det började med att jag öppnade paketet med lakan i och då ser jag att det är ett litet lakan, alltså till en 90 säng tror jag, och vi har ju dubbelsäng (två 90 bredvid varandra). Jaha, då fick jag strunta ia tt lägga på det. Och sedan skulle jag öppna det lilla paketet med örngott i, där jag trodde det fanns två, för det fanns två sist jag köpte, men nej, där fanns bara ett! JAHA?! Så det fick bli nya överdrag till täcket och tre nya örngott, YEAH så roligt. Snacka om lille miss i ett nötskal.

Aja, nu ska jag snart ner i tvätten igen men först ska jag titta lite på the voice på tv:n. Tänkte laga lite köttbullar idag, med antingen mos, makaroner eller kanske potatis och sås? Vad tycker ni? :) Oj, nu ringde klockan, dags att gå ner i tvättstuga.

OH, nya michael jackson låten (This is it) spelas på the voice, mycket härlig  :)

YEEES

VM nästa! :D

mmi


Är hemma i trelleborg nu och alla ligger och sover / vilar så jag tänkte passa på att baka en kladdkaka. Och ikväll blir det tacos till middag,mums. Och sedan ska vi såklart kolla fotbollen, nu håller vi alla tummarna på att danmark vinner :D NU ska jag baka, hej!

Hjärtat

Nötter din nöt-

Äntligen hemma från skolan, skönt med så kort dag men jobbigt att behöva åka dit för att två timmar senare åka tillbaka igen, men men så är det. Köpte med mig lite nötter hem från den nya butiken pistachia nere i stan :) Hur gott som helst och så mysigt det var där inne, inte konstigt det var fullproppat med folk. Jag hade tänkt börja plugga nu men eftersom jag inte har boken blir et lite svårt och det gör ju inte saken bättre att boken är slut överallt! Aja, nu ska jag kolla lite tv och käka nötter tills min chrille kommer hem från jobb:)

Skola sen trelleborg

Godmorgon små fisar.
Vaknade för en stund sedan och snart dags att röra sig mot skolan, orkar verkligen inte idag men måste gå dit. Har föreläsning från 10- 12 så vi får hoppas det går snabbt. Idag åker jag och min christian ner till trelleborg efter han slutat jobba. Nej numåste jag klä på mig, bussen går snart :)

What a day.

Äntligen hemma. Jobbade från åtta till ahalv fyra idag. Var hemma igen halv sex, stack till gymmet och var där klockan sex. Tog bussen hem igen tjugo i åtta, var hemma åtta och har precis hinnut käka klart kalles mega goda köttfärssås med spaghetti, nu ska jag duscha sen blir det film med hjärtat :)

Look at this fuckers!

HAHAHHA jag tror jag dööör :D

Korvstroganof & hemmafruarna

Idag blev det ingen träning för vår del iaf, tar en vilodag idag men jag ska ut och jogga sen om jag hinner. Jag får ju absolut inte missa dom desperata hemmafruarna sen, som jag har längtat efter det! :D
Ska snart börja med maten, idag blir det korvstroganof med ris, mums.

Receptet

Här har ni mitt kladdkakerecept, the best one.
  • 100 gram smält smör
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5 dl mjöl
  • 1 dl kakao (kan ta mindre om man inte vill ha så mycket smak)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Smält smöret och under tiden rör du ihop de torra ingridienserna.
Blanda äggen och det smälta smöret i en annan skål, blanda sedan ihop allt.
Gräddas i mitten av ugnen i 15-20 minuter, beroende på hur liten/stor form man har.
Glöm inte att smörja formen och bröa med ströbröd (om man vill).

Så sätt igång och baka nu era dårar!

" kan inte du typ betala för mina kläder om jag får shoppa med dig? "

Var nyss inne på Kenzas blogg och såg att hon skrivit att folk skulle fråga henne snabba och korta frågor så hon kunde välja ut ett par och svara på dessa sen. Strunt samma det var inte det jag ville komma till utan det var detta:

Postat av: katrine

kan inte du typ välja en tjej varje vecka som du går ut med och shoppar, alltså att du betalar :)
så att de som vill ha som din stil och inte har råd får hjälp av dig :)?


Jag ville kolla vilka frågor folk ställde till henne så hittar jag denna? WTF! HAHAH vem fan ber någon att betala för ens kläder, och dessutom en bloggerska som hon antagligen inte känner. Menar hon allvar eller? Jag höll seriöst på att spotta ut all juice på datorn när jag läste denna kommentaren.. men som man säger, alla har inte alla indianer i kanoten och det har verkligen inte denna tjejen..

 

Yeeh

Damer och herrar, får och getter, jag måste bara säga att jag lyckades, kladdkakan blev kladdigare än någonsin och smakar dessutom underbart! lite mycket kakao för min smak bara men det är gott iaf :)
Nu ska jag fortsätta titta på tv och vänta på att min chrille kommer hem från jobbet för då är det gymmet som gäller, idag ska vi nog träna rygg och biceps, haha jag fucking hatar att träna biceps men det ska göras det också.

Ändra bloggen?

Kom på en sak till, gick precis in på min egen blogg och insåg att den är jävligt rosa. Varför detta kan man undra. Men jag har inget svar på frågan, bara en sak som är säker, jag vill ändra den. Kanske ska göra det nu när jag ändå inte gör något vettigt!

Kladdkaka

Åååh, det luktar kaka här hemma. Jag fick ett ryck till (orkade inte sitta stilla vid tv:n mer) och bakade en kaka. Jag letade snabbt upp ett recept på KLADDIG kladdkaka, för förra gången gjorde jag en och det blev mer som en chokladkaka men denna gången jävlar, jag ska lyckas. Har precis tagit ut en från ugnen, ca 4 minuter förtidigt, sa jag att den skulle vara kladdig :) haha vi får väl se hur den smakar sen när den svalnat. Håll tummarna freaks!

Visst blir man sugen?

Argalappen

HAHAH sitter och läser en massa roliga lappar på argalappen.se, jag sitter här och asgarvar för mig själv..Frågan är då hur roligt kan det vara? Haha jaa gå in själva och kolla :)

Goodies

Missy Elliot feat. Ciara - Work

 

Rihanna feat. Kanye West & Jay Z - Run this town

Godmorgon fuckers

Jag gick upp redan kvart över sju idag, hoppade in i duschen, åt frukost, fönade håret och tog på mig lite kläder. Det var ju dags för skola idag hade jag fått för mig. Så en halvtimme innan bussen går tittar jag på schemat för något sa mig att jag skulle kunna vara ledig idag och ha skla åp fredag istället (jag har hela tiden trott tvärt om), men vilken tur att jag tittade för jag var minsan ledig idag, det belv jag glad över men mindre glad över att jag stod påklädd klockan åtta på morgonen till ingen nytta. Så jag fick ett ryck och började diska och när det var klart så fick jag för mig att damma av och sen tänkte jag att när jag väl var igång så kunde jag lika bra dammsuga och torka av golven så det gjorde jag och nu är jag klar, wiiie. Det luktar gott och rent här hemma, det gillar vi.

Men nu är frågan, vad ska jag nu hitta på med ? Jag tänkte plugga men jag kan inte börja då jag inte varit på någon föreläsning om marknadskommunikation så det blir ju lite svårt att börja då ja. Och det andra arbete är jag redan klar med, jag kan alltså inte plugga! Vad finns då kvar, jo kanske laga mat som vi alla kan ha med oss till jobbet, men då har jag ett annat problem, vi har inga wookgrönsaker hemma! Igår lagade jag / vi nudlar med kyckling och wookgrönsaker, perfekt att ha med sig till jobbet men vafan jag orkar inte gå och handla nu, kanske ska göra det sen.

Usch jag såg precis hur mycket skit jag skrivit, haha tummen upp för den som läser allt!

Jag & Madde i Sunny Beach 08!

.

Moorning..
Fyfan vad jag är trött, satt uppe till ett och pluggade igår men nu tror jag iaf att jag jag det.
Igår var vi hemma hos chrilles föräldrar hela dfagen lång och det var såå mysigt. Martin och Maria kom också förbi en runda och det var jätte trevligt :) jag gjorde klart mitt arbete igår, wiiiie :) Nu fårvi bara hoppas att det blir godkänt annars fårjag lite panik..

Nu ska jag fortsätta äta min mackor och sen göra mig i ordning för att sen sticka ner till ungdomsmottagningen.. Efter det sticker jag till skolan, tenta idag!

miiip

Myaig lördag det har varit idag. Egentligen skulle vi sticka ut men i och med att det var sååå tråkigt väder så struntade vi i det. Vid tolv stack vi och tränade sen stack vi hem och så. Sen lagade jag mat, idag blev det kotlett med potatis och sås, mumsigt :) Affe kom också förbi en runda, vi tittade på ice age 3 haha, den var ganska rolig faktiskt.
Nu är hjärtat mitt inne i duschen och sen blir det antingen lite tv eller så kanske vi sätter på en film, vi får se.
Imorgon är det söndag och chrilles bror och hans flickvän kommer hit, wiie ska bli roligt. Men först ska vi förhoppningsvis hinna till gymmet. Sen blir det middag och så hos chrilles föräldrar, mys.

Tenta på måndag så jag ska plugga, och så ska jag göra klart mitt arbete imorgon också, tråkigt men måste göras.
Nej nu ska jag titta på tv med älskling, ha en trevlig lördag.

Tjabba tjena

hallå
Hemma från en låång dag på jobbet, det blev ingen träning idag för både jag och min lilla chrillux var helt slut, jag har världens träningsverk efter att ha lagt upp 700 tegelstenar idag, fattar ni hur mycket det är? haha
Iaf nu ska v snart äta och sen efter blir det nog en film eller tv. Imorgon blir det massa plugg för min del och kanske till skolan också, får se vilket jag tycker är viktigast imorgonbitti :)
Nej dags för mat, smell you later!
RSS 2.0