Ingen har varit på månen!

Hejhej!

Nu börjar även söndagen lida mot sitt slut, ny vecka imorgon och bara sex kvar tills jag slutar jobba, känns bra.

Igår kom Jan hit efter jobbet, han var väl här vid sex tiden. Vi åkte hem till oss och jag började med maten medan chrille och jan tittade på tv och drack öl. Runt sju var maten klar, det blev hemmagjord potatissallad med frikadeller och en god sallad till det, mycket lyckat. Efter maten gick vi in i vardagsrummet och snackade och väntade på att fotbollen skulle börja. Vi började prata om att det aldrig varit någon på månen, och ju mer vi pratade om det, desto mer tror man att dom lurat hela världen, jag tror i alla fall inte på att någon någonsin varit på månen! Vad tror ni?

Eftersom flaggan står rakt ut så måste det ju finnas luft på månen, varför har då mannen på sig värsta utrustningen för att kunna andas. Nej, det finns ingen luft på månen! & det finns bilder där skuggorna faller olika vilket är omöjligt eftersom den enda ljuskällan som finns på månen är solen. En anna sak, varför har dom inte varit där en enda gång sedan första gången? Nej, dom har lurat världen, haha!

Hittade detta på internet när jag satt och läste lite om det,

Några tecken (det finns flera) på att det hela är en bluff:

* Det syns inga stjärnor på himlen på bilderna från månen. I själva verket borde stjärnorna ha synts tydligt eftersom det inte finns någon störande atmosfär i vägen.
* Den amerikanska flaggan vajar trots att det inte finns någon atmosfär på månen och att det därmed inte kan blåsa där.
* Det syns ingen eldkvast från raketmotorn när astronauterna lyfter från månytan.
* Skuggorna faller åt olika håll på vissa bilder, vilket de inte borde göra eftersom det bara finns en ljuskälla på månen: solen. Detta visar att Nasa använde sig av en studio med flera lampor.

Aja, vid halv nio började fotbollen och när cameroon hade gjort första målet trodde jag det var kört för danmark. Men ikke, matchen slutade med 2 - 1 till Danmark och chrille var gladare än någonsin :)

Idag har vi varit ute på ikea en runda, köpte nytt påslakan, typ et billigaste dom har men fyy vad skönt det är, luftigt och mysigt. Sen stack vi inom maxi och köpte lite maaaud :P Solat har vi också gjort. Nu sitter vi i soffan och bara chillar. Har bakat bröd som står i ugnen, klar om en och en halv timme typ. Nu ska jag vara lite social så chrille inte får panik, han ser lite uttråkad ut haha. Puss på er.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0