Lördag

Igår hoppade jag in som vikarie på Begonia, tiden gick hyfsat snabbt och jag var glad att jag fick jobbat en dag denna månaden, haha. Bättre än inget. Efter jobb åkte jag hem en snabbis sen mötte jag Anna och gick hem till henne. Där lagade vi våra egna piroger med sallad och tzatziki och väntade på att Nettan skulle dyka upp strax innan åtta så vi skulle kunna få lite mat i magen! Sedan tittade vi på idol och äntigen åkte Linni ut, fattar inte att hon var med så länge, tyckte inte alls hon var bra. Robin var skitbra men Amandra F var fan ta mig GRYM igår, hon ägde scenen!


Idag har jag, Chrille & Sören varit nere i stan lite. Känns mest som att vi gått rudor, fikat och ätit en torr kanelbulle.. Nu är vi hemma igen och ska ta det lugnt ett tag. Ikväll ska vi hem till Anna&Sören på mysmiddag med hela Chrilles familj, det ska bli så mysigt.

Mysdag med Anna

Hej!

Jag är så trött att jag skulle kunna somna ståendes. Men jag vill inte riktigt lägga mig än. Chrille har sovit ett tag nu, han ligger på mina ben när jag sitter här i soffan så jag kan knappt skriva på datorn haha, kramper får jag också. Men mysigt är det.

Idag har jag och Anna snurrat rundor i Helsingborg och handlat hem en massa nödvändigheter :) Jag köpte en ny filt, en sån där myyysig! Jag köpte även hem en massa ljus, det behövs nu när dagarna blir mörkare och mörkare och när det är så satans kallt ute. Värmeljus eller ljus överhuvudtaget är fan kylans fiende och min bästa vän på vintern. Har i vilket fall som helst haft en mysig dag med min Anna, tack för idag ♥

Imorgon ska jag jobba 8-16 på Begonia. Det är så skönt att äntligen kunna säga Ja till jobb, jag har behövt säga nej de senate fyra gångerna de ring den senaste veckan på grund av grupparbete och föreläsning.. Så imorgon är jag vikarie, känns skönt att kunna jobba ihop lite småslantar :)

Ska titta på tv lite, sen ska jag lägga mig! Vi hörs imorgon.

Det är dagar som denna jag saknar Turkiet som mest! Sommar, sol och underbara människor i min närhet ♥

Tittar ut genom fönstret och ser bara dimma, mörker och kyla! Hur ser man kyla förrensten? HAHA, jag gör det i alla fall. Fyfan, vill inte gå ut.

PBL i skolan

Heeej vänner!

Idag har jag varit i skolan hela dagen och arbetat med veckans PBL. Jag trodde att det skulle ta så sjukt lång tid men vi var klara vid halv tre! Skönt. Denna veckan var lite flummig så det får gå som det går imorgon. Jag tror i alla fall att det blir bra, speciellt debatten vi ska avsluta med, haha! 

Åkte hem från skolan och hann äta lite innan jag åkte iväg till gymmet för ett Combat-pass. Sprang ut från passet för att hinna med bussen som var en aning sen, lönt! Men skönt att komma hem i tid.

Har precis suttit och tittat igenom vår ppt till imorgon så jag vet vad jag ska prata om. Det blev en hel del när jag skrev ner det men sen när man säger det så går det på två röda. Men aja, så får det bli. Nu ska jag in i duschen sen ska jag mysa ner mig hos hjärtat.

Längtar tills imorgon efter vår presentation, mysdag med Anna & lite shopping på det! Det ser jag fram emot.

Nu; Powerstep!

Hej på er!

Ska snart stick iväg och träna powerstep med Anna! Det passet är fan bäst & roligast.

Idag har jag varit på mentorsmöte som går lika bra varje gång. Min mentor säger alltid att jag är duktig och lägger ner mycket tid, det känns skönt att få höra det när jag faktiskt skriver en hel del :) Skoj! Nej, på med träningskläderna sen drar jag mig mot gymmet!

Start på veckan

Tjena!

Ett snabbt inlägg innan jag ska lägga mig tänkte jag. Idag har jag varit i skolan, åkte sedan hem & Anna kom snart därefter. Vi tittade på nya DH-avsnittet och sedan tog vi bussen till gymmet. Idag blev det ett Combat-pass, riktigt roligt och jag tog i som aldrig förr haha. Så ska det vara. Nu tittar jag på lite halloweenkostymer till Chrille, han ska minsann klä ut sig tycker jag :)

Nu ska jag lägga mig och sooova gott tills imorgon då jag ska vakna i tid så jag hinner förbereda inför mentorsmötet. Puss & godnatt.

Helgen

Hejsan vänner!

Har haft en mycket mysig helg nere hos familjen. I fredags beställde vi hem pizza och tittade på idol. Igår började jag dagen med mysfrukost hemma hos Patricia och Wilton, sedan cyklade jag och syster till gammelfarmor som fyller 85 år imorgon. Köpte med oss en blommor också, hon blev så glad :) Sedan cyklade vi hem och var hemma hela dagen/kvällen. Åt god mat och tittade sedan på  film, my sisters keeper! Hade inte sett den innan men den var sjukt bra! Idag var vi och hälsade på hemma hos Jasmina & tittade på hur hon hade det i sin nya lägenhet! Vid ett åkte vi mot Helsingborg igen och direkt hem till svärisarna där vi spenderat denna söndag! Perfekt myshelg :)

Framme i trelleborg

Och möts av en massa fåglar och skit, haha. Rena djurparken som chrille säger!

En bra dag!

Heeej vänner!

Idag var jag i skolan en runda, vi blev klara ganska snabbt sen åkte vi hem. Jag och Anna strunta i träningen och åkte direkt till ättekulla där vi varit hela dagen och kvällen. Kom hem för ett litet tag sedan. Imorgon är det presentation som gäller och jag ska vara ärlig och säga att jag känner mig lite lost, vet inte riktigt vad jag ska säga men det kommer nog gå bra i alla fall. I vilket fall som helst så har jag haft en supermysig dag hos svärisarna med god mat och en massa skratt.. "aa, b-vitamin" HAHA, jag dör!

Imorgon skajag och hjärtat åka ner till Trelleborg och vara där hela helgen, ska bli mysigt att vara nere hos familjen igen. På lördag morgon har jag en dejt med Patricia och Wilton, vi ska ut på en låång morgonpromenad :) Myyys! Nu ska Chrillux massera mig, han har faktiskt lovat :) Hörs imorgon, PUSS!

Bjuder på två härliga bilder efter en girls night out! Måste göras om snart ♥♥

Plugg med Anna & Nancy

Hej vänner!

Idag har jag, Anna och Nancy pluggat hela dagen. Träffades klockan nio imorse för att sätta ihop lite frågor vi skulle ställa till elever i sexan och en lärare. Kom dock på att vi sågs lite väl tidigt eftersom bussen inte gick förrän lite över tolv. Men vi gjorde lite scones och så innan så tiden sprang iväg. Sedan åkte vi till Gantofta för att göra vår lilla undersökning och det gick bra. Sedan hem igen och sammanställa allt och sedan skriva reportaget som är en av veckans uppgifter. Nancy gick precis hem och vi blev nyss klara, det har varit en lång dag men det är skönt att vara klar med det. Imorgon ska vi till skolan för att bestämma hur vi ska presentera på fredag, sedan åker vi hem igen. Kommer bli skönt med en lagom kort dag då vi jobbat så länge idag.

Chrille kommer nog snart hem från gymmet & då ska jag laga lite mat, tror det får bli pyttipanna idag, lätt och gott. Jag är sugen på knäckebröd haha, (sällaaaan)

En sak

img_1376 (MMS)

Sovmorgon

Så skönt med sovmorgon idag, jag vaknade vid nio av att jag fick ett sms från mäklaren. Någon ville komma och titta på lägeheten på fredag så han behövde nycklar! Efter det kunde jag inte somna om så jag tog tag i disken istället. Nu sitter jag coh letar lite info om denna veckans uppgift till skolan. Hittar alldeles för mycket så jag vet inte vart jag ska börja.

Idag har jag absolut inget planerat.. Eller jo, jag ska nog gå på powersteppen ikväll, tråkigt att gå utan Anna dock. får väl se hur det blir, slutar säkert med att jag stannar hemma. Varför kan jag inte dra iväg mig till gymmet ensam? Piss! Nu tänkte jag äte lite frukost.

!

Observera mera

Hej vänner!

Idag har jag varit på praktiken och haft ännu en fältdag, nu har jag gjort två stycken och har bara två kvar, känns skönt. Idag observerade jag mest, på lite olika sätt. Mycket givande faktiskt dock inte så jätteroligt. Har precis laddat ner det nya avsnittet av Desperate Housewives så det tänkte jag kolla på nu, så långt jag hinner i alla fall. När Chrille & Sören kommer hem från gymmet ska jag laga lite spaghetti och köttfärssås till dem :)

Åh, idag fick jag sms av Maria som hade varit på ultraljud (tror jag) och nu vet dom att dom får en liten kille! Så himla roligt och jag längtar så tills den lille kommer till världen! Så spännande.

DH var det ja! P&K.

Något...

Nu har jag ritat lite, är inte nöjd. Jag och ansikte går inte ihop. Jag lyckas aldrig.. Men övning ger färdighet... Kanske!

Rita?

Jag vill rita! Jag vill rita en massa men jag hatar att jag är kontrollfreak nummer ett! Ser det inte bra ut direkt så ger jag upp och vill inte fortsätta. Jag vill vara en sån som bara sätter sig ner och börjar rita bara sådär, utan större tankar bakom bilden, hur lär man sig det? Att bara rita från huvudet! Nu ska jag försöka.. Uppdaterar senare och berättar hur det gick..

Söndag

Hej vänner!

Idag är första dagen på länge jag inte ställer någon klocka, så himla skönt. Jag vaknade istället av att solen stålade mig i ansiktet :) så härligt. Idag har vi inget planerat. Eller jo, ska nog ut till väla så Chrille kan byta nummer, får se om det blir av. Nu ska jag hoppa in i soffan och mysa ner mig under en filt!

Bakar

Håller på att baka lite Kladdkaka, har precis satt in den i ugnen och funderar på om jag glömt något... Och visst har jag det! Bakpulver, vafan!!! Hoppas det går att äta i alla fall. Piss...

...

Väntar på att Chrille & Sören ska bli klara!

Mot gymmet!

Nu ska jag snart gå till gymmet med Chrille & Sören! Jag tänkte gå/jogga lite på bandet sen träna styrketräning. Ikväll blir det antagligen mat & mys med Nettan och kanske Kalle och chrilles pappa! Får se hur det blir. Ha en trevlig lördag.

Super Bass

Är inte detta sött så säg!

iOS 5

Igår uppdaterade jag min mobil till iOS 5, det tog sin lilla tid eftersom jag först skulle fixa ny version av iTunes innan jag kunde börja uppdatera. Men allt gick smidigt och jag är glad att jag väntade till igårkväll. I förrgår var det kaos eftersom många ville uppdatera sina telefoner så fort uppdateringen släpptes. Jag är nöjd med hur den nya uppdateringen funkar, telefonen känns lite snabbare och det finns en del nya funktioner som skicka gratis sms till alla som också har uppdaterat sin iPhone till iOS 5, man kan rotera bilderna samt ändra lite med ljuset :) Det stod att det fanns ca 200 nya uppdateringar men jag har inte orkat kolla igenom allt, sålänge mobilen funkar så är jag glad!

Fredag!

Ledig idag och det känns underbart! Jag ligger fortfarande i sängen, ska snart gå upp tänkte jag. Jag ska tvätta och städa idag, och ikväll blir det idol :) dags att sätta igång kanske? Puss

End of time

Idag hade vi redovisning igen och det gick superbra! Precis som det brukar. Imorgon är jag ledig och det behöver jag, jag känner för att bara pyssla här hemma, ska städa och tvätta. Ut och promenera om jag inte ska till gymmet. Funderar på att ta rundan till ättekulla & hälsa på svärisarna samtidigt.

Just nu håller jag på att uppdatera min iPhone, Chrille har redan gjort det och det ser bra ut! Det tar sin lilla tid, det tog en halvtimme att bara ladda ner nya iTunes såatttee, jag har någon timme framför mig innan jag kan spela wordfeud igen ;) haha, det jävla spelet alltså. Om ni vill spela en runda och få spö så hittar ni mig på: katjapernilla

Har sett det nya schemat inför nästa kurs och det ser grymt bra ut. Några föreläsningar då och då, massa lediga dagar som säkert behövs för att undersöka en massa innan vi ska skriva vår SAG (vet inte vad det står för faktiskt) men det är ett ganska stort arbete. Vet inte om man ska jobba ensam eller två och två, det återstår att se :) Vi ska dessutom ha samma basgruppsledare som vi har nu, det känns bra. Att vi är lediga typ tre veckor över jul och nyår är inte heller helt fel! VI kommer säkert behöva skriva lite på arbetet då men ändå, HAPPY!

Jaja, nu ska jag titta hur långt mobilen kommit.

Sidoämnen

Jag är så trött! Jag förstår inte varför jag jämt är så himla sömnig, jag gäspar nog minst 50 gånger om dagen, det kan inte vara normalt. Aja, imorgon får jag sovmorgon vilket blir superskönt!

Jag & Anna var på Combat innan och det var nice, sjukt mycket folk bara men jag körde slut på kroppen i alla fall. När jag kom hem satte jag mig och kollade igenom det vi ska redovisa imorgon, har även sökt till sidoämnen nu :) Jag valde matte från början 1 och 2 :) Wopido! Jag längtar tills jag ska läsa matte en hel termin, kan inte bli bättre ju.

Nu väntar jag på att Chrille ska duscha klart så att jag kan få duscha. Jag luktar haha. Imorgon efter skolan blir det gymmet med Nettan & sen hem och ta det lugnt resten av kvällen, det behöver jag.

Grupparbete

Hej vänner!

Efter en lång dag i skolan är jag hemma igen, men inte så länge till. Jag ska iväg till gymmet och träna Combat! Känns både bra och dåligt.. kanske inte dåligt men jag är inte så sugen idag. I skolan har vi jobbat med grupparbetet sedan nio imorse men vi blev klara och det är det som räknas :) Imorgon ska vi presentera det vi gjort och på fredag är jag leeeedig vilket betyder SOVMORGON! Skönt ska det bli.. Nu ska jag gå annars missar jag bussen. PUSS&KRAM.

Måndag

Efter en lagom lång dag i skolan åkte jag hem & satt lite vid datorn. I sista sekund bytte jag om till träningskläder och åkte till gymmet. Ett combat-pass sotod på schemat! Jag sprang ut därifrån precis innan stretchen för att hina med bussen hem, och jag hann precis, skönt. Nu har jag duschat och sitter och tittar på tv samtidigt som jag tittar runt på nätet.

Imorgon ska jag ha en fältdag, inte så roligt när det ska regna som fan.. men men. Efter praktiken ska jag till gymmet för att träna powerstep med Anna! Det blir roligt. Nu ska jag ta det lugnt framför tv:n ett tag!

image description

Dagens!

Slappa söndaag

Hej vänner!

Nu har det snart gått ännu en helg! Är det inte sjukt så snabbt tiden går? Jag hinner verkligen inte med. Just nu sitter jag och spelar wordfeud med Anna, jag tycker det är skoj, hon tycker nog inte det är lika roligt, haha. Anna la upp en massa bilder från gårdagen på facebook! Haha härliga bilder, gud så roligt vi hade :) Det måste göras om. Både jag & Anna är icke-dansare men ändå var vi på dansgolvet typ hela kvällen! HAHA, det roligaste måste ha varit när Anna dissade en kille som ville att hon skulle dansa med hans kompis. Anna sa typ: Nej, det går så bra utan! och så svingade hon iväg håret framför honom, hahahah fyfan! Värsta bitch-minen på det också, det kan inte bli bättre.

När jag får Annas bilder åker dom upp här! Nu ska jag spela vidare & vinna över Anna :) Puss&Kram

Utgång!

Heeej vänner!

Orkar inte riktigt skriva något så jag bjuder på lite bilder från gårdagens party! Fler bilder kommer när jag fått Anna & Saras bilder :)

 

Boxning

Snart sticker jag & Anna iväg på ett box-pass! Hej träningsvärk. Sen ska jag ner en runda till stan och köpa nya träningsbyxor, mina håller på att gå sönder så det är väl lika bra att skaffa ett par till. Ikväll blir det party, jag hoppas att Pernilla är frisk så hon kan vara med :) Annars får vi se hur kvällen kommer att se ut. Ska klä på mig träningskläder nu sen går jag mot Anna!

Jag och idol

Sitter och tittat på idol helt ensam. Jag och hjärtat skulle ha lite fredagsmys men han ville se Danmark - Cypern matchen och vårt internet är så segt att det inte gick att se det live på datorn. Så han gick hem till Sören istället. Så nu är det jag & idol denna fredagkväll! Imorgon är det party och jag är taggad, det hör ni inte ofta ;) Men imorgon kör vi, tjejernas tur imorgon.

Monster-klackar

Idag fick jag hem mina monster-klackar jag beställt. Jag är dock osäker på dom. Varför? Dom är galet höga och jag undrar om jag kommer att gå ut med dom, dessutom känner jag mig som Lady Gaga. Sköna är dom i alla fall! Får tänka lite, annars får jag försöka sälja dom. Ignorera att jag har träningskläder på mig :P

Martin & Marias dag

 

Ääääntligen kan jag ladda upp bilder igen, woho.

Friday

Fredag igen, det känns som att det var fredag igår. Men jag ska inte klaga, veckan har gått snabbt och det är skönt. Igår hade vi redovisning/presentation som gick kanon :) När vi redovisat och lyssnat på en annan grupps redovisning körde jag, Anna & Nettan över till Danmark för att fira att Martina och Maria gift sig. Det blev en mycket mysig & trevlig kväll igår :) Vi åkte hem vid tiotiden, det tar ju ett tag att komma hem igen.

Idag har jag haft fullt upp med att tvätta och städa. Städningen blev klar för ett tag sedan och sista maskinen är igång så snart är jag färdig med dagens sysslor. Ska möta Anna sen för att panta alla flaskor man samlar på sig och så ska jag hämta mina nya skoooor som har kommit! woho, jag hoppas att dom är fina & att dom passar, håll tummarna nu!!

Förresten så har min halloweendräkt kommit också, jag ska vara pirat och dräkten satt BRA! Bekväm och inte för kort, det kommer bli bra. Ska ner i tvättstugan nu så vi höööres. Ikväll är det idol som gäller :)

!

Jag är inte trött men jag borde sova. En lång dag imorgon med presentation om "det konsumerande barnet" & sedan direkt till Danmark med Nettan & Anna för att fira att Martin&Maria gifter sig :) stannar bara över dagen så vi åker hem på kvällen igen.

Ska tvinga mig till att somna nu! Godnatt

Kan inte sova

Så jag ligger i sängen och tittar på Aftonbladet. Mindre spännande måste jag säga. Förra inlägget skulle ha publicerats för ett tag sedan men jag hade visst glömt att trycks på publicera inlägg, som det kan gå.

Undersökningen idag gick jättebra, det var roligt att vara där! Är ganska avis på Anna som får ha sin praktik i en sexa, jag vill också! Efter vi varit där och undersökt gick vi hem till Anna & sammanställde lite. Sedan tränade vi powerstep, grymt pass!

Ska försöka sova nu, hörs imorgon! Puss&kram

Gamla godingar

Jag lyckas inte ladda upp bilder, tror det är datorn det är fel på! Så jag gör såhär, laddar upp med mobilen! Här går ni en massa gammalt, kul att jag sparat allt :)

Intervju

Heeelluu!

Idag är det kanelbullens dag och jag känner för att baka, det passar väl bra? Någon som vet varför denna dagen heter så, vad gör man? Frossar i kanelbullar? HAH, bra ursäkt för att kunna göra det i alla fall.

Idag ska jag & Anna ut på äventyr och intervjua några 6:or, ska bli roligt. Hoppas vi får en massa material till vår presentation som är på torsdag. Senare ikväll ska vi gå på powerstep, jag längtar lite :)
Nu ska jag klä på mig så jag nite fastnar här i soffan. Hejhopp.

Tommy Hilfighter

Hej hopp!
Har varit i skolan idag, 10 -15. Helt okej, dagen gick snabbt så jag klagar inte. Nu är jag hemma, sitter ombytt i soffan och ska snart ta bussen till träningen. Ikväll tränar vi Combat! Får se hur det går med tärningsvärken men förhoppningsvis kommer det att gå bra. Bara att träna bort skiten. Nu ska jag sätta upp håret innan jag ska gå,hörs sen.

Ge mig skit!

Jag har SÅ ont i kroppen. Jag & Anna var på boxning igår och jag gav allt, FYFAN det känner jag idag. Hela kroppen värker. Skulle nysa nyss och jag skojar inte om något i magen gick sönder. Ska lätt gå på det nästa lördag också, det är så sjuukt bra det passet. Ville bara säga det haha.

Igår var vi ute och åt på O'learys. Jag&Chrille, Anna&Sören, Nettan&Kalle, Pernilla och Affe. Vi hade det trevligt och god mat åt vi. Jag, Nettan, Anna och Pernilla köpte lite godis och åkte sedan hem till Nettan för att titta film. Killarna drog vidare och hade, vad jag förstod det, jävligt roligt igår! :D
Det första Chrille sa när han kom hem var: om du ska ge mig skit så gör det nu, dom andra ska få skit så du kan lika gärna skälla nu! HAHAHA jag skojar inte om jag skrek rätt ut så mycket jag skrattade haha, jag fattade inte varför han trodde att jag skulle skälla på honom och varje gång jag frågade honom svarade han bara: dom andra får skit så då kan du lika bra ge mig också. HAHA, trodde han att alla killar skulle bli utskällda när de kom hem? Är vi såna kärringar allihop?

Senare ska vi till Ättekulla och mysa hemma hos svärisarna. Jag ville en runda till Väla men det ser inte ut som att det blir något med det. Jag ska i alla fall hinna handla godis till Maria som jag ska ta med till henne på torsdag. Aja, tog lite bilder igår men som ni vet så kan jag inte ladda upp bilder. Det är något fel på min dator och jag funderar starkt på att köpa en ny. Denna har levt länge nu och är nog inne på sina sista månader! Nej, dags för lite sen frukost.
RSS 2.0