Christina Aguilera - Your body

 Äääälskar låten! Och hur snygg är inte Christina? 
 
 

Plugg

Tentapluggar, fyfan! Längtar till fredag kl 16 då det är över..

Heeelg

Har jobbat idag, 8.30-17.15. Tiden rullade på trots att jag knappt hade något att göra dom sista tre timmarna. Satte mig i receptionen och försökte hitta svar på instuderingsfrågor som vi har i religion. Nu sitter jag i soffan med min älskling, vi har precis käkat thaimat och sen ska vi titta på Avatar. 
 
Igår tittade vi på Snövit, inte disney-filmen då såklart, och den var hur bra som helst. Gillade verkligen den!

Baby shower för fina Sanela

Igår överraskade vi sanela med en baby shower, hon blev så glad och chockad, så vi lyckades :) hade en supertrevlig och rolig kväll med mina fina tjejer!

Slut i rutan

Idag hade vi grupparbete i skolan, min hjärna gick på högvarv så till slut kunde jag varken prata eller tänka längre. Vi kom i alla fall igång och vi kom en bra bit på vägen, känns skönt. Varför blir man så trött i huvudet av att plugga i några timmar, helt galet ju. Har precis ätit och duschat efter en timme på gymmet. Nu väntar jag på att X-factor ska börja.. Vad händer med juryn förresten, kan allt och alla gå vidare?
 
 

Think like a man

 

Weekend

Dagen

Skolan från 8 - 15, en lång dag och tillslut var hjärnan ur funktion. Intro på Svenskan och en föreläsning i lag och rätt, så intressant, sedan tillbaka till svenskan igen. Nu sitter jag här i min ensamhet, som jag saknar Chrille redan, han åkte till Vegas idag och ska vara borta i tio dagar, my god! Imorgon ska jag i alla fall ner till Trelleborg och träffa Mirela och träffa familjen, ska bli mys.

Monday

Gokväll!
Måndag idag och imorgon börjar skolan igen, så kul det ska bli. Ser verkligen fram emot det. Kvart över tolv börjar vi imorgon, lagom tid tycker jag, vi får ju ha en mjukstart nu när vi ska läsa en heltidskurs och en distans.
Nu kommer snart mitt favoritprogram, Project Accessories, gillar ni Project Runway så är ni ju gilla detta. Nej, dags för att byta om till bekväma kläder och bädda ner mig i soffan. 
 
 

Underbara lilla Mikkel

 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0