Picture

 
mumu

Torsdag

Idag har jag pluggat precis hela dagen, mindre spännande men nu är en del gjort vilket är skönt för då är jag helt ledig imorgon. Förhoppningsvis blir det bio med hjärtat imorgon om han mår bättre, annars får det bli hemmamys istället. Julpyntat har jag hunnit med också, så himla mysigt när stjärnorna i fönstret lyser, love it. Snart ska jag och älsk titta på lite Sons.

Onsdag

Onsdag idag och tentan ska lämnas in, gjorde dock det igår så nu var denna kursen slut (om jag klarar den). Ledig till måndag då nya kursen börjar.

Idag är det visning av vår lägenhet så idag ska jag städa en massa. Mindre spännande, men det måste göras. Dags att sätta igång kanske så jag kan bli klar.

Lördag

Idag har jag varit iväg och jobbat, 8:15 - 17:15. Tiden gick ganska snabbt trots att sista timmarna på helgen är DÖ-torra, knappt något folk och man har redan hunit göra allt man ska hinna och lite till. Nu sitter jag och hjärtat och nördar oss vid varsin dator, det får man lov ibland. 
 
Jag är lite splittrad. Jag vill att det ska vara helg för det är så skönt att göra inget, men samtidigt vill jag har mån-tis så vi får reda på om kvinnan som tittat på vår lägenhet vill ha den & så ska vi till banken och ha möte med någon nisse där. Sedan väntar jag på en överaskning till Chrille, han har verkligen iiingen aning om någon, så kul! Ni får veta vad det är när paketet har kommit. 
RSS 2.0