Almost there

Måndag igen och veckorna springer iväg. I fyra veckor har jag haft praktik, min allra sista praktik. Jag har haft det riktigt bra och det känns lite konstigt att jag aldrig ska tillbaka. Jag fick ett fint omdöme och en massa kort och choklad av eleverna när det var dags att säga hejdå.
Nu är det totalt tre veckors skola kvar innan jag kan kalla mig för lärare. Herregud vad skönt det ska bli att få komma ut och jobba. Nu har jag pluggat hela livet och det är dags att släppa skolan och fokusera på jobb.
 

Bröllopsdag

I lördags firade vi svärisarnas 37 års bröllopsdag, riktigt mysigt att vara samlade allihop. Det var en heldag med god mat, kakor/godis, massa bus, dart-tävling och presentlek. Tog bara bilder på vår lilal Mikkel under dagen, vilket litet charmtroll han är!
 
Glad kille som fick en stoor brandbil, som dessutom låter.
 
 

Full fart framåt

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev igen, blir aldrig bra på det där med att blogga. Det är full fart på praktiken och det går verkligen såå bra! Det är skönt att man börjar se slutet nu, nu är det inte långt kvar. Samtidigt lite sorgligt för jag trivs så himla bra. Det ska dock blinriktigt skönt att få komma tillbaka på jobbet och denna gången på riktigt och heltid. Att kunna lägga allt fokus på jobbet och inte ha skola eller praktik i bakhuvudet kommer vara guld.

Aja, nog om det. Det känns som att jag har så mycket som händer inom närmsta tiden. Svärisarnas bröllopsdag, jul, nyår, examen och lite annats smått och gott, kul att det händer lite i höst- och vintermörkret. Nu är det dags för mig och hjärtat att titta en avsnitt SoA sedan är det godnatt för min del.
RSS 2.0