Badrummet

Igår höll Chrille och hans pappa på med badrummet i evigheter kändes det som. När de väl var klara åkte vi iv'g och handlade ny badrumsmatta, duschdrapperi och ja, lite smått och gott. När vi kom hem satte jag igång med att städa och fixa, nu är det äntligen klart. Lite störigt att kaklet i vår badrum har lite rosa, annars hade det varit snyggt ju, om de varit vita alltså..

Nu ser badrummet ut såhär :) Ska se om jag kan hitta en bild på hur det såg ut innan.

Föresten..

vet någon om det finns någon blogg-app till iphone, som funkar till blogg.se? Jag uppdaterar ju ganska sällan nu får tiden, hade varit lättare om jag kunde göra det från mobilen. Aja, puss&kram.

Pepsi Max!

Hejhejhej!

Gud vad jag har längtat efter denna helgen, det har varit en lång vecka.. Två dagar i skolan och tre dagar har jag jobbat. Det var så skönt när jag slutade igår och visste att jag skulle hem till helg :D Igår kom Chrilles föräldrar hit på middag, jag gjorde en fläskfilégryta med färskpasta till, mycket gott. På kvällen tittade jag & hjärtat på BB, jag gillar det fasktiskt.. undra om det kommer ikväll också?

Idag tog jag en sovmorgon och vaknade kvart över åtta, kunde inte sova mer men det var lika bra att sätta igång med tvätten. En timme senarae åkte Chrille iväg med sin pappa för att köpa ny vask och badrumsskåp, så nu är de i full gång med att få ihop allt. Jag sitter här och äter en bulle med ost, got gott. Senare vill jag iväg till rusta eller något, vill köpa en ny badrumsmatta och kanske lite annat smått och gott!

Föresten så beställde jag hem en finfin vår/höst-jacka från nelly, visar bild när jag får den. & så beställde jag en jättefin klänning, men efter jag lagt beställningen märkte jag att jag tog XS, det tror jag fan inte att jag får på mig. Får se när jag får den, annars får jag ju skicka tillbaka den eller sträva efter att passa den till sommaren :) DÅ jävlar har jag ett mål att gå efter, att få på mig klänningen.

Nu babblar jag på om allt skit, ska stänga ner datorn nu och sitta och scrappa lite, det var längesedan. & så ska jag dricka pepsi max, Pusspåer.

Vi ser det snöar, vi ser det snöar...

Hej små smulor :)

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Började klockan åtta med en föreläsning och sedan var det dags för arbetslagsmöte, vi satt dock mest och pratade om allt annat. Kvart över ett hade vi basgruppsmöte och klockan tre slutade vi, tur det, jag hade inte klarat en minut till, sjuuuukt trött. Jag blev nog så trött av att sitta i biblioteket i flera timmar och bara sitta, min hjärna fungerade inte på BG-mötet..

Idag hade jag tänkt laga köttbullar med potatismos och självklart massor med lingon till det, I LOVE! Älskling vet inte vad han vill äta så det får vi se sen, jag börjar nog med min mat snart, jag är ganska hungrig. & sedan ska jag titta på två DH-avsnitt som jag missat, har inte ens tänkt på att det kommit ut fler, jag tackar Anna som påminde mig :)

Imorgon är vi lediga från skolan och jag ska istället jobba nere hos Jan, syrran kommer också vara där så det blir ju nästan lite familjejobb imorgon, bara mamma som fattas. Nej men det ska nog gå bra, jag jobbar från åtta till halv fyra hade jag tänkt sen direkt till gymmet och sedan hem och decka! Imorgon blir en lååång dag. Nu tänkte jag börja laga mat så vi hörs en annan dag. Puss&kram

Söndag

Hej!

I helgen har vi varit nere i Trelleborg hos familjen. Det har varit en jättemysig helg och jag längtar redan tills vi ses igen. Nu sitter jag här hemma, älskling stack iväg till gymmet. Jag kände inte alls för det idag, känner inte för något alls, så jag stannade hemma.. Vill träna men inte lönt när jag är så omotiverad, då kommer jag bara stå och tjata på chrille att jag vill gå hem, synd om honom ju.

När Chrille är klar på gymmet så ska vi till hans föräldrar och käka middag, mysigt. Jag är sugen på något men vet inte vad, har nog inget hemma i alla fall.

Jag hade ju tänkt ta en fältdag i veckan men kom på att skolan har sportlov, så blev det med det. Jag får passa på att jobba lite så jag får in lite extra pengar. Så denna veckan ska jag jobba tre dagar och gå i skolan två. Nästa vecka får jag pressa in en fältdag, hade nog en dag ledig från skolan.. Nej, nu ska jag vila tills chrille ringer och säger att jag ska gå ner mot bussen.

Läsa litteratur på en fredag?

Hej!

Hoppas att alla mår bra, ni måste må bra, det är ju fredag :D Idag gick jag upp lite över sex för att börja tvätta, gick och la mig mellan varven men hann inte riktgit somna innan jag skulle ner igen. Klockan tio var jag klar och då skulle jag ner till stan för att täffa vår revisor, han behövde lite papper jag hade så han kunde göra klart årsredovisningen för 2010. Efter jag varit där stack jag till pistashia och handlade nötter & godis till helgen. Nu ligger alla kläder snyggt i skåpet, det är diskat och rent, lyssnar på musik och bara slappar. Borde verkligen ta tag i att läsa litterturen men idag orkar jag verkligen itne. Får se om jag börjar skriva en sammanfattning av det vi haft tills nu, så slipper man sitta dränkt i böcker när man pluggar till tentan, på tentan (vad säger man?) på eller till tentan? Aja, fuck det. Nu ska jag ta lite pepsi max, en liten skål med godis och sätta på en film :) Ha en trevlig helg mina duvor.

Utfall

Hej fåglar!

Sitter i soffan och somnar vilken sekund som helst, tänkte bara säga att imorgon är en lång skoldag & jag är redan trött på den. Går från 8 - 12 och därefter har vi arbetslagsmöte.. Tur att jag är i en bra & rolig grupp så det ska nog gå bra :) Idag var jag på ett Combat-pass och jag höll på att DÖ! Mina ben mår fan itne helt okej just nu.. och dessutom har jag gjort något med mitt knä, jag får jätteont efter att ha gjort utfall, någon som vet varför? Aja, godnatt små vänner.

Frikadeller

Hejhopp!

Idag är jag ledig från skolan så jag tog en sovmorgon, dock bara till nio för sen kunde jag inte sova mer. Jag fick i alla fall sova tills jag vaknade själv och inte av det jävla alarmet, i hate it! Jag har inte gjort något speciellt på min lediga dag, bara tagit det lugnt. Just nu står jag och steker frikadeller till min älskling så han har mat när han kommer hem från gymmet. Idag blir det potatissallad och frikadeller för hans del, jag själv ska äta chicken nuggets med sallad, mums. När jag är klar här ska jag nog sätta på Saw 7 som ingen vill se med mig, så jag får passa på att se den nu istället när jag är ensam.. Sedan tänkte jag läsa lite kurslitteratur också, boken är ganska svår så mitt mål idag är att läsa en halvtimme, då borde jag hinna läsa lite i alla fall. Halv sex ska jag & Anna på ett powerstep-pass, woho! Det ska bli roligt & svettigt såklart :P Dags att titta till maten, Puss&Kram.

Söndag..

och denna helgen är snart förbi. I fredags var vi hemma hos Anna&Sören och tittade på film, Sorte kugler, mycket bra & rolig :) Vi beställde även hem lite maxmat på det, gott! Igår stannade jag hemma med älskling och bara var, tittade på film, som jag dock somnade till sedan tittade vi på en till, lagade hamburgare och gjorde negerbollar gjorde jag också :) En helt perfekt lördag med andra ord. Idag var jag först på gymmet innan jag & älskling åkte till hans föräldrar för att käka middag där. Jag lagade kyckling med rödbetor&morötter till mig, de andra åt fläskfilé med potatis och sås. Vid sju åkte vi hem igen och nu sitter jag här.. Jag & älskling ska nog titta på film snart, får se vilken det blir. Och imorgon är det dags för skola igen. Nej, dags för film nu och jag håller tummarna för att jag inte ska somna. Godnatt.

HELG!

Freeedag idag, det är väl skönt?
Idag var sista dagen på praktiken för denna gången och vi hade en liten mysfredag. Bakade chokladbollar innan lunch och etfer lunch tittade barnen på film och åt sina chokladisar :) Filmen drog ut på deras skoldag lite och de slutade tjugo över ett istället för tio över.. Sedan plockade vi undan lite sen gick jag också hem. På måndag är det back to school som gäller, har MASSOR att läsa och känner inte riktigt för att ta tag i det än. När jag gick ut på praktik tänkte jag att jag skulle läsa typ 30 sidor varje dag så hade jag hunnit läsa ut den boken under dessa två vceckorna i ganska sölig takt, men tror ni att jag har öppnat boken än? Nope, fuck det. Jag måste i alla fall börja läsa på tåget så jag slipper göra det hemma. Nej, nu ska jag försöka hitta på vad vi ska ha till middag idag. pUss

krassel

Jag har så jävla ont i min tan/mun/hals, PISSFITTA är vad det är. Tänkte att ni kanske ville veta det. Jag kan knappt äta men måste så varenda tugga är som en jävla kvin som skär in i flabben, MÖG! Jag ska ner till apoteket och köpa någon mu skölj som kunde hjälpa till för att skölja runt tanden och kanske något som bedövar lite. Får se vad dom kan ge mig!

Annars så går det sjukt bra på praktiken, jag trivs och vill verkligen inte att det ska vara sista dagen imorgon. Meen som tur är som kommer vi tillbaka i två veckor senare i april om jag inte har helt fel, det ska bli skoj. Imorgon ska jag baka negerbullar med barnen och efter lunch blir det någon film och fika :) Så mysigt.

Nu ska jag ta en treo och vila, jag vill må BRA! Nu när det snart är helg också, kul att ligga dålig då liksom. Och tränignen har verkligen inte blivit av, i måndags var jag där men jag mår för dåligt för att sticka dit, inte bra att träna när man är halvkrasslig så jag får väl ta det som det kommer. Till helgen vill jag i alla fall träna, så hoppas att jag mår bra då. Nej nu blev det ett helt jävla inlägg med att jag har ont, är krasslig och vill må bra så nu avrundar jag.

mår inte så bra..

Idag mår jag inte bra, bara så att ni vet. Hoppade över gymmet idag trots att det var ett av favoritpassen, Powerstep. Men säger kroppen ifrån så får jag lyssna. Mår jag lika dåligt imorgon blir det ännu en pausdag, jag vill inte bli sjuk. Nu ska jag slappa framför tv:n. Puss

Ordklasser till en etta?

Hej!

Nu ska jag snart bege mig ner mot torget och ta bussen mot praktiken. Det är redan torsdag och det känns som om jag precis började.. Snart helg och då kommer mamma och syster upp och hälsar på, på fredag och stannar till söndag :) Pappa och familjen från Danmark kommer också hit, dock på Lördagen så det blir fullt upp :)

Idag tänkte jag prata med min handledare om vad jag ska hålla i för lektion eller aktivitet. Jag vet inte om en etta går igenom ordklasser, tror ni det? Annars har jag en perfekt uppgift till barnen. Jag får fråga henne idag, inte det lättaste att veta. Nej nu ska jag dra ett varv med maskaran och sedan åka till prktiken. Pusspåer.

Ullared

Ännu en dag på praktiken har tagit slut och tiden går å snabbt, snart kommer jag sitta vid skolbänken igen. Jag vill verkligen inte det nu, tur att det är två veckors praktik denna gången, jag trivs så sjuuukt bra :) Idag var det klassens timme då barnen fick uppträda eller vad de nu ville, en flicka dansade och en pojke skulle sedan säga vad han tyckte var bra, han fick ordet och då sa han: "Du var så himla duktig att jag vill köpa hela ullared till dig", HAHA både jag och min handledare vek oss av skratt, haha den söta lilla killen har världens roligaste kommentarer. Nu sitter jag och äter lite nötter som mellanmål, haha, GOTT mellanmål innan gymmet. Idag blir det ett satspowerstep pass, lär bli svettigt.
RSS 2.0