Run away

Nu sitter jag här igen med min lilla macka i handen och ska snart åka mot jobb. Denna veckan är det ännu fem-dagars jobb, men det kommer gå snabbt. Längtar redan till helgen & jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder, jag vill sola! Hela sverige har sommar förutom vi här nere i sketna skåne. Aja, nu ska jag äta upp sen ner och ta bussen. Hörs kanske ikväll!

Dåligaste på läänge!

Jag brukar tycka det finns sjukt många dåliga bidrag med i melodifestivalen, men detta året måste det ha varit Serbiens bidrag som var den dåligaste! Vi satt och tittade på festivalen igår och fick en chock när det kom en manröst från personen vi trodde var en tjej, hahah shit. Nej, detta var verkligen ingen höjdare, och inte låten som vann heller. Mög!

Syrran är här!

Tjenis!

Sitter en snabbis vid datorn medan chrille var inne i duschen, nu är han klar :) Syrran som kom hit igår sitter och spelar lite tv-spel. Snart ska vi ner till stan och köpa något till mamma, morsdag idag ju. Vet inte alls vad jag ska köpa mne får hitta på något. Idag händer inget specillet förutom att vi tvättar och har gjort sen sex imorse, höll på att DÖ när klockan ringde imorse. Miiiiiiiiip.

Och vad fan hände med melodifestivalen igår, jävla skitlåt som vann ju. Jag gillade Moldavien och Frankrike, haha och självklart lilla Danmark :) Lika gott åt sverige att dom inte fick vara med, med den dåliga låten som dom skicka vidare. Sverige är varken med i VM eller Melodifestivalen, haha!

Nej nu ska jag borsta tänderna sen ska vi ner i stan en runda, PUSS!

Monday Morning

Min absoluta favorit just nu!! Wiie. Idag sticker vi ner till stan och gör den osäker. Doc k inte mycket dricka för min del, ska köra bil imorgon. Ha en trevlig fredagkväll.


Kort

Nu ska jag springa ner till bussen, ännu en jobbdag väntar! Tjollahopp.

En helg med mina favoriter

Heej!

Har inte alls hunnit blogga i veckan, för mycket med jobb och träning som tagit all min tid, och självklart mitt hjärta:) I helgen fick jag en mycket mycket mycket rolig överaskning. Jag vaknade på lördag morgon runt 6 tiden av att chrille, anna och sören står och hoppar samtidigt som dom klappar och mjauar, haha. Min små saker hade kommit ner till mig utan att jag fick veta, så himla skönt att se dom igen. Tur att dom snart flyttar ner till oss.

Så helgen spenderades med alla mina favoriter. Det var så himla roligt att se allas reaktioner när dom såg anna och sören. HAH nettan som halvsov när vi kom fick sig en mindre chock, och chrilles föräldrar som kom hem efter hen helg i danmark. Vi satte oss i köket allihop och när dom tillslut fick sun på dom fick dom sig en megachock, så himla roligt :) Tack för den supermysiga helgen mina vänner :) Saknar er.

Så jaa, det vad var som hände i helgen. Nu iveckan har jag bara jobbat, och jobbat och tränat lite på det. Usch, dagarna går så snabbt men samtidigt såååå sakta. Jag vill ju bara ha augusti nu så vi kan resa och sedan (förhoppningsvis) börja i skolan 1 september. I LIKE!

Nu ska jag titta lite på tv tänkte jag, och smaska ner en liten bit chocklad (I know, inte tillåtet, men bara idag) hihi.
Puss på er.

Fredagkväll

Hej!

Vilken härlig dag det har varit idag. Lite tråkigt att molnen inte försvinner helt, men sålänge det är varmt så ska vi inte klaga. Innan på gymmet så tränade jag lite bröst och sedan 40 minuter på crosstrainern. Det tyckte jag var bra jobbet med tanke på att jag inte alls var så sugen på att träna. Kör lite mer imorgon istället!

Jag & hjärtat ligger här i soffan och tittar lite på talang, ganska tråkigt avsnitt.. och hjärtat har minsan somnat, där ser man. Får väcka honom snart så jag hinner massera honom innan vi ska titta på film. Har laddat ner en del så vi får se om någon är värd att titta på.

Nu ska jag väcka lillchrille, ha en trevlig fredag.

Hoppas på fint väder imorgon så man kan sätta sig nere i stan och bara njuta :)

Gul&Blå!

Nu sticker jag mot gymmet & möter upp min älskling :)

Vakna med the voice.

Hej mina vänner!

Idag är jag ledig och det är megaskönt, mindre roligt att det inte alls är någon sol.. VARFÖR? Jag som ville sola och lite så idag, bara ha en hemma-mys-dag, men det blis svårt utan sol. Jag gick faktiskt upp klockan sju för att det är tvättdags idag.. Packade ner alla kläder i våra supersnygga ikeapåsar och skulle gå ner mot tvättstugan, men hittar inte min jacka..  tänkte shit, jag har glömt den på tåget, men icke, den är hemma hos C:s föräldrar, glömde den igår. Och självklart ligger mina nycklar där i, LYCKAT KATJA! Nu kan jag inte ens gå hemifrån, kul att vi inte har någon frukost hemma =( Miiip.

Nu ska jag kolla vidare på vakna med the voice bara för det, och dricka oboy, det enda som finns hemma.

Min bästa vän, haha! Längtar tills värmen kommer till lilla Skåneland :)



I wanna be a billionaire, so funcking bad!

Sovrummet

Här är sovrummet innan, ful orange-beige färg och tråkigt tak haha.

Efter blev det fin beige färg och sedan en brun fondvägg.

 

Nu ska jag iväg till jobb, hejhopp!

Mirabus har blivit storasyster =)

Hejsvej!

Är hemma efter ett supertråkigt gymbesök. Haha, var inte alls på hugget idag men fick i alla fall tränat motion i 30 minuter och lite mage på det. När vi kom hem ställde jag mig och bakade små chokladbollar, just nu står dom i kylen och blir extra smaskiga, fast jag hade hellre velat äta dom nu på en gång :) miiip.

Nu håller chrille på med sovrummet, snartsnartsnart klart och då ska vi flytta in sängarna och allt i sovrummet, stäääääda och sen ska ni få se bilder.

Stort grattis till Anna&Svenne som fick en liten son idag :)

Jeg er en lille abe da ka lige saftevand ;)

Hej vänner!

Har alldeles precis vaknat och känner mig fortfarnde en aning sömnig. Chrille ligger fortfarande och sover, han vaknar väl snart. Idag ska han fixa klart i rummet så vi får in våra sängar igen, och sen ska jag STOOORSTÄDA, som jag längtar! Får panik på all jävla grus och skit haha.

Senare ska vi nog en runda till väla också, måste köpa ett par byxor jag kan ha på jobbet. Har dock ingen aning om vad det ska vara för byxor, får se vad jag hittar.

Sen måste jag, precis som alla andra bloggare, kommentera Bella&Tyra showen där Kissie var med. Jag tycker att hela grejen med att bjuda in "Kissie" och inte Alexandra är så pinsam. "Kissie" är bara Alexandras karaktär i bloggen så varför ska hon sitta och förklara allt hon skriver och gör. Varenda jävel i Sverige som läser hennes blogg VET att allt hon skriver och allt hon gör, det gör hon för uppmärksamhet och pengar! Inte för att jag gillar Kissies åsikter och det hon skriver i bloggen, för hon verker faktiskt en bra aning korkad, men som sagt det är hennes sätt att få bloggen stor, och hon lyckas. Jag tyckte att programmet var underhållande & visst spelade Alexandra sin roll som Kissie men jag tycker att Bella & Tyra skötte det ganska dåligt. Pratade konstant i mun på varandra, och man såg hur arg Tyra blev i mellan åt, som om hon bara ville ge igen. Det känns som att alla tre har förstört lite för sig själv i framtiden. Men som sagt, dom bjöd in Kissie, och dom fick Kissie!

Nej nog om detta, annars kan jag babbla i all oändlighet, Nu ska jag väcka min lillfis som ligger och snarkar, haha.

Jag vill vinna!!


Åh, jag är med och tävlar om en egendesignad kalender hos Linda! Denna hade ju varit mer än perfekt för lilla mig som förhoppningsvis börjar läsa på högskolan nu i höst :) Linda, jag vill vinna denna fina kalendern från Tryckdig.se.

 

As we enter

Heeeej :)

Jag vaknade nyss och klänner mig helt förvirrad på vilken dag det är. Igår var vi hemma hos Chrilles föräldrar och grillade gott! Sen imorse skulle Chrilles pappa över till Kastrup för att hämta brodern som varit iväg i USA, så vi hängde med. Jag tror att jag gick upp vid sex, kanske inte jätte tidigt men jag behövde sova mer, så när vi var hemma vid tio så somnade vi om och vaknade nu vid halv ett tiden, och plötsligt kändes det som att jag hade sovit en natt till, haha skumt det där. Men det är i alla fall Lördag idag ifall det finns fler förvirrade där ute.

Nu håller Chrille på att måla inne i sovrummet, det kommer bli helt klart imorgon så då flyttar vi in sängar och så i sovrummet igen, ska bli sköööönt! Lägger upp bilder sen imorgon så ni får se hur det ser ut :) Nu ska jag spela Harry Potter och klara spelet! :)

Rising girl

Godmorgon!

Har varit vaken sen lite över sju, vi har tvättid idag så jaa, det var bara till att gå upp och ner i tvättstugan. Nu är vi snart färdiga med tvätten sen ska det bara få hänga och torka, och då ska vi passa på att sticka till gymmet. Idag blir det nog träning på crosstrainern och kanske lite mage på det.

Ringde läkaren innan eftersom jag har lock för örat och har haft det i en vecka nu. Hon sa att dom inte hade någon tid och väntetiden var tre veckor ungefär. Så ja, jag fick en tid den 9 juni. Hoppas bara att det går över innan dess, hon sa att jag skulle prova med nässpray!? frågan är bara om vad det ska hjälpa med, men jag ska försöka.

Senare idag ska vi hem till chrilles föräldrar och grilla, ska bli mega gott (: Fläskfilé ska vi grilla och kanske lite korv. Jag ska göra en god kyckling & pastasallad och sen får vi väl ha lite potatis eller något till det. Älskar grillat. Aja, nu ska jag inte babbla mer, ska spela lite Ps3 istället.

egon, han skulle fylla fem år nästa dag... för han var fyra, år!

Tjatja!

Sitter i sängen och tittar på tv, inget roligt men jag väntar på att Bella&Tyra showen kommer upp på hemsidan, jag vill se den! Får väl säkert vänta till imorgon men aja, det får väl gå. Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket, vi gick ju en runda i stan på dagen.. Sen gick vi hem och chrille började med sovrummet. Vi beställde pizza och Sever kom på besök, trevligt. Såå, nu sitter vi här i vardagsrummet och myser bara jag och mitt hjärta! Jag la in lite bilder på lögenheten på facebook innan, mysigt att titta på hur det såg ut när vi flyttade in, vilken skillnad det är!

Vårt fina & mysiga vardagsrum!

Red red wine

Hejhej!

Mycket skönt att vara ledig idag måste jag säga. Så skönt att när klockan ringde halv åtta ( skulle tvätta ) så stängde jag av möget och sov vidare. Tråkigt att skjuta fram tvätten men fixar det imorgon istället, skönt att sova i alla fall.

Innan idag gick jag och hjärtat mitt en lång runda i stan, två timmar var vi borta och bara gick rundor.. Inget hade öppet i stan men vi bara gick rundor och snackade, mysigt. Nu håller chrille på med vårt sovrum, just nu målar han tror jag och i helgen ska allt vara klart så vi kan flytta in sängarna och allt annat igen, ska bli skönt. Och fint kommer det blir. Kan lägga upp bild sen när det är klart, med före och efter bild.

Nej nu ska jag inte sitta här och uggla, ska se hur det går för min kära man :)

Inte roligt att vara döv!

Tja!

Är hemma från jobb idag, mår inte alls bra. Jag har mått illa (från och till) sedan i torsdags, det suger. Känner mig hungrig eller mätt hela tiden, vet inte vilket haha. Och sen det värsta, jag hör ingenting på mitt vänstra öra!! Har provat skölja med en sån där ful röd-orange sak men inget hjälper, jag tror jag måste till läkaren.

Nu har jag varit halvdöv i tre dagar och jag dör snart, hör inget när någon pratar med mig, måste verkligen anstränga mig. Detta suger. Hoppas det försvinner. Nu ska jagi alla fall titta vidare på tv. Hej.

Mölledammarna

Hej!

Det blev inget gymmande idag eftersom dom hade stängt när vi kom, och vi (jag) orkade inte vänta i en halvtimme så vi åkte en runda till Bjuv någonstans och gick en lång promenad vid mölledammarna istället, mycket mysigt. Nu ligger mitt hjärta och vilar och jag sitter hör och gör ingenting alls. Ikväll ska vi hem till Chrilles föräldrar och käka middag och så. Nej, nu ska jag sätta på en film tror jag.

Shutter Island

Godmorgon!

Ska snart iväg till gymmet men tänkte bara uppdatera lite snabbt. Igår skulle vi se Shutter Island, men något hände och ingen film ville spelas upp. Vid elva tiden när jag hade gett upp sätter jag på filmen en sista gång och den fungerade :D Såå, vi såg filmen i alla fall. Den var faktiskt hur bra som helst, en sån film man inte kan gissa sig till vad som händer, det gillar jag! :)

Aja, gymmet kallar! Puss.

Karamellkungen

Hej på er!

Ligger i sängen och tittar på simpson, eller ja, jag tittar inte så mycket, det är bara chrille som är heeelt inne i programmet.. Har flyttat ut sängarna i vardagsrummet så att chrille kunde börja spackla inne i sovrummet. Och målas om, om någon dag. Vet inte om vi ska ha en fondvägg där inne eller vi nöjer oss med ett helt beige:t rum.. vad tycker ni? Brun fondvägg eller ingen alls?

Jag är ganska trött på det där med fondvägg men det kanske hade varit fint i alla fall..

Aja, idag skulle vi ha varit på inflyttningsfest i Halmstad hos Lina och Alex men självklart ska lilla jag vara sjuk, jag hatar det! Hoppas dom får en trevlig kväll i alla fall och att vi snart kan åka upp till dom en helg, saknar min lilla Lina! :)

Nu vill chrille att jag ska spela, haha så jag ska sätta på Harry Potter och spela lite. Sen ikväll ska vi nog titta på Shutter Island. Någon som sett den, är den bra? & självklart har jag en liten påse med godis, det är trots allt Lördag.

Uppdaterar kanske lite mer sen, annars får ni ha en trevlig Lördag!

Johnson ft. Kato - Hey Shorty

Natteravn

Godmorgon!

Har nyss käkat upp min macka och snart ska jag ner och ta bussen mot jobb! Ännu en lång dag framför mig.. Efter jobb ska jag köpa nya busskort till mig och chrille sen vidare hem till hans föräldrar för lite middag. Så det blir ingen träning idag, tråkigt men det får jag ta igen på torsdag.

Hoppas inte att jag håller på att bli sjuk igen, mådde så sjukt dåligt igårkväll, verkar ha gått över nu men man vet aldrig. Håll tummarna för min hälsa, haha!

05:42

Godmorgon!

Eller egentligen skulle jag vilja säga godnatt, jag är så himla trött att ögonen går på varsit håll.. pittögd är jag säkert också! haha. Äh, skämt & sido. Sitter i soffan och har nyss ätit upp min macka till fruskot, glömde att ta in ett glas juice, men orkar jag resa mig igen? Njääe, det är ju problemet. Ska jag eller ska jag inte? Tror jag skiter i det.

Nu är klockan 20 i sex och jag ska väcka chrille! Om tio minuter ska jag ner och ta bussen mot jobb, efter jobb blir det träning och en jävligt sen middag. Men så är det, det blir bra. Nej nu får jag ta och väcka honom, han är lite svårlivad på morgonen :)

1 år

Jag älskar dig mitt hjärta! :) <3

iPod nano 8GB Pink

Hej igen!

Det blir ett inlägg till idag, duktigt.

Det jag skulle berätta är att imorgon har jag och den finaste i mitt liv varit tillsammans i ett helt år! :) Och jag ser fram emot måååånga fler år tillsammans med mitt hjärta som jag älskar så. Och nu till saken, innan idag sa han att han skulle iväg och handla någon bil-sak med affe så jag stannade hemma. När han kom hem så var det inte mer med det. När Affe sen hade gått så kommer han gående med en liten present som var inpackad i hushållspapper, min älskade :) Och där i hittade jag en iPod :D:D Wiiie, och en liten fin rosa också, blev så himla glad :D Nu slipper jag ta hans varje dag.

Titta på min lilla fina rosa sak! :)

& den finaste i mitt liv, massa kärlek till honom!

Not afraid

Hej!

Eftersom att Anna saknade ett inlägg i bloggen så tänkte jag vara lite snäll och skriva ett nu. Har inte haft varken tid eller lust att blogga den senaste tiden, dels för jobb och träning tar mycket tid och sen vill jag ändra designen men vet inte hur. Den är så tråkigt just nu, ideér ?

I torsdags kom min lillebror hit, Mike! Jag hämtade honom på knutpunkten efter jobb sen gick vi hem och åt middag. På fredagen åkte vi ner till Trelleborg för att vara där över helgen, mamma fyllde 39 igår så var väl mest därför vi åkte dit igen (var där för två veckor sedan). Har varit en mysig helg, bara tagit det lugnt., nästan för lungt. Längtar till nästa helg så vi ska börja fixa lite med sovrummet :) & till Lina & A inflyttningsfest, det ska bli mycket roligt.

Förra helgen köpte vi ett Ps3 men jag får inte den där playstation mediaservern att funka. Så just nu kan v inte se filmer från datorn till tv, meeeen det ska jag lösa nu så nu hinner jag inte skriva mer. Får hoppas på mer uppdatering under veckan.
RSS 2.0