Praktik igen :)

Hej!

Idag började på min nya praktikplats och det gick väldigt bra, sjukt snäll handledare som dessutom är jätte duktig på det hon gör. En etta med 17 barn som är världens snällaste, vilken lugn klass jag har kommit till :) Idag fick jag gå när barnen slutade eftersom min handledare skulle till doktorn. Imorgon stannar jag lite på fritids också.. Nu är jag ganska trött så jag ska vla en halvtimme innan jag ska börja byta om och sticka ner mot gymmet. Idag kör jag ett BodyCombat pass, NICE! Det gillar vi, vet dock inte hur mina ben kommer klara det med min sjuka träningsvärk, men jag ska ge gärnet i alla fall.

Slut i rutan

Helgen är snart slut och som vanligt har den gått sjukt snabbt.. Imorgon börjar praktiken igen och jag har fått en ny plats, i en etta. Ska bli roligt men det kommer bli jobbigt att lära känna alla, det känsn som att ja får göra om från början, starta från noll. Aja, det ska bli skoj i alla fall. Idag har jag&Chrille hämtat Sören och Affe i Kastrup efer det stack vi till ättekulla för middag och handboll, Danmark var nääära men det räckte inte, Frankrike blev ännu en gång världsmästare. Jag är så trött så jag orkar inte skriva mer nu, hörs i dagarna. Puss

G

Jag klarade omtentan!! Woop woop :D Alla tre klarade det, så sjuuuuukt skönt. Vi var glada och sa att vi skulle fira det med kakor, funderar på att baka! Ska jag? Jag vill baka, men oooorkar inte ju, eller jo, ska göra något nu tror jag.

Omtenta!

Hej vänner!

Idag är det dags för omtenta & jag känner mig ganska säker, fast ändå sjukt osäker. Varför är det alltid så? Jag & Anna satt och diskuterade igår och det kändes bra, vi ska sitta på tåget och prata om det också. Då får man liksom sätta ord på det man vill få sagt och inte bara plugga in en massa meningar utantill. Idag blir det ingen träning för min del, kroppen måste få vila lite. Ikväll blir det nog tacos till middag och bara mys här hemma med hjärtat :) Om vi inte ska umgås med Sören&Anna lite innan Sören sticker iväg till Amsterdam över helgen :D

Min hallon-smoothie till frukost :)

Mentorsmöte

Jag är så trött, kan inte någon bara slå ner mig så jag får sova en stund till. Vill inte bara lägga mig, måste ju till mentorsmötet, vad det nu ska vara bra för. Men någon nytta gör det väl. Efter mötet ska jag nog bara hem och bara vara, måste lägga in kläderna sen jag tvättade i Söndags, shit, dom har legat i en ikeapåse sen dess.. Ikväll ska jag sticka och träna, ett powerstep-pass, WE LOVE! Älskar slutet när "I wanna be aaa rooockstaar tonight, i wanna paartyy liike aa roockstaaar toonight" kommer, woh! Nu ska jag sätta upp mitt fluff till hår och äta lite frukost.

Skola&träning = TRÖTT

Tjena!

Hemma efter en ganska lång dag. Började skolan kvart över åtta med en föreläsning med en av de sämsta föreläsarna jag någonsin mött. Ämnet var intressant, barn som lever i familjer med knapp ekonomi, men föreläsaren var mindre kul att lyssna på. Efter två timmar på föreläsning hade vi fyra timmar till nästa "lektion" så vi satte oss i biblioteket och snackade lite sen kopierade jag böcker och lite annat smått och gott. Kvart över två hade vi ett basgruppsmöte där vi pratade om de olika föreläsningarna vi haft och diskuterade och lyfte fram det vi tyckte var viktigt. Sedan var skoldagen slut och jag & Anna åkte mot gymmet och gick på ett Core-pass och sedan åkte vi hem. Nu sitter jag här och måste plugga men jag har fan inte orken till det, inte alls. Ska nog strunta i det idag, jag behöver en pluggfri dag till känner jag haha.. Känner ni hon lata som haft jullov i tre veckor och fortfarande vill ha ledigt? Nej nu ska jag vila lite, PUSS på er.

Mot skolan..

Hej hopp snopp!

HAHA, jag är så jävla rolig.. inte sant? haha nej skoja, jag är sjuuuuuuukt trött och ska snart bege mig hemifrån- Idag blir det skola till kl fyra sedan direkt ner till gymmet för ett Core-pass, och kanske lite gång på maskinen, lagom träning blir det idag eftersom vi slutar sent. Nu ska jag föna håret och packa, hörs sen.

Helgen

Hej mina vänner!

Nu har det varit lite dålig uppdatering i helgen men så är det. I fredags stack vi ut ett litet gäng och spelade bowling, jag blev sist precis som vanligt, som jag suger på bowling haha.. Igår blev det utgång för vår del, började med förfest hemma hos oss som avslutades nere på Harrys, ganska dött till en början men när musiken drog igång så blev det mer livat :) Tack för igår mina vänner :D Nu sitter jag & tittar på fångarna på fortet och äter skorpor, eller vad det nu heter.. Idag blir det bara en massa mys hemma & tvätta lite kläder på det.. Imorgon har jag sagt till mig själv att jag ska bärja lugga på riktigt, läsa litteratur och plugga på examinationen vi har på fredag.

Såhär såg jag ut igår med Annas snygga klänning :)

Freeeedag

Godmorgon!

Nu har jag städat hela lägenheten, kul att vakna tidigare än nödvändigt för att städa, not! Anna & Emma kommer hit vid nio, då ska vi förbereda oss för examoinationen vi ska ha på torsdag, bättre lycka till oss denna gången, men det fixar vi. Julia kommer nog också förbi en runda sen och käkar lunch :) När vi är klara sticker jag nog en runda till gymmet med älskling..

Ikväll ska vi spela bowling hela gänget, Anna&Sören, Jag&Chrille, och självklart deras gäster från lite överallt i landet (Norrland för oss skåningar) ;) Nej dags att klä på sig innan dom kommer.

IQ-test

Endast 4 % av befolkningen har en IQ på 126 eller mer. HAHA dom tycker jag ska anmäla mig till deras antagningstest, det ska ja nog göra.. Smarties :) Testa vad ni ligger på, på mensas hemsida.

Nettans dag idag ♥

Ett stort grattis till min fina Nettan som fyller år idag :) Hoppas du får en underbar dag lilla fishy ♥

Ska snart ta bussen ner mot knutan sen tåget mot skolan.. får hoppas att föreläsningen idag är lika bra som den igår. Efter skolan ska jag handla cider & öl och sedan hem till Chrilles föräldrar för lite middag, mysigt.

I wanna be a rockstar

Vindruvor

Äter vindruvor om någon undrar, sjukt sugen på något så det fick bli lite vinisar. Körde ett BodyCombat-pass med Anna innan och vi båda skakade när vi var klara, det är fan bevis på att vi tränat ordentligt :) Imorgon blir det paus från träningen, den enda träningen jag ska få imorgon är att gå till systemet och köpa cider & öl, det ni, det är grajor. Nej, äta fler vinisar sen sova.

Lika död som en fisk utan vatten

Hej!

Idag har jag varit i skoan, började kl åtta så jag var uppe tidigt.. idag började även den nya kursen & ny den nya terminen. Vi hade en mindre bra föreläsning om kursens innehåll och en bra om barndomshistoria, mycket bra föreläsare :) Ser dock inte fram emot att ha Fanny som kursledare igen, menmen. Jag är så sjukt jävla trött idag så det inte är sant. Jag kom hem från sklan vid ett, åt en macka och la mig för att vila, och vaknade typ vid halv fyra och jag är fortfarande helt jävla död. Tur att jag ska på ett Combat-pass så jag kan vakna till liv, jag behöver det. Sen när jag tränat ska jag bara hem och laga mat och sedan chilla hela kvällen, bara mysa i soffan med min älskling. Nej slutbabblat för denna gången, Puss.

Nu är det klippt

Hejhopp!

idag är jag ledig från skolan och imorgon börjar allvaret igen med en ny kurs, dock samma lärare, suck på det! Jag är fortfarande arg över examinationen igår men väntar på svar från en lärare som jag hoppas tar det på allvar att vi blev bemötta som vi gjorde. Nog om det. Idag har jag tvättat, håler fortfarande på, tvättar våra täcken just nu om någon är intresserad. OCH VET NI? Jag bokade en tid till klippning, kl ett var jag där och nu är jag 15 cm hår kortare, omg jag vågade :) Och jag tycker till och med om det, haha. Ska se om jag kan få till en bild på det sen, just nu vill jag bara vila ett tag, sjukt trött & jag ska ju på ett Powersteppass sen så jag måste ju vara pigg tills dess. Puss sålänge.

Saw VII

Nu är jag på lite bättre humör, Älskling kom hem & jag fick köpa en liten påse godis :) ahh vad gott! Haha, nu firar jag att måndagens examination är över och ska nog titta på Saw 7 som jag inte sett än :O)

So freakin' pissed!!

Såå jävla sur, jag klarade inte mög-examinationen för att dom sjuka jävlarna bara frågade om lek, ser det ut som att jag hade om lek, FUCK DOM! Nu ska jag laga mat och vräka i mängder idag, trötsäta eller vad fan man nu kallar det.

Spinning & Core

Godmorgon!

Idag är det skoldags, en muntlig examination kvart över tre! OMG, jag har smått panik.. Jag vet inte vad jag ska läsa på eftersom jag inte vet vad lärarna kommer ställa för frågor, och när jag väl läser så känns det som att jag redan kan det, men det kan jag inte. Hör jag inte av mig ikväll så gick det nog inte så bra haha.. Men innan all skolstress ska jag ner till gymmet och spinna en halvtimme följt av ett Core-pass, skönt. Närjag tränat ska jag hem och läsa lite allt möjligt, hoppas jag klarar det, hoppas VI klarar det. Måste hinna tvätta en maskin också, får väl kanske se m där är ledigt först men det tror jag.. Nej nu babblar jag för mycket om inget alls, ska packa ner mina träningskläder och äta frukost :)

Om ni ser ett troll på gymmet så är det jag!

Miss


Älskling tyckte att jag skulle ha denna katt på min blogg, jag är ju trots allt en miss, hah! Godnatt.

16 januari

Hej vänner! Har precis kommit hem från Chrilles föräldrar där vi käkade middag allihopa, Nettan&Kalle och Anna&Sören, mycket trevligt. Nettan den busen hittade en lista till hon ville att ja också skulle göra, så det gör jag, för hennes skull (och alla som är intresserade). Imorgon ska jag och tjejerna ner till gymmet och köra spinning i en halvtimme och sedan en halvtimmes Core-pass, lagom mycket.

Idag var jag också på gymmet, jag joggade/gick i en timme, mycket skönt :)

OM MIG
1. Namn
– Katja
2. Bor – Helsingborg
3. Syskon – Peter, Mariane, Philip, Mike & Emma
4. Ålder – 21
5. Född – 17 Augusti 1989
6. Ögonfärg – Blå
7. Längd - 1.67 cm
8. Vikt - Lagom
9. Sko storlek - 37-39, beror på skorna.
10. Höger eller vänsterhänt - Höger
11. Stjärntecken – Lejon för fan.
12. Hårfärg - Brunt
13. Födelseort - Trelleborg

DAGENS..
1. Låt – Bruno Mars - Grenade
2. Saknad - Familjen
3. Kläder – Leggings, tunika & kofta
4. Smink - Inget smink idag.
5. Underkläder
6. Mat – Ris, kassler & paprikasås
7. Köp – Storhandlade på Oj.. bara mat
8. Göra sen – Sitta vid datorn ett tag, beställa sommarskor och sedan titta på Rush Hour 3.
9. Godis – Inte idag.
10. Pinsammaste - Det har nog inte hänt något pinsamt idag.

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp
– Har aldrig provat så jag vet inte, men det låter inte speciellt roligt.
2. Tycker du om godis – JAA, det är goottt..
3. Hur många gånger i veckan äter du godis – Försöker hålla det till en, Lördag men ibland slinker det ner lite nötter på fredagen ;)
4. Äter du oftast nyttig mat – All mat jag äter är nog inte nyttig men jag är duktigare än jag varit förr. Ofta mycket sallad i alla fall.
5. Är du stark – Absolut, har ni sett mina biceps ;) hahahaha NOT!
6. Var någonstans på kroppen har du mest muskler – Inte en aning, benen kanske.
7. Tycker du att du själv är söt/snygg - Kanske söt men inte snygg.
8. Du ger mycket komplimanger till andra – Nej, måste bättra mig på den biten.
9. Är du nöjd med ditt förnamn – Ja.
10. Du tycker att du själv är smart – Nja, jag är smart när jag vill.
11. Vad är det sämsta hos dig – Så jävla rädd för mörker, vågar inte gå ner i tvättstugan själv.. & ibland är jag för snäll.
12. Vad är det bästa hos dig – Vad tycker ni?
13. Har du bra självförtroende – Nja, det har jag nog inte.
14. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn – Väldigt olika från dag till dag.
15. Du tycker om att vara med killar – Umgås eller? Bara vänner i så fall.
16. Känner du dina grannar – Inte alla.
17. Vad har du för färg på dina underkläder – Rosa
18. Använder du BH varje dag – Ja.
19. Svär du ofta – Ja, alldeles för ofta.
20. Gillar du skolan – Helt okej.
21. Har du någon gång skolkat – OM?! haha ja. Men jag gjorde det inte förrän jag gick i nian, vågade inte innan.
22. Spelar du något instrument – Hell no.
23. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i – Handboll, fotboll, boxning, friidrott
24. Har du några tatueringar – Ja, två.
25. Har du några piercningar – Har haft i naveln.
26. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag – Vet inte..
27. Tycker du om djur – Ja, men inte alla..


BRUKAR DU…
1. Sova – Ja, vem gör inte det?
2. Ta mediciner du inte borde ta - HAHA, nej?
3. Röka – Nej
4. Snusa -Nej
5. Dricka - Ja, pepsi max ;)
6. Skada dig – Nje..
7. Klä dig i svart - Ja, iböand.
8. Hata folk – Hata är ett starkt ord.. men jag brukar tycka mindre bra om istället.
9. Lita på folk – Ja
10. Skada dig med flit - Nej.
11. Drömma mardrömmar – Iband..
12. Gå i skolan - Ja.
13. Gå i kyrkan – Nej
14. Vilja dö - Nej


NÄR…
1. Åt du senast
– En timme sedan, tog en macka.
2. Läste du ut en bok senast – Det måste ha varit till den första kursen vi läste. Kulturnavigering läste jag ut.
3. Köpte du något senast - Idag.
4. Svor du senast - Jag lägger inte själv märke till när jag svär-
5. Sjöng du senast – Vet inte.
6. Klagade du senast – Innan idag, ville inte gå hem från gymmet.
7. Klantade du dig senast – Minns inte.


HAR DU…
1. För många vänner
– Nej
2. Förföljelsemani – Vad fan är det?
3. Någon annan psykisk sjukdom
– Nej.
4. Skadat någon – Nej.
5. Färgat håret - ja.
6. Några piercnings – Har inte denna frågan redan varit lite längre upp? Skit lista!
7. Några tatueringar – FAN, samma fråga igen!
8. Egen dator - Ja.
9. Gjort bort dig rejällt - Haha jaa.

ÄR DU…

1. Snäll
- Ja, för snäll.
2. Snygg - Nje.
3. Söt - Ibland
4. Lång - Normal tror jag, 167.
5. Kort- Lagom.
6. Klantig - Ibland.
7. Tönt – Haha jaa
8. Tjock – Nejdå.
9. Smal – Nej, jag är lagom.
10. Romantisk – Kan vara :)

-

Idag tog jag en rejäl sovmorgon, om det var skönt? JADÅ! Chrille har precis stuckit iväg till gymmet, men han skulle gå och jag vill ta buss så jag får ta den som går 17 över 12, lika bra. Jag är där ändå inte lika länge som han. Idag vill jag faktiskt ut till Väla/Ikea och gå rundor men Chrille är mindre sugen. Vi ska i alla fall till Ättekulla senare idag & käka middag. & sen känner jag en jävla stress eftersom vi har muntlig examination imorgon.. Ska ta med mina papper till ättekulla och läsa lite, jag måste! Hörs senare.

Bucket list

Idag efter vi ätit åkte vi hem till oss och kollade en film, som var.. lite konstig. Sedan ville Chrille & Sören skriva varin Bucket List så vi andra hakade på och skrev vår också. En lista med en massa saker man vill göra i livet :) Ganska kul men svårt att hitta på en massa saker så rakt upp och ner, jag ska skriva dom fint på datorn sedan skriva ut dom och sätta dom i ramar, haha lite nördigt tänker ni men jag tänker The secret, det blir en sorts Vision Board utan bilder! Nu är jag sjukligt trött så jag ska lägga mig vilken sekund som helst, Godnatt smulor.

Uttråkad..

Jag har tråkigt. Älskling ligger och vilar och jag bara väntar på att klockan ska bli typ tio över sex så vi kan gå mot bussen och åka ner till stan. Anna&Sören följer också med ut och äter, det ska bli mysigt :) Det bli Thaimat ikväll, gottigottgott. Kom nyss på att jag skulle platta mitt hår, jag ska göra det nu..

Hej träningsverk

Nu är jag hemma från gymmet, vi körde på hela box-passet och dessutom lite mage efteråt. Idag var passet inte lika jobbigt som jag brukar tycka att det är, det var ändå femton minuter längre.. Konstigt, för jag tyckte att jag tog i som jag brukar. Jag har träningsverk i alla fall och det är superskönt :)

Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag försöka fixa mitt hår lite.. Jag har fiunderat lite på att klippa det kortare men jag vet inte om jag vågar. Så idag ska jag se om jag kan få till en snygg frilla med det långa, det går men jag orkar aldrig och därför har det alltid i en knopp och det är så tråkigt, förändring tack.. Ska nog platta och fluffa till det :) Hörs sen.

BOX!

Hej!

Allt bra med er? Igår hade vi lite myskväll hemma hos oss, eller ja rättare sagt så spelade vi ilte tv-spel :) jag ägde på Wii-sports haha, det är inte ofta jag vinner! Idag ska jag och hjärtat ut och käka ikväll, men först blir det gymmet med hela gänget, jag och Anna sticker på ett Box-pass i en timme och femton minuter, vi kommer DÖ! Skitsamma, jag ska känna att jag lever efter alla kakor igår ;) haha.

Starface, haha! Nu kör vi!



HAHAHA!

ALLTSÅ! Jag dör lite, eller ganska mycket.. Som ni kanske inte vet, eller vet, vad vet jag, så läser jag lite olika bloggar.. Bland annat Egoina som är den roligaste enligt mig, och inte förvånar det mig att det är Hon som lyckas med detta, eller Anna kunde kanske ha gjort samma sak ;) HAHA men alltså, kolla klippet och skratta med mig.

Kärleksmums

Nu är kakan i ugnen och den ser smarrig ut, tror att Älskling blir glad när han kommer hem :) Han vet dock redan att jag skulle bara men inte vad. Jag fick för mig att baka kärleksmums. Hoppas det smakar somdet ska.

Glasyren ;)

Jag tror att det kommer smaka alldeles underbart, vill ni ha lite är in välkomna hit ikväll haha! Jag har ju egentligen min ätardag på Lördagar men jag kör både fredag och lördag denna helgen (precis som många andra helger). Ska väga mig på gymmet idag och se så jag håller mig på samma vikt, men det gör jag nog. Puss på er.

One more time

En lång lista jag hittade hos Anna :)

Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade hemifrån "på riktigt", jag och Chrille fick en lägenhet och flyttade in den 4:e januari 2010. Jag började högskolan igen (inte samma utbildning som sist) & läser nu Barndoms- och ungdomsvetenskap. Jag gick ner ganska mycket i vikt & håller mig där! :)

Har du några nyårslöften?
Nej. Har bara sagt till mig själv att jag ska hålla igång med träningen, och beach 2011 ska vara min sommar ;) Inget daller här inte.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Patricia & Daniel fick sig en liten son :)

Vilka länder besökte du?
Jag var i Danmark, Norge, Grekland & Sverige såklart.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Den 4:e Januari då vi flyttade in i vår lägenhet, den 1 September - då började min tre och ett halvt år långa utbildning, 19:e Augisti då Jag&Chrille och Anna&Sören åkte till Kreta.

Vad var din största framgång 2010?
Att jag tog tag i plugget igen.. så svårt att veta vad man vill bli. Men jag hoppas att detta är rätt, det känns så i alla fall :)

Största misstaget?
Inte en aning..

Bästa köpet?
Måste vara lägenheten (dock bara Chrille som står som ägare).

Vad spenderade du mest pengar på?
Det måste vara kläder, spenderar dock inte så jätte mycket. Eller kanske saker till lägenheten.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mitt hjärta gör mig glad varje dag
♥. Resan till Kreta, jag kom in på skolan, att vi fick lägenheten :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog precis som jag brukar, väldigt glad :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Att jag jobbade så fort det fanns ledig tid! Men det var ganska jobbigt att pendla 2 timmar till och 2 timmar från jobbet varje dag.

Favoritprogram på TV?
Helt klart Desperate Housewives!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag firade inte riktigt min födelsedag, jag fick presenter och hade en mysig dag med Chrille, Sören & Anna :) Minns faktiskt inte vad vi gjorde, det var ju två dagar innan vi åkte till Kreta :) Minns du Anna?

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Ganska vanlig. Ofta leggings och tights.

Den bästa nya personen du träffade?
Det måste vara alla tjejer i klassen :)

Första du ska göra på det nya året?
Fortsätta träna, hålla vikten, äta massa gott när det är helg.

Bottoms up

Godmorgon solstrålar!

Jag tog en rejäl sovmorgon idag vilket var mer än skönt.. Tanken var att så fort jag vaknat skulle jag städa så att jag inte sätter mig här vid datorn och fastnar, vilket jag ofta gör. Jag har i och för sig dammsugat och dammat av redan men nu har jag fastnat här, skulle ju tvätta golvet också, typiskt mig.

Idag är det äntligen helg efter en hård vecka med plugg (haha not).. Nej men det ska bli skönt med helg så att Älskling också är hemma.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta med idag, det enda jag vet är att jag ska baka & så ska jag äte chickenbits till middag :) MUUMS! Haha det är Annas andra sak som hon fått mig att bli beroende av; Chickenbits och Pepsi Max, det är allt man behöver ;)

Senare var det meningen att jag skulle testa på ett Crosstraining-pass men min mage säger ifrån, har blivit ganska myckt mage den senaste tiden och jag hade inte klarat ett pass idag, tror jag. Så jag sticker till gymmet och går lite på bandet och kör styrketräning istället.


Trey Songs feat. Nicki Minaj - Bottoms up

En snabbis

Hejhopp!

Nu har alla våra gäster gått hem, Chrilles föräldrar och Anna&Sören, så nu sitter jag och Hjärtat och tittar lite tv. Jag börjar bli sjukt trött så snart går jag nog och lägger mig.. Ska bara titta lite bloggar, som vanligt :) Uppdaterar mer imorgon då jag inte har något annat för mig haha, eller bara träning men det är inte förrän halv fem. Puss&kram.

Pannkakor & Prison Break

Hej Vänner!

Nu har jag precis duschat, ganska sent eftersom jag tränade redan kl nio idag haha. När vi kom hem, jag och Anna, så var det meningen att vi skulle plugga men vi satt mest och gjorde allt annat. Tillslut fick vi nog av att göra-allt-annat så vi gjorde lite pannkakor och kollade på två avsnitt Prison Break. Anna har nyss gått och jag sitter här, väntar på att Älskling ska ringa så jag kan springa ner och möta honom på Coop. Ska handla lite till ikväll, Anna & Sören & Chrilles föräldrar kommer hit på middag.. Kotlett, potatisskivor och gröpepparsås står på schemat idag, och självklart gelé till det, MUMS! Nej nu ska jag föna håret så jag slipper gå ut med blött hår, inte så bra nu när det är vintertid.

Naglar & BodyCombat & nu film

Hej vänner!

Idag har det varit full rulle, var och fixade naglarna och jag blev så nöjd. Angelica var så duktig och väldigt noga, precis som jag gillar. Hon är den enda som filat naglarna exakt som jag vill :) Visar bild sen. Efter att naglarna bivit fixade tog jag bussen till gymmt direkt, där jag körde lite mage med Nettan sedan ett BodyCombat pass med Anna, jag gav nästan allt idag, fan vad det är roligt alltså.

Har ätit och duschat också, ska snart lägga mig i soffan och titta film med älskling, ville bara visa er mina naglar först. Det tar så lång tid att skriva nu, helt ovant att skriva med långa naglar, men jag vänjer mig snabbt hoppas jag. Kan fryst mat bli för gammal? Gjorde köttfärssås och åt inte alls mycket och nu har ju CP-ont i magen, verkligen jätte ont.. köttet kanske var gammalt?

Lägger in lite fler bilder jag hade på min iPhone, varsågoda och godnatt!

När vi hade det lite julfnt här hemma.

Min och Annas fina snögubbe vi gjorde på bilden :)

Lilla Fits.

Lilla Kenza.

Mina naglar, dålig bild eftersom det är med telefonen.

En till :)

Kommer inte på någon rubrik idag..

Är hemma en snabbis, har varit på baken idag och fixat med dosan, nu är jag kassör. Nu jävlar ska det brännas pengar ;) haha nej skoja, sjukt rädd för att något ska hända och att jag får skulden, men varför skulle något hända? Det kommer gå så bra så, har ju hjälp av Josefin så det ska nog gå. Och tack till snälla Julia som körde mig till banken, annars hade jag inte hunnit dit :)

Nu ska jag gå om tio minuter igen, åka och fixa naglarna, wopwop :) Sedan sticker jag & Anna på ett BodyCombat pass, we love it! Hej träningsverk gånger hundra imorgon, men det är skönt. Visar bild på naglarna sen, måste kissa. Hej.

En lång lista för nettans skull

Lovar du att vara ärlig? Absolut.
Du heter: Katja
Smeknamn: Oftast katt.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag lyssnar inte på musik när jag är ledsen.
Beroende av: Pepsi Max!!
Vem behöver du mest just nu: Min älskling.
Vad tror folk om dig? Att jag är snäll och kanske lite av en morfar (lite halvmesig sådär).
Stämmer det? Ja, är både snäll och en morfar, haha :P
Vad får du oftast komplimanger för? Inte en aning..
Vad säger du för att imponera på någon? Vet inte, säger något snällt kanske.
Hur imponerar man på dig? Var glad och ha humor.
Brukar du skratta för dig själv? Jadå, känner mig dock sjukt töntig haha.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej på er! Tänkte att det är dags att göra något kul, ni är välkomna hem till mig på Lördag så kör vi förfest sen utgång. Hör av er om ni vill ha med någon :) puss"
Var bor du? I Helsingborg.
Trivs du där: JA!
Äger du några converse: Nej.
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit eller cider.
Brukar du bli för full: Nej. (kanske i mina fjortisår men inte nu längre)
Vad har du för mobil operatör: Telenor, suger fett med balle!
Är du allergisk i mot något: Inte allergisk men kan inte dricka Coca Cola.
Nästa mål i ditt liv: Fixa skolan och få ett jobb där jag trivs :)
Hur svarar du i mobilen: Hallå.
Vem ringde du senast? Chrille.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han var på väg hem från gymmet.
Antal timmar sömn inatt: Typ 8.
Sov du ensam: Nej med Chrille.
Brukar du komma i tid: Oftast, hatar att komma försent.
När mår du bra: När livet rullar på :)
När blev du fotad senast: Vet inte.
Hur känner du dig nu: Lite trött.
Vanligaste färg på dina kläder: Massa olika. Men svart & vit är väl ganska vanliga.
Vad tycker du om fötter: ÄCKLIGT!
Vad saknar du: Mina småsyskon fortfarande, ska ringa idag och se om dom vill komma och hälsa på :)
Hade du en bra kväll igår: Jadå, sov lite och tittade på film.
Favorit dryck på morgonen: Inget, kanske vatten.
Rakar du benen: Ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid elva tiden.
Är du blyg? Ibland.
Sysslar du med någon idrott: Tränar på Sats.
Vill du hellre ha mail än brev: Jag förknippar brev med räkningar så jag föredrar mail =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag.
Har du spytt offentligt: Japp, fjortisåren vet ni.
Är du nöjd med ditt liv: Ja <3
Är du bortskämd: Lite är jag nog, både av mina föräldrar och Chrille.
Vad gör du i morgon: Vet inte än, men idag är det plugg, bankbesök, fixa naglar och träna som gäller.
Vad är det värsta du vet? När någon smaskar eller snarkar! Jag får panik!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika, men inte så mycket.
Vad behöver du just nu? SOMMAR!!!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? -
Vad längtar du till? Sommar & värme.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag, trots att jag inte träffar dom så ofta.
Vad använder du för shampoo? Vet inte vad det heter, köpte något nytt skit. Men allt funkar på mitt hår.
Vad är det finaste du fått? Tycker om allt jag får.
En speciell dag du minns: När jag skulle träffa Chrille första gången (efter kryssningen) och åka till Oslo.
Hur gammal är du: 21.
Tycker du om någon just nu: Ja.
Om fem månader: Har jag gått ett år i skolan och det är SOMMAR!
Du samlar på: -
Gröna eller röda äppeln: Röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen tror jag, eller skulle väl vara Chrille om det skulle hända.
Gillar du golf: NEJ, tråk på hög nivå.
Vilken tid gick du upp idag: kl 08.00
Har du sovit i din egna säng inatt: Mm.
Har du strumpor på dig nu: Ja, klart. Hatar fötter.
Vad ska du göra ikväll: Träna och kanske se en film efter det.
Är det okej att gråta: Ja så klart.
När grät du senast: Det minns jag inte.
Laddar du ner musik och film från Internet: Oh yes.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Först hade jag nog betalat av lånet på lägenheten, sparat en del & åkt på semester :)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, absolut inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Väldigt olika, men mellan 8 och 10.
Har du piercing: Har haft i naveln, men den tog jag ut.
Vill du gifta dig: Jag tror det :)
Vill du ha barn: Absolut, men bara ett eller tvillingar.
Solar du ofta: Nej, inte i solarium. Men på sommaren :)
Är du bra på att laga mat: Bra och bra vet jag inte, men jag kan laga mat.
Gillar du att dansa: Hell no.
Är du flygrädd: Nej, tycker det är mysigt att flyga.
Hur vig är du: Sådär lagom tror jag.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller mjölk.
Vilken är din favoritglass: Måste vara Magnum Gold eller en stor mjukglass.
Tycker du om sushi: Har aldrig smakat, men gillar inte fisk.
Vad äter du helst när du ser på film: Svår fråga, något gott ;)
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, och har inte gjort sedan jag var sex år.
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Lite både och, det beror på.
Vilken ögonfärg har du: Blå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Vet inte.
Biter du på naglarna: Har gjort, men gör inte längre :)
Röker du: NEJ! Har aldrig provat.
Hur ofta tränar/motionerar du: Mellan 4-6 gånger i veckan, det beror på hur mycket annat jag har för mig.. som skola osv.
Senaste låt du hörde: Swedish House Mafia - Miami to Ibiza

Plugg, banken, naglar, BodyCombat...

Godmorgon!

Alldeles strax kommer Anna, Julia och Emma hit. Vi ska sitta och prata lite om den muntliga examiniationen som vi har nu på måndag. Klockan tolv ska jag vara på banken ute vid Berga och jag tror fortfarande inte att jag kommer hitta fastän Chrille förklarat hundra gånger haha, nu vet jag i alla fall var jag ska hoppa av bussen, sen får jag leta mig fram till banken. Jag ska vara kassör för föreningen så jag måste dit och skria över kontot på mig och sedan ska jag få en ny dosa.. Klockan två ska jag sedan vara ute vid Norrehed och bygga mina naglar, ska bli så skönt att äntligen få det gjort, har tjatat så länge om att jag vill göra det :) Efter det blir det nog direkt till gymmet beroende på hur lång tid hon tar på sig, klockan sex börjar passet, och det känns ju inte lönt att gå hem i mellan om det bara är för en kvart eller så, så det får vi se. Visar bild sen på hur naglarna blev. Puss.

-

Har precis kommit hem efter ett besök på gymmet. Idag gick/joggade jag på bandet i 45 minuter och avslutade med 45 minuter styrketräning, eller ja mage blev det bara kom jag på nu, haha ojdå. Har hunnit duscha också så nu väntar jag bara på att Älskling ska komma hem från gymmet så jag kan göra lite mat :) Chrille ska äta kycklingwook idag och jag ska äta chickenbits, I love them!

Nu ska jag nog sitta och leta efter lite ny musik att fylla mobilen med, blir så snabbt trött på dom jag redan har. Uppdaterar om jag hittar någon go låt. Hejhopp.

Steka eller fritera?

Hej!

Sitter och pluggar (?) med Anna, frågan är hur mycket vi egentligen pluggar. Letar fakta om friterad mat och diskuterar om olja är fettigt. Haha, vi borde kanske blivit kockar istället ;) Senare ska vi till gymmet, idag blir det inget pass utan vi kör lite motion sedan styrketräning istället, det går lika bra. Nu ska jag "plugga" vidare. Hörs sen.

En macka för mycket

Vet ni, Chrille sov och jag försökte väcka honom en gång, då satte han sig upp och sov så jag sa åt honom att ta kudden igen.. det såg ju ganska obekvämt ut, så han somnade igen. Vaknade vid halv tio och frågade vad klockan var, haha lagom chockad var han, sovit hela kvällen. Men det gör inget, filmen kan vi se en annan dag, och ibland behöver man en sån där dag då man kommer hem från jobb och bara slocknar, det är skönt! Jag har suttit och läst bloggar som vanligt, kollat rundor på nätet och tittat lite tv. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar en dag med plugg tillsammans med Anna :) Godnatt Damer.

Ps: Jag har syndat, käkade en macka nu ikväll. Vitt bröd sent på kvällen, inte så bra.. men jag förtjänade efter det sjuka Combatpasset idag ;)

Skola & BodyCombat

Hej!

Allt bra med er? Det är bra med mig. Har precis ätit och duschat så nu luktar jag också gott! Det blev ett svettigt BodyCombat pass med Anna idag. Idag var det dessutom en ny tjej som var instruktör, väldigt roligt och duktig var hon :) Idag var jag i skolan också, vi hade debatt i kommunikation och det gick väl som förväntat, en massa skratt, tur att alla i klassen är lika seriösa med debatterna (eller inte). Efter det gick jag till bibblan och skrev ut lite till nästa kurs, det blir att läsa en jävla massa till den kursen.

Chrille ligger och sover i soffan och jag har nyss satt mig här, han ska få sova/vial sig tills jag tvättat klart och då tänkte jag väcka honom så att vi kan se en film tillsammans. Igår såg vi någon actionfilm så idag vill jag bestämma, Saw VII vill jag se, hoppas att han går med på det den busen. Dags att föna håret, Puss&Kram.

10 januari

Godmorgon!

Om en halvtimme rör jag mig mot skolan, debatt idag.. kommer gå sådär bra, känner mig inte säker på ett piss men vi får göra så gott vi kan av det hela, haha! Kan bli lika roligt som när vi hade debatt om lek, det var mest tyst och sedan avslutade Fanny (handledare) med: Bra jobbat! Haha, man kan ju hoppas att hon är lika go idag. NU ska jag klä på mig så jag hinner iväg i tid, men först; skriva ut den milslånga litteraturlistan..

Har bokat tid till mina naglar!

Godkväll!

Sitter och tittar på tv med Älskling, något program där man ska klara olika uppgifter på en minut, ganska underhållande faktiskt. Vi var hemma hos Chrilles föräldrar och käkade middag innan, det blev korvstroganof, gott och väldigt längesedan jag åt det sist.

Bokade tid till mina naglar idag, hos en tjej/kvinna som heter Angelica. Så på Onsdag klockan två ska jag fixa dom, längtar redan :) Ska kolla vidare på tv, sen blir det sängen tidigt ikväll, ska upp kl sex så jag hinner tvätta en maskin innan jag ska åka till skolan. Puss&kram.

Sista dagen på jullovet

Äntligen hemma, det tar sån tid att ta bussen från gymmet nu när man måste åka ner om stan, pissbuss som slutat gå härifrån till stattena direkt! Aja, nu är jag i alla fall hemma, har duschat och kollar lite tv nu innan Älskling kommer hem. Idag gick jag på bandet i 15 minuter, därefter körde jag någon annan maskin (iknande crosstrainer) i 15 minuter och sedan ett Core-pass på det. Mina ben är ganska döda nu men det är skönt, man ska känna att man lever.

Idag är det planerat att vi ska till Chrilles föräldrar, det blir nog middag där ikväll. Innan det ska jag försöka hitta något ställe som gör fina naglar i Helsingborg :)

Åhhh, igår satt jag och letade lite efter resor och hittade den perfekta 3100 kr för en vecka på Mallorca med All inclusive, det kan nog inte fås billigare.. MEN, staden man åker till verkar vara helt öde, söker man på vad-det-nu-hette så hittar man typ ingenting.. Eler jo, jag hittade någonstans att det fanns 7 restaranger, herregud, Trelleborg har ju fan fler, haha! Äh, får väl leta vidare...

Imorgon börjar ju skolan, nu är det långa och sköna jullovet slut. Tur att vi bara har en debatt imorgon sen slutar vi, efter det ska jag bege mig till biblioteket och leta reda på alla böcker vi ska ha till nästa kurs och kopiera en jävla massa. Äh, nu babblar jag, ska se om jag kan hitta ett bra nagelställe!

Jag vill ha !


399 kr på Ellos, rena kapet!

Biljard på Bulls

Det blev ändrade planer ikväll. Jag och hjärtat sack ner och tog varsin hamburgare på Max (sticker på restaurang nästa lördag istället). Efter vi ätit stack vi till Bulls och spelade biljard, Jag, Chrille, Sören, Affe & Sever :) Mycket trevligt. Nu är vi hemma hos oss och ska nog se en film eller något, har hittat en ny sida Shareitall som verkar ha mycket filmer med svensk text, det gillas! Så nu ska jag på jakt efter filmer, om ni har någon bra på lager så säg gärna till. PUSS

Dagens

Dagens vill ha: Sommar & sol!
Dagens klädsel: Just nu pyjamasbrallor & ett linne.
Dagens smink: None.
Dagens frisyr: Uppsatt som vanligt.
Dagens låt: T-Pain ft. Pitbull - Hey baby
Dagens planer: Ut och äta med älskling, sen får vi se vad vi hittar på med.
Dagens saknad: Mina småsyskon.
Dagens dummaste: BodyPump-passet imorse. 
Dagens sjukdom: None.
Dagens roligaste: Filmen Death at a funeral. Chrille somnade så han tyckte nog inte den var så rolig, haha.
Dagens köp: Inga alls, vill dock boka tid till att bygga naglarna =) Någon som vet någon som är duktig.
Dagens humör: Glad.

BodyPump

Har nyss kommit hem från gymmet, jag & Nettan gick på ett BodyPump pass.. sjukt tråkigt var det idag och inte alls bra, känns som att jag varit där en timme utan att göra något.. Imorgon blir det nog spinning och seda Core på det, det är nice.

Idag ska jag & älskling nog ut och äta :) Supermysigt. Så får vi se vad vi sla göra efter det.. Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare.

Det blir nog filmkväll idag

Har precis käkat en mycket god middag, det blev skivad potatis i ugn, lövbiff med ost och rödlök & grönpepparsås till det! Chrilles vänner är också här och det verkar som att alla blev mätta, det är huvudsaken. Ikväll blir det nog en film eller två eftersom ala verkar vara ganska sega :) Men det är mysigt det med, ja har köpt ett gäng nötter som jag ska käka ikväll, imorgon är min ätardag men jag fuskar lite idag, jag har ändå tränat fyra gånger denna veckan redan (ska träna lördag & söndag också) så det får jag lov.. Ska se om jag kan hitta en film alla vill se. Ha en trevlig fredagkväll.

Godmorgon

Har alla sovit gott? Det har jag, när jag väl somnade.. det tog dock sin lilla tid. Idag är det äntligen fredag tänkte jag skriva men de senaste veckorna har ju varit som fredagar allihopa eftersom jag har jullov :) På måndag börjar allvaret igen, ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen, jag blir så lat när jag är ledig för länge, men jag är nog inte ensam om det?

Jag vet inte alls vad vi ska göra idag, tänkte käka god mat och sedan gå på bio ikväll, får se hur det blir. Finns nog inte många platser kvar heller. Träna ska jag i alla fall hinna med, tänkte gå/jogga lite på bandet sen köra lite blandad styrketräning. Ska på BodyPump pass imorgon så jag får inte trötta ut alla muskler än, då kommer jag inte ens klara tio minuter där inne! Nu ska jag fråga Chrille vad han vill göra idag förutom att träna..


Rastlös är namnet

Goderkväl!

Jag är såå rastlös.. sitter och gör en massa ljud och håller på, stackars Chrille haha! Han får stå ut med mina cp-ryck lite då och då, jag tycker själv att jag är jobbig, undra då hur han känner. Stackaren tittar på film och jag stör (inte lite heller).. Nu sittrer jag här ett tag för att få tiden att gå lite :)

Vilodag

Hej hopp!

Idag blev det ingen träning för min del, har sjuklig träningsverk sen BodyCombat passet igår. Det var roligt & svettigt! Jag & Anna var på plats och gav gärnet. Så idag fick bli en vilodag, skönt. Anna kom istället över till mig ett tag och tittade på Prison Break, älskar den serien.

Nu sitter  jag hemma hos Chrilles föräldrar och håller på med Nettans blogg, hon behövde lite inspiration till att börja blogga lite igen efter mer än ett års upphåll, hah! Så nu har jag ändrat lite på hennes design, hoppas att hon gillar den :)

Nu ska jag sitta och pilla lite med min design, göra en ny header om jag orkar och kanske hitta en passande bakgrund att ha.

Det blir middag här ikväll, någon köttgryta tror jag & sedan stannar vi nog till ikväll någon gång! Mycket mysigt. Nej, dags att sätta igång så jag hinner göra lite, det tar ändå tid att sitta och pilla med koder och skit. Uppdaterar kanske senare, om något. Puss.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Jag satt och tittade runt på massa bloggar som jag brukar göra. Gick in på en av mina favoriter, Malin Cammerös blogg. Malin kämpar mot ett monster men ändå är hon så stark, hennes vänner & familj är en stor del av hennes liv och jag blir tårögd bara jag går in på bloggen. Hon har besämt sig för att bli av med monstret, och det kommer hon också bli!

Såg på Malins blogg att en tjej vid namn Belinda startat ett projekt, IAAN (Ingen kan gör allt, men alla kan göra något) där hon säljer ett litet armband och 25 kronor går till cancerfonden via Malins fond. Hon hade redan samlat ihop över 10 000 och det är så inspirerande. En tjej på 15 år som läser om en tjej som fått cancer, känner att hon måste hjälpa till och startar ett projekt som blir stort och där pengarna går till något bra!

Nu har jag beställt ett armband för att visa att jag också stöttar Malin :)

Debatt kommunikation...

Godmorgon!

Jag har sovit så dåligt inatt så jag är fortfarande supertrött. Fattar inte varför, jag vaknar minst 5 gånger och kan knappt somna om.. jobbigt. Idag ska jag ner till biblioteket och möte min grupp, vi ska förbereda lite inför debatten vi har i skolan på måndag.. Efter det ska jag och Anna sätta oss ett tag och börja diskutera nästa examination som vi ska göra ihop.

Annars står BodyCombat på schemat idag, hoppas jag klarar det trots min träningsverk, men det ska nog gå, eller hur Anna ? =) Nu ska jag klä på mig och sedan ringa tandläkaren så jag inte glömmer det igen..

Lite ändring

Nu har jag ändrat lite, dock vill profilbilden inte som jag vill så nu har jag ingen.. Headern tog jag bort för den var så ful, måste göra en ny men orkar inte, ska se om jag hittar en tråkig bild att ha där sålänge :) Ändrar mer sen när jag har lust!

Det är väl bättre sent än aldrig?

Hej!

Igår hade jag och min älskling varit tillsammans i 20 månader <3 I love him.

Idag har jag varit i stan och köpt ljus, en massa ljus så nu är det ljus-mys här hemma. Innan det så var jag på gymmet med Anna. Idag körde jag en halvtimme på crosstrainern sedan 45 minuter på gymmet lite bladat, hade sån träningsverk i benen så jag kunde inte bara köra ben. Men skönt att köra lite olika övningar och inte bara typ armar ett helt pass, det är DÖtråkigt. Imorgon är det BodyCombat pass som gäller, det är fan bäst! :) Så jag förbereder mig på en rejäl träningsverk imorgon.

Idag händer det nog inte så mycket, älsk är på gymmet nu och jag sitter här nyduschad, borde kanske föna håret. Har precis ätit en alldeles försen lunch, äpple & päron fick det bli, inte så lång tid kvar innan det är middags dags ju.. Jag tänkte ändra om min sjukt tråkiga design lite, får se om jag orkar börja nu annars så får det bli en annan dag.

Jag har helt glömt bort att jag skulle lägga upp lite bilder sen semestern på Kreta (bara ett halvår försenat) haha men bättre sent än aldrig.

Sjukt svettig, hah!

Vårt mysiga hotell.

Turistbild!

Jag vill vara så brun igen!

Just a dream

Hej!

Fan vad jag har saknat gymmet, det är mer än tre veckor sedan jag var där.. men idag stack jag dit igen, skööönt! Jag är fortfarande lite förkyld men jag tog det lugnt, gick & joggade i 20 minuter sen körde jag ben i 20 minuter sen blev det Core-pass på det, så lite mer än en timmes träning blev det :)

Nu har jag precis duschat och väntar bara på att chrille ska komma hem så vi kan åka eller gå till hans föräldrar. Jag vill helst gå, det är ju inte alls kallt idag :) Men det är ju en ganska bra bit att gå dit så jag får se vad Chrille tycker. Vi stannar nog där till ikväll & käkar middag, trevligt trevligt. Och över till något annat så måste jag köpa strumpor, det är hål i vart enda par jag har, mög! Så det blir nog stan en runda imorgon (om jag orkar).. måste verkligen städa här hemma, eller i alla fall dammsuga. Aja, nu ska jag inte tråka ut er mer, ha en mysig söndag.
RSS 2.0